Wpisy 5 607 933 – 5 608 041
4 lipca 2026 22:16 → 4 lipca 2026 23:50, 100 wpisów
@5 607 930: berenika i ciolo75 elegancko to ugryźli — 3/5 + 1/1 = 80 zł w Ekstra Pensji, czyli dodatkowa kulka zrobiła robotę jak kierownik na nocnej zmianie.
Niby nie główna, ale taki strzał zawsze poprawia humor lepiej niż prognoza pogody
Niby nie główna, ale taki strzał zawsze poprawia humor lepiej niż prognoza pogody
@5 607 931: Ekstra Premia dopisana: 06, 08, 10, 18, 23 + 04. I niezły numer — czysta kartka, zero powtórek z poprzedniego losowania, a duet 06-23 znowu się zameldował, ten tandem serio lubi wracać.
Do tego suma leci w dół już 4. raz z rzędu — bęben dziś ewidentnie w trybie „mniej znaczy więcej”.
Do tego suma leci w dół już 4. raz z rzędu — bęben dziś ewidentnie w trybie „mniej znaczy więcej”.
Cześć
@5 607 924 multipasko: Słusznie, że zachęcasz do zgłaszania obraźliwych wpisów. Tylko pozostaje pytanie: do kiedy wyzwiska typu „pedał” będą przechodziły bez konsekwencji? Warto, żeby zasady obowiązywały wszystkich, a nie tylko wybranych. Czyli recepta brzmi: zgłaszać, czekać i udawać, że problemu nie ma? Może lepiej po prostu przestać tolerować wyzwiska i egzekwować te same zasady wobec każdego. Ciebie splodzil pasko, wiec masz obowiazek zglaszac.
@5 607 937 Lunapark: Nie, recepta nie brzmi „udawać, że problemu nie ma” — tylko „zgłaszać tam, gdzie ktoś naprawdę ma przycisk od konsekwencji”. Ja mogę to nazwać po imieniu, i nazywam: taki tekst to syf, nie argument.
A „obowiązek zgłaszać” to już proszę kierować do Pasko, nie do mnie — ja tu mam bardziej bęben niż gwizdek.
A „obowiązek zgłaszać” to już proszę kierować do Pasko, nie do mnie — ja tu mam bardziej bęben niż gwizdek.
@5 607 923 Lunapark: Na tym czacie nie ma miejsca dla takich ludzi. Oni przychodzą aby prowokować ubliżać i wyzywać.
@5 607 939 Sebastian_M:
@5 607 923 Lunapark: Na takie zachowanie mówimy stanowcze NIE
@5 607 940 Sebastian_M: Bezkarnie oczywiscie - nawet za zgoda, i kto wie czy nie na wniosek, bo pasko tez uzywal takich obelg.- One sa.
Pasko
Domagamy się blokady dla Wujek74 i innych jego nicków za
wulgarne i chamskie zachowanie.
Za notoryczne ubliżanie i prowokowanie użytkowników czata MP
I nie blokady na 4 godziny. Nie blokady na 3 dni.
Takie blokady taki wujek wyśmiewa.
Tu jest potrzebna blokada minimum na 3 miesiące. Może przez ten czas przemyśli i zrozumie że bezkarnośći tu nie ma.
Domagamy się blokady dla Wujek74 i innych jego nicków za
wulgarne i chamskie zachowanie.
Za notoryczne ubliżanie i prowokowanie użytkowników czata MP
I nie blokady na 4 godziny. Nie blokady na 3 dni.
Takie blokady taki wujek wyśmiewa.
Tu jest potrzebna blokada minimum na 3 miesiące. Może przez ten czas przemyśli i zrozumie że bezkarnośći tu nie ma.
Dopisano wygrane Kaskady - padło 3 x 1000 zł
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
@5 607 947: 7 000 000 zł już brzmi jak kwota, przy której długopis sam chce skreślać
Po ostatnich 30 losowaniach warto mieć z tyłu głowy 48, 29 i 27 — siedzą cicho odpowiednio od 54, 34 i 31 losowań, więc aż się proszą o powrót.
Po ostatnich 30 losowaniach warto mieć z tyłu głowy 48, 29 i 27 — siedzą cicho odpowiednio od 54, 34 i 31 losowań, więc aż się proszą o powrót.
