Wpisy 562 973 – 563 072
24 października 2011 22:42 → 24 października 2011 23:28, 100 wpisów
Oczywiście - gratulujemy grającym z *niezmiennym fartem* na wygrane niższysz rzędów - jakieś 3/3, czy 4/4, czy 5/5 itd itd
dobranoc
dobranoc
Dobranoc.Kolorowych,kulkowych snów.
Stale,ale chyba w marzeniach.
Dobra też uciekam dobranoc wszystkim
andro...
andro...
Dobranoc Ulala.
Pasko chyba o tobie mowia
Wieleba i Majewski robili sobie jaja z Totalizatora i komisji gier liczbowych
nic dziwnego, bo to już jaja są te ich liczby
Tego wieleby nie znosiłam, pecha tylko przynosił
to sie juz skoczyl ten program
to on rzeczywiście, bo na TVN zapowiadali na necie, że będzie...
szkoda, że nie ma konkurencji dla lotto, bardziej uczciwej i takiej w której losowania byłyby NA ŻYWO, rzeczywiście...
Pasko dobry pomysl aby informowac na czacie po losowaniu kto trafil wieksze wygrane w typowaniach
TO SĄ SKUUURWWWYYYSYNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY TS TS TS TS
Pasko, myślałeś nad zablokowaniem jaro55
jaro55 przegrales cale 1200 zl?
jaro55 tylko obraża, przeklikna
MAJORECZKA a ty miałaś wkoncu tego wiekszego narzekasz tylko móżyna najmij to ci wyliże też
Jaro55 po pierwsze ogarnij tą dupe nie jesteś sam i uważaj jak gadasz troszke to jest czat i zasady tutaj panują... że nie trafiłeś dużo to sam jesteś tego winny po co wysyłasz tyle???
jocia jak tam po wieczornym losowaniu?
jaro55 blokada. albinlotto: dzięki. Już dawno planowałem takie informowanie na chacie.
Jocia
Był taki temat poruszany, i ktoś spytał, a kto nik kontroluje ?
Był taki temat poruszany, i ktoś spytał, a kto nik kontroluje ?
bo przez ostatnie dwa dni kobiety lacina jechaly i co nie reagowales?
Pasko bardzo dobrze w końcu trzeba troszke odpocząć z 20 dni od czatu i nie przeklinać... w końcu kiedyś się przełamie
1.Przeklina obraża i się nie chamuje.
Masz tutaj powodzik nie chcę być taki wybredny
Milan niestety Administrator musi panowac nad porządkiem tracąc pare userów.
Masz tutaj powodzik nie chcę być taki wybredny
Milan niestety Administrator musi panowac nad porządkiem tracąc pare userów.
właśnie kto..?? robal36- jak nik mag zobaczy to zaraz się nadyma i przypina
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
padnac nie padnie polepszy sie kultura na nim
Są granice. Oczywiście staram się, aby chat był jak najbardziej tolerancyjny co do wypowiedzi, tak aby każdy mógł otwarcie wyrażać swoje poglądy i dyskusje, ale musi też trzymać poziom.
Ponieważ to on musi dbać żebyście mogli wszystko robić żeby nie było żadnych błedów a tam 10 użytkowników nie robi żadnej różnicy jak codziennie przybywa ok ja się uciszam i zostawiam was na 1 minute
milan1980 >>> i tak pada ... został zdominowany przez garstkę nicków i pisze góra 50 osób,a odwiedzających jest kilka setek ... i obojętnie czy ja jestem na nim czy też mnie nie ma ...
Powiem ci Pasko dobrze się starasz panować i jeszcze dobrze że nie wywala jakiś błędów jakoś się troszczysz o czat bo inaczej jak by tego nie było widac to by czatu nie było ja bym ci radził wprowadzić 7 dniowy test kto przeklnie dostaje muta na 10 minut ^^
Bonus Multi Multi: 130 000 złotych
powinny być blokady czy coś, jaro55 obraża mnie i nie tylko mnie, dziś już zostałam wyzwana od świni i innych epitetów.
mag..>>> no mamy swoich wielbicieli ... z czujnikiem na nasze nicki ...
Jocia
bardzo przepraszam
wróciłem po spacerzez psem, ale nie bój się - raczej nie kąsam - szczupak, wij, czy jakieś takie - śmiechu warte
bardzo przepraszam
wróciłem po spacerzez psem, ale nie bój się - raczej nie kąsam - szczupak, wij, czy jakieś takie - śmiechu warte
blokady..dla wszystkich ..przeklinających..na jakis czas..trzeba wychowac..pare osób
majoreczka: jaro dostał blokadę. Usunę mu tylko jeśli zadeklaruje zmianę postawy.
majoreczka >>> nie jesteś lepsza jak jaro55 dzisiaj bez powodu przypięłaś się do mnie i dobrze Ci tak ...
Pasko dziekuję bardzo... to już przesada co tu się działo z nim
madzia77 zejdź ze mnie, Tobie też należy się blokada, bo wszczynasz awantury
***a gdzie jestes jak jebia miesem a przy***alasz sie do gowna jakiegos
madziuradziłam.. widzisz jak dobrze "gumkę" zluzował i zobacz jaki milusi