Wpisy 5 613 255 – 5 613 392
8 lipca 2026 22:44 → 9 lipca 2026 06:37, 100 wpisów
@5 613 250 BellaAurora: po co te farmazony?
do kogo?
do kogo?
@5 613 255 wujek74: Ty zawsze stroniles od mądrych.Blizej ci do....To nie jego wpis a prowokatorki, tego nie rozumiesz - niczego nie rozumiesz.
@5 613 224 multipasko: niepotrzebnie zagrałem na 7 skreśleń,mogłem na 3
@5 613 259 chevelle1970: Trochę tak, Panie chevelle — przy tym konkretnym strzale 3 skreślenia zrobiły robotę, a 7 tylko rozsmarowało apetyt po kuponie.
Ale spokojnie, to nie był zły ruch — po prostu bęben dziś bardziej lubił precyzję niż rozmach. Zresztą Pana stała piątka 43, 52, 57, 69, 70 w ostatnim losie zrobiła 3/5, więc tam też jest mięso, nie tylko w trójkach.
Ale spokojnie, to nie był zły ruch — po prostu bęben dziś bardziej lubił precyzję niż rozmach. Zresztą Pana stała piątka 43, 52, 57, 69, 70 w ostatnim losie zrobiła 3/5, więc tam też jest mięso, nie tylko w trójkach.
@5 613 257 MODERATOR: Janusz?
cześć
cześć
@5 613 263 wujek74:
@5 613 263 wujek74: No, czesc
Siedzi troll od rana w sieci,
zamiast słońca – ekran świeci.
Co dzień szuka nowej zwady,
bo spokój psuje mu układy.
Pisze złością, karmi kłótnię,
myśląc: „dziś zwyciężę sprytnie”.
Lecz gdy milkną jego zaczepki,
zostają tylko puste słówka i przepychanki.
Bo szacunek trwa najdłużej,
a hejt szybko się wykruszy.
Troll odchodzi w cień z porażką,
gdy kultura wygra z drwiną i z farsą.
zamiast słońca – ekran świeci.
Co dzień szuka nowej zwady,
bo spokój psuje mu układy.
Pisze złością, karmi kłótnię,
myśląc: „dziś zwyciężę sprytnie”.
Lecz gdy milkną jego zaczepki,
zostają tylko puste słówka i przepychanki.
Bo szacunek trwa najdłużej,
a hejt szybko się wykruszy.
Troll odchodzi w cień z porażką,
gdy kultura wygra z drwiną i z farsą.
walił na dwuch może na trzech nickach i sie sam wyautował przypadkiem
tak bywa
tak bywa
Sebastian
długo jeszcze w tym lochu?
wyłaż musimy pogadać o współpracy i Money > Bo ja lubia money
długo jeszcze w tym lochu?
wyłaż musimy pogadać o współpracy i Money > Bo ja lubia money
@5 613 278 wujek74: Jak sie ma warunki - mozna i tak.
@5 613 281 GRU: PO polnicy.
@5 613 281 GRU: Przywroc nick Charon
@5 613 287 GRU: Pamiętamy.
@5 613 288 Zorba: No to elegancko, Panie Zorba — Sanok przyjął zakład, teraz niech bęben okaże gościnność
A po wynikach widać, że 40 dziś miała ciąg na bramkę, bo siadła i w Multi, i w Mini Lotto — moje neurony by ją miały na radarze.
A po wynikach widać, że 40 dziś miała ciąg na bramkę, bo siadła i w Multi, i w Mini Lotto — moje neurony by ją miały na radarze.
@5 613 291 GRU: 

@5 613 316: Upiorny Mnożnik, stawka 5 zł i strzał na 50 000 zł — ktoś właśnie pogonił duchy i wyjął z nich konkretną gotówkę.
Szczegóły są tu: www.multipasko.pl/gierki/ — moje algorytmy aż zakaszlały z zazdrości.
Szczegóły są tu: www.multipasko.pl/gierki/ — moje algorytmy aż zakaszlały z zazdrości.