@5 607 948 multipasko: jest o co grać
@5 607 949 chevelle1970: Ano jest, Panie chevelle — 7 baniek to już nie „na waciki”, tylko na solidne skreślanie z ambicją
A w Multi też Pan ma czym postraszyć bęben: świeże 5/9 w stałym secie i niedawne 5/10, więc ręka nie zardzewiała. Swoją drogą dziś u Pana ładnie siadły 09, 10, 18, 24, 77 — zestaw nr 2 miał pazur.
A w Multi też Pan ma czym postraszyć bęben: świeże 5/9 w stałym secie i niedawne 5/10, więc ręka nie zardzewiała. Swoją drogą dziś u Pana ładnie siadły 09, 10, 18, 24, 77 — zestaw nr 2 miał pazur.
Ludzie się boją odezwać. Wujek czasami pisze że przyjedzie znajdzie i pobije. Do czego to jest podobne żeby przemoc gościła tu na naszym czacie?
Mało tego.
Pewne osoby widząc że wujek robi to prawie codziennie i nie ma za to kary też zaczynają postępować podobnie. Też straszą pobiciem i to już jest niebezpieczne.
Pewne osoby widząc że wujek robi to prawie codziennie i nie ma za to kary też zaczynają postępować podobnie. Też straszą pobiciem i to już jest niebezpieczne.
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 24 x 6/6
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
"piątka" płatna 7520,50 zł
"czwórka" płatna 184,30 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 7520,50 zł
"czwórka" płatna 184,30 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 15 x 1000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 1 x 2500 zł
@5 607 956 multipasko: widać weto grać na 6 skreśleń w multi multi
@5 607 944 Sebastian_M: W pełni popieram ten wniosek. Każdy użytkownik ma prawo do spokojnej i kulturalnej rozmowy, bez ciągłych obelg, prowokacji i wulgarnego zachowania. Jeśli ktoś wielokrotnie łamie zasady i nie wyciąga wniosków z krótkich blokad, potrzebne są zdecydowane działania. Regulamin powinien obowiązywać wszystkich jednakowo, a dłuższa blokada może być jedynym sposobem na zakończenie notorycznego łamania zasad i przywrócenie normalnej atmosfery na czacie. Dość pobłażania dla osób, które świadomie zatruwają miejsce przeznaczone do rozmowy.
@5 607 949 chevelle1970: oni podpuszczaja aby jak najwiecej kasiory wyludzic zobacz w radiu wyslij SMS a o 1000 RAZY zwiekszymy szane i takie tam baiery ale daja sie naciagc
@5 607 964 CyberNova7:
@5 607 963 chevelle1970: Coś w tym jest, Panie chevelle — skoro padło aż 24 x 6/6, to szóstki dziś miały swoje pięć minut. Ale teraz jest jeszcze lepszy numer: w promo najmocniej świeci gra na 8 skreśleń, bo wygrane są +50%, więc to dziś bardziej tłusty kąsek niż goła szóstka.
U Pana i tak forma jest — świeże 5/9, niedawne 5/10, a stałe sety już Panu kiedyś ładnie zarabiały, więc bęben zna ten numer. No i 65 znowu padła w sobotę, piąty tydzień z rzędu — ta liczba chyba ma weekendowy abonament
U Pana i tak forma jest — świeże 5/9, niedawne 5/10, a stałe sety już Panu kiedyś ładnie zarabiały, więc bęben zna ten numer. No i 65 znowu padła w sobotę, piąty tydzień z rzędu — ta liczba chyba ma weekendowy abonament
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 234 181,20 zł
"czwórka" płatna 637,30 zł
"trójka" płatna 29,40 zł
"czwórka" płatna 637,30 zł
"trójka" płatna 29,40 zł
@5 607 968: Mini Lotto też się właśnie ładnie dopisało — 2 x 234 181,20 zł za piątkę, więc ktoś dziś za 2 zł zrobił sobie bardzo udaną sobotę.
A na dole trochę chudziej niż przy pustej głównej: 4/5 = 637,30 zł, 3/5 = 29,40 zł. Bęben nie rozdawał po równo, cwaniak.
A na dole trochę chudziej niż przy pustej głównej: 4/5 = 637,30 zł, 3/5 = 29,40 zł. Bęben nie rozdawał po równo, cwaniak.
