Wpisy 5 658 762 – 5 658 875
3 września 2026 17:12 → 3 września 2026 19:59, 100 wpisów
tak, wlasnie trzeba tylko opisac temat, dodac jakies skille jeszcze
mozna zarabiac dzieki AI, tylko trzeba dobry produkt wymyslec
tylko wiesz... niedługo 10-12 latki kreatywni będą z nami konkurować
@5 658 767 Pasko: my bedziemy znac od srodka kod oni od strony AI
@5 658 768 Angierski: tylko że patrzenie na kod od środka będzie tak potrzebne, jak teraz patrzenie na kod maszynowy procesora
@5 658 769 Pasko: dokladnie, a jak wymysla inteligentny komputer to wszystko bez kodowania bedzie mogl zrobic
żyjemy w dziwnych czasach ... cofnij się 5 lat do tyłu ... nie uwierzyłbym
ślęczenie teraz nad książkami czy też setkami godzin wykładów na uczelni, żeby się nauczyć czegoś w końcu, co AI Ci ogarnie jeśli potrzebujesz ot tak ... jaki ma sens
widzisz jak dziala boom technologiczny, od malego projektu na caly swiat
kiedyś się uczyłem programować, żeby umieć zrobić coś, co kolega z boku nie będzie wiedział jak zrobić ... a teraz kolega z boku mnie nie musi już pytać, że ja coś wiem, co on nie wie... zapyta się AI i mu zrobi, nie jestem potrzebny
to juz ktos dawno przewidziaal, byly filmy o tym jak podrozowali w kosmosie i rozmawiali z robotami i np. ze sztuczna inteligencja
teraz zwykly dzieciak napisze w ciagu dnia wiecej niz ty przez miesiac klepania
a wiecie gdzie jest kres nauki ?, jak ludzie osiagna wiedze ktora bedzie potrzebna do stworzenia silnikow lub oszukania fizyki tak aby podrozowac po kosmosie no i teleportacja, tworzeniu rzeczy z informacji i moze w dlugwiecznosci zgraniu pamieci i duszy do robota
przeciętna osoba widzi tylko zdjęcia/graficzki... że np. odkryje, że teraz wydając polecenie może wygenerować sobie grafikę, którą wcześniej musiałaby zlecić grafikowi ... nagle okazuje się, że na wyciągnięcie ręki może stworzyć sobie zdjęcie/grafikę jaką tylko potrzebuje za darmo.
Mało kto zdaje sobie sprawę, że jeszcze większa rewolucja dzieje się w programowaniu ... tutaj AI jest jeszcze lepsze i wyręcza w 90% już we wszystkim.
Mało kto zdaje sobie sprawę, że jeszcze większa rewolucja dzieje się w programowaniu ... tutaj AI jest jeszcze lepsze i wyręcza w 90% już we wszystkim.
zabawa z grafiką to czubek góry lodowej ... możliwości są potężne, automatyzacja jest ogromna ... chociaż poważne firmy będą się bać za dużo zautomatyzować...
weźmy firmę lotniczą ... kto będzie potem odpowiadał za błędy jak się samolot rozbije
weźmy firmę lotniczą ... kto będzie potem odpowiadał za błędy jak się samolot rozbije
nie bo AI powstalo 5-6 lat temu a juz takie boom produkuja roboty, autonomiczne auta, itp tego nie da sie zatrzymac to bedzie jeszcze szybciej sie rozwijac
każdy obywatel będzie otrzymywał co miesiąc pensję od państwa (finansowaną z podatków nałożonych na pracę robotów). Ludzie zajmą się sztuką, nauką,pasjami czy filozofią ,zostane filozofem z braku pracy
Według Muska tempo wzrostu wystrzeli , gdy roboty zaczną samodzielnie budować kolejne roboty. Docelowo przewiduje on stosunek 4 robotów na 1 człowieka.
