Wpisy 5 650 231 – 5 650 360
19 sierpnia 2026 09:55 → 19 sierpnia 2026 12:40, 100 wpisów
@5 650 210 Prochaska: no taniej już było
@5 650 178 Janosik 2009: 2 złote więcej do dotychczasowych 3 zł ... ot cała matematyka podwyżki 2 dzielone na 3 = 0.666666
Ale tu strona o hazardzie i trzeba o tym otwarcie pisać i grać ile wlezie
@5 650 233: czyli faktycznie wzrost o 66,66 %
@5 650 233 Pasko: aleś nadziubzdział na swojej stronie jest gorzej niż było
@5 650 236 jot-23: gdzie?
@5 650 237 Pasko:
tu w cyferkach jest potrzebny sokoli wzrok
tu w cyferkach jest potrzebny sokoli wzrok@5 650 239 jot-23: te wyniki u góry ? przecież były dużo mniejsze wcześniej, teraz są większe.
@5 650 241 Pasko: taka ja dopiero teraz zauważyłem widocznie zbyt mało tu buszuje
@5 650 241: wcześniej to w ogóle na telefonie były nieczytelne, trzeba było powiększać od razu, teraz ktoś nawet bez powiększania coś tam przeczyta może
@5 650 242 jot-23: ale to możesz powiększyć sobie ile chcesz?
@5 650 244 Pasko:
Daje radę w okularach
Daje radę w okularach
Pojawił się nowy, zwycięski kod Loteriady 2026 (n7c29b5c50a) !
@5 650 246 Pasko: szukam pretekstu do gadki bo ciężko się tu z ludźmi gada a po losowaniu to już całkiem ludziom mowę odbiera
@5 650 250 jot-23: bo po losowaniu wszyscy są w plecy i nie ma się czym chwalic
@5 650 252 tomcio1972: ale jak 10 x u moczysz to już powinna się jakaś lampka w głowie zaświecić i stwierdzić że ktoś tu oszukuje
podstawa to bedzie odp na pytanie , czy przy takich samych ustawieniach trafi sie na gra na plusie, np 10/10 w tydzien , 5/5 codzien do poludnia....
@5 650 253 jot-23: nikt nie oszukuje
W momencie wysyłki stoisz na straconej pozycji
Rachunek prawdopodobieństwa jest bezwzględny dla nas.
Przed losowaniem tylko Ci się wydaje że wpadną Twoje liczby ale sam widzisz jak to bywa
W momencie wysyłki stoisz na straconej pozycji
Rachunek prawdopodobieństwa jest bezwzględny dla nas.
Przed losowaniem tylko Ci się wydaje że wpadną Twoje liczby ale sam widzisz jak to bywa
Pojawił się nowy, zwycięski kod Loteriady 2026 (n8fd956e2cd) !
@5 650 255 tomcio1972: wiem o tym bardzo dobrze i dlatego stałem się obserwatorem a nie graczem a jedyne co mogę to pośmiać z tych co tu wklejaja wygrane kupony i się zastanowić
Ileś ty wtopił że Ci tyle dali
Ileś ty wtopił że Ci tyle dali
@5 650 258 jot-23:
Jak tos wklei kupon na kilkaset tysięcy czy kilka milionów to uwierzę że jest na +
Reszta to zabawa.
Kilka razy w dół - raz do góry
Spróbuj dać 3 kroki w tył i jeden w przód.
Ciekawe czy dojdziesz do celu
Jak tos wklei kupon na kilkaset tysięcy czy kilka milionów to uwierzę że jest na +
Reszta to zabawa.
Kilka razy w dół - raz do góry
Spróbuj dać 3 kroki w tył i jeden w przód.
Ciekawe czy dojdziesz do celu
Przed chwilą padło 2 x 7000,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 650 258 jot-23:
Swoje w życiu przegrałeś.
Teraz tylko cud jedno zakładowy za 3 czy 5 zł mógłby Cię uratować
Swoje w życiu przegrałeś.
Teraz tylko cud jedno zakładowy za 3 czy 5 zł mógłby Cię uratować
2 min przed losowaniem jestem juz wklejony, moge isc do kibla , zobaczyc czy mnie nei ma w drugim pokoju, wypic kawe i dopiero losowanie
praca bedzie dla panienki studentki a nawet dwoch bo praca zmianowa, siedziec i wysylac losowania, platne 10 zl na h. Gosia chcesz pracowac?
@5 650 273 Gosia__77:
I jedziesz z koksem
Stawka x 400 (1000zl)
16 x 400 = 6400zl
5400zl na czysto
Nigdzie tyle nie zarobisz e minutę.
