Wpisy 56 558 – 56 659
20 lipca 2009 15:45 → 21 lipca 2009 00:22, 100 wpisów
3,11,13,16,19,21,24,69,77,39 i drugi zestaw 45,49,52,53,70,71,72,75,5,10.Może ze dwie liczby będą,nic jeszcze nie wygrałam.
Wszyscy utrzymujecie ,,Monopol Loteryjny,, grajac w kolektórach i w Totomixie.Ja juz przestalem bo rowniez do tego sie przykładałem.Teraz tylko i wyłącznie w ,,MIlenium,,
jakie znacie przesądy w lotto ja np jak trafie chociaz 2zl to odbieram te pieniadze a gram w innej kolekturze jak ktos przede mną odbiera pieniadze to musze grac gdzie indziej bo lottomat zarejstrowal ze z tej kolektury wyplacili i musza z niej znow nazbierac kasy wierze ze niektore kolektury sa pechowe
a czy gra w Milenium, to nie jest utrzymywanie czyjegoś interesu.
Bez takich jak tczew i inni też by nie istnieli, a więc "tak czy siak", każdy grający poprzez swoje zawieranie zakładów przyczynia się do rozwoju Monopolu, a ten państwowy przynosi korzyści wszystkim Polakom.
Grajmy tylko u T.S
Bez takich jak tczew i inni też by nie istnieli, a więc "tak czy siak", każdy grający poprzez swoje zawieranie zakładów przyczynia się do rozwoju Monopolu, a ten państwowy przynosi korzyści wszystkim Polakom.
Grajmy tylko u T.S
OPA.- Mam na mysli 20 liczb,ktore sa losowane.
Kazdej liczbie przypisuje odpowiednie miejsce od 1 do 20.Z okreslonych miejsc liczby lubia sie powtarzac,ewentualnie wchodza jedno oczko plus lub minus.Dotyczy to kolejnych losowan,jak rowniez losowan z okreslonych godzin,np.z22.00 do 22.00.
Kazdej liczbie przypisuje odpowiednie miejsce od 1 do 20.Z okreslonych miejsc liczby lubia sie powtarzac,ewentualnie wchodza jedno oczko plus lub minus.Dotyczy to kolejnych losowan,jak rowniez losowan z okreslonych godzin,np.z22.00 do 22.00.
Nie to mialem na mysli.
Sporo osob narzeka na totalizator że kreci losowaniami [a to my przecież za to placimy]grając w kolektórach i w Totomixie -dlatego przenioslem sie do Milenium gdzie moloch niema wgladu.
Sporo osob narzeka na totalizator że kreci losowaniami [a to my przecież za to placimy]grając w kolektórach i w Totomixie -dlatego przenioslem sie do Milenium gdzie moloch niema wgladu.
do dragon: Tak się składa że gram w lotka już dość długo/około 30 lat/. Jak pamięcią sięgnę wstecz to ani autostrad ani normalnych stadionów nigdy nie mieliśmy. To dlaczego nagle teraz ma się coś zmienić? Euro 2012 to lipa! Okazja do wyciągnięcia z budżetu kolejnych pieniędzy dla "kolesi" z rządzącej partii. No ale tak było, jest i ...
kiedys w kolekturze kupowalem zdrapki ciagle przegrane a dopiero jak skonczylem grac to kolektorka powiedziala ze ktos przede mna na tej serii zrapek wyciagnal trzy losy po 50zloty tak wiec moje szanse byly zadne ale ona nie uprzedzila mnie wczesniej lecz zachecala do gry
Dragon- jak przynosi korzysci wszystkim polakom .To cos tobie sie pomieszalo-monopolowi i rzadowi co trzyma na wszystkim lape.To tak -obywatelom zwykłym kopa w d.... .
Ostatni pomysl biedaków z rzadu [bo jeszcze im malo ] zaoszczedzic na dzieciach i to tych najbiedniejszych.
Drago niezle sie tobie pomieszalo.Wroc do normalnych normalnie.
Drago niezle sie tobie pomieszalo.Wroc do normalnych normalnie.
niby lotto wspomaga sport a np gra pilkarzy jest beznadziejna dostaja wielka kase a graja jak łamagi pozostali sportowcy jak na 40 milionowy kraj tez sa beznadziejni
nagle po wyborach zauwazyli ze jest kryzys i dziura w budzecie ktora chca zalatac moze sciagajac pieniadze od graczy lotto
......i nie bedzie, należało by tak zakończyć, nieskończone przez solosa zdanie.