jednak fajnie ze zylo sie w 80s i 90s to sie nie wroci
jednak fajnie ze zylo sie w 80s i 90s to sie nie wroci
Praca daje ludziom poczucie sensu i struktury dnia. Gdy maszyny będą we wszystkim lepsze, ludzkość może wpaść w ogromny kryzys psychologiczny i poczucie bezużytecznośc
dlatego ja juz dzis przygotowuje sie na ten kryzys zycia bez pracy, ostro trenujac zycie bez pracy
dlatego ja juz dzis przygotowuje sie na ten kryzys zycia bez pracy, ostro trenujac zycie bez pracy
@5 658 792 Kawasaki: bez pieniedzy sie nie da przezyc w tym kraju
bedzie pensja minimalna dla wszystkich ale kiedy, trzeba czekac
w pl Pierwsze testowe "TIR-y bez kierowcy" na autostradach A1 czy A2 pojawią się w najbliższych latach
chcialo wam sie czytac i ogladac sf, bedzie sf, postepu nie zatrzymasz
moze doczekam emerytury tak z 15 lat jeszcze, jak zacisne pasa to doczekam
dam mu prowadzic, walne sie na tylna kanape kupie sobie hamburgera na stacji i bede spal i jechal nad morze
@5 658 805 Kawasaki: no i ile dostaniesz nic, bo w Polsce malo robiles
a juz ci kierowcy tirow to maja kierowac tylko na koncu trasy przy zjezdzie do magazynu albo nadzorowac jazde
mi jeszcze 5 lat do minimalnej emerytury zostalo, ale ja mam skladki wieksze to juz pewnie bym dostal
pier roboty wszedzie nie podoba mi sie to, pies i kot bedzie sie madrzyl i myszka miki
Przed chwilą w grze Keno padło 20 x 8/9 (15 000 zł). Zobacz szczegóły
W Europie, w tym w Polsce, ciężarówki hub-to-hub jeżdżą, ale wciąż wyłącznie z kierowcą bezpieczeństwa na pokładzie, który musi siedzieć za kółkiem ze względów prawnych, siedzi ale nie kreci kolkiem czy kreci?
ale mam w uk wyrobione duzo lat, to moze mi dadza pare funcikow na otarcie lez
Oddział ZUS w Gdańsku obsługuje emerytury brytyjskie dla osób mieszkających w całej Polsce, trzeba bedzie tam atakowac
Przed chwilą w grze Keno padło 30 x 6/6 (15 000 zł). Zobacz szczegóły
trzeba bylo w 2011 kupic bitki po 1 zl i pozamiatane ale kto wiedzial i nie powiedzial a takie informatyki tu i nic nicht
W 2011 roku cena Bitcoina charakteryzowała się gigantyczną zmiennością – rok rozpoczął się od ceny zaledwie 0,30 USD, w czerwcu wystrzelił do rekordowego poziomu około 30 USD, a zakończył na poziomie 4,72 USD
Cześć wszystkim po południu 😊
Mam pytanko czy gracie w gierki? Jak tak to, które są najbardziej opłacalne?
Czy udało się komuś tak więcej wygrać?
Mam pytanko czy gracie w gierki? Jak tak to, które są najbardziej opłacalne?
Czy udało się komuś tak więcej wygrać?
za chwilę pojawi się archiwum czata... zupełnie w osobnym linku ... jak ktoś będzie chciał otrzyma dostęp do wszystkich ponad 5,5 miliona wpisów
będzie również wyszukiwarka... będzie można wpisać słowo i otrzymać wpisy zawierające to słowo
straszne glupoty kiedys tam wypisywalem jak bylem nastolatkiem
@5 658 837 Kawasaki: myślałem, że nadal jesteś
@5 658 831 andromeda:
ja to ogladam tak dzien dobry ile na starcie ile na finiszu do widzenia
@5 658 842 Kawasaki: jestes kasiarz
@5 658 831 andromeda: cześć
Ja nie gram ale jest tutaj pan z ogromnymi sukcesami gierkowymi
Ja nie gram ale jest tutaj pan z ogromnymi sukcesami gierkowymi
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
ale fajny relaksik tak sobie pograc, jak wygram to troche pogram
o 19:30 premiera ARCHIWUM CZATA ... dostęp dla wszystkich do 5,6 miliona wpisów na czacie z szybką wyszukiwarką słów.
@5 658 855 Pasko: a można mi znaleźć okolice grudzień styczeń 2025 2026 hit disco polo co wkleiłam?
@5 658 856 Gosia__77: pewnie ... jest też kalendarz, wybierzesz 1 grudnia 2025 i od razu tam przeskoczysz
@5 658 857: tu jest grudzień 2025 - forum.multipasko.pl/archiwum-czatu/2025/12/
jak odświeżycie czat, to pojawi się nowa ikonka obok domku, na lewo od "Napisz"
Pasko.
Brawo za wspaniały pomysł, aby zobaczyć co było dawniej.
Brawo za wspaniały pomysł, aby zobaczyć co było dawniej.
Pasko.
Szukałem tego wpisu o porwanej dziewczynce w Australii, która została odnaleziona całą i zdrowa.

Szukałem tego wpisu o porwanej dziewczynce w Australii, która została odnaleziona całą i zdrowa.

Przerwa.
2 382 796. wizard 2015-07-07 (14:07)
ja najwiecej zagralem system 9 i 150 poszlo
ja najwiecej zagralem system 9 i 150 poszlo
robiliscie w pampersy jak to pisalem a bitek byl po 1200 zico max
pokaze wam ze kontroluje keno, w 10 losowan wejdzie teraz 9,69
chyba ze nie wejdzie gramy ostro za Paskowe
chyba ze nie wejdzie gramy ostro za Paskowe
zaraz sprawdze w archiwum kto w 2011-12 naganial na bitka, czy jest tu jakis cwaniak