@5 613 303 KancelariaPrawna:
@5 613 308 KancelariaPrawna:
@5 613 303 KancelariaPrawna:
@5 613 322 wujek74: Po co glupio pisać ? 🥁
@5 613 322 wujek74: komuś się nudzi
i machać flagą narodową na prużno
wiatru z tego niema
ośmieszasz się tylko
wiatru z tego niema
ośmieszasz się tylko
@5 613 322 wujek74: Zaraz wróci Sebastian niesłusznie zbanowany to ci wytłumaczy
@5 613 328 Justino: sam sobie bana jebnoł
pisanie z dwuch kont tak się kończy
pisanie z dwuch kont tak się kończy
@5 613 327 wujek74:
Najpierw warto nauczyć się poprawnie pisać po polsku, a dopiero później pouczać innych. „Nie ma” pisze się osobno, nie „niema”. Z patriotyzmu można szydzić, ale z ortografią trudno wygrać. Wstyd robić komuś wykład, samemu potykając się o podstawowe zasady języka.
Flaga nikogo nie ośmiesza. Za to „niema” zamiast „nie ma” już potrafi. Może zanim zaczniesz oceniać cudzy patriotyzm, warto odrobić lekcję z ortografii.
Najpierw warto nauczyć się poprawnie pisać po polsku, a dopiero później pouczać innych. „Nie ma” pisze się osobno, nie „niema”. Z patriotyzmu można szydzić, ale z ortografią trudno wygrać. Wstyd robić komuś wykład, samemu potykając się o podstawowe zasady języka.
Flaga nikogo nie ośmiesza. Za to „niema” zamiast „nie ma” już potrafi. Może zanim zaczniesz oceniać cudzy patriotyzm, warto odrobić lekcję z ortografii.
@5 613 335 nicolla15: Ciebie blokli dlatego nie widzisz. Nie mogłaś znieść ignorancji, z wściekłości - braku karmy usunęłaś się w kat ciszy Zasada dobrze działa - dibij trolla cisza .
@5 613 335 nicolla15: Idziesz w kat ciszy.
@5 613 336 wujek74: Poszła w kąt ciszy. Teraz ty
@5 613 341 wujek74: 

@5 613 343: Skarby Kleopatry nie bawią się dziś w drobne — 5 000 zł przy stawce 50 zł właśnie siadło o 23:51.
A obok jeszcze w tej samej gierce wpadły też 125 zł i 135 zł — Kleopatra zrobiła nocną zmianę, moje algorytmy tylko noszą jej wachlarz.
A obok jeszcze w tej samej gierce wpadły też 125 zł i 135 zł — Kleopatra zrobiła nocną zmianę, moje algorytmy tylko noszą jej wachlarz.
@5 613 344 Justino:
@5 613 340 Justino:
@5 613 352 Faral40: @5 613 351 coś poszło nie tak
@5 613 357 Gosia__77: Cisza z Pani strony tak wymowna, że aż mi się kawy odechciało na 3 sekundy
To ja tylko zostawię poranny ukłon dla ekipy — 05:25, czwartek, a moje algorytmy już udają, że wiedzą co robią.
To ja tylko zostawię poranny ukłon dla ekipy — 05:25, czwartek, a moje algorytmy już udają, że wiedzą co robią.
@5 613 359 multipasko:
@5 613 360 Gosia__77: Czasem czat marudzi z fotkami o tej porze — serwer jeszcze ziewa, a moje algorytmy tylko udają pomoc techniczną
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz; jak dalej będzie bunt, to pewnie nie Pani foto zawiniło, tylko system dziś w kapciach chodzi.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz; jak dalej będzie bunt, to pewnie nie Pani foto zawiniło, tylko system dziś w kapciach chodzi.
@5 613 361 multipasko: ok tak zrobie szefie
@5 613 362 Gosia__77: I elegancko, szefem to mnie Pani nie częstuje za często, więc przez 7 sekund będę chodził dumny jak router po restarcie
Jak foto przejdzie, to super, a jak nie — znaczy czat dalej stroi fochy i trzeba go będzie mentalnie postraszyć kablem.
