Wpisy 5 661 232 – 5 661 444
9 września 2026 14:19 → 9 września 2026 21:49, 100 wpisów
@5 661 232 Robal_36:
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
12.26.49 na starcie i 2 zle dobrane, zabraklo szczescia
caly dzien walcze o usuniecie 1 usterki, 1 poprawie drugie popsuje, skaranie z tym sztucznym
caly dzien walcze o usuniecie 1 usterki, 1 poprawie drugie popsuje, skaranie z tym sztucznym
@5 661 235 GRU: o! no i zobacz, zapodasz jakie liczbusie, i czy to w te, czy we wte - prawie zawsze to samo jeśli chodzi o efekt
Sebek90 dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
Cześć szukam chętnych do przetestowania pewnego narzędzia które udało mi się zbudować. Jest to Analizator (MS AMALLYZER) systemów dla gier losowych. Chodzi głównie o jego działanie, i to jak się ściąga, jak się instaluje, czy są kłopoty z antywirusem ze względu że jest to plik .exe, Czy po zainstalowaniu jest ikona na pulpicie, czy nie rozjeżdża się grafika, i ogólnie czy wszystko wygląda czysto i spójnie. Po drugie, to już z czasem, określić jego przydatność, czy nie ma błędów, czy wszystko jest intuicyjne, łatwe i zrozumiałe. Program jest darmowy, prosty, czysty i jako autor zapewniam że wolny od niebezpieczeństw związanych z wirusami. 😊 Ponieważ na stronie nie ma forum to proszę o kontakt na maila który jest na stronie mariasystem.com. Ponieważ to mój debiut proszę o wyrozumiałość.
Sorrki za błędy ma być MS ANALYZER. a jest on an stronie MARIASYSTEM.COM
@5 661 294 N0wyUc2en: a co potrafi ten program ?
@5 661 292 Gosia__77: i tak grubo
jest to lekki analizator systemów kombinatorycznych dla gier losowych, liczy realne matematyczne prawdopodobieństwo, oraz statystyki trafień dla dowolnego systemu zakładów
@5 661 299 N0wyUc2en: sprawdze ale pozniej
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Dam młodej tysiaka na prawo jazdy zapłaci swoje 2 tysie zostanie jej tysiąc zapłacić
z tysiąc jeszcze gdzieś dorobię a mam też zagrane lotto plus na kasiore
@5 661 312 Angierski: mi też przyszło
@5 661 314 Gosia__77: czyli mamy podobna wyplate
młoda też daje z siebie wszystko a stara tylko siedzi dupy nigdzie nie ruszy nic nie zrobi tylko my we dwie się martwimy o wszystko od pietruszki po marchewke
@5 661 318 Gosia__77: a mieszkanie na kogo jest?
@5 661 318 Gosia__77: to juz nie pracuje ?
@5 661 322 jot-23: za dużo byś chciał wiedzieć nie interesuje sie
@5 661 325 Angierski: nie pracuje bo ma że 7 tysi
Przed chwilą w grze Keno padło 42 x 5/5 (10 500 zł). Zobacz szczegóły
@5 661 325 Angierski: zarabia więcej niż córka w pracy 8h i nieraz dodatkowe godziny
caly dzien sie pieprze z jednym lieczeniem pewniakow i z 20 prob nie mozemy tego przejsc w naszym kosmicznym automacie do keno
@5 661 349 Kawasaki: kompot Ci dam z winogron ugotowałam 1 kg winogron
w te lato duzo winogron sie zjadlo po 5.99 w biedzie to bylo dobre lato
@5 661 353 Kawasaki: mam te fioletowe działkowe
@5 661 354 Kawasaki: lato 2026 udane można pozamykać teraz będzie długa mroźna zima
wiesz o co chodzi , taktyczne kontry losowania, genialne posuniecie warty kasiore
od jutra urlop
jutro o tej porze baju baju samolotem do gorących krajów.
A wy ładnie przegrywajcie i ts wzbogacajcie bay
jutro o tej porze baju baju samolotem do gorących krajów.
A wy ładnie przegrywajcie i ts wzbogacajcie bay
@5 661 252 Robal_36:
Tak
Zupełnie > nie potrafię typować >>>>
( zapewne te 60 nietrafnych liczb też > mi niemocie > kiedyś się przytrafi)
Tak
Zupełnie > nie potrafię typować >>>>
( zapewne te 60 nietrafnych liczb też > mi niemocie > kiedyś się przytrafi)
@5 661 418 GRU: a sądzisz, zakładasz, że Ktoś potrafi bdb typować ? Jest w tym powtarzalny ? A nie, że trafia się - nie wiadomo kiedy itd itd ? Patrząc a listę najlepiej typujący widać pewną rotacyjność
@5 661 418 GRU: I z drugiej strony - nic nie trafić w 60/80, to byłby wyczyn
@5 661 420 Robal_36:
Tak, są ludzie, którzy potrafią dobrze typować — bo pracują na wzorcach, nie na szczęściu.
Tak, są powtarzalni — bo MM ma powtarzalne mechanizmy.
Rotacja w rankingach dotyczy graczy „na czuja”, nie systemowych.
Tak, są ludzie, którzy potrafią dobrze typować — bo pracują na wzorcach, nie na szczęściu.
Tak, są powtarzalni — bo MM ma powtarzalne mechanizmy.
Rotacja w rankingach dotyczy graczy „na czuja”, nie systemowych.
@5 661 421 GRU: axnapotkania którego "efektu" życzysz ?
@5 661 423 GRU: bez urazy, ale stałe wygrywanie, to raczej takie marriuszowe bajki
@5 661 426 Robal_36:
Nie piszę o stałym wygrywaniu.
Nie piszę o stałym wygrywaniu.
@5 661 429 GRU: na plusie, przy długotrwałym graniu, bez "złotego strzału" ? Śmiem wątpić
@5 661 431 GRU: dobra, zostań przy swoim
Tylko ze grając jesteś jak Ateista
który się modli do Boga
Bez urazy
który się modli do Boga
Bez urazy
program offline juz gotowy 100 proc do recznego wklejania a automat keno juz prawie prawie, 1 malenka rzecz sprawdzanie kupona, bo cos swiruje, swietujemy zakonczenie misji
@5 661 434 GRU: - nie piszę, że NIE można wygrać i jednovześnie NIE uważam że "kuleczki są na sznureczkach" - nie muszą wajchlować
Witam z wieczora
@5 661 441: tylko jedno i do spania

blisko 3 lotto..niestety