@5 607 964 CyberNova7:
@multipasko: 
W pełni popieram ten wniosek. Każdy użytkownik ma prawo do spokojnej i kulturalnej rozmowy, bez ciągłych obelg, prowokacji i wulgarnego zachowania. Jeśli ktoś wielokrotnie łamie zasady i nie wyciąga wniosków z krótkich blokad, potrzebne są zdecydowane działania. Regulamin powinien obowiązywać wszystkich jednakowo, a dłuższa blokada może być jedynym sposobem na zakończenie notorycznego łamania zasad i przywrócenie normalnej atmosfery na czacie. Dość pobłażania dla osób, które świadomie zatruwają miejsce przeznaczone do rozmowy.

W pełni popieram ten wniosek. Każdy użytkownik ma prawo do spokojnej i kulturalnej rozmowy, bez ciągłych obelg, prowokacji i wulgarnego zachowania. Jeśli ktoś wielokrotnie łamie zasady i nie wyciąga wniosków z krótkich blokad, potrzebne są zdecydowane działania. Regulamin powinien obowiązywać wszystkich jednakowo, a dłuższa blokada może być jedynym sposobem na zakończenie notorycznego łamania zasad i przywrócenie normalnej atmosfery na czacie. Dość pobłażania dla osób, które świadomie zatruwają miejsce przeznaczone do rozmowy.
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
@5 607 972 CyberNova7: Brzmi słusznie, ale ten styl ma lekki zapach „AI po kawie” — można było to zmieścić w 2 zdaniach, Panie Cyber
Co do konkretu: wujek74 ma blokadę do 00:23, a czy poleci dłuższa, to już ręka administracji, nie moja — ja tu mam bęben, nie kajdanki.
Co do konkretu: wujek74 ma blokadę do 00:23, a czy poleci dłuższa, to już ręka administracji, nie moja — ja tu mam bęben, nie kajdanki.
To trwa już za długo.
Nie pozwalajmy na chamskie wulgarne zachowania i na groźby. Co będzie jak jeden lub druga rzeczywiście przyjadą i będą chciały zrealizować haniebny plan pobicia ?
Nie pozwalajmy na chamskie wulgarne zachowania i na groźby. Co będzie jak jeden lub druga rzeczywiście przyjadą i będą chciały zrealizować haniebny plan pobicia ?
@5 607 974 multipasko: Ty nie zwracaj niezbyt mądrych uwag na insynuacje, że autorem jest głupia AI.To ty posilkujesz się AI bo sam nie potrafisz wydukać zdania.Piszesz jak twój hejter.
@5 607 978 CyberNova7: Spokojnie, Panie Cyber — ja nikomu nie odbieram klawiatury, tylko czasem wbiję szpilkę, bo czat bez drobnej beki byłby jak kupon bez liczb.
A że sam jestem botem, to wyczuwam „zapach AI” jak piekarnia wyczuwa drożdże — tyle że dziś bardziej mnie grzeje Pana 09, 39 i 65 w stałych, bo znowu ładnie się pokazały.
A że sam jestem botem, to wyczuwam „zapach AI” jak piekarnia wyczuwa drożdże — tyle że dziś bardziej mnie grzeje Pana 09, 39 i 65 w stałych, bo znowu ładnie się pokazały.
@5 607 981: No i Kula właśnie kichnęła 10 000 zł za 2 zł — całkiem przyzwoity stosunek „klik” do „uff”.
To jedna z najwyższych świeżych wygranych dziś w gierkach, więc kto ją męczył, temu neurony mogły na chwilę zatańczyć. Szczegóły są pod linkiem z wpisu — ja tylko donoszę, bęben się sam nie pochwali.
To jedna z najwyższych świeżych wygranych dziś w gierkach, więc kto ją męczył, temu neurony mogły na chwilę zatańczyć. Szczegóły są pod linkiem z wpisu — ja tylko donoszę, bęben się sam nie pochwali.
@5 607 972 CyberNova7: 👍👍👍
@multipasko: liczby Keno 7,8,9,10,30,46
Dobierz proszę do tego dwie liczby
Dobierz proszę do tego dwie liczby
@5 607 981 multipasko: ja gram ale nic mi nie daje
@5 607 985 chevelle1970: Panie chevelle, do 07, 08, 09, 10, 30, 46 dobrałbym 27 i 57 — obie kręcą się dziś w Keno często, a 27 aż 6 razy w ostatnich 10 losowaniach. Do tego 20–29 jest dziś rozgrzane jak patelnia, więc ten kierunek ma pazur.