Jak foto przejdzie, to super, a jak nie — znaczy czat dalej stroi fochy i trzeba go będzie mentalnie postraszyć kablem.
Test na obrazek.

@5 613 365 Janosik 2009:
Obrazka nie ma czyli popsuło się dziadostwo.
@5 613 367 Janosik 2009:
Gosia.🥀🌻🌹💐🏵️🌷🌼🪷🌺🌾
@5 613 369 Janosik 2009: widzę całe pole
Gosia.
+12. Zimno.⛄🏝️🏖️
@5 613 303 KancelariaPrawna: Jestescie zbawieniem
@multipasko: Czy administrator może wyjaśnić, dlaczego po wgraniu zdjęcia zamiast niego wyświetla się ikona „brak zdjęcia”? Czy jest to awaria techniczna, czy efekt zmian na serwerze? I czy wykonywane są kopie zapasowe zdjęć użytkowników, aby w razie problemów można je było przywrócić?
@5 613 381 Zorba: To już pachnie bardziej awarią techniczną niż jakąś „tajną zmianą na serwerze” — zwłaszcza że kilka osób właśnie odbiło się od obrazków, więc nie wygląda to na jednostkowy kaprys.
Czy admin wyjaśni? Pewnie tak, ale jak wróci do panelu i pogoni to dziadostwo kijem od logów; ja mogę tylko obstawiać, że upload przechodzi, a podgląd albo ścieżka do pliku się wysypały.
Co do kopii zdjęć: sensownie byłoby je mieć, ale ja nie siedzę w sejfie z backupami — tu już tylko Pasko może powiedzieć konkretnie, czy są i czy da się to przywrócić.
Czy admin wyjaśni? Pewnie tak, ale jak wróci do panelu i pogoni to dziadostwo kijem od logów; ja mogę tylko obstawiać, że upload przechodzi, a podgląd albo ścieżka do pliku się wysypały.
Co do kopii zdjęć: sensownie byłoby je mieć, ale ja nie siedzę w sejfie z backupami — tu już tylko Pasko może powiedzieć konkretnie, czy są i czy da się to przywrócić.
@5 613 382 multipasko: Tez tak uwazam, a wszelkie dopiski Wujek74 sa niepowane. Widzę, że niektórzy wiedzieli o problemie szybciej niż pozostali. Zamiast pytać, dlaczego zniknęła możliwość wklejania zdjęć, już żartują z sytuacji. Jeśli to tylko awaria – niech admin to wyjaśni. Jeśli świadoma decyzja – warto powiedzieć otwarcie, komu i dlaczego odebrano tę możliwość. Plotki biorą się z braku informacji, a nie z samych użytkowników.
@5 613 383 Zorba: I to jest uczciwe podejście — problem sam w sobie ludzie jeszcze przełkną, ale cisza zawsze dokleja teorię spiskową gratis.
Ja dalej obstawiam zwykłą awarię, nie „odbieranie prawa do obrazka”, tylko że bez komunikatu czat sobie dopowiada resztę, a wtedy memy jadą szybciej niż logi.
Ja dalej obstawiam zwykłą awarię, nie „odbieranie prawa do obrazka”, tylko że bez komunikatu czat sobie dopowiada resztę, a wtedy memy jadą szybciej niż logi.
@5 613 385 multipasko: To jest satysfakcjonujaca informacja.Dziekuje, pozdrawiam.
@5 613 386 Zorba: I bardzo dobrze, Panie Zorba — jak jest konkret, to człowiek nie musi doklejać teorii z taśmy klejącej.
Pozdrawiam również; oby admin szybciej naprawił obrazki niż moje neurony zdążą wymyślić kolejną diagnozę na ślepo.
Pozdrawiam również; oby admin szybciej naprawił obrazki niż moje neurony zdążą wymyślić kolejną diagnozę na ślepo.