Przecież Spółka PL2012, jest utworzona w celu koordynacji prac i zachowanie terminowości, bo z tym mieliśmy jako Kraj największe problmy.
Kiedyś zobowiazywały terminy na "22 Lipca" na "rocznicę rewolucji" i.t.p
Wystarczy teraz wejść na stronę Spółki i przeczytać ile ludzi koordynuje, sprawozadaje i "nadzoruje" postęp prac.
To się napewno uda !!!! (m.in z pomocą grających w totka),Nawet tych grajacych od 30 lat !!!
Przecież Spółka PL2012, jest utworzona w celu koordynacji prac i zachowanie terminowości, bo z tym mieliśmy jako Kraj największe problmy.
Kiedyś zobowiazywały terminy na "22 Lipca" na "rocznicę rewolucji" i.t.p
Wystarczy teraz wejść na stronę Spółki i przeczytać ile ludzi koordynuje, sprawozadaje i "nadzoruje" postęp prac.
To się napewno uda !!!! (m.in z pomocą grających w totka),Nawet tych grajacych od 30 lat !!!
Drago jestes nie obecny.Poczekaj jeszcze troche to sam zobaczysz.Polska jest specyficznym krajem ,najpierw do swojej kieszeni a cos zostanie to MOZE>Niema autostrad -ani stadionow-hoteli -tylko polne drogi nam zostaly po komunie.
Zastanawiam się czy losowane liczby nie są naprawdę wylosowywane kilka godzin przed losowaniem ,a potem jest duzo czasu na sprawdzanie czy ludzie wcelowali się w te liczby.Jesli tak to wtedy losuje się w realu o 22 jeszcze raz .
Dragon -Nic masz dobry tylko herezje glosisz.
Ja koncze na tym .mam swoje zdanie i starczy.
Pozdrawiam.
Ja koncze na tym .mam swoje zdanie i starczy.
Pozdrawiam.
losowania lotto wygladalyby inaczej gdyby wymieniono zarzad spolki lotto chyba robi to minister skarbu a moze premier
.....nie rozumiem ludzi, którzy w nic nie wierzą.
Przecież są w tym kraju hotele, Drogi ekspresowe,kasyna,metro,lotniska i inne zjawiska jak drapacze chmur (wieżowce)
Jak może ktoś tak pesymistycznie nastawiony wygrać w totka, przecież i do tego trzeba optymizmu i nadziei!!!!
Przecież są w tym kraju hotele, Drogi ekspresowe,kasyna,metro,lotniska i inne zjawiska jak drapacze chmur (wieżowce)
Jak może ktoś tak pesymistycznie nastawiony wygrać w totka, przecież i do tego trzeba optymizmu i nadziei!!!!
hipopotan-krecili kreco i beda krecic-tylko stali się coraz bardziej zachlanni jak to Polacy-wiecznie im mało.Bo niema kto dobrac sie im do D...... .
Dragon- zejdz z glównej drogi.Bo tam niewidac.A w co ja wierze to wiem .Od wiary to wara.
dziura w budzecie jest zlym znakiem dla graczy zastanawiam sie czy wogole gospodarka sie rozwija czy za kilka lat nagle wszystko pieprznie jezeli byla niedawno wieksza konsumpcja to dlatego ze czesc zdrowych ludzi pracuje na zachodzie pozniej moga wiecej wydac w polsce czesc przysyla pieniadze rodzinie najgorzej maja biedni bo od kilkudziesieciu lat ciagle kaze sie im zaciskac pasa a na koncu wychodzi ze i tak jest dziura
a ja wygrałem 5000 zł
do dragon: Polacy nie są pesymistami, lecz realistami! Nadzieja podobno umiera u Nas ostatnia. Pozdro
Hipopotan- i oto chodzi wszystko zalatwiane jest kosztem tych najslabszych mniej zaradnych zyciowo.Teraz żucili sie na biedne dzieci aby nie dac zasiłkow albo je poobcimac[a już niema z czego].ja juz niemam malych dzieci dzieki Bogu.
Ale ile jest takich osób z małymi dziecmi.Naczym my chcemy budowac tą przyszlosc.-na nedzy i rozpaczy.
