Wpisy 5 628 299 – 5 628 434
21 lipca 2026 09:57 → 21 lipca 2026 11:17, 100 wpisów
@5 628 294 Gosia__77:
Tak coś w tym stylu
Tak coś w tym stylu
Jadę rozwieźć pizzę
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 400 000 zł w grze Keno (10 z 10 x 2)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@5 628 301 Sebastian_M:
🤣 🤣 aleeee nabiał, ale czasy siłownią rządzić chce - influencerka, wchodzisz na strony netowe, a tam - infuencerki
@5 628 304 Robal_36: takie sebusie nabijające wpisy
@5 628 305 wujek74: pojechał z pizza własnym wałkiem robioną
a teraz wam opadna kopary, fizyka bebna multi jak rowno to sie rozklada nie z numerami na dzis ktore moga byc minus 1 0 albo plus 1, beben sie nie daje i rowno rozklada

@5 628 243 Robal_36: Sensacja dnia: siłownia ustaliła własny regulamin i go wyegzekwowała. Za chwilę pewnie przeczytamy, że ktoś dostał zakaz wstępu do kina za przeszkadzanie na seansie. Nie każdy nagłówek zasługuje na fanfary.Nie każdy zakaz to dramat. Czasem to po prostu konsekwencja łamania zasad. Sensacja kończy się tam, gdzie zaczyna regulamin.Niektóre portale potrafią zrobić aferę nawet z regulaminu siłowni. Kliknięcia same się nie nabiją.- Tak jak wy z niektortc
beben rowno rozklada ale sa miejsca w bebnie gdzie nierowno rozklada i to jest ta szansa
ten program jest podpiety do symulatora bebna kawasaki, na 20/20 przyjdzie kiedys czas
@5 628 305 wujek74: oglądałeś bajki ? Takie kubusie puchatki i przyjaciele jak we wpisie wyżej o influencerce ustawiającej siłownię - o mentalności dziecka, ale jest różnica tam z nicku na nick nie poskacze
w polaczeniu razem tych 2 programow juz osiagnalem maksymalny swoj geniusz w multi poprosze o oklaski
@5 628 315 Kawasaki:
Gosia zartowalem poczekaj na skan, a na to dlugo sie czeka, 20 lat
@5 628 314 Robal_36: wejdzie w peruce
czyli znajdujesz numery umieszczasz je w miejscu losowania i to decyduje co ma najwieksze szanse minus 1 0 czy plus 1 numeru
Serdecznie witam marzycieli pogromcow i sponsorow TS zycze wysokich wygranych i trafnych typowan oraz milego i spokojnego dnia
@5 628 318 wujek74: najlepsze, że sądzi, że włosy przefarbuje, czy perukę założy, to coś się zmienia
nieszczęsny influencerek nie widzi, że to on ma problem, big problem ze sobą, a nie siłownia, czy strona internetowa
nieszczęsny influencerek nie widzi, że to on ma problem, big problem ze sobą, a nie siłownia, czy strona internetowa
@5 628 324 tomcio1972: dziękuję
@5 628 326 nicolla15:
Oby weszło jak najwięcej
Oby weszło jak najwięcej
@5 628 328 tomcio1972:
@5 628 328 tomcio1972: zamiast nawigacji kupiłam lodówkę z kompresorem na 39 litrów
@5 628 331 nicolla15: i dobrze
Zamiast do celu trafi do lodówki
Zamiast do celu trafi do lodówki
U mnie leje jak z koryta od qczoraj,wszystko zgnije
Od 5 w podróży,idę odsapnąć
mam pomysl na swietny film robie scenariusz i sprzedaje pomysl do hollywood jak Stalone Rockiego ok kto chce obejrzec film juz teraz
Cześć
Już jestem
@5 628 341 Kawasaki:
@5 628 341 Kawasaki: Ja chcę obejrzeć ✋
o czym bedzie film, okej
jest gosciu taki po 40, problemy z praca, problemy z lotto, wieloletnia dziewczyna go rzucila, nowe przelotne zwiazki tez rozczarowaly, w domu problemy zdrowotne najbliszych ciagle zagrozenie zycia, potezny stres na naszym bohaterze kazdego dnia,
siedzi sprawdza totka i znow nic, wizyty w szpitalum randki nieudane okej
siedzi i tak sobie wyobraza jak zakonczy zycie okej, jest scenka jak kupuje motor i w myslach sie rozp na maksa, jest scenka jak rzuca sie pod pociag, jak plynie na hel i skacze za burte ze statku pirackiego i sie topi, jak rzuca sie z wiezowca okej i on to robi kupuje motorek, plynie na hel patrzy za burte stoi przy torach,,,, az przypadkiem spotyka dziewczyne aniola zakochuje sie a tym czasem wynajduja super towar anty aging dozywa 150 lat w mlodosci i umiera naturalnie rip
idziesz na ten film?
jest gosciu taki po 40, problemy z praca, problemy z lotto, wieloletnia dziewczyna go rzucila, nowe przelotne zwiazki tez rozczarowaly, w domu problemy zdrowotne najbliszych ciagle zagrozenie zycia, potezny stres na naszym bohaterze kazdego dnia,
siedzi sprawdza totka i znow nic, wizyty w szpitalum randki nieudane okej
siedzi i tak sobie wyobraza jak zakonczy zycie okej, jest scenka jak kupuje motor i w myslach sie rozp na maksa, jest scenka jak rzuca sie pod pociag, jak plynie na hel i skacze za burte ze statku pirackiego i sie topi, jak rzuca sie z wiezowca okej i on to robi kupuje motorek, plynie na hel patrzy za burte stoi przy torach,,,, az przypadkiem spotyka dziewczyne aniola zakochuje sie a tym czasem wynajduja super towar anty aging dozywa 150 lat w mlodosci i umiera naturalnie rip
idziesz na ten film?