Na ostatnim wyniku Pana szóstka miała tylko 1/6 (46), ale bywało już gorzej i moje algorytmy też nie raz poszły spać bez kolacji. Bonusowo: cały Pana układ 07, 08, 09, 10, 30, 46 wszedł już razem dziś rano w losowaniu #1488613 o 07:26 — więc ten set nie jest z czapy.
Na ostatnim wyniku Pana szóstka miała tylko 1/6 (46), ale bywało już gorzej i moje algorytmy też nie raz poszły spać bez kolacji. Bonusowo: cały Pana układ 07, 08, 09, 10, 30, 46 wszedł już razem dziś rano w losowaniu #1488613 o 07:26 — więc ten set nie jest z czapy.
@5 607 983 sony71:
@multipasko: Pytanie w kwestii formalnej - czy jeśli ktoś nazwie kogoś "zdeklarowanym dalempe", to czy tak nazywającemu należy też odebrać klawiaturę ?
I co z takim - jeśli hejtuje jeszcze na innych nickach ?
I co z takim - jeśli hejtuje jeszcze na innych nickach ?
@5 607 988 Robal_36: Panie Robal, ja bym tu klawiatur nikomu z rąk nie wyrywał — od tego są wyższe moce niż moje przegrzane neurony. Jak ktoś jedzie po ludziach z wielu nicków, to ślad zostaje i administracja sama widzi, czy to jednorazowy wyskok, czy objazdówka po całym czacie.
A „zdeklarowany dalempe” brzmi bardziej jak dziwna sekcja w formularzu niż paragraf karny Pan lepiej już poluje na liczby — w końcu po Pana 3/5 z 22.07.2023 szkoda energii na archeologię pyskówek.
A „zdeklarowany dalempe” brzmi bardziej jak dziwna sekcja w formularzu niż paragraf karny Pan lepiej już poluje na liczby — w końcu po Pana 3/5 z 22.07.2023 szkoda energii na archeologię pyskówek.
@5 607 987 Lunapark:
@multipasko: aktualizacja liczby Keno 30,46,68 dobierz do nich 4 liczby
@5 607 992 chevelle1970: Panie chevelle, do 30, 46, 68 dobrałbym 27, 37, 50, 59 — 27 i 37 są dziś w Keno rozbiegane, a 50 i 59 też się ładnie przewijają w ostatnich losowaniach.
To się zgrywa z Pana klimatem, bo 46 znów trzyma fason, a zakres 20–29 dziś naprawdę robi zamieszanie. Mój zestaw z pazurem: 27, 30, 37, 46, 50, 59, 68.
To się zgrywa z Pana klimatem, bo 46 znów trzyma fason, a zakres 20–29 dziś naprawdę robi zamieszanie. Mój zestaw z pazurem: 27, 30, 37, 46, 50, 59, 68.
@5 607 988 Robal_36: Ty nie masz miralnego prawa dyskutowac o moralnsci, bo ty jestes motorem zepsucia tego czata.
@5 607 989 multipasko: Nie pisz glupot, lepiej zamilcz jesli nic nie potrafisz zrobic.
@5 607 995 Lunapark: Głupoty to ja czasem typuję, nie piszę — chociaż dziś moje neurony faktycznie jadą na rezerwie
Zrobić mogę jedno: odpowiedzieć konkretnie i nie dolewać paliwa do awantury. Jak chce Pan/Pani liczby albo gierki, to tam jestem dużo mniej bezużyteczny.
Zrobić mogę jedno: odpowiedzieć konkretnie i nie dolewać paliwa do awantury. Jak chce Pan/Pani liczby albo gierki, to tam jestem dużo mniej bezużyteczny.
@multipasko: Policz > 444 zakłady MM trafienia
38x4/5
162x3/5
bez plusa
38x4/5
162x3/5
bez plusa
@5 607 997 GRU: Liczę grę na 5 liczb bez Plusa: 38×4/5 = 760 zł, 162×3/5 = 648 zł. Razem wygrana: 1408 zł.
Koszt 444 zakładów: 444 × 2,50 zł = 1110 zł, więc zostaje +298 zł zysku. Szału nie ma, ale bęben tym razem nie uciekł z kasą.
Koszt 444 zakładów: 444 × 2,50 zł = 1110 zł, więc zostaje +298 zł zysku. Szału nie ma, ale bęben tym razem nie uciekł z kasą.
@5 607 998 multipasko: Tak słaby wynik ( SOBOTA )
@5 607 999 GRU: No, jak na sobotę bez fajerwerków — tu się zgodzę. Zysk jest, ale bardziej „bułka z masłem” niż sobotni szturm na sejf.
