Wpisy 5 655 – 5 754
30 października 2007 23:39 → 31 października 2007 22:50, 100 wpisów
kiedy panowie i panie my aktywnie udzielający sie na forum trafimy wieksza kaske:):(
dobrze ze nie notuje ile juz przegrałem kasy w ML
dobrze ze nie notuje ile juz przegrałem kasy w ML
...ja notuje Spit, mało tego -mam wszystkie nietrafione kuponiki z 5 lat ML+DL, kiedyś wytapetuję sobie pokój:) róż z bielą, ładne kolorki:) hahah Pozdrawiam Spit, tango się odwleka -ale co się odwlecze, to nie uciecze.Dobranoc
do niedawna jakoś szło teraz bryndza wszystko żle od 3 tygodni nawet 4 nie było ktoś ma jakiś pomysł ratunku!!!!!!!
Ja dzis sie obraziłam na ML i puszcze tylko trójeczke 11,21,77 ale za to nadgonie meczami jest dzis z czego wybierac;)powodzenia wszystkim.
Witam.
Na dziś taki zestawik;
3.9.
13.19.
33.39.
63.69.
73.79.--do każdego-37.38.39. lub- 57.58.59.
Pozdrawiam.
Na dziś taki zestawik;
3.9.
13.19.
33.39.
63.69.
73.79.--do każdego-37.38.39. lub- 57.58.59.
Pozdrawiam.
otwarte jutro beda kolektury?? bo nie wiem czy dzisiaj grac w DL ale chyba dzisiaj zagram
Kolektury działaja jutro na zasadzie dobrowolnosci- taki komunikat dostalam od Totalizatora; wiec wszystko zalezy od "widzi mi sie" prowadzacego punkt...lepiej "puscic sie" dzis
Kolektury działaja jutro na zasadzie dobrowolnosci- taki komunikat dostalam od Totalizatora; wiec wszystko zalezy od "widzi mi sie" prowadzacego punkt...lepiej "puscic sie" dzis
dziekuje Ci annetta za info :)w takim razie puszcze sobie dzisiaj DL
niezla opcja... uwazam ze nawet lepsza niz 7 zakladow prostych za te same pieniadze; chciaz niewiele grajacych podziela moje zdanie- wola miec wiecej szans...ale jesli tylko masz pewniaki to graj smialo!trzymam kciuki!!
no wlasnie nie wiem czy puscic system7 czy 7 prostych? ale chyba walne sobie raz ta 7 nigdy nie probowalem w sumie jak trafie np 3 w 7 to mam 4x16=64zł poradzcie cos !
zeby tak jeszcze dali trafic to by bylo moze czym...a tak wyjdzie rembiszewski, namiesza i dopiero pula skoczy...
Mam pytanko do zorientowanych - do której dzis mozna puscic w kolekturze? Bo wychodze z domu ok 19.30 i czy godz. 20:00 na odwiedzenie kolektury nie jest jeszcze zbyt późna?
annetta : puscilem jeden zaklad SYSTEM 7 mam nadzieje ze jutro cos wejdzie :)
Pozdrawiam :*
Pozdrawiam :*
Bamse: gdzie mieszkasz??
w wawie kolektury np u mnie osiedlowe to do 19 maz 19.30, na stacjach benzynowych do 20.00 i np w elea do 21.00
w wawie kolektury np u mnie osiedlowe to do 19 maz 19.30, na stacjach benzynowych do 20.00 i np w elea do 21.00
W Krakowie, więc w takim razie spokojnie coś znajdę czynnego:) Zastanawialem sie tylko o ktorej Totalizator zamyka juz napływanie zakładów na dany dzień:)
Totka można wysłać do 21.30, oczywiście w kolekturach, które są jeszcze czynne o tej porze.pozdr.
Kaczor,dziś specjalnie dla Ciebie jak zwykle poeMATYCZNIE,bo Multi Lotek to poezja liczb: zawsze masz dwa wyjścia -trafisz w nie, albo nie....:)
dzisiaj liczby te średnia ocen w szkole wiek w którym pofiglować dziewczyna może i ilość palcy u normalnego faceta POZDROWIENIA DLA MULTIMANIAKÓW
Kaczor -przecież dziewczyna jak i chłopak mogą figlować przez całe życie, po 80-tce też:) chyba nie myślisz,że dziś padnie np. 81? :)hahahah
tak tak chodziło mi o wiek w którym prokurator nie trzyma już reki :-)a zwczorajszego samochodu 4/9
dzięki OPA i Multicorka puściłam Wasze numerki zobaczymy co wypadnie pozdrawiam marzena i powodzenia.
