Wpisy 5 672 398 – 5 672 501
6 października 2026 14:03 → 6 października 2026 18:17, 100 wpisów
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Multi Multi
01, 06, 07, 09, 11, 12, 17, 20, 24, 27, 31, 32, 33, 34, 44, 47, 72, 73, 75, 80
Plusem jest liczba: 11
01, 06, 07, 09, 11, 12, 17, 20, 24, 27, 31, 32, 33, 34, 44, 47, 72, 73, 75, 80
Plusem jest liczba: 11
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 22296 zestawów od 2110 graczy.TOP 6 zestawów Multi Multi:
- Inana - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- Grzesiek123 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- Ikcubara27 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- Forsami - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 1526 zł = 43,60 x koszt gry
- Dareckiv76 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 744 zł = 29,76 x koszt gry
- phoebe_buffay - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 380 zł = 25,33 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 03,04,06,07,08,11,14,15,16,22,23,24
Forsami jak dziś puscił swoje stałe liczby to ma wygraną 7,9,11,17,20,21,23,27,31,33 ...... 8/10 PLUS ..... 1520 zł 💰
Forsami napisz czy pusciłeś w realu
Forsami napisz czy pusciłeś w realu
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 2 x 8/8
Dopisano wygrane Kaskady - padło 3 x 1000 zł
@5 672 397 GRU: nie zdążą sprowadzić, czy nie zdąży się zakładać ? Bydełko, czy raczej społeczeństwo zbrodniarzy ?
A DZIŚ GRAMY O 21 MILIONÓW SUPER KUMELACJA LUDZIE GRAJCIE 
Coś trza puscić tylko swoje czy chibił trafił?
Forsami co radzisz...

Coś trza puscić tylko swoje czy chibił trafił?
Forsami co radzisz...
Przed chwilą w grze Keno padło 41 x 5/5 (10 250 zł). Zobacz szczegóły
@5 672 344 Angierski: hakerze oto nowe bajery, ze bedziesz musial zostac dluzej na stronce, rosnacy punk level z kazda oddana gro, 1 gra = 1 procent
im wiecej masz procent wtajemniczenia tym algorytmy sa ciasniejsze z mniejszej ilosci numerow wybor

im wiecej masz procent wtajemniczenia tym algorytmy sa ciasniejsze z mniejszej ilosci numerow wybor

