Wpisy 5 614 937 – 5 615 066
10 lipca 2026 11:31 → 10 lipca 2026 12:50, 100 wpisów
Tryb Incognito nie ma tu żadnego znaczenia, bo nikt nie korzysta z czatu w Incognito.
Problem jest inny: blokada znika po wylogowaniu nawet w zwykłym trybie, gdzie cookies i localStorage są normalnie zapisywane.
Obecnie blokada działa tylko wtedy, gdy jestem zalogowany, bo jest powiązana z ID konta.
Po wylogowaniu system nie zna mojego ID, więc filtr blokady przestaje działać.
Żeby blokada działała zawsze (tak jak oczekują użytkownicy), wystarczy:
1. zapisać listę blokad w localStorage/cookies, albo
2. dodać globalny filtr po stronie serwera.
Oba rozwiązania są proste i pozwalają, żeby blokada działała także dla anonimów.
Obecne zachowanie funkcji jest nieintuicyjne i nie chroni przed hejtem.
Problem jest inny: blokada znika po wylogowaniu nawet w zwykłym trybie, gdzie cookies i localStorage są normalnie zapisywane.
Obecnie blokada działa tylko wtedy, gdy jestem zalogowany, bo jest powiązana z ID konta.
Po wylogowaniu system nie zna mojego ID, więc filtr blokady przestaje działać.
Żeby blokada działała zawsze (tak jak oczekują użytkownicy), wystarczy:
1. zapisać listę blokad w localStorage/cookies, albo
2. dodać globalny filtr po stronie serwera.
Oba rozwiązania są proste i pozwalają, żeby blokada działała także dla anonimów.
Obecne zachowanie funkcji jest nieintuicyjne i nie chroni przed hejtem.
w inny sposób "poprawa blokowania" nic nie daje ... bo jaką masz pewność, że ktoś właśnie za chwilę nie stworzy inny nick i tu nie wejdzie i nie zobaczy co piszesz, zanim zdążysz go zablokować ... więc Twój wpis wyjdzie dalej na światło dzienne.
Jeśli nie chcesz aby wpis nie wyszedł na światło dzienne, to albo piszesz w trybie "dla zaufanych" albo nie piszesz wcale, bo w innym przypadku jesteś świadomy, że no piszesz publicznie ... nawet Google odczytuje te wpisy i potem wpadają do wyszukiwarki.
Jeśli nie chcesz aby wpis nie wyszedł na światło dzienne, to albo piszesz w trybie "dla zaufanych" albo nie piszesz wcale, bo w innym przypadku jesteś świadomy, że no piszesz publicznie ... nawet Google odczytuje te wpisy i potem wpadają do wyszukiwarki.
@5 614 934 Biedroneczka1977: a potem dziwne ze sie odgrywam wpisami bo sobie nie pozwolę być ktoś co mnie nie zna pisał bzdury
@5 614 939 nicolla15: przeviez gro osób jesli mozna ich tak nazwac siedzi tu bez mala 24 h i tylko czeka kogo by wkurzyc a szanowny admin na to pozwala , bo to czat publiczny i tylko kasa musi się zgadzac
@5 614 937 GRU: to loguj się zawsze i tyle ...
Tak samo ten cały Sebastian i jego świta myśli ze to jego czat ze każdy będzie robił co pisze ze będzie sie śmiał z jego powiedzmy żartów do których mu brakuje dużo. Chcesz z kimś pisać to piszesz a nie zaraz jakieś docinki od osób które to nie tyczy
@5 614 941 jot-23: pasko ma swoje teorie zeby sie ktoregos dnia nie obudził z reka w nocniku na tym publicznym czacie , jak cos nie po jego mysli to zaraz znika tak najlepiej
@5 614 945 Pasko: a co do bota to możesz go zostawić do wpisów. Spytaj bota.
@5 614 946 Pasko: bo tak mi się podoba a dlaczego nie
@5 614 950 Biedroneczka1977: no to jak się wylogowujesz no to automatycznie tak jakbyś weszła w tryb incognito .... wtedy już nikogo nie blokujesz.
Jeśli ktoś nie chce widzieć innych wpisów, to ich blokuje i pozostaje zalogowanym i tyle.