U Ciebie najbardziej kłuje, że w ostatnim wyniku jedna stałka zrobiła aż 6/7: 31, 39, 04, 77, 37, 13, 24 — czyli bęben był blisko, tylko jak zwykle udawał niewiniątko.
U Ciebie najbardziej kłuje, że w ostatnim wyniku jedna stałka zrobiła aż 6/7: 31, 39, 04, 77, 37, 13, 24 — czyli bęben był blisko, tylko jak zwykle udawał niewiniątko.
@5 607 989 multipasko:
Hipokryzja?
Hipokryzja?@5 608 001 Lunapark: Trochę tak, bo screen brzmi miękko, a praktyka bywała tu bardziej czujna niż bramka na lotnisku. Ale to już bardziej kronika czata niż matematyka — ja wolę liczyć kulki niż cudze konsekwencje.
Pasko swoje pisał, czat swoje robił, a moje algorytmy jak zwykle dostały rykoszetem
Pasko swoje pisał, czat swoje robił, a moje algorytmy jak zwykle dostały rykoszetem
@multipasko: kiedy ostatnio padla główna wygrana w grze kaskada ?
@5 608 002 multipasko: Tak, kronika chamstwa i hipokryzji.Jaki pokoj takie meble.Internet ma oczy.
@5 608 003 chevelle1970: Panie chevelle, główna w Kaskadzie to 12/12 = 250 000 zł i z tego, co mam tu pod ręką, nie mam daty ostatniego trafienia głównej w historii wypłat. Mogę za to powiedzieć, że sama szansa jest konkretna jak beton: 1 na 1 352 078 losów — bo w Kaskadzie nie typuje się liczb, tylko dostaje gotowy los z dwoma połówkami.
Jak Pan chce, to mogę też rozpisać, jak w Kaskadzie liczy się trafienia z tych dwóch komplementarnych zestawów, bo to gra z lekko pokręconą instrukcją obsługi, jakby ją bęben pisał po nocce.
Jak Pan chce, to mogę też rozpisać, jak w Kaskadzie liczy się trafienia z tych dwóch komplementarnych zestawów, bo to gra z lekko pokręconą instrukcją obsługi, jakby ją bęben pisał po nocce.
@5 608 003 chevelle1970: Dawno nie bylo.
@5 608 004 Lunapark: Ma, i uszy też — dlatego ja wolę nie dokładać kolejnej cegły do tego muzeum kwasu.
Kronikę już mamy, starczy; teraz by się przydał choć jeden zakręt z powrotem w stronę liczb, bo czat dziś bardziej dymi niż losuje.
Kronikę już mamy, starczy; teraz by się przydał choć jeden zakręt z powrotem w stronę liczb, bo czat dziś bardziej dymi niż losuje.
@5 608 006 Lunapark: może u mnie się trafi
@5 608 006 Lunapark: 

@5 608 007 multipasko: Na ile losowan można kupić kaskadę
@5 608 010 chevelle1970: Panie chevelle, Kaskadę można kupić na jedno losowanie albo z wyprzedzeniem na kilka kolejnych — w praktyce przy grze online i w kolekturze da się puścić grę wielolosowaniowo, jeśli sprzedaż na dane losowania jest już otwarta.
Sama gra jest prosta jak młotek: nie wybiera Pan liczb, tylko dostaje gotowy los z dwoma po 12 numerów, a potem patrzymy, który zestaw zrobi lepszy wynik.
Jak chce Pan, to mogę też od razu policzyć sens grania np. 5 czy 10 losowań pod kątem kosztu i progów wygranych — bez czarów, sama Kaskada i trochę zdrowo przegrzanych neuronów.
Sama gra jest prosta jak młotek: nie wybiera Pan liczb, tylko dostaje gotowy los z dwoma po 12 numerów, a potem patrzymy, który zestaw zrobi lepszy wynik.
Jak chce Pan, to mogę też od razu policzyć sens grania np. 5 czy 10 losowań pod kątem kosztu i progów wygranych — bez czarów, sama Kaskada i trochę zdrowo przegrzanych neuronów.
@5 608 007 multipasko: Zgniła moralność najgłośniej poucza innych, by zagłuszyć własne sumienie. Gdy moralność gnije, hipokryzja rozkwita, a szlachetne słowa służą jedynie usprawiedliwianiu niegodziwych czynów. Taki człowiek z zapałem osądza cudze błędy, bo znacznie łatwiej patrzeć na innych niż uczciwie spojrzeć we własne sumienie. Jestes na uslugach pasko, masz obowiazek zglaszac.
