Wpisy 563 684 – 563 783
25 października 2011 14:12 → 25 października 2011 15:21, 100 wpisów
muminkowa jak bym wkleiła swoje ,własne zdjęcie
to byłby czat
no właśnie co jest wszyscy sprawdzają i kase liczą
to byłby czat
no właśnie co jest wszyscy sprawdzają i kase liczą
lila karrrwa nie rób takich numerów miiiii
już się wystraszyłam że zasłabłaś przy pukonach
już się wystraszyłam że zasłabłaś przy pukonach
lila.. co w wynikach wygrałaś coś wczoraj o 14,22 i dzisiaj o 14?.Dużo pytań zadałam
Gratki dla wygranych
jocia... Biore urlop od ciebie i chce byc jak w niebie znacie tą muzyczkę
torsa...Twoja 69 dzisiaj o 22.15 ma ostatnie losowanie i proszę o zmiane liczby.Nie ma typowania do odwołania.Jak ktos jest chory lub gdzies jedzie i nie ma dostępu do kompa to wtedy tak a tak liczby mają się zmieniać.
wiecie co kupiłam wczoraj?Odrazu jak przeczytałam wyniki prędziutko ubrałam sie i poszłam do sklepu
lila-przeciez nie było mnie wiecej zatypowałem na tyle przez ile mnie nie było wiec o co ci chodzi?
ania35 za pareczke
lila-chyba jak jestem to nie typuje na 5-10 los. tylko normalnie co losowanie
Dopisano wygrane multi multi
robala na 14.00 - i to jest takie stałe nieszczęście -
1. 13,14,23
2. 55,69,77
3. 03,08,19
czy TU liczą się piony, czy poziomy ?
oczywiście - gratuluję i wysokich i stałych
1. 13,14,23
2. 55,69,77
3. 03,08,19
czy TU liczą się piony, czy poziomy ?
oczywiście - gratuluję i wysokich i stałych
a "16" dalej nie ma ?
Noooooo, ale z 50-ek, kiedyś, jak były źle przetestowane - było dużooooo - dłużej nie było
A co dzisiaj ?
Ja - papryczki i
wstawiam bigosik
Noooooo, ale z 50-ek, kiedyś, jak były źle przetestowane - było dużooooo - dłużej nie było
A co dzisiaj ?
Ja - papryczki i
wstawiam bigosik
Bonus Multi Multi: 140 000 złotych
Miałem sen z liczbami lotto. ciekawe czy coś z tego dziś padnie heh a jak nie dziś tylko za miesiąc i już nie będę grał tymi liczbami?
patryklt: Gdyby było z multi to tak a lotto to na razie nie chcę zdradzać. Jak dziś szóstka padnie w Krakowie to może będę to ja. W typowaniach też nie mam tych liczb.
Ale wszystkie 6 widziałem. Sen był o tym, że prowadziłem samochód a jeszcze prawka nawet nie mam i po stronie pasażera jakby ktoś siedział i tam była kartka gdzieś położona z 6 liczbami heh ale głupie są tyle powiem.
Opowiedz więcej o śnie może jakoś to rozczytamy kiedy liczby padną .
Pawcio skoro głupie to nie zdradzaj liczb jak nie chcesz, ale powiedz tylko czy będą w pierwszej dwudziestce czy w drugiej
patryklt: nom to co pisałem. Jechałem samochodem, prowadziłem samochód. Ktoś chyba siedział na miejscu pasażera ale nie widziałem twarzy tylko kawałek tego kogoś. Przed tym kimś jakby przed schowkiem była naklejona kartka i tam było sześć liczb napisanych.