@5 628 347 Kawasaki:
Przed chwilą padło 409 x 7,40 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 628 348 Kawasaki: My będziemy w roli głównej?
@5 628 349 Kawasaki: Ty będziesz skakał czy ja?
dostaniesz jakas mala rolke na statku pirackim bedziesz statysto
Czy obecny jest FlejowatyAdamPiekary?
Szukam szanownego pana , mam pilne zlecenie.
Szukam szanownego pana , mam pilne zlecenie.
@5 628 354 Kawasaki:
musimy zrobic casting na te dupeczki z randek i na dziewczyne aniola
ktore chca grac ?zapraszam na casting do pana rezysera
ktore chca grac ?zapraszam na casting do pana rezysera
@5 628 358 Kawasaki: Robimy casting?
oglas w wawie w szkole tetralnej i filmowce w lodzi, ktora chce sie wybic mloda aktorka pod okiem pana rezysera
@5 628 362 Kawasaki: Okej
film bedzie zycie na limicie duzo bedzie odkrecanej manetki dobram muza techno
@5 628 362 Kawasaki: Ale casting będzie w Warszawie okej?
W miejscowości Biskupiec padła wygrana 20 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Stargard padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 2 x 10)
W miejscowości Kwidzyn padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Kraków padła wygrana 30 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1 x 3)
W miejscowości Biały Dunajec padła wygrana 45 000 zł w grze Keno (7 z 7 x 10 x 3)
@5 628 366 Kawasaki:
@5 628 366 Kawasaki: Tak koniecznie na 23 piętrze
@5 628 378 trisetum:
masz tam kontakty w wawie organizuj ekipe filmowa i aktorki i jedziemy z tamtem
w gdyni dostaniemy
Główną nagrodą Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni są Złote Lwy. Statuetka w Konkursie Głównym jest przyznawana dla najlepszego filmu i wiąże się z nagrodą finansową w wysokości 300 000 zł (200 000 zł dla reżysera, 100 000 zł dla producenta)
w gdyni dostaniemy
Główną nagrodą Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni są Złote Lwy. Statuetka w Konkursie Głównym jest przyznawana dla najlepszego filmu i wiąże się z nagrodą finansową w wysokości 300 000 zł (200 000 zł dla reżysera, 100 000 zł dla producenta)
@5 628 381 Kawasaki: Ale te 400 tyś dzielimy pół?
jak ja jestem rezyser scenarzysta otworca glownej roli meskiej i zeniskiej
to co bierzesz? za statyste na statki pirackim
to co bierzesz? za statyste na statki pirackim
@5 628 390 Kawasaki: Będziesz odtwórca roli męskiej i żeńskiej?
dam przyklad ze scenariusza
glowny bohater mowi
- kur kur.. mniej wyjebane a bedzie ci dane, kawasaki!
glowny bohater mowi
- kur kur.. mniej wyjebane a bedzie ci dane, kawasaki!
ta dziewczyna z galerianek mogla by zagrac cos u mnie ale juz za stara na galerianke
@5 628 396 Kawasaki: Nie znam jej
@5 628 396 Kawasaki: Dziewczyny to ja już znajdę okej?
@5 628 396 Kawasaki: Ja będę pierwszy testował czy się nadaje okej?
potezny film o zyciu na maksa hazardzie, szalonej milosci namietnosciach szukaniu drogi, moze bedzie sequel
@5 628 396 Kawasaki: Później oddam Tobie i ocenisz czy tak czy nie
moze jeszcze trzeba bedzie dorzucic jakies dopalacze i narkotyki
@5 628 403 Kawasaki: O nie na to to ja nie idę.
moze u mnie to zagrac Mateusz Damiecki, raczej nie Zbigniew Zamachowski
@5 628 400 Kawasaki: Jak o miłości to ja mogę jechać z głównej roli
@5 628 414 Kawasaki: Nie znam gościa.
@5 628 421 Kawasaki:
@5 628 421 Kawasaki: Te 400 tyś na pół dlatego że razem to organizujemy
albo inna scena gosciu stoi miedzy torami taki umeczony a na 2 torach zap pendolinoi niezle od nich wieje wiatr, widzisz to?
@5 628 425 Kawasaki: Widzę.
@5 628 425 Kawasaki: A ja na tych torach z panienką się całujemy.
@5 628 425 Kawasaki: I w momencie kiedy się kładziemy pociąg przejeżdża nad nami a my nawet tego nie zaważamy
albo wchodzsz na tor i sie calujesz i w ostaniej chwili jak leci pendolino to schodzisz, zagrasz to? albo sie kladziesz pod pociag
@5 628 429 Kawasaki: Czyli ja się kładę z aktorką.
@5 628 429 Kawasaki: Wiem o tym.