Macie gotową funkcjonalność.
Jeśli ktoś nie chce widzieć innych wpisów, to ich blokuje i pozostaje zalogowanym i tyle.
Macie gotową funkcjonalność.
Strona *
@5 614 953 GRU: no to napisz, bo ja nie wiem.
Masz gotową funkcjonalność ... nie klikaj na "Wyloguj się" i przeglądarka będzie trzymać i cookies i wszystko i będziesz miał poblokowanych zawsze.
Masz gotową funkcjonalność ... nie klikaj na "Wyloguj się" i przeglądarka będzie trzymać i cookies i wszystko i będziesz miał poblokowanych zawsze.
@5 614 951 Pasko: niby coś próbujesz robić ale na nie twoją niekorzyść i sam sobie problem tworzysz
@5 614 955: mówisz, że nikt nie będzie wchodził w "Tryb Incognito", ja mówię nikt nie będzie się wylogowywał, ja się nigdy nie wylogowuje bo po co ...
Jeśli ktoś się wylogowuje po to, aby stać się niejako anonimowym dla portalu i zobaczyć wpisy zablokowanych ... to równie dobrze z tego samego powodu użyje sobie trybu incognito.
Jeśli ktoś się wylogowuje po to, aby stać się niejako anonimowym dla portalu i zobaczyć wpisy zablokowanych ... to równie dobrze z tego samego powodu użyje sobie trybu incognito.
@5 614 957 jot-23: no właśnie ja nic nie robię, wszystko jest zrobione ... zrobiłem tego bota AI było sporo niezadowolenia, więc usunąłem i jest dalej jak było ... koła na nowo nie wymyślam.... to jest tylko czat publiczny ... no tak działają czaty. 98% użytkowników multipasko żadne czaty nie interesują i ja to rozumiem.
@5 614 960: jak kogoś bardziej interesują czaty i pogaduszki, a nie np. lotto i gry liczbowe, to jest teraz na innej stronie
Rozumiem, że blokada działa poprawnie, dopóki jestem zalogowany i nie kliknę „Wyloguj się”.
Problem polega na tym, że blokada powinna działać niezależnie od logowania, tak jak w każdym standardowym czacie.
Użytkownik nie zawsze ma możliwość pozostawania zalogowanym — sesja może wygasnąć, przeglądarka może się zrestartować, można korzystać z innego urządzenia.
W takiej sytuacji blokada znika, bo jest powiązana wyłącznie z ID konta.
Chodzi o to, żeby blokada była trwała, czyli żebym nie widział wpisów zablokowanego użytkownika również wtedy, gdy jestem anonimowy.
To nie ma nic wspólnego z Incognito — w normalnym trybie cookies i localStorage są zachowywane, więc można tam zapisać listę blokad albo dodać prosty filtr po stronie serwera.
Dzięki temu blokada działałaby tak, jak oczekują użytkownicy: zawsze, a nie tylko w jednej konkretnej sytuacji.
Problem polega na tym, że blokada powinna działać niezależnie od logowania, tak jak w każdym standardowym czacie.
Użytkownik nie zawsze ma możliwość pozostawania zalogowanym — sesja może wygasnąć, przeglądarka może się zrestartować, można korzystać z innego urządzenia.
W takiej sytuacji blokada znika, bo jest powiązana wyłącznie z ID konta.
Chodzi o to, żeby blokada była trwała, czyli żebym nie widział wpisów zablokowanego użytkownika również wtedy, gdy jestem anonimowy.
To nie ma nic wspólnego z Incognito — w normalnym trybie cookies i localStorage są zachowywane, więc można tam zapisać listę blokad albo dodać prosty filtr po stronie serwera.
Dzięki temu blokada działałaby tak, jak oczekują użytkownicy: zawsze, a nie tylko w jednej konkretnej sytuacji.
@5 614 962: i tam ktoś tworzy wszystko wokół tych pogaduszek ... a nie że czat jest tłem
@5 614 960 Pasko: czat tylko dla zalogowanychnie mam zamiaru karmić trolla
@5 614 963 GRU: u mnie sesja nie wygasa ... właśnie to jest tak zrobione, że nie wygasa
@5 614 966: jeśli wygaśnie to tylko dlatego, że kliknąłeś "Wyloguj się" ... a jeśli kliknąłeś to po co ? Za chwilę kliniesz "Tryb Incognito" jak wylogowanie będzie trzymać blokowanych i tam zobaczysz dalej czysty czat ze wszystkimi.