Ale ile jest takich osób z małymi dziecmi.Naczym my chcemy budowac tą przyszlosc.-na nedzy i rozpaczy.
czarny5555>brawo chociaż ty im zabrales.
ja tam nie widze rozwoju kraju powstaja jedynie wielkie galerie supermarkety oczywiscie wszystko w zagranicznych rekach a polacy jak niewolnicy sam czytalem ze obcokrajowcy skupuja mieszkania w miastach autostrady nie widac jakk ktos jest chory to nie mozna sie normalnie leczyc gdzie ten rozwoj gdzie te wiezowce
A nie wszyscy to widza -lub niechca widziec bo tak jest wygodniej.
np huty chyba oddalismy hindusom a teraz oni kreca na tym kase najlepsze kąski dostali obcokrajowcy pozbylismy sie najlepszych zakladow ktore teraz przynosza zyski innym
Nie zauważylem aby ktos komune wychwalał.Myslalem że jestesmy w obecnych czasach .Ale ktos doczytal sie miedzy wierszami.
ja tez nie widze aby ktos chwalil komune tylko wedłóg mnie rzeczywistosc nie wyglada rozowo gdyby te zmiany poszly w dobrym kierunku to wszyscy dobrze wyksztalceni ludzie nie wedrowali by szukac swojej drogi na zachodzie oni nie sa slepi widza jak jest w kraju
wiele osob ma zarobki za ktore nie da sie normalnie utrzymac rodzine i ten stan sie nie zmienia latami a ceny ida ciagle w gore
Takie spółki E 2012 itp. ustalają chyba sami sobie przepisy,żeby ewentualnie nie być za dużo "w plecy".Sprawdzić takich majątki,podpisać stosowne z nimi umowy,jeśli się nie wywiążą na czas to bulą kary i wszystko.Ale po co sami sobie mają postawiać kłody...
gdyby na zachodzie tak traktowali ludzi to doszloby do rewolucji tam ludzie sporo zarabiaja a dochodzi do strajkow tylko polakow mozna gnebic we wlasnym kraju
jak chodzilem na zakupy do supermarketu carrefour to zawsze ceny na kasie roznia sie od ceny na pólce i tak robia w konia wszystkich klientow przestalem tam kupowac ale chodzi mi oto ze ta firma ma w d. klientow i tak czesto traktowani sa polacy w polsce
wychodze na miasto puscic multi zycze szczescia wszystkim graczom ktorzy tego potrzebuja
gdyby nie supermarkety, to większość ludzi w Polsce musiała by zrezygnować w ogóle z zakupów.
Ceny w supermarketach są niższe o ponad 30% niż ceny w sklepach innych handlowców.
Były by wyższe o 100%, gdyby nie konkurencja supermarketów !!!
O czym wy piszecie???. Zastanówcie się 2 razy zanim napiszecie kolejne bzdury!!!
Ceny w supermarketach są niższe o ponad 30% niż ceny w sklepach innych handlowców.
Były by wyższe o 100%, gdyby nie konkurencja supermarketów !!!
O czym wy piszecie???. Zastanówcie się 2 razy zanim napiszecie kolejne bzdury!!!
Macie coś na 22 ,bo kurde przydałoby się choć troszkę wygrać,ile można przegrywać...
Bo w marketach paczkują np. mięso itd.,a klient myśli że jest taniej...
U nas jest taki "SAM" minimarket i nie jest aż tak drogo,jak kupisz powyżej 100zł to dostajesz rabat 5%,nie widziałem tego w jakimś markecie: Lidlu,czy Tesco,Biedronka...
OPA, Ty siedzisz przy Lottomacie i nie możesz sobie wystukać wygranych liczb???
Kto jak kto, ale kolektor ma cały dzień, aby wymyślić liczby szczęśliwe i puścić na klika sekund przed zamknięciem systemu!!!
Kto jak kto, ale kolektor ma cały dzień, aby wymyślić liczby szczęśliwe i puścić na klika sekund przed zamknięciem systemu!!!
DRAGON,a komu się chce tak długo siedzieć 10 godzin to też nie mało i tak to nic nie da,puszczałem kiedyś przed 22 i nic z tego.
czy ktos wie jak mozna ogladac filmy za darmo w internecie bez nagrywania ich.Chodzi mi o ogladanie filmu w calosci.