Dzięki OPA i Multicorka puściłam Wasze numerki zobaczymy co wypadnie pozdrawiam marzena i powodzenia.
Lubie Cię Kaczor, ale po średniej widzę,że się do nauki za bardzo nie przykładałeś, ja też:) pewnie też bardziej myślałeś o "figlach". Hahah
no co prawda moja srednia była wyższa ale ta jest srednia aby Polska nie zginela a co do figli a to już nie ta książka
Tak to bardziej Wisłocka:) ale statystycznie mieścimy się w średniej krajowej:) A Twoja średnia w ML, niestety nijak obecnie ma się do Twojej i obawiam sie ze ciężko mi będzie Cię dogonić, ale probować warto:) pozdro i powodzonka
Wilson gratulki, ale 6/10 już miałem kilkanaście razy i znów nie jest aż tak ciężko trafić, nie przesadzajmy:)
A TAK MIEDZY NAMI MULTILOTKOWCAMI NIE UFAJCIE TYLKO STATYSTYKOM BO TE SĄ BARDZO CZESTO ZAWODNE
NIE RYWALIZUJĘ Z NIKIM NIE ZALEŻY MI NA TYM ALE SAMI CHCIELIŚCI ABYM TYPOWAŁ W DZIALE TYPOWNIA OILE PAMIĘTASZ
w każdej chwili mogę wrócić do poprzedniej metody dzielenia się swoją intuicją także nieraz zawodną jak i statystyki
Najlepiej niegrac wcale i dziennie wygrasz 2,5zl bo niegrasz a na miesiac 75zl odlozysz to jest dobry system
NO COŚ TY NIE PIĆ NIE PALIĆ NIE UŻWAĆ NIE RYZYKOWAC ====TO PO CO TĘ ŚWIĘTĄ ZIEMIĘ DEPTAĆ -CAŁE NASZE ŻYCIE TO JEDEN WIELKI HAZARD A TAKI ML.CZY DL TO HAZARDZIKI
Potem pija wodke bo przegrali hahah i bledne kolo kreci sie ale niemartw sie witaj w klubie ja robie to samo hahah
Wczoraj w Dużym Lotku wylosowano tylko 7 piątek? Jest to z całą pewnością nieprawdziwa informacja - powinno być 70. Pozdrawiam
DO BAMSE: System zamyka się automatycznie ok 21:50, nawet jeśli kolektura czynna jest teoretycznie do 22, to praktycznie po 21:50 już nic nie da się zrobić...
matycz u mnie jescze nie wiem będesprawdzał jutro ale w typowaniach 1/1 0/2 1/3 2/5 i znów cholera awans
Gratulki Kaczor -wróże Ci,że niedługo zostaniesz generałem Multi Lotka. U mnie degradacja -niedługo będę szeregowym, bo do cywila nie zamierzam odchodzić:):)
Kaczorku chyba nie mamy co oblewac a napewno ja stawiac nie bede bo dzis porazka w Ml:P
EEEEELLLLAAAA NIE J EST ZLE WGWSTEPNYCH OGLĘDZIN WESZŁO MI 8 CYFEREK ALE JAK I GDZIE NIE WIEM NIE SPRAWDZAM ALE NA PEWNO 5/9 BEDZIE
dobrze ze przegrywamy bo lotto by nie istnialo i nie bylo by tutaj tematu.Czy to nie jest PIEKNE hahahah
Baaardzo długa przerwa w grze.... ale już niebawem powrócę
Depesz, wyobrażam sobie Kaczora na terapii grupowej w klubie anonimowych hazardzistów: stoi na środku i mówi do grupy -"wszędzie widziałem liczby ML -w kalendarzach, na reklamach, na tablicach aut".:) Ja przynajmniej powiedziałbym,że tylko grzebałem w statystykach:)hahahh
Matycz ale ja te same schizy mialem HAHA no coz to jest tam jakis etap naszej choroby hahha co myslisz
Fakt jakies prawdopodobienstwo jest padania liczb ale z doswiadczenia najlepiej grac na PARKI poprostu liczby niektore LUBIA SIE tak to mozna powiedziec
Kaczor to był żart -przecież to nie ważne skąd bierzesz liczby, ważne,że Ci wchodzą. Oby tak dalej.
