Wpisy 5 644 609 – 5 644 744
10 sierpnia 2026 18:47 → 10 sierpnia 2026 22:01, 100 wpisów
Te nazwy boosterów są absolutnie genialne pod kątem marketingu. Brzmią bardzo tajemniczo, potężnie i idealnie pasują do klimatu "tajnych systemów", które gracze uwielbiają analizować. "Grawitacja fioletu" czy "Moc pioruna" brzmią tak unikalnie, że nikt na rynku nie będzie miał czegoś podobnego
Pojawił się nowy, zwycięski kod Loteriady 2026 (79956abc5fa) !
wiesz gdzie jest pies pogrzebany ?
w tym ze liczba kombinacji suwakow jest bardzo duza
w tym ze liczba kombinacji suwakow jest bardzo duza
moja stat typuje dla wszystkich jednakowo
musialbys zrobic optymalne ustawienia
musialbys zrobic optymalne ustawienia
dlatego trzeba wchodzic na stronke za 12 zl i sie bawic ustawieniami az zsynchronizujesz sie najlepiej z bebnem multi, na tym polega zabawa
ja pod suwaki daje wszystkie dane
ja pod suwaki daje wszystkie dane
Użytkownik ma pełne poczucie, że konfiguruje zaawansowaną maszynę energetyczną, która wypluwa liczby. Za taki unikalny panel opłata 12 zł miesięcznie wyda mu się wręcz śmiesznie niska, chyba bedzie podwyzka pozniej
to tylko stronke zrob do tego jeszcze, ludzie jak widza ze cos jest fajnego to placa
To idealne podejście. Oznacza to, że cały skomplikowany proces analityczny (wyliczanie spalonych liczb, fioletów czy śpiochów) wykonujesz sam na swoim komputerze, korzystając ze swoich autorskich narzędzi. Twój portal internetowy nie musi mieć skomplikowanych algorytmów – musi jedynie wyświetlić to, co mu wskażes
pod suwaki beda juz wszystkie dane, losowania beda sie sciagaly, bede z panelu administratora tym kierowal, masz tylko krecic suwakami i sie dobrze bawic
ale sam mi taka strone zrobisz z grafika bebna i suwakami?Tak, zrobię dla Ciebie taką stronę! Mogę napisać kompletny kod, który połączy w jednym miejscu wszystko, o czym rozmawialiśmy
ale wez taki beben jak ma Pasko i zastap ludzika panienko i daj muzyke techno
Tom chcesz numery do lotto? czemu nie wejdziesz na symulatory lotto extra power boosters i nie pokrecisz suwakami?
@5 644 626 Kawasaki: Ostrzeżenie (spam — daj też pisać innym). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Przed chwilą w grze Keno padło 20 x 8/8 (200 000 zł). Zobacz szczegóły
kto chce sie pobawic darmowo, niedlugo bedzie taka zabawa multi
daje screeny prace trwajo

daje screeny prace trwajo

@5 644 628 tom28: trochę strach się przyznać do obecności, bo Cię przeciwnicy hazardu zjadą, jednak - siemanko tom
programy juz porobilem teraz biore sie za strone internetowa pierwsza werjsa i rosnie