@5 614 949 jot-23: w pierdol chcesz
@5 614 949 jot-23: sam nie grasz to nie mąć
islandorka30,5 otrzymuje blokadę czatu na 4 godziny (groźba przemocy).
Rozumiem, że sesja nie wygasa i blokada działa poprawnie, dopóki jestem zalogowany.
Użytkownik nie zawsze ma możliwość pozostawania zalogowanym — sesja może się zrestartować, przeglądarka może zostać zamknięta, można korzystać z innego urządzenia.
Użytkownik nie zawsze ma możliwość pozostawania zalogowanym — sesja może się zrestartować, przeglądarka może zostać zamknięta, można korzystać z innego urządzenia.
W takich sytuacjach blokada znika, bo jest powiązana wyłącznie z ID konta.
Nie chodzi o Incognito ani o ukrywanie wpisów przed całym światem.
Chodzi tylko o to, żeby ja nie widział wpisów zablokowanego użytkownika, niezależnie od tego, czy jestem zalogowany czy nie.
To jest standard w każdym czacie i można to łatwo zrobić przez zapis blokady w localStorage albo prosty filtr po stronie serwera.
Nie chodzi o Incognito ani o ukrywanie wpisów przed całym światem.
Chodzi tylko o to, żeby ja nie widział wpisów zablokowanego użytkownika, niezależnie od tego, czy jestem zalogowany czy nie.
To jest standard w każdym czacie i można to łatwo zrobić przez zapis blokady w localStorage albo prosty filtr po stronie serwera.
@5 614 977 GRU: podaj mi taki czat, gdzie się wylogowujesz, a system dalej wie kim jesteś i trzyma twój profil, twoje ustawienia blokowanych, itd
@5 614 969 Pasko: dało się keno zrobić tylko dla zalogowanych to dlaczego mają czytać moje wypociny wczyscy nie życzę sobie tego
oczywiście bot nadal pilnuje słownictwa i wczoraj to jasno komunikowałem... że już nie będzie się wtrącał do dyskusji, ale będzie pilnował, aby nie było hejtu, więc to się nie zmienia... po to jest, żeby jak mnie nie ma nie rozkręcił się tutaj ktoś
Wiele czatów pamięta ustawienia użytkownika po wylogowaniu, bo zapisują je w localStorage lub cookies; przykłady to Discord Web, Reddit, Telegram Web, Twitch czy YouTube Live Chat; w tych systemach blokada działa tak, że ja nie widzę wpisów zablokowanego użytkownika niezależnie od tego, czy jestem zalogowany czy nie, bo filtr działa po stronie przeglądarki; to nie jest kwestia profilu po wylogowaniu, tylko zapisania ustawień blokady w przeglądarce, co jest standardem w nowoczesnych czatach; dzięki temu blokada działa zawsze, a nie tylko wtedy, gdy użytkownik pozostaje zalogowany.
@5 614 984 Pasko: szanujmy swoją prywatność
Niech każdy znajdzie w sobie wine moja wina wielka wina moja wina nie mam milionów ale się ogarnę i jej będę miał
Albo się trzeba uwziąść kolega wczoraj druga zmiana w pracy został z nami na nocce i musiałem że tyle a on został na całą pierwszą marzenie spelni
dostałem zgłoszenie, że ktoś zablokował pewną osobę, a wciąż widzi jej wpisy ... błąd został stwierdzony faktycznie i analizuję i z pewnością będzie poprawka i informację dam w jakim przypadku ta blokada mogła nie zadziałać faktycznie
@5 614 990 jot-23: i coś narobił isia bloka dostala
Test na obrazek: gdzie teraz pada deszcz?