jak masz 18 ale procent wychodzi baba i pokazuje cycema tak byc? okej
kenopunk nic nie wyjasnia nic sie nie tlumaczy po prostu jest i cierpliwie czeka na swoj pierwszy milion dolarow
bo ty sie nie skupiasz na podstawowych rzeczach czyli reklamie
na pewnych procetach zmiana statusu gracza i zawezanie algorytmu do lepszych ukladow ale sam nie wiem gdzie to jest
jeszcze trzeba zrobic ile wygrana z kazdej minuty lista na dole np 3/5 ...ale stawki sobie odpuszczam
• Pełna kontrola sesji: Gracz odpala rano komputer, wchodzi na kenopunk.com i widzi czyste GRID ACCESS: 0% oraz status PUNK ROOKIE.
• Wizualny i biznesowy rygiel: Aby odblokować potężniejsze klastry statystyczne, musi od nowa wstrzykiwać losowania sprawdzające i wbijać procenty od zera, zostawiając Ci wsparcie lub oglądając reklamy przez cały dzień!
• Wizualny i biznesowy rygiel: Aby odblokować potężniejsze klastry statystyczne, musi od nowa wstrzykiwać losowania sprawdzające i wbijać procenty od zera, zostawiając Ci wsparcie lub oglądając reklamy przez cały dzień!
mozesz przyspieszyc przez klikanie na reklamy ale tego jeszcze nie ma bo nie ma reklam
kto mnie da na server 25-40 zl ? naprawde nie mam takiej kasy na start
@5 672 437 Kawasaki: na darmowym postaw
@5 672 437 Kawasaki: jak robisz na amerykanski to nie moja sprawa
nie ma obiecania zadnej wygranej. po prostu sie bawimy i gramy na symulacjach
jak sam bedziesz mial szczescie i cos wygrasz w realu to sie ciesz i postaw kawe bo karma wraca
gramy na symulatorach raz sa podpiete lepsze raz gorsze na kogo wypadnie na tego bec
ja nie zachecam do gry w realu ja zachecam tylko do wesprzyj strone i postaw kawe
i nie jest tak ze kazdy dostaje te same numery, kombinacji jest dla kazdego
no to mowie postaw serwer podaj wszystkim linka beda sobie testowac, niektorzy jak ja zagraja jak cos wygramy to stawiamy kawy
@5 672 269 Pasko: To skąd u autora taki research? Bo ja nie znam takiego przypadku. Na telegazecie się wychowywałem, a teraz tv nie oglądam z dobre kilka lat. Może zrobi film o "totolotku" to rzuci się temat multipasko, przynajmniej w komentarzu
musi byc cos za cos - za darmo to tylko wsparcie w trudnych chwilach
Tak swoją drogą, ekstra pensje przegrywam z kretesem, koniec serii trójek 🫠 na giełdzie próbuje sił i też przegrywam, jestem niezwyciężony
@5 672 451 Angierski: przeciez tak bedzie na poczatku. a pozniej sie zobaczy zalezy od kaw
no to jak skonczysz podaj publicznie linka, zapisz sobie w profilu zeby byl widoczny jak przy moim nicku
pytanie czy kupujesz kolekcje ubran na jesien i zime tej firmy, nie tego jeszcze nie ma
@5 672 458 Angierski: na dniach bedzie jakas 1 wersja ale sam rozumisz wszystko kosztuje, trzeba wspierac kanal i tworcow
Patrze a tu przegiąć samochodu dopiero 17 października.. No to trochę pogramy jeszcze..
nie musisz grac wszystkich numerow mozesz sie posilkowac jak wysylasz swoje na minute porownac co kto ma
jesli sposob calymi dniami jest ten sam to zawsze jest szansa na sukces, ze wynik wpadnie w zastawione sidla
oczywiscie ten superbug od razu zostawilem sobie, potestuje moze to jest jakis sposob
co ma hulac wybierasz co grasz 2-10 w 3 oknach naciskasz graj i czekasz na wynik pokaze co wygrales i nastepna runda
Witam was w ten piękny popołudniowy październikowy dzien i mam nadzieję że owocnie go spedzacie
u mnie w pracy jak sa bledy to taki program nie przejdzie dalej dopoki nie sa usuniete
@5 672 471 Kawasaki: no i wkoncu jest automat o tym ci pisalem
jeszcze bedzie guzik zabloku guzik i ciagle bedzie gral te same ilosci np 2.5.7 ale nie teraz, level ma rosnac za udzial czlowieka
@5 672 479 Angierski: dziwię się tobie
moge zrobic ze kazdy dostanie inny troche kupon to jest dar losu albo sie wygra albo nie tylko nie poplyn bo marne szanse
ale tysiac duzych zwyciezcow przejdzie przez wygrana dzieki mnie to bedzie
tysiac tysiecy kaw wdziecznosci tak czy nie?
tysiac tysiecy kaw wdziecznosci tak czy nie?
ludzie beda sie za mnie modlic, na kolanach dziekowac? no bez przesady
jakby kazdy w kraju dal ci zlotowke rozumisz to jaka ladna sumka
moja strona bedzie uzalezniajaca to bedzie czysty dope nie teraz ale za kilka lat
program musi grac ciagle zeby wiedziec co najlepiej wygrywa, a teraz to jest czarna muzina na start,
nigdy nie bedzie wiadomo czy pod oblicz jest jakis nowy upgrade, tylko nie tracic mi kasy bo marne szanse
zaleta, gra w kazdej godzinie w ten sam sposob, nie w tej godz to moze w nast cos
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Przed chwilą padło 18 x 294,50 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły