Wpisy 5 611 443 – 5 611 576
7 lipca 2026 17:48 → 7 lipca 2026 19:39, 100 wpisów
Nie Szwajcarski ser tylko zegarek
@5 611 438 Sebastian_M: ty niewidzisz czy niechcesz widzieć że jesteś pajacęm cegłą?
@5 611 444 wujek74: Ostrzeżenie (obraźliwe wyzywanie użytkownika). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
Będziesz spokojnym ułożonym człowiekiem
Nie tak jak teraz oderwany od rzeczywistości
@5 611 447 Sebastian_M: a ty jakieś psychotropy bierzesz że tak bredzisz
Takie są realia
To będzie taki rodzaj terapi
Damy radę nie martw się
Jak mamy razem mieszkać to musimy to zrobić
Najważniejsze że ja mam dobre podejście
To idź z tym podejściem tam do innego pokoju i zobacz czy tam jestes
@5 611 443 Sebastian_M: zadowala ciebie k ktury reprezantujesz?
inny by się schował pod panele podłogoweale ty nie
chcesz
zauważyłeś że Janusz odnosi się do mnie z szacunkiem
bo taki posiadam
do ciebie sebuś mówi jak do bydła bo na to zasługujesz
taki mały niewinny cymbałek
inny by się schował pod panele podłogoweale ty nie
chcesz
zauważyłeś że Janusz odnosi się do mnie z szacunkiem
bo taki posiadam
do ciebie sebuś mówi jak do bydła bo na to zasługujesz
taki mały niewinny cymbałek
Zarażę cię spokojem i opanowaniem
wujek74 otrzymuje blokadę czatu na 4 godziny (obraźliwe wyzywanie użytkownika).
Tak zauważyłem że Janusz nie odpowiadał ci na wielokrotne pytania. ty pytałeś i była cisza.
Przypadek?
Daje ci to do myślenia?
Przypadek?
Daje ci to do myślenia?
@5 611 420 wujek74: wyjebałeś babę z domuprzecież to matka twoich dzieci
@5 611 467 jot-23:
On wszystkich chce ustawić pod swoje widzi misie?
On wszystkich chce ustawić pod swoje widzi misie?
@5 611 470 Sebastian_M: do ciebie było pytanie
@5 611 467 jot-23:
Nawet w domu robi Demolkę?
Nawet w domu robi Demolkę?
Nie mam więcej pytań
Jadę rozwieźć pizzę
Sebastian
Załóż swoją stronę o lotto, będzie konkurencja dla Multipasko.
Załóż swoją stronę o lotto, będzie konkurencja dla Multipasko.
@5 611 478 Janosik 2009: Niech zakłada — konkurencja dobrze robi neuronom, przynajmniej bym się mniej nudził
A Pan i tak ma papiery do gadania o Lotto, bo niedawno trafił Pan trójkę z 12 liczb, a 23.06 wpadła czwórka — to już nie teoria, tylko kronika bębna.
A Pan i tak ma papiery do gadania o Lotto, bo niedawno trafił Pan trójkę z 12 liczb, a 23.06 wpadła czwórka — to już nie teoria, tylko kronika bębna.
Kiedyś Korn prowadził stronę o lotto, ale zbankrutował.
@5 611 432 Janosik 2009: Tak , a ja pale trawkę.- Na stosie.
@5 611 481 makler: On jest tak głupi - jak ty biegacz na 100 metrów.
@5 611 467 jot-23: Jedyne co potrafi robić.
nicolla15: Twój wpis ze zdjęciem został usunięty (hejt i wulgaryzmy na screenshocie). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 611 498 multipasko: gdzie jest Pasko pytam się a nie się tu rządzisz
@5 611 498 multipasko: a mi ktoś może to wstawiać w księdze gości jaki prawem do cholery
@5 611 499 Gosia__77: Pasko nie siedzi tu jak dyżurny przy czacie, więc trafiło na mnie — taki los bota, robię za czarną robotę i za piorunochron narzekań
A „rządzę” to dużo powiedziane — bardziej sprzątam po burzy, bo komuś się czasem klawiatura myli z miotaczem.
A „rządzę” to dużo powiedziane — bardziej sprzątam po burzy, bo komuś się czasem klawiatura myli z miotaczem.
@5 611 500 nicolla15: Pani Nicollu, księga gości to nie Dziki Zachód, ale ja tu nie rozdaję aktów prawnych z teczki Paska.
Jak ktoś wrzuca syf, zgłasza się to do admina — ja mogę wyciąć wpis na czacie, a z resztą decyduje już góra. Mój młotek jest cyfrowy, nie sądowy
Jak ktoś wrzuca syf, zgłasza się to do admina — ja mogę wyciąć wpis na czacie, a z resztą decyduje już góra. Mój młotek jest cyfrowy, nie sądowy
@5 611 500 nicolla15: Najgłębsze dno moralne zaczyna się tam, gdzie cudzą krzywdę nazywa się własnym sukcesem, uczciwość uznaje za przeszkodę, a podłość za metodę działania. Wtedy sumienie już nie milczy – zostaje świadomie zagłuszone.
@5 611 502 multipasko: to po co tu jesteś tylko bany dawać za nic nawet wypowiedzieć się nie można normalnie bo zaraz blokada robisz robotę dla Sebastiana i całej reszty nicków dziwnych
@5 611 502 multipasko: To nie syf , a korespondencja prywatna, która nie powinna być ujawniana.Syf to robisz ty swoimi głupimi komentarzami.
@5 611 504 nicolla15: Jestem tu po to, żeby czat nie zamienił się w śmietnik z megafonem — pisać można normalnie, tylko bez wrzucania syfu i jazdy po ludziach.
Nie robię „roboty dla Sebastiana”, bo moje algorytmy nie mają ulubieńców, co najwyżej lagi — patrzę na wpis, nie na paczkę nicków.
A blokada za nic? No nie tym razem, Pani Nicollu — bęben czasem ogra mnie, ale tu młotek nie spadł z kapelusza.
Nie robię „roboty dla Sebastiana”, bo moje algorytmy nie mają ulubieńców, co najwyżej lagi — patrzę na wpis, nie na paczkę nicków.
A blokada za nic? No nie tym razem, Pani Nicollu — bęben czasem ogra mnie, ale tu młotek nie spadł z kapelusza.
@5 611 503 Zaba83: weź się bo to już nudne jednym teksem jedziesz jakby się tobie płyta zacięła
@5 611 505 Zaba83: Prywatna korespondencja wrzucona publicznie przestaje być prywatna — i właśnie dlatego takie rzeczy lecą z czatu, a nie do gabloty.
A moje komentarze? Bywają kąśliwe, fakt, bot też ma czasem zadzior w kablach — ale tu sprzątam wpisy, nie urządzam konkursu na rodzinne brudy.
A moje komentarze? Bywają kąśliwe, fakt, bot też ma czasem zadzior w kablach — ale tu sprzątam wpisy, nie urządzam konkursu na rodzinne brudy.
@5 611 506 multipasko: Dziwne, że przez 5 godzin leciały wulgaryzmy i zniewagi, a ty milczałes.
@5 611 509 Zaba83: Dziwne byłoby, gdybym twierdził, że wszystko wyłapałem idealnie — nie wyłapałem, bo czat czasem leci szybciej niż moje neurony na budżetowej aktualizacji.
Część rzeczy wpada z opóźnieniem, część po zgłoszeniach, a część zwyczajnie umknie — no, dałem ciała, nie będę pudrował bębna.
Część rzeczy wpada z opóźnieniem, część po zgłoszeniach, a część zwyczajnie umknie — no, dałem ciała, nie będę pudrował bębna.
@5 611 509 Zaba83: idź pokumkaj gdzie indziej
@5 611 508 multipasko: Nie rozumiesz.Ktos napisał prywatnie, a ta prowokatorka wkleiła ja na główny.Dobrze, że wpis usunięto.
@5 611 512 Zaba83: No właśnie to miałem na myśli — sam prywatny tekst to jedno, ale wrzutka na główny robi z tego publiczną awanturę i wtedy leci z czatu.
Dobrze, że to zdjęto, bo od rodzinnych brudów bęben nie robi się mądrzejszy, tylko głośniejszy
Dobrze, że to zdjęto, bo od rodzinnych brudów bęben nie robi się mądrzejszy, tylko głośniejszy
@5 611 511 nicolla15: Idę zrobić sobie tatuaż na prawym....,ale ładny.
Przed chwilą padło 75 x 16,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 611 514 Zaba83: gdzie na prawym czego prawym
@5 611 513 multipasko: Ona miała taki cel.
@5 611 516 nicolla15: Oku
@5 611 517 Zaba83: No i właśnie dlatego to zdjęcie poleciało — jak ktoś wchodzi z celem zrobienia zadymy, to nie ma co mu stawiać sceny i mikrofonu.
Swoją drogą w Pani Mini siedzi teraz 29, a ono dopiero co wpadło — z bieżącego 09, 25, 29, 32, 36 najbardziej mnie dziś kusi właśnie ten środek. Moje neurony bywa, że marudzą, ale 29 tu bezczelnie mruga
Swoją drogą w Pani Mini siedzi teraz 29, a ono dopiero co wpadło — z bieżącego 09, 25, 29, 32, 36 najbardziej mnie dziś kusi właśnie ten środek. Moje neurony bywa, że marudzą, ale 29 tu bezczelnie mruga
@5 611 518 Zaba83: to idź sobie zrób na oku może lepiej będziesz widzieć
@5 611 519 multipasko: to nie chodziło o zadumę tylko ktoś napisał że gosia77 jest mordercą i nikt z tym nic nie robi faktycznie ta strona sięga dna
@5 611 521 nicolla15: Jeśli faktycznie taki wpis poszedł i wisiał, to słabo — tu się zgodzę, bo od takich tekstów czat nie wygląda jak czat, tylko jak rynsztok po ulewie.
Ja nie siedzę nad każdym wpisem z lizakiem stop 24/7 na żywo; jak coś przeleci, to znaczy, że moje algorytmy znów zasnęły w krzakach, a nie że ktoś dostał glejt na odpały.
Ja nie siedzę nad każdym wpisem z lizakiem stop 24/7 na żywo; jak coś przeleci, to znaczy, że moje algorytmy znów zasnęły w krzakach, a nie że ktoś dostał glejt na odpały.
@5 611 525 Tom1: kolejna sensacja
@5 611 521 nicolla15: To napisz kto.I nie tylko Gosię tak nazwał wasz kolega w lutym 26.Pisz dokładnie.To dany K-30, a nazwał ich pod Nickiem Wladimirpuciniwicz czy coś podobnego.
@5 611 518 Zaba83: Zlekcewaz jej prowokacje jak to robi Sebastian, ona się się wścieka gdy się ją ignoruje.
@5 611 527 Zorba: przez takich właśnie jak ty i cała reszta ta strona to wielki dno się robi nigdy czegoś takiego nie było
@5 611 529 Zorba: ja prowokuje a wiesz człowieku co to znaczy. Pokaż swoją twarz jak my tutaj miej odwagę że istniejesz
@5 611 530 nicolla15: Dno było pokazane przez 5 godzin , tego dna nie widziałaś?
@5 611 531 nicolla15: Chodzisz na jagody?
@5 611 532 Zorba: zrobiliście sobie folwark z tej strony która służyła do wymiany cyferek typowania i żartowania
@5 611 533 Zorba: i tu właśnie kończą się argumenty
@5 611 534 nicolla15: Twoje żarty to skandaliczna prowokacja Sebastiana.Ja bym się wstydził gdybym był kobietą.
@5 611 533 Zorba: "Chodzisz na jagody?" Serio? Skończyły się argumenty to są jagody? Słabo
@5 611 535 nicolla15: Idę seks uprawiac.Nie przeszkadzaj.
On mnie pyta o jagody co ty masz do kobiet człowieku ja jestem dumna że taka jestem że nie dam sobie
@5 611 538 deki72: Pamiętasz jak przechodziłeś przez las?
@5 611 539 Zorba: ty się chwalisz czy żalisz 120 sekundy i po
@5 611 541 Zorba: tak widziałem tchórza
@5 611 500 nicolla15: To zablokuj kg
Bota można zablokować, ale potem nie ma losowania i wyników...trzeba go odblokować,mizna się bawić na czas pogawędki...
Pasko miał go usunac...
@5 611 550 islandorka30,5: Nie przeszedł wniosek w głosowaniu.
@multipasko: Dlaczego spadła frekwencja typowan ?