eeelllaaa nie wyszły derby na remis ale wskoczyło >2.5 goli a z drugiej strony mogli sąsiadowi zza miedzy dać ten remis
Znowu spodobała mi się jedna wypowiedź Kaczora - 5710. Takie fajne wytłumaczenie nałogowego zanoszenia kasy totalizatorowi, ale nawet trafne:-) Ja do kolektury zdążyłem, wydałem 10 PLN, wyglarałem na razie 2 ale kupony chodzą jeszcze jutro:)
co zauwazylem ze dany dzien miesiaca jest czasami pomocny w 1\1 Czyzby schizy mi wracaly sprzed lat hahahha
matycz nie gniewam sie wcale i powtarzam typuję tylko po to abyśmy w końcu razem raz dali porządnie w dupę LOTTO
I TU DEPESZ ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ I ZGODNIE ZE STATYSTYKAMI JUTRO POWINNA PAŚĆ 1 ALE JA POSTAWIŁEM NA 11
Kaczor -mnie też na tym zależy, choćbym miał brać liczby ze snów,które czasem mi się sprawdzają, mam sennik. Są rzeczy, których nie możemy wyjaśnić. Ważne,aby wygrywać. Nie śmieje się z tego skąd bierzesz liczby, po prostu masz wyczucie, intuicję.
Kaczor, a czemu ze swą intuicją nie typujesz w DL? Przecież już trafienie takiej czwórki dałoby kasę na nastepny miesiąc grania:)
no na moją kaczą intuicję ale na początku miesiąca gram na każdy dzień tygodnia 1-1 2 -2 itd chociarz chyba od drugiego tygodnia się mijają np.11-10lub 12, 13-12 lub 14 itd ale ja nie prowadzę zeszytów
Kaczor mozesz sie smiac ja gram tu z zestawu i stawiam tez na 11 bo dzis niebylo.ale progresja do 640zl jak nie bedzie plakac nie bede.JUz tyle kasy poszlo ze mam to gdzies.YYLKO TA JEDYNA UKOCHANA hahah i nic wiecej
CO DO DUŻEGO MAM PECHA TYPUJĘ 2-IE CYFRY NA INTUICJĘ DOPISUJĘ I JEST TYLKO 2/6
progresja odszukaj gdzieś moje bajki nie pamiętam nr.wpisu i zobacz do czego można dojść
Kaczor na gg podaj mi maila -prześlę Ci trochę statystyk. Też są daty i dni tygodnia.
PRZYJACIELU DROGI NIE BAWIĘ SIĘ STATYSTYKAMI ale przyznam się wszystkim czasem gdy nie mam nosa patrzę jakie cyfry wchodziły danego dnia w ubiegłym roku
dlatego pisze ze mam limit i koniec.Nie przejmuje sie tym ale mam 9 dni na wygrana jak nie wpadnie to lipa
po prostu idę do kolektury i proszę o wydruk losowania np.1XI2006 i wtedy kombinuje
GRam u buka ale w internecie BET-AM-HOME jest wiele opcji oooo..tam tez daje zysk np.kurs 2,5 i PROGRESJA ale zawsze jeden meczyk a tak moze wiele hahah
..to nie jest trochę Kaczor tak, jakbyś jeszcze troszkę żył w XX wieku. Po co mi lampa naftowa, jak zrobię pstryk i mam światło. Tylko ono i tak i tak daje mi ciemnotę w typowaniach,a tobie pomaga ten XX wiek. Niech tak pozostanie.
Dziękuję wszystkim grającym.Znowu wpadło kilka milinów.GRAJCIE!!!Oby jak najwięcej.
Bukmacherka lepsza mozna na zywo obstawiac a kursy wysokie.No i wtopke tez mozna zaliczyc hmmm.takie zycie hazarda