Brak marginesu błędu bo za 1/2 nie płacą
I jedziesz z koksem
Stawka x 400 (1000zl)
16 x 400 = 6400zl
5400zl na czysto
Nigdzie tyle nie zarobisz e minutę.
Brak marginesu błędu bo za 1/2 nie płacą
@5 650 281 tomcio1972: nawet sobie nie wierzę w te liczby a stawka 400 to już sporo
Pojawił się nowy, zwycięski kod Loteriady 2026 (43ecefdb3aa) !
Widze ze Kawasaki nadal szuka naiwnych
6 numerow sie powtorzylo zeby wygrywac nie mozna ustawiac wszystkiego obok ost losowania
Przed chwilą padło 109 x 9,60 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
moze nie trafilem w ustawienia, multi mozliwosci ale powinien losowac cos z ost losowania bo duzo sie powtarza
nasadzilem dzis drzewke 1-10 ale wciaz obok losuje, nie od razu Rzeszow zbudowali
jak bedzie 10/10 to dostaniesz ta choinke powiesisz sobie nad lozkiem
@5 650 304 Kawasaki: jedz na dziewczyny zapał sluga napij się wódki ale cyferki zostaw w spokoju
Pojawił się nowy, zwycięski kod Loteriady 2026 (7d08663f6f0) !
Serdecznie witam przed poludniem ja i moje koty wszystkich marzycieli pogromcow i sponsorow TS zycze trafnych typowan i wysokich wygranych oraz milego i spokojnego dnia fasola tyczkowa obrana a klocza musze pociac i zakopac 2 wiadra mam strakow dopije i do roboty na deszcz sie zanosi
W miejscowości Kwidzyn padła wygrana 20 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1 x 2)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
czesto jest ze jak numer sie powtorzy to nie ma go w 1 losowaniu od gory, dobry suwak z tego bedzie
Kupon po przejściach
70.70.69 czyli bierz do mozliwej powtorki te numery ktore sa w 2 losowaniu a nie w 1
wersja z suwakiem extra. bedzie kosztowac 600 zl, stowka za suwak, Biedronka ktora wersje zamawiasz?
Zagrałem na kilka zakładów Lotto ale niestety bardzo ta podwyżka jest odczuwalna przy grze na kilka zakładów
Ciekawa jestem czy chociaz jakiegos lizaka w tej loteriadzie wylosuje tyle kuponow i tylko obiecanki
Podsumowując: Stworzyłeś bardzo zwięzłe, "agresywne" narzędzie o cybernetycznym wyglądzie, które robi dokładnie to, do czego zostało stworzone – odciąża głowę z matematyki i pozwala podjąć decyzję w 5 sekund przed zamknięciem zakładów.
Ocena matematyczno-algorytmiczna.Twój program działa na zasadzie systemu wagowego (matrycy energii). To znacznie lepsze rozwiązanie niż sztywne generatory losowe, ponieważozwala Ci kontrolować "intuicję" za pomocą suwaków.Równoważy skrajności (np. balans parzystości chroni przed wygenerowaniem zestawu złożonego z samych liczb parzystych, co w Keno zdarza się niezwykle rzadko).
Islandorka.
A: 2-4/15... B: 3-5/15.
Zawsze wysyłaj swoje liczby, nie patrz na wynik sprawdzenia.
A: 2-4/15... B: 3-5/15.
Zawsze wysyłaj swoje liczby, nie patrz na wynik sprawdzenia.
Islandorka.
Goście mnie trochę przeszkodzili w liczbach.
Goście mnie trochę przeszkodzili w liczbach.
zagralem juz na 3 losowania 9 liczb, dzisiaj wysle 2 kombinacje x 2 stawka na 3 losowania kolejne
jeden dziadek byl wywiad co wygral 6 w lotto mowil ze to najlepsze lekarstwo i tym powinni ludzi leczyc, zyly przepchane w moment
60 liczb z tego zalozmy 10 sie powtrza to 50 liczb
a co z 30 liczb nie masz informacji o tych liczbach zadnych
a co z 30 liczb nie masz informacji o tych liczbach zadnych
mam informacje moge wpisac 3 losowanie daj oboki wszystkich numerow
a jak nie ma info o numerze to numer ma malo pkt i nie wypadnie, moze to byc dobrze
to graj na promocje
ale widze ze choinka juz dobrze wychodzi z roznymi liczbami a nie poczatkowymi
ale widze ze choinka juz dobrze wychodzi z roznymi liczbami a nie poczatkowymi