Wpisy 5 629 113 – 5 629 275
21 lipca 2026 18:34 → 21 lipca 2026 21:11, 100 wpisów
I taki człowiek chciał ogłosić się moderatorem i stanowczo mówić do kogoś rozumiemy się a tu takie rzeczy i nic , no tak innych zauważa a innych nie
@5 629 115 deki72: taki był ładny i konto usunął bo nie dal mi rady może ja zostanę moderatorem
@5 629 116 nicolla15: 😄
Ile to trzeba mieć w sobie jadu ile nienawiści oooo znowu Tobieszekmi wysyła , mówiłem tobie abyś zaprzestał wysyłać
@5 629 119 deki72: Prawda Was zaboli, a teraz publicznie.
Tobiaszek wklej to na ogólny inni też są ciekawi , takie artykuły chcieli by przeczytać
@5 629 121 deki72: To ty to wklej- tak potrafisz.
@5 629 120 Tobiasz00: o jakiej prawdzie mówimy o nikach tworzonych aby kąsać
@5 629 122 Tobiasz00: odwagi nie masz lubisz zaśmiecać innych ,
@5 629 123 deki72: Jaki pokój takie meble.A ile ma Trisetum?
@5 629 124 deki72: Ty to nazywasz zaśmiecaniem?
Cześć
@5 629 126 deki72:
Nie dokuczaj innym
Nie dokuczaj innym
Jaki pokój takie meble strona admina a ludzie zewsząd , każdy inny , gdybyśmy byli jednakowi to było by zbyt nudno ,
@5 629 123 deki72:
Jesteś kąsany?
Jesteś kąsany?
@5 629 131 deki72:
O i tu się z toba zgodzę
O i tu się z toba zgodzę
@5 629 131 deki72: Wspomnij datę , dzisiaj rocznica.
@5 629 131 deki72:
Nareszcie coś sensownego
Nareszcie coś sensownego
Poczekaj mam telefon
@5 629 130 Sebastian_M: ooo jest i przyszły moderator i zareagował , przecież pisze nie przeklinam jestem grzecznym, a gdzie moderator był pół godziny temu lub pewnie czytał czat i nie reagował
@5 629 136 Sebastian_M: Od Piotrusia? Nie odbieraj zastrzeżonych
@5 629 135 Sebastian_M: ooo widzisz jest Tobiaszek może masz mu coś do powiedzenia
@5 629 139 deki72: Z Tobą nie będę rozmawiał Tomasz inne okno , i widzisz to co chcesz zobaczyć.
@5 629 141 Tobiasz00: jak to pisał przyszły i inni do każdego wpisu mogę się odnieść
@5 629 142 deki72: Testowanie AI na czyimś wizerunku tylko dlatego, że ktoś jest hejterem, to nie jest żaden przejaw sprytu ani ‘innowacji’, tylko dość żałosna próba przykrycia braku pomysłu. AI ma rozwijać technologię, a nie służyć do robienia internetowego poligonu z ludzi. Jeśli ktoś naprawdę potrzebuje twarzy hejtera, żeby sprawdzić działanie sztucznej inteligencji, to chyba bardziej testuje własną kreatywność — i wynik niestety nie wygląda imponująco.
@5 629 131 deki72:
Ale muszę ci wypomnieć że widzisz moje słabe strony a nie dostrzegasz ich u innych.
Ale muszę ci wypomnieć że widzisz moje słabe strony a nie dostrzegasz ich u innych.
@5 629 144 Sebastian_M: Każdy ma słabe i mocne, nic komu do tego.
Śniły mi się 13,15,30 we śnie oacze a o14 byly w mordę
@5 629 144 Sebastian_M: Albo ty nie chcesz widzieć tego co inni piszą tylko jesteś ukierunkowany , tego co się tu pałętał to musiałem zablokować bo nic tylko przeszkadzał miotał się i szum robi
@5 629 144 Sebastian_M: @5 629 144 skoro chceszdie pnąc po strzelbach kariery to trzeba być obiektywnym czyż nie
Takie nicki nowe jak Technikum sa dobre wcale i zes usunął konto bo wiesz ze przegiął i o czym piszesz
@5 629 148 deki72: To nie jest kwestia odmiennej opinii, tylko zwykłego hejtu. Deki72 nie prowadzi żadnej rzeczowej dyskusji — po prostu atakuje, a to jednak zasadnicza różnica.