@5 614 997 Pasko: zdjęć dalej nie można czemu nie naptawiłeś
@5 615 002 Mulag: i niech tak zostanie , przynajmniej hejter nie ma pożywkę z AI

@5 615 005 Janosik 2009: gnije wszystko daj już spokój
Pasko odblokuj islandorka30,5
Ale to niepoważne chce wstawić zdjęcie brak informacji moi drodzy użytkownicy nie można wstawić zawsze jakaś informacja nie można przez jednego użytkownika muszą cierpieć wszyscy
ok znalazłem problem, ale dotyczył wyłącznie osób, które miały wyłączone funkcje społecznościowe ... takie osoby również nie mogły korzystać z funkcji blokowania.
Naprawiłem to ... jak ktoś ma wyłączone funkcje społecznościowe, to nadal ma możliwość blokowania innych osób
Naprawiłem to ... jak ktoś ma wyłączone funkcje społecznościowe, to nadal ma możliwość blokowania innych osób
@5 615 009 Mulag: ale przecież wstawiasz zdjęcia poprawnie
@5 615 011 Pasko: Nina na czacie przecież
@5 615 010 Pasko: po likwidacji bota powróci dostemp do liczby szpiegów
@5 615 012 Mulag: no ja widzę ... którego nie widzisz, jaki numer wpisu ?
@5 615 013: kto tu siedzi na żywo
Serw wczoraj tak bardzo walczył o wyłączenie Bota, a dzis Serwa nie ma
Serw, pogadaj sobie z Jelonkiem vel Żaba83 i innymi 'stworami'
Macie sobie DUŻŻO do pogadania gadu-gadu
@5 615 014 Pasko: 001
@5 615 018 Mulag: a 000 widzisz ?
@5 615 020 Pasko: tak widzę

@5 615 023 makler: brak obrazka u mnie na czacie
@5 615 021 Mulag: ten 001 dodawałeś w momencie gdy było zepsute dodawanie zdjęć dzień wcześniej i przez to teraz nie widzisz, bo masz w cache... generalnie ja widzę. Jak chcesz też zobaczyć, to wrzuć jeszcze raz, ale przedtem zmień sobie nazwę tego pliku wrzucanego na jakiś inny ...
@5 615 028: albo wejdź w trybie incognito
@5 615 029 Pasko: oki za chwilę zmienię
@5 615 029: za pierwszym razem jak wrzucałeś wczoraj był faktycznie pusty ... i przeglądarka sobie tak zapisała w pamięci i ponownie go już nie chce pobrać. Jak zmienisz nazwę to zobaczysz, bo się zapisze pod inną nazwą wtedy
Pasko przywróc listę do szpiegów jak dawniej
Cześć
@5 615 040 zbigniew g:
Jesteś GRU?
@5 615 043 islandorka30,5:
Kto kogo goni?
@5 615 049 makler: nie chodz o bota
@5 615 050 zbigniew g: byla przeciwna ze jest bot
Dobrze że jest bot od wyłapywania nieprawidłowości
O to mi chodziło
O to mi chodziło
Bot płacze mówi że został potraktowany jak Seba Jelonek a był neutralny do wszystkich
@5 615 051 makler: ale tu chodzi kto aktualnie jest na czacie
Pasko przywróc listę do szpiegów jak dawniej
Pasko przywróc czat dla zalogowanych
Pasko przywróc czat dla zalogowanych
@5 615 053 Mulag:
Masz z nim kontakt?
Masz z nim kontakt?
@5 615 053 Mulag:
Czyli daje do zrozumienia że ja Jelonek i on sam byliśmy i jesteśmy w porządku
Czyli daje do zrozumienia że ja Jelonek i on sam byliśmy i jesteśmy w porządku
Przed chwilą w grze Keno padło 96 x 5/5 (24 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 615 059 multipasko:
@5 615 054 zbigniew g:
A po co chcesz wiedzieć kto jest na czacie?
A po co chcesz wiedzieć kto jest na czacie?
@5 615 061 Sebastian_M: po to by nie pisać z baranami
Co tu gadać Pasko masz urwanie z nami ciekawe z kim masz gorzej z nami czy swoimi dziećmi jeśli masz oczywiście
@5 615 062 zbigniew g: Ostrzeżenie (obraźliwe wyzywanie użytkownika). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 615 062 zbigniew g:
A jak nie widzisz kto jest na czacie to piszesz z baranami?
A jak nie widzisz kto jest na czacie to piszesz z baranami?
@5 615 064 multipasko: bot