Wpisy 563 784 – 563 883
25 października 2011 15:22 → 25 października 2011 16:41, 100 wpisów
Hmm jakbyś sobię przypomniał kim była ta osoba i czy ta osoba jeszcze żyje ...
to faktycznie muszą byc poryte bo zawsze jak JEST CAŁA SZÓSTKA W PIERWSZEJ to bardziej zrytych liczb nie może byc.
Powodzonka przyjacielu i daj znac po 22.15 czy Ci gratulowac czy nie.
Powodzonka przyjacielu i daj znac po 22.15 czy Ci gratulowac czy nie.
hmm nie ma co wysyłaj kupon. Być może ktoś za światów ci liczby przedstawił
majwoj23: A jaki Twój jeden pewniak na mini lotto: Ja daje 39, niech 4 różne osoby dadzą mi po pewniaku do mini.
zawsze datę maglują liczby poszczają z daty losowania popatrzcie na kalendarz a potem na liczby
Oglądaliście to?
http://uwaga.tvn.pl/36264,wideo,193811,trafili_szostke_w_totka,trafili_szostke_w_totka,reportaz.html
http://uwaga.tvn.pl/36264,wideo,193811,trafili_szostke_w_totka,trafili_szostke_w_totka,reportaz.html
ja znam jednego goscia co 6 trafił w 1990 wygrał 6 wszystko prz...ał
Wiele lat temu miałam sen widzałam kupon jak ma byc skreslony i gdzie , wszystko zrobiłam tak jak ze snu wiecie co były liczby tak samo jak ja zrobiłam ale po drugiej stronie kuponu .
Pawcio..moze zrób tez tak skreśl, weź pod światło..i skresl.tak jak jak je widac..
skreśl kupon , daj go pod światło i drugi zakład skreśl tak jak widzisz rozmieszczone
nie patrz namnie , to były inne blankiety do wypełnienia i mi nie sniły sie liczby tylko widzałam gdzie mam kreslic a liczby były tak na brzegu i tak brzegiem je skresliłam potem okazało sie ze to odwrotnie brzeg ale z drugiej strony.
no własnie pawcio zrób tak jak Eryka pisze .
a ja :
np. skresliłam teraz liczby : 1,12,22,34 ...pod świato ( odwrócony kupon ) beda liczby :10,19,28,37
a ja :
np. skresliłam teraz liczby : 1,12,22,34 ...pod świato ( odwrócony kupon ) beda liczby :10,19,28,37
moze to byc przekaz z zaświatów..dla Pawcia , z za swiatów znaczy po drugiej stronie..tak to odbieram..
życzę powodzenia !!!! może to akurat proroczy sen Ja dawno dawno temu jadąc autokarem gdzieś jeszcze w czasach szkolnych miałem super sen. Akurat byliśmy na jakimś obozie , i zgubiliśmy klucz do pokoju. Była groźba kosztów, w czasach uczniowskich dość sporych ;] i w ogóle taka nie miła atmosfera I jadąc tym autobusem śniło mi się że leże na łóżku kolegi i sprawdzam ręką głęboko pod łóżkiem jego i tam jest ten klucz, po powrocie okazało się że tak Kiedyś ostatnio też śniły mi się liczby w lotto 1,11,12 25,33,48 czy coś takiego grałem nimi dość długo , bez efektów , pewnego dnia nie puściłem to padły 4 liczby więc też bez szaleństw.
Ale może może ;d;d powodzenia
Ale może może ;d;d powodzenia
jocia a jak dziś to nie wypadnie tylko za dwa miechy i już tego nie będę puszczał?
Pawcio..mysle,ze dzisiaj jest najważniejszy dzień potem tylko te, które sie Tobie śniły
jocia: W sumie nie jestem pewien na 100% kto to mógł tam siedzieć, ale no z ciekawości zwracałem się do kogoś już nieżyjącego w tej sprawie bo czytałem artykuł, że takie przypadki się zdarzały.. Tylko nie weźcie mnie za jakiegoś psychicznego heh
Jakby się to sprawdziło to chyba wtedy wylądowałbym w psychiatryku.
jocia: To by było nieprawdopodobne żeby mieć aż taki kontakt i przewidzieć z zaświatów. Rozumiem np grając normalnie ale ze snu i jeszcze np zwracając się je peirniczę heh
Pawcio mi czesto sie sni jedna ,dwie liczby i poźniej one wchodzą w mm
ciekawe jest jak sie śni a poźniej jest ta liczba..ale tylko jedna góra dwie
jocie jednocześnie wierze i wątpię hehe to nie wiem przepisywać to odwrotnie?
W ogóle te liczby są głupie tak jak psiałem hehe zobaczymy co z tego będzie.
Pawcio-mi się raz przyśniły 4 liczby w MM,nie zagrałem ale było by 3/4