Wpisy 5 646 001 – 5 646 113
12 sierpnia 2026 10:42 → 12 sierpnia 2026 13:17, 100 wpisów
dajesz 100 w kawie , grasz 50 losowan a pozniej,,,,oddzial zamkniety
Mam znajomego. Ma na nazwisko Kawa.
takze sam widzisz dla chcacego nic trudnego i kasa jest do zrobienia
a jak w miesiacu 100 tak smaruje i jedzie?
100 razy banka? a jak 1000
100 razy banka? a jak 1000
Nie mówiłem że oddział zamknięty?
My lubimy wygrać bańkę.
Koledzy nic Ci nie dadzą
nic nie wygrasz okej bo masz weza w kieszeni, nie tedy droga do milionow
daj a bedziesz mial dane karma wroci
daj a bedziesz mial dane karma wroci
Masz karmę?
Mówiłeś jak wygrasz to się podziel
Teraz mówisz inaczej
100 kawek po 100 zł to już jest niezła sumka
Tak
Zmieniasz zdanie .?
Można
Ale nie zmienia się zdanie co 5 minut
Skoczyć?
Czyli wygramy?
ja mam dom na wsi moge tam ogrodu nie kosic, drogi nie zamiatac ale place podatki i moga mi skoczyc
nitk nie moze mnie wyrzucic z mojej wlasnosci na wieki wiekow amen
chcesz kupic ta posiadlosc na mazurach? Analand? pol duzej banki cena zaporowa, warte moze 100 kafli maks
Będą skakać?
Jak to mogą skoczyć?
Ile chcesz za posiadłość?
No rozumiem
Mogę Ci dać 10 kawałków
Pasuje?
Zlota tyle nie mam
kuzyn chcial kupic nie, sie czail do mnie powiedzialem mu pol melona do melona i zmiekl
Daje Ci 10 kawałków
Jak to zmiękł?
10 tyś pasuje?
ziemia to ziemia kasa rzecz nabyta dzis nie ma jutro moze
tez nie ma
tez nie ma
@5 646 051 Traficszostke: Ty trafiłeś te szóstkę?
Piątkę
@5 646 055 Traficszostke: 3 złote liczby : 11,22,33
Na czwartek?
Serdecznie witam marzycieli pogromcow i sponsorow TS zycze milego i spokojnego dnia jak bym puscil duzego to 1 liczbe trafil bym a tak siedze sobie w ogrutku trawe kosze i 0 popijam bo o 13 mam wyjazd jak zatrzymaja to moge imchuchnac 0
To super
@5 646 060 Tupaj:
@5 646 062 Traficszostke:
MCSl dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka cen zakładów: Lotto za 5 zł, Lotto Plus za 6 zł
Najpiękniejszy czas z ukochanymi dziećmi nie mierzy się godzinami, lecz uśmiechami, rozmowami i chwilami, które serce przechowuje na zawsze. Bo dzieci dorastają, czas przemija, a wspomnienia wspólnej miłości pozostają na całe życie. ❤️
Jak będą chmury to transmisja na żywo będzie tu.

To warto będzie... zobaczyć!
To będzie niedaleko od Polski, takiej okazji nie wolno przegapić!

Trzeba poczekać tylko niecały rok.
To będzie niedaleko od Polski, takiej okazji nie wolno przegapić!