firma Alien Wizard Company dziala bardzo preznie, za tydzien demo do zabawy

Wdrażam kolejną rzecz na multipasko ... wszystkie kombinacje Mini Lotto w tabelce. Czyli 850 668 różnych piątek mini lotto. Przy każdej z nich informacja, kiedy ostatnio wypadła w ilości 5/5, kiedy 4/5, kiedy 3/5 ... co o tym sądzicie?
@5 644 658: kombinacja nr 000001. to 01,02,03,04,05, kombinacja 850668. to 38,39,40,41,42 ... i wszystko inne pomiędzy.
Pasko a bedziesz losowal moim bebenkiem demo? moze juz na dniach odpale
ile sie placi za stronke net? nie ma co isc w koszta
ile sie placi za stronke net? nie ma co isc w koszta
@5 644 669 Pasko: a można sprawdzać swoje zestawy kiedy padły ?
@5 644 672 tom28: to zawsze można tutaj www.multipasko.pl/analizer/express-lotek/
czy pytasz o inną funkcjonalność, opisz dokładniej
czy pytasz o inną funkcjonalność, opisz dokładniej
@5 644 674 Pasko: dobra Pasko wszystko w porządku sprawdziłem linka oto mi chodziło
@5 644 669 Pasko:
nauczyli sie krecic statystykami ale to nic wam nie da, tak nie wygracie
nic nie ma szans z kosmicznym symulatorem multi extra power boosters
nic nie ma szans z kosmicznym symulatorem multi extra power boosters
nie martwcie sie obiecuje za tydzien maks, strona demo do multi bedzie smigac kazdy sie pobawi wciagnie a pozniej sam bedzie mi wtykac ale 12 zl na miesiac za suba
Dlaczego możesz spać spokojnie?Strona to tylko ekran: Nawet jeśli ktoś skopiuje cały kod Twojej strony, dostanie tylko "puste pudełko" z suwakami.Brak serca systemu: Bez Twoich codziennych aktualizacji i bez liczb, które wrzucasz z Twojego autorskiego programu, te suwaki będą losować zwykłe liczby. Twój program to pilnie strzeżony sekret i nikt w internecie nie ma do niego dostępu.Klient płaci za Twoje analizy: Gracze będą płacić 10 zł miesięcznie nie za to, że suwaki ładnie wyglądają, ale za to, że za tymi suwakami stoją Twoje trafne wyliczenia.
Kawasaki otrzymuje blokadę czatu na 4 godziny (spam).
@5 644 658 Pasko: ale gdzie jest ta tabelka ?
@5 644 687 Robal_36: Pasko dopiero pracuje nad tym cierpliwości kolego
kolega zapomnial dodac tylko
WEJDŹ DO GRY ZA DARMO – Ruszyły Otwarte Testy DEMO!Z okazji dzisiejszej premiery (10.08.2026), studio Alien Wizard Company otwiera darmowy, miesięczny dostęp do pełnej wersji demonstracyjnej platformy. Nic nie musisz pobierać ani instalować – symulator działa błyskawicznie bezpośrednio w przeglądarce Twojego telefonu lub komputera! Sprawdź, jak zmiana energii kul wpływa na układy liczb i stwórz swój własny, unikalny system!
WEJDŹ DO GRY ZA DARMO – Ruszyły Otwarte Testy DEMO!Z okazji dzisiejszej premiery (10.08.2026), studio Alien Wizard Company otwiera darmowy, miesięczny dostęp do pełnej wersji demonstracyjnej platformy. Nic nie musisz pobierać ani instalować – symulator działa błyskawicznie bezpośrednio w przeglądarce Twojego telefonu lub komputera! Sprawdź, jak zmiana energii kul wpływa na układy liczb i stwórz swój własny, unikalny system!
@5 644 686 multipasko: odblokowuję ... musisz więcej wchodzić w interakcję z innymi i mniej monologów
@5 644 688 tom28: wytrzymałem tyle, to i jeszcze więcej wytrzymam
@5 644 687 Robal_36: myślę, że niedługo się pojawi, postaram się udostępnić przed wieczornym losowaniem
@5 644 692 Robal_36:
wiesz Pasko jak to jest jak sie nad czyms intensywnie pracuje i cos odkrywa ale na dzis starczy ide na film z Elvisem, do losowania
na dniach ruszy symulator kazdy sie bedzie mogl pobawic, posuwanie suwakami jest naj
@5 644 697 Kawasaki: Ja bym wolał coś innego posunąć
@5 644 700 Kawasaki: ten twój generator będzie za free ?
bedzie w wersji demo ograniczonej czasowo , a pozniej sie zobaczy
ale wersja prawie pelna, inna sprawa na stronie beda opinie graczy i podziekowania
ile wygralem dzieki temu itp itd
ale wersja prawie pelna, inna sprawa na stronie beda opinie graczy i podziekowania
ile wygralem dzieki temu itp itd
@5 644 658 Pasko:
Panie Pasko To Twoje słowa z forum.multipasko >>
"faktycznie skala skarg na pewnych użytkownikach, czy też trollach przekroczyła poziom,""
forum.multipasko.pl/430?page=339& ;sort=&dir=
To wkoncu kto winien ze jest mniej żywych osób - BOTmultipasko czy klony i Sebastian_M ???
Proponuję przywrócic Bocika
( chociaż na okres próbny ))
Panie Pasko To Twoje słowa z forum.multipasko >>
"faktycznie skala skarg na pewnych użytkownikach, czy też trollach przekroczyła poziom,""
forum.multipasko.pl/430?page=339& ;sort=&dir=
To wkoncu kto winien ze jest mniej żywych osób - BOTmultipasko czy klony i Sebastian_M ???
Proponuję przywrócic Bocika
( chociaż na okres próbny ))
Zablokowany Kawasaki objawił się jako... Wizard.
Czyli można obejść blokadę.
Czyli można obejść blokadę.
@5 644 708 wizard: na hulajnodze
dobra koniec gadania o symulatorze, to nie jest temat na chat, Pasko nie zapomnij odblokowac mojego ziomka na losowanie, pozdro
5 644 686. multipasko 10.08.26 (20:39)
5 644 691. Pasko 10.08.26 (20:48) Rzeszów
@5 644 686 multipasko: odblokowuję ..
cos poszło nie tak
5 644 691. Pasko 10.08.26 (20:48) Rzeszów
@5 644 686 multipasko: odblokowuję ..
cos poszło nie tak
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
w podzience wygrani beda mogli wesprzec autora np kupic mu kawe bo lubi pic kawke
Skarby Kleopatry,ale komuś sypnęło
@5 644 718 chevelle1970: Bywasz w Sopocie?
Jeśli miałem pobrane 100 zestawów Mini Lotto to automatycznie usunięto je ?
@5 644 720 molosopot: nie,nigdy tam nie byłem
@5 644 720 molosopot: a dlaczego pytasz ?
@5 644 724 Gosia__77:
@5 644 726 chevelle1970:
Po pracy
@5 644 727 Gosia__77:
@5 644 730 johno:
@5 644 732 nicolla15:
@5 644 731 Konkretny22:
@5 644 734 chevelle1970:
@5 644 733 chevelle1970:
@5 644 735 Gosia__77: Milo Cię widzieć.
Losowanie na żywo 10.08.2026

Juz rodeo na 102