Wpisy 5 629 092 – 5 629 256
21 lipca 2026 18:17 → 21 lipca 2026 20:45, 100 wpisów
@5 629 081 nicolla15: 
Jak zapanować nad ego
Nie czuć się urażonym;
Uwolnić się od potrzeby wygrywania;
Uwolnić się od potrzeby posiadania racji;
Uwolnić się od potrzeby bycia lepszym;
Uwolnić się od potrzeby posiadania coraz więcej;
Uwolnić się od potrzeby utożsamiania się ze swoimi sukcesami;
Uwolnić się od potrzeby sławy.

Jak zapanować nad ego
Nie czuć się urażonym;
Uwolnić się od potrzeby wygrywania;
Uwolnić się od potrzeby posiadania racji;
Uwolnić się od potrzeby bycia lepszym;
Uwolnić się od potrzeby posiadania coraz więcej;
Uwolnić się od potrzeby utożsamiania się ze swoimi sukcesami;
Uwolnić się od potrzeby sławy.
@5 629 091 GRU: Teraz pisz z Qmka83.
Zapewne podpięło
się też i kilka osób
zafascynowanych jego działalnoscią
się też i kilka osób
zafascynowanych jego działalnoscią
Dlaczego teraz mister ubiegający się o moderatora nie zareagował czyżby sam w tym palce maczał , kartkami macha tylko tym co nie trzeba , z tego co wiem to się patrzy na dwie strony
Tobiaszek i po co mi to wklejasz nie pogrążaj się , jad ciebie zjada
Ćwiczenia były i od razu u nas sprzątanie miasta ciężkie sprzęty jeździły xmze szczotkami
Ciekawe kogo się spodziewają może samego papierza albo prezydenta
Ciekawe kogo się spodziewają może samego papierza albo prezydenta
I taki człowiek chciał ogłosić się moderatorem i stanowczo mówić do kogoś rozumiemy się a tu takie rzeczy i nic , no tak innych zauważa a innych nie
@5 629 115 deki72: taki był ładny i konto usunął bo nie dal mi rady może ja zostanę moderatorem
@5 629 116 nicolla15: 😄
Ile to trzeba mieć w sobie jadu ile nienawiści oooo znowu Tobieszekmi wysyła , mówiłem tobie abyś zaprzestał wysyłać
@5 629 119 deki72: Prawda Was zaboli, a teraz publicznie.
Tobiaszek wklej to na ogólny inni też są ciekawi , takie artykuły chcieli by przeczytać
@5 629 121 deki72: To ty to wklej- tak potrafisz.
@5 629 120 Tobiasz00: o jakiej prawdzie mówimy o nikach tworzonych aby kąsać
@5 629 122 Tobiasz00: odwagi nie masz lubisz zaśmiecać innych ,
@5 629 123 deki72: Jaki pokój takie meble.A ile ma Trisetum?
@5 629 124 deki72: Ty to nazywasz zaśmiecaniem?
Cześć
@5 629 126 deki72:
Nie dokuczaj innym
Nie dokuczaj innym
Jaki pokój takie meble strona admina a ludzie zewsząd , każdy inny , gdybyśmy byli jednakowi to było by zbyt nudno ,
@5 629 123 deki72:
Jesteś kąsany?
Jesteś kąsany?
@5 629 131 deki72:
O i tu się z toba zgodzę
O i tu się z toba zgodzę
@5 629 131 deki72: Wspomnij datę , dzisiaj rocznica.
@5 629 131 deki72:
Nareszcie coś sensownego
Nareszcie coś sensownego
Poczekaj mam telefon
@5 629 130 Sebastian_M: ooo jest i przyszły moderator i zareagował , przecież pisze nie przeklinam jestem grzecznym, a gdzie moderator był pół godziny temu lub pewnie czytał czat i nie reagował
@5 629 136 Sebastian_M: Od Piotrusia? Nie odbieraj zastrzeżonych
@5 629 135 Sebastian_M: ooo widzisz jest Tobiaszek może masz mu coś do powiedzenia
@5 629 139 deki72: Z Tobą nie będę rozmawiał Tomasz inne okno , i widzisz to co chcesz zobaczyć.
@5 629 141 Tobiasz00: jak to pisał przyszły i inni do każdego wpisu mogę się odnieść
@5 629 142 deki72: Testowanie AI na czyimś wizerunku tylko dlatego, że ktoś jest hejterem, to nie jest żaden przejaw sprytu ani ‘innowacji’, tylko dość żałosna próba przykrycia braku pomysłu. AI ma rozwijać technologię, a nie służyć do robienia internetowego poligonu z ludzi. Jeśli ktoś naprawdę potrzebuje twarzy hejtera, żeby sprawdzić działanie sztucznej inteligencji, to chyba bardziej testuje własną kreatywność — i wynik niestety nie wygląda imponująco.
@5 629 131 deki72:
Ale muszę ci wypomnieć że widzisz moje słabe strony a nie dostrzegasz ich u innych.
Ale muszę ci wypomnieć że widzisz moje słabe strony a nie dostrzegasz ich u innych.
@5 629 144 Sebastian_M: Każdy ma słabe i mocne, nic komu do tego.
Śniły mi się 13,15,30 we śnie oacze a o14 byly w mordę
@5 629 144 Sebastian_M: Albo ty nie chcesz widzieć tego co inni piszą tylko jesteś ukierunkowany , tego co się tu pałętał to musiałem zablokować bo nic tylko przeszkadzał miotał się i szum robi
@5 629 144 Sebastian_M: @5 629 144 skoro chceszdie pnąc po strzelbach kariery to trzeba być obiektywnym czyż nie
Takie nicki nowe jak Technikum sa dobre wcale i zes usunął konto bo wiesz ze przegiął i o czym piszesz
@5 629 148 deki72: To nie jest kwestia odmiennej opinii, tylko zwykłego hejtu. Deki72 nie prowadzi żadnej rzeczowej dyskusji — po prostu atakuje, a to jednak zasadnicza różnica.
@5 629 151 nicolla15: Kto usunąl profil? Mnie cudze profile nie interesują.
@5 629 158 Tobiasz00: ten który stworzyłeś do hejtu
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Niunia pisałem tamtemu a teraz ty wklejasz , nie wklejaj mi tego tam jest inny adresat
Niunia czy to mój NIK to daje , wklej to na ogólny inni też są ciekawi tych rzeczy
@5 629 197 deki72: Z uwagi na to, ze atakujesz Sebasyiana , a nic o przyjaciolach , to masz.
@5 629 199 deki72: Nie wklejki, a posty.Nie ma sensu pod publike, a substutuwi adwokata.
Ale mnie zasypał sklejkami i jeszcze ma pretensja czy ja tego nie widzę ,
A nie widżecie nie jestem cały czas na czacie 24 na dobę , czy mam takie prawo , jest admin i przyszły i do niego proszę to kierować , albo do adresata ,
A nie widżecie nie jestem cały czas na czacie 24 na dobę , czy mam takie prawo , jest admin i przyszły i do niego proszę to kierować , albo do adresata ,
@5 629 201 Niunia30: o czy ty pisze , widzisz tu atak
@5 629 202 Niunia30: nie ma sensu pod publikę a do mnie ma sens
@5 629 201 Niunia30: jak bym atakował to na pewno było by widać czy nie , pisze spokojnie a tu wklejasz bez opamiętania taki materiał który tyczy innych adresatow
@5 629 205 deki72: Ty to moze nazwiesz pieszcotami? Wiesz co? Ty nie nadajesz sie nie tylko na substututa mecenasa, a nawet do sprzatania jego gabinetu.
@5 629 208 Niunia30: Czy ja ciebie obrażam
Teraz powinien przyszły moderator delikatnie upominać delikwenta
@5 629 209 deki72: Milego wieczoru.
@5 629 209 deki72: widzisz ja zablokowałam
@5 629 197 deki72: 