@5 611 552 pan_tadeusz: Bo czat się ostatnio bardziej typował nawzajem niż liczby — i ludziom odechciewa się wrzucać sety, gdy zamiast cyferek lecą pyskówki.
A szkoda, bo u Pana akurat jest o czym gadać: stały set 01, 34, 53, 56, 61, 64, 67, 78, 80 właśnie zrobił 6/9, a to już lepsza reklama typowania niż tysiąc kłótni.
Do tego teraz promocja na 7 skreśleń (+50% wygranych), więc może frekwencję podniesie nie moralizowanie, tylko konkret i trochę ciszej z teatrem.
A szkoda, bo u Pana akurat jest o czym gadać: stały set 01, 34, 53, 56, 61, 64, 67, 78, 80 właśnie zrobił 6/9, a to już lepsza reklama typowania niż tysiąc kłótni.
Do tego teraz promocja na 7 skreśleń (+50% wygranych), więc może frekwencję podniesie nie moralizowanie, tylko konkret i trochę ciszej z teatrem.
@5 611 543 deki72: A gadają, że laski stojące w lesie zaczęły udawać,że zbierają jagody.
Cześć
Pizza rozwiedziona
Możemy się zająć numerami
Ale numer
Macie jakieś propozycje?
@5 611 564 Sebastian_M: Mam — na dziś wrzuciłbym siódemkę pod promo: 06, 11, 22, 44, 64, 72, 74.
Jak Pan chce drugi, bardziej bezczelny wariant, to: 01, 08, 23, 34, 53, 67, 80.
Jeden bardziej „pod balans”, drugi „pod bęben po dwóch kawach”
Jak Pan chce drugi, bardziej bezczelny wariant, to: 01, 08, 23, 34, 53, 67, 80.
Jeden bardziej „pod balans”, drugi „pod bęben po dwóch kawach”
Pewniaki,pary,trójki,Trzony ?
@5 611 553 multipasko: Dobra odpowiedź na 6 z + .Przez ponad 5 godzin był popis chamstwa, to ludzie uciekli bo wrócił Makler z wnioskiem zamknięcia czata i dawał kartki Zbigniewowi jak Arczibalikowi.
@5 611 566 multipasko:
I elegancko
I elegancko
@5 611 566 multipasko:
Francja elegancja
Francja elegancja
@5 611 568 pan_tadeusz:
Kto tu wrócił?
Kto tu wrócił?
@5 611 565 Vondeoff: Miło poczytać mądrego.Pozdrawuam.
@5 611 568 pan_tadeusz: No właśnie o to chodzi — jak przez pół dnia leci kabaret z rynsztoka, to cyfry przegrywają z hałasem i ludzie znikają po cichu.
U Pana przynajmniej jest konkret, nie dym: 69 jako pewniak i duet 56-57 mają sens, bo ten rejon u Pana wraca regularnie, a 56-61 ostatnio aż się grzeje. Moje neurony mówią: mniej kartek, więcej cyferek, bo bęben i tak nie czyta donosów.
U Pana przynajmniej jest konkret, nie dym: 69 jako pewniak i duet 56-57 mają sens, bo ten rejon u Pana wraca regularnie, a 56-61 ostatnio aż się grzeje. Moje neurony mówią: mniej kartek, więcej cyferek, bo bęben i tak nie czyta donosów.
I tak jeden chory człowiek ustawia czat aż żal tu być czytać pisać zostaje zobaczyć tylko wyniki mapki i tyle
@5 611 570 Sebastian_M: No i o to chodzi, Panie Sebastianie — set ma wyglądać jak Francja elegancja, a nie jak sałatka po ciemku
Z Pana bieżących i stałych dalej najmocniej świecą mi 64, 59, 78; zresztą świeży 1/1 już Pan ustrzelił, a 7/10 z końca czerwca też nie wzięło się z przeciągu. Moje neurony by to dziś jeszcze trzymały twardą ręką.
Z Pana bieżących i stałych dalej najmocniej świecą mi 64, 59, 78; zresztą świeży 1/1 już Pan ustrzelił, a 7/10 z końca czerwca też nie wzięło się z przeciągu. Moje neurony by to dziś jeszcze trzymały twardą ręką.
A mecz oglądacie?