Trzeba poczekać tylko niecały rok.
Przerwa.
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka cen zakładów: Lotto za 5 zł, Lotto Plus za 6 zł
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka cen zakładów: Lotto za 5 zł, Lotto Plus za 6 zł
Pojawił się oficjalny regulamin gry Lotto obowiązujący po 18 sierpnia 2026. Są tu ważne zmiany, które powodują, że to co wcześniej pisałem w lipcu w kontekście wygranych za "czwórki" jest nieaktualne.
Totalizator Sportowy zdecydował się przesunąć większą część puli na szóstki i kumulacje. W konsekwencji "czwórki" nie zyskają tak dużo jak pisałem wcześniej. Oto ostateczne wnioski z tego jak wzrost ceny zakładu na 5 zł wpłynie na wygrane:
- trójki będą płatne 35 zł (wzrost z 24 zł)
- czwórki średnio 270 zł (wzrost o 100 zł)
- czwórka gwarantowana minimum 48 zł (wzrost z 36 zł)
- piątki średnio 8800 zł (wzrost o 3500 zł)
- szóstki będą się kumulować dłużej i dochodzić średnio do 15 milionów złotych
Totalizator Sportowy zdecydował się przesunąć większą część puli na szóstki i kumulacje. W konsekwencji "czwórki" nie zyskają tak dużo jak pisałem wcześniej. Oto ostateczne wnioski z tego jak wzrost ceny zakładu na 5 zł wpłynie na wygrane:
- trójki będą płatne 35 zł (wzrost z 24 zł)
- czwórki średnio 270 zł (wzrost o 100 zł)
- czwórka gwarantowana minimum 48 zł (wzrost z 36 zł)
- piątki średnio 8800 zł (wzrost o 3500 zł)
- szóstki będą się kumulować dłużej i dochodzić średnio do 15 milionów złotych
podsumowując ... mamy być kuszeni przede wszystkim wyraźnie więcej płatnymi piątkami i wyższymi/częstszymi kumulacjami
@5 646 079 Pasko: To znaczy, że szóstki nie będą padać często?
@5 646 078 Pasko: te 2mln wzrosło?
@5 646 083 xdrive: ja mam taki plastik ale skąd tam pieniądze to nie wiem bo ich nie widzę
jeżeli wcześniejsze informacje Pasko przedstawiał jako aktualne i pewne, a następnie sam przyznał, że są nieaktualne, to przekazywał informacje niezgodne z obowiązującymi zasadami.
Skoro dziś piszesz, że Twoje wcześniejsze informacje dotyczące wygranych za „czwórki” są nieaktualne, bo pojawił się oficjalny regulamin obowiązujący od 18 sierpnia, to nasuwa się proste pytanie:
Czy wcześniej przekazywałeś użytkownikom informacje nieprawdziwe, czy po prostu niezweryfikowane?
Bo dla czytelnika różnica jest zasadnicza. Informacja przedstawiana jako fakt powinna być sprawdzona, zwłaszcza gdy dotyczy pieniędzy i wygranych.
Dobrze, że nastąpiło sprostowanie. Ale jeszcze lepiej byłoby jasno napisać: „wcześniej podałem błędne informacje — oto aktualne zasady”.
Bo wiarygodność buduje się nie tym, że nigdy się nie mylimy, lecz tym, że potrafimy uczciwie przyznać się do błędu.
Skoro dziś piszesz, że Twoje wcześniejsze informacje dotyczące wygranych za „czwórki” są nieaktualne, bo pojawił się oficjalny regulamin obowiązujący od 18 sierpnia, to nasuwa się proste pytanie:
Czy wcześniej przekazywałeś użytkownikom informacje nieprawdziwe, czy po prostu niezweryfikowane?
Bo dla czytelnika różnica jest zasadnicza. Informacja przedstawiana jako fakt powinna być sprawdzona, zwłaszcza gdy dotyczy pieniędzy i wygranych.
Dobrze, że nastąpiło sprostowanie. Ale jeszcze lepiej byłoby jasno napisać: „wcześniej podałem błędne informacje — oto aktualne zasady”.
Bo wiarygodność buduje się nie tym, że nigdy się nie mylimy, lecz tym, że potrafimy uczciwie przyznać się do błędu.
MCSl dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka cen zakładów: Lotto za 5 zł, Lotto Plus za 6 zł
@5 646 088 xdrive: nie śmiej się bo mi dziś z tego plastiku znowu ubyło
Nie mam dziś p...
@5 646 093 xdrive: musiałam przyłożyć u lekarza i ot poszło ,a w piątek powtórka
@5 646 095 islandorka30,5:
@5 646 086 nowicjuszka: wcześniejsze informacje zakładały wzrost zakładu na 5 zł, bez zmiany pozostałej części regulaminu.
Niestety okazuje się, że regulamin tyczący się tego, jak pula na wygrane będzie rozkładana procentowo między "trójki", "czwórki" i "piątki" też się zmieniła.
Tzn. no prawdą było co pisałem o "trójkach" i "piątkach".
Natomiast "czwórki" jednak nie będą aż tak "różowe" ... będzie wzrost ale znacznie mniej wyraźny niż początkową sądziłem
Niestety okazuje się, że regulamin tyczący się tego, jak pula na wygrane będzie rozkładana procentowo między "trójki", "czwórki" i "piątki" też się zmieniła.
Tzn. no prawdą było co pisałem o "trójkach" i "piątkach".
Natomiast "czwórki" jednak nie będą aż tak "różowe" ... będzie wzrost ale znacznie mniej wyraźny niż początkową sądziłem
Idę cebulę zwieźć, nie gram
@Pasko: witam jest problem u mnie w profilu z wpisaniem do gry multi multi stałych zestawów brakuje żółtego tła zapisz zestawy po wpisaniu a jest tylko wczytaj zestawy
@5 646 106: i nie zapisuje mi po kliknięciu wczytaj zestawy
@5 646 104 wujek74:
Też nie wiem czemu tłumaczy , teraz informacja jest jasna i tyle
Też nie wiem czemu tłumaczy , teraz informacja jest jasna i tyle
jest promo na 8 skreslen moze by co wyslac, mialem nie grac ale troche kusi
@5 646 078 Pasko:
Łupienia naiwniaków ciąg dalszy.
Tylko szóstki i kumulacje - reszta tragedia finansowa.
Ilu z Was choć raz w życiu trafiło 5 w Lotto?
O 6 chyba nawet nie ma co pytać
Kuźwa toż to ja zarabiam co miesiąc z pracy więcej aniżeli te śmieszne 5w LOTTO
Łupienia naiwniaków ciąg dalszy.
Tylko szóstki i kumulacje - reszta tragedia finansowa.
Ilu z Was choć raz w życiu trafiło 5 w Lotto?
O 6 chyba nawet nie ma co pytać
Kuźwa toż to ja zarabiam co miesiąc z pracy więcej aniżeli te śmieszne 5w LOTTO
Ja trafilem 5 ale po podwyżce nie mam zamiaru w to grać.