@5 629 151 nicolla15: Kto usunąl profil? Mnie cudze profile nie interesują.
@5 629 158 Tobiasz00: ten który stworzyłeś do hejtu
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Niunia pisałem tamtemu a teraz ty wklejasz , nie wklejaj mi tego tam jest inny adresat
Niunia czy to mój NIK to daje , wklej to na ogólny inni też są ciekawi tych rzeczy
@5 629 197 deki72: Z uwagi na to, ze atakujesz Sebasyiana , a nic o przyjaciolach , to masz.
@5 629 199 deki72: Nie wklejki, a posty.Nie ma sensu pod publike, a substutuwi adwokata.
Ale mnie zasypał sklejkami i jeszcze ma pretensja czy ja tego nie widzę ,
A nie widżecie nie jestem cały czas na czacie 24 na dobę , czy mam takie prawo , jest admin i przyszły i do niego proszę to kierować , albo do adresata ,
A nie widżecie nie jestem cały czas na czacie 24 na dobę , czy mam takie prawo , jest admin i przyszły i do niego proszę to kierować , albo do adresata ,
@5 629 201 Niunia30: o czy ty pisze , widzisz tu atak
@5 629 202 Niunia30: nie ma sensu pod publikę a do mnie ma sens
@5 629 201 Niunia30: jak bym atakował to na pewno było by widać czy nie , pisze spokojnie a tu wklejasz bez opamiętania taki materiał który tyczy innych adresatow
@5 629 205 deki72: Ty to moze nazwiesz pieszcotami? Wiesz co? Ty nie nadajesz sie nie tylko na substututa mecenasa, a nawet do sprzatania jego gabinetu.
@5 629 208 Niunia30: Czy ja ciebie obrażam
Teraz powinien przyszły moderator delikatnie upominać delikwenta
@5 629 209 deki72: Milego wieczoru.
@5 629 209 deki72: widzisz ja zablokowałam
@5 629 197 deki72: 

Jeśli człowiek postępuje dobrze, jest uczciwy i życzliwy wobec innych, to zwykle spotyka go dobro. Natomiast złe zachowanie, brak szacunku i egoizm mogą prowadzić do problemów i przykrych skutków. Zdanie to uczy, że warto być odpowiedzialnym za swoje czyny, ponieważ to, co robimy dziś, wpływa na naszą przyszłość.
zabrzmi to patetycznie ale precz z hejtem nienawiścią polityką i innymi śmieciami a będzie się żyło milej sympatyczniej i ciekawiej polecam
@5 629 222 Serw:
Problem w tym Serw
ze ktoś tutaj pod tak pieknym tekstem
wygenerowanym przez AI robi zupełnie odwrotnie.
Problem w tym Serw
ze ktoś tutaj pod tak pieknym tekstem
wygenerowanym przez AI robi zupełnie odwrotnie.
no to smutne ale w myśl powiedzenia dobro wraca zło również wybór należy do nas
ja jestem za powracającym dobrem ba cieszę się jak komuś się leoiej powodzi bo przecież,,,,
@5 629 222 Serw:
......to tak jak z wyborcami konkretnej opcji politycznej
wiedzą że ci na których głosowali > kręcą lody
ale będa ich bronić jak NIEPODLEGŁOŚCI
wiedzą że ci na których głosowali > kręcą lody
ale będa ich bronić jak NIEPODLEGŁOŚCI
a z drugiej strony zastanówmy się co nam daje że komuś źle życzymy? nic! a być może i nam się dobrze przydarzy !!!