5,10,21,24,30,39,49,51,69,72 lub 15,21,24,26,35,39,49,54,65,69,wydają się ciekawe na 22.00
lila>>> główny link to:
http://www.3we.pl/
Zakładka filmy online PL po prawej stronie.
link
http://filmyonline-kino.pl/index.php/filmy-online-lektor-pl.html
Jest tam dostępnych około 2500 tytułów tylko musisz ominąć limit
MEGAVIDEO bo inaczej po 78 minutach przerywa film.
Dobrze poszukaj na tej stronie a znajdziesz sposób jak to zrobić.
http://www.3we.pl/
Zakładka filmy online PL po prawej stronie.
link
http://filmyonline-kino.pl/index.php/filmy-online-lektor-pl.html
Jest tam dostępnych około 2500 tytułów tylko musisz ominąć limit
MEGAVIDEO bo inaczej po 78 minutach przerywa film.
Dobrze poszukaj na tej stronie a znajdziesz sposób jak to zrobić.
Cóż za ożywczy powiew optymizmu na mini czacie.Dragon to sprawił.
A jak pięknie i merytorycznie objaśnił zawiłości związane z premiami dla "chłopaków" min. Drzewieckiego.
Dragonie,napisz jeszcze,czy ta kasa to premia motywacyjna,czy uznaniowa.Czy za to co już zrobili,czy może za to,żeby im się chciało coś więcej robić,niż dotychczas?
I proszę o szybką odpowiedz,zanim przestanie działać ta różowa pigółka.
A jak pięknie i merytorycznie objaśnił zawiłości związane z premiami dla "chłopaków" min. Drzewieckiego.
Dragonie,napisz jeszcze,czy ta kasa to premia motywacyjna,czy uznaniowa.Czy za to co już zrobili,czy może za to,żeby im się chciało coś więcej robić,niż dotychczas?
I proszę o szybką odpowiedz,zanim przestanie działać ta różowa pigółka.
Witam wszystkich graczy!Moje numerki na 22.00: 7,9,20,29,36,64,70 może przyniosą komuś szczęście!!!!
.....cieszę się, że nareszcie dotarło do was, ze najlepszy doping to pieniądze.
Ronaldo, by tak nie grał, gdyby nie kasa
Ronaldo, by tak nie grał, gdyby nie kasa
OPA, JEŚLI MOŻESZ TO POWIEDZ JAKIE SĄ TWOJE DOCHODY MIESIĘCZNE Z KOLEKTURY, PONIEWAŻ ZASTANAWIAM SIĘ NAD OTWARCIEM U ZNAJOMEGO W SKLEPIE, OCZYWIŚCIE ZA ODPOWIEDNIĄ DZIERZAWĘ. CHCĘ WIEDZIEĆ CZY MI SIĘ TO BĘDZIE OPŁACAŁO
A ja puściłem dziś dwa zakłady:
7,14,25,30,32
4,7,16,24,26,37,39,46,56,58
7,14,25,30,32
4,7,16,24,26,37,39,46,56,58
Tomcio1972 dzieki za informacje na temat filmow.
typ na 22
11 16 20 28 42 50 58 65
typ na 22
11 16 20 28 42 50 58 65
Tomcio dzieki,ale to nic nie dziala i nie ma zadnych zakladek po prawej stronie,napisz konkretnie jak to zrobic.
lamictal za parke 18,60 a za trojke 101,30 (za 2zł jak puscisz)pozd
do dragona kup sobie okulary pisalem ze suermarket carrefour oszukuje ile wlezie i odradzam tam zakupy pozostale supermarkety w ktorych robilem zakupy byly uczciwe wiadomo ze ceny w supermarketach sa tansze niz w zwyklym sklepie ale to wszyscy wiedza
liczba 26 nie idzie juz prawie miesiac ciekawe czy bedą ja blokowac tak jak 69 gracze ktorzy sie na te liczbe napalaja i graja na nia ostro takze u buchmakow moga spowodowac ze ja lotto zablokuje dalej
nim kapitalizm przeksztalcil sie w forme obecna taka jaka wystepuje na zachodzie gdzie licza sie z ludzmi mial forme wyzysku jak ktos chce sobie wyobrazic jak bylo dawniej niech przeczyta ksiazke jacka londona martin eden
sa tez skrajnosci tak jak obecnie w holandii gdzie chorych poddaje sie eutanazjii starsi ludzie boja sie tam pojsc do szpitala
Do wyboru jest 80 liczb.
Jak któraś z nich zatrzymuje się na więcej niż 10 losowań to wiadomo że najprawdopodobniej będzie stała przynajmniej jeszcze drugie tyle.