Jeśli człowiek postępuje dobrze, jest uczciwy i życzliwy wobec innych, to zwykle spotyka go dobro. Natomiast złe zachowanie, brak szacunku i egoizm mogą prowadzić do problemów i przykrych skutków. Zdanie to uczy, że warto być odpowiedzialnym za swoje czyny, ponieważ to, co robimy dziś, wpływa na naszą przyszłość.
zabrzmi to patetycznie ale precz z hejtem nienawiścią polityką i innymi śmieciami a będzie się żyło milej sympatyczniej i ciekawiej polecam
@5 629 222 Serw:
Problem w tym Serw
ze ktoś tutaj pod tak pieknym tekstem
wygenerowanym przez AI robi zupełnie odwrotnie.
Problem w tym Serw
ze ktoś tutaj pod tak pieknym tekstem
wygenerowanym przez AI robi zupełnie odwrotnie.
no to smutne ale w myśl powiedzenia dobro wraca zło również wybór należy do nas
ja jestem za powracającym dobrem ba cieszę się jak komuś się leoiej powodzi bo przecież,,,,
@5 629 222 Serw:
......to tak jak z wyborcami konkretnej opcji politycznej
wiedzą że ci na których głosowali > kręcą lody
ale będa ich bronić jak NIEPODLEGŁOŚCI
wiedzą że ci na których głosowali > kręcą lody
ale będa ich bronić jak NIEPODLEGŁOŚCI
a z drugiej strony zastanówmy się co nam daje że komuś źle życzymy? nic! a być może i nam się dobrze przydarzy !!!
Wylogowałem się i widzę że Tobiaszek nie odpuszcza , a nie dawno pisał przyszły moderator że , nie ładnie kogoś obgadywać lub jak nie widzi pisać pod jego adres to świadczy o osobie piszącej , najpewniej przyszły moderator by by temu się przeciwstawił , ale gdybym zaatakował bo mam prawo do obrony to bym został skarcony , i trzeba czytać te mądrości z przewagą wklejek za plecami
@5 629 223 GRU: A to jest wygenerowane przez AI, czy przez ciebie?

Dopisano wyniki Eurojackpot - 4,8,10,17,37 oraz dodatkowe liczby 5,7
Typowania Eurojackpot
SUPER TATA 2/5 + 2/2chodi 3/5 + 0/2
Leszek97 3/5 + 0/2
lubietyskie 2/5 + 2/2
BLX 2/5 + 2/2
polityki nie mieszajmy to są ludziki nie godne uwagi tak z jednej strony jak i z drugiej bo jakim trzeba być indolentem żeby popierać dziwne sprawy
Tobiaszek
Strzelasz ślepakami ( to co mi ponownie wkleiłeś )
naprawdę w to wierzysz? masz jakieś dowody?
Strzelasz ślepakami ( to co mi ponownie wkleiłeś )
naprawdę w to wierzysz? masz jakieś dowody?
@5 629 237 GRU: To są dowody.Juz skończyliśmy z tobą rozmawiać multinikowcu
....Tobiaszku jeżeli nie jesteś SEBUSIĄ
TO JESTEŚ TYLKO UZYTECZNYM........tą
TO JESTEŚ TYLKO UZYTECZNYM........tą
@5 629 244 deki72: oj nie ładnie za plecami tak tchorze robią
@5 629 238 Tobiasz00: A dlaczego ty piszesz wyliczenie mnogiej : już skończyliśmy z tobą ,
@5 629 247 deki72: bo jak stworzyło to armię botów, to sądzi, że ma za sobą tłum
no to gramy