Wylogowałem się i widzę że Tobiaszek nie odpuszcza , a nie dawno pisał przyszły moderator że , nie ładnie kogoś obgadywać lub jak nie widzi pisać pod jego adres to świadczy o osobie piszącej , najpewniej przyszły moderator by by temu się przeciwstawił , ale gdybym zaatakował bo mam prawo do obrony to bym został skarcony , i trzeba czytać te mądrości z przewagą wklejek za plecami
@5 629 223 GRU: A to jest wygenerowane przez AI, czy przez ciebie?

Dopisano wyniki Eurojackpot - 4,8,10,17,37 oraz dodatkowe liczby 5,7
Typowania Eurojackpot
SUPER TATA 2/5 + 2/2chodi 3/5 + 0/2
Leszek97 3/5 + 0/2
lubietyskie 2/5 + 2/2
BLX 2/5 + 2/2
polityki nie mieszajmy to są ludziki nie godne uwagi tak z jednej strony jak i z drugiej bo jakim trzeba być indolentem żeby popierać dziwne sprawy
Tobiaszek
Strzelasz ślepakami ( to co mi ponownie wkleiłeś )
naprawdę w to wierzysz? masz jakieś dowody?
Strzelasz ślepakami ( to co mi ponownie wkleiłeś )
naprawdę w to wierzysz? masz jakieś dowody?
@5 629 237 GRU: To są dowody.Juz skończyliśmy z tobą rozmawiać multinikowcu
....Tobiaszku jeżeli nie jesteś SEBUSIĄ
TO JESTEŚ TYLKO UZYTECZNYM........tą
TO JESTEŚ TYLKO UZYTECZNYM........tą
@5 629 244 deki72: oj nie ładnie za plecami tak tchorze robią
@5 629 238 Tobiasz00: A dlaczego ty piszesz wyliczenie mnogiej : już skończyliśmy z tobą ,
@5 629 247 deki72: bo jak stworzyło to armię botów, to sądzi, że ma za sobą tłum
Widzę na tym czacie
mega poplątanie z pomieszaniem
Ten podejrzewa tamtego >> tamten jeszcze kogo innego
Blokują >> odblokowują potem znowu blokują
paranoja
Kończę z udzielaniem się na czacie
no może tylko zamienię kilka literek z jot-23 > fajna parkę podrzucił
tyle reszta jest bez sensu.
mega poplątanie z pomieszaniem
Ten podejrzewa tamtego >> tamten jeszcze kogo innego
Blokują >> odblokowują potem znowu blokują
paranoja
Kończę z udzielaniem się na czacie
no może tylko zamienię kilka literek z jot-23 > fajna parkę podrzucił
tyle reszta jest bez sensu.
Cześć
@5 629 262 GRU: Dziękujemy za kolejną porcję teorii i domysłów. Gdy brakuje faktów, wyobraźnia rzeczywiście potrafi pracować na pełnych obrotach. A skoro zapowiadasz koniec udzielania się na czacie, to pozostaje tylko życzyć wytrwałości w dotrzymaniu własnego słowa.Najciekawsze w tym wpisie jest to, że autor sam opisuje chaos, który od dawna tworzy. Zapowiedź odejścia? Oby tym razem nie była tylko kolejnym odcinkiem serialu Wracam za chwilę'.
Jeśli ktoś wszędzie widzi spiski, podejrzenia i zamieszanie, warto czasem sprawdzić, czy nie patrzy właśnie we własne lustro.
Jeśli ktoś wszędzie widzi spiski, podejrzenia i zamieszanie, warto czasem sprawdzić, czy nie patrzy właśnie we własne lustro.
@5 629 262 GRU:
Trzymam ciebie za słowo
Trzymam ciebie za słowo
@5 629 266 Sebastian_M: Słowo? Co to ?
@5 629 267 Rezydent:
Jajak coś powiem to tak robię.
Jajak coś powiem to tak robię.
@5 629 267 Rezydent:
To jest właśnie słowo.
To jest właśnie słowo.
@5 629 226 Serw:
Organizujwmy nowy xlot?