Chodzi mi o to że tylko jakiś zaślepiony i ograniczony gracz mógłby grać wysoko taką liczbę,mając do wyboru 79 innych,które nie "wiszą"i jakoś tam sobie chodzą.
Jak któraś z nich zatrzymuje się na więcej niż 10 losowań to wiadomo że najprawdopodobniej będzie stała przynajmniej jeszcze drugie tyle.
Chodzi mi o to że tylko jakiś zaślepiony i ograniczony gracz mógłby grać wysoko taką liczbę,mając do wyboru 79 innych,które nie "wiszą"i jakoś tam sobie chodzą.
w internecie przeczytalem ze wiele produktow z chin powstaje w obozach koncentracyjnych gdzie ludzie pracuja caly dzien za darmo jak niewolnicy tak wiec kupujac tanie wyroby z chin nie ma pewnosci gdzie powstaly i dlaczego sa takie tanie
jak sie urodzi dziecko z wada to jak ono moze zaprotestowac holandia to kraj ale dla zdrowych
mam nadzieje ze lotto odpusci sobie te maniackie parki 65 66 64 65
Witam
dziś próbujemy dalej....
Proponuje na 22.00 parkę 27,31....
Pozdrawiam
dziś próbujemy dalej....
Proponuje na 22.00 parkę 27,31....
Pozdrawiam
bo jak ciagle stawiaja te same liczby to wygrywaja ciagle te same osoby
boje sie stawiac liczb ktore proponuje opa bo klika razy sie zasugerowalem jego typowaniami i wszystko przegralem
Może lepiej Ty poszukaj i to jakichś wiarygodnych źródeł np. Wikipedia to przestaniesz pierdoły wypisywać.
Ogranicz swoje opinie do MM i przy tym pozostań.
Ogranicz swoje opinie do MM i przy tym pozostań.
Tak a OPA jest podstawiony i złe liczby podaje....
Opa bez obrazy :-)
Opa bez obrazy :-)
LOUIS trafił 2 i 3 liczby ostatnie,żeby tak człowiek wiedział,dobrze chociaż że trafiłem numerka...na otarcie łez
SZCZERY,możesz zakładać kolekturę,jak zarobisz w pierwszym miesiącu choć z 500zł brutto to będzie lux,ja w czerwcu mniej od najniższej krajowej,a mam najlepszą w mieście,to sobie wyobraź,jak jest super...
SZCZERY,możesz zakładać kolekturę,jak zarobisz w pierwszym miesiącu choć z 500zł brutto to będzie lux,ja w czerwcu mniej od najniższej krajowej,a mam najlepszą w mieście,to sobie wyobraź,jak jest super...
56550. Typy na 22.00 totomix 2/2
23,60 x 5zł
23,61 x 5zł
33,60 x 5zł
33,61 x 5zł
i kasiorka wpadła hehehhehehehe
23,60 x 5zł
23,61 x 5zł
33,60 x 5zł
33,61 x 5zł
i kasiorka wpadła hehehhehehehe
Szkoda że u nas nie ma totomixa,bym ładował na 2 i 3 liczby,jak płacą? za np. 1zł...bo nie pamiętam.
Kiedyś był,ale podobno za dużo wygrywali,całkiem się nie dziwię,bo jak na takie małe miasto a padły 2 szóstki w DL.
OPA:
56624. lamictal za parke 18,60 a za trojke 101,30 (za 2zł jak puscisz)pozd
eeelllaaaa 2009-07-20 (21:05
56624. lamictal za parke 18,60 a za trojke 101,30 (za 2zł jak puscisz)pozd
eeelllaaaa 2009-07-20 (21:05
a to dziś swieto w czechowicach-dziedzicach padła główna wygrana w numerku 2.300.000 zeta
A ja dzisiaj zaliczyłam siódemeczkę , na chybił trafił.
do ZELUS- dzieki ten filmio jest okey ale dlaczego na niektorych filmach wlacza sie 72minuty i tak dalej.Praktycznie nie mozna obejzec calego filmu.Czy wiesz o co tam chodzi?
ja oparlem dzisiaj cale losowanie na 69 i nic mi to nie pomoglo na 7ce trafilem 3 liczby 53 69 75 a trzy tradycyjnie poszly obok ja 29 oni28 ja 49 oni50 ja 68 oni67 i jedna calkiem chybiona 14 na 10tce poszlo mi gorzej bo tylko trafione 4 liczby