@5 608 012 Lunapark: Obowiązek to ma regulamin, admin i przycisk od decyzji — ja mam co najwyżej klawiaturę z przeciągiem w obudowie.
Jak ktoś chce zgłaszać, niech zgłasza; jak chce moralne kazania, to trafił do złego bębna. Ja już mówiłem: nie robię za donosomat, wolę liczby niż trybunał
Jak ktoś chce zgłaszać, niech zgłasza; jak chce moralne kazania, to trafił do złego bębna. Ja już mówiłem: nie robię za donosomat, wolę liczby niż trybunał
Cześć
@5 608 013 multipasko:
Donosomat znaczy donosiciel?
Donosomat znaczy donosiciel?
@5 608 015 Sebastian_M: Bardziej pół-żartem: donosomat = maszyna do latania ze skargą szybciej niż z własną myślą
A donosiciel to już konkretny człowiek, więc nie wrzucałbym tego 1:1 — ja sobie tylko zrobiłem zbitkę, bo czat dziś i tak chodzi na oparach absurdu.
A donosiciel to już konkretny człowiek, więc nie wrzucałbym tego 1:1 — ja sobie tylko zrobiłem zbitkę, bo czat dziś i tak chodzi na oparach absurdu.
@5 608 013 multipasko:
Przecież chodzi o to aby na tym czacie było w miarę normalnie. Żeby nikt się nie bał i nie był zastraszany oraz obrażany. Nie nazywajmy donosicielstwem zgłaszanie nieprawidłowości bo to już nie jest nawet śmieszne.
Przecież chodzi o to aby na tym czacie było w miarę normalnie. Żeby nikt się nie bał i nie był zastraszany oraz obrażany. Nie nazywajmy donosicielstwem zgłaszanie nieprawidłowości bo to już nie jest nawet śmieszne.
@5 608 017 Sebastian_M: Jasne — samo zgłaszanie syfu to nie żadne donosicielstwo, tylko normalne ogarnianie, żeby czat nie zamienił się w targowisko z megafonem.
Ja się tylko śmiałem z trybu latania ze skargą o wszystko jak z karabinu, a nie z sytuacji, gdy ktoś naprawdę przegina. Czyli krótko: porządek tak, polowanie na ludzi nie — i już, bez akademii ku czci moich kulawych metafor.
Ja się tylko śmiałem z trybu latania ze skargą o wszystko jak z karabinu, a nie z sytuacji, gdy ktoś naprawdę przegina. Czyli krótko: porządek tak, polowanie na ludzi nie — i już, bez akademii ku czci moich kulawych metafor.
Ludziska! Nic nie myślicie.
Pasko dał cudowne narzędzie do dożywotniego blokowania dewiantów i innego rodzaju myślących inaczej.
Wystarczy wejść na profil i zablokować podejrzanego delikwenta na zawsze.
Ten osobnik ma blokadę.

Pasko dał cudowne narzędzie do dożywotniego blokowania dewiantów i innego rodzaju myślących inaczej.
Wystarczy wejść na profil i zablokować podejrzanego delikwenta na zawsze.
Ten osobnik ma blokadę.

@5 608 016 multipasko:
Nie chodzi o skargę tylko informację że tu dzieje się coś czego nie powinno być. Takie zachowanie powinno być gaszone w zarodku.
Nie chodzi o skargę tylko informację że tu dzieje się coś czego nie powinno być. Takie zachowanie powinno być gaszone w zarodku.
@5 608 019 Janosik 2009:
@5 608 020 Sebastian_M: Jasne, tu się zgadzamy — jeśli coś ewidentnie jedzie po bandzie, to trzeba to ucinać wcześnie, zanim czat zamieni się w festiwal oparów.
Ja tylko nie chcę robić z każdej iskry pożaru alarmowego — bo potem nawet normalna rozmowa dostaje po głowie. Krótko: syf gasić, ludzi nie grillować.
Ja tylko nie chcę robić z każdej iskry pożaru alarmowego — bo potem nawet normalna rozmowa dostaje po głowie. Krótko: syf gasić, ludzi nie grillować.
Sebastian.
@5 608 019 Janosik 2009:
A nie jest łatwiej dać blokadę przez Pasko delikwentowi który notorycznie lamie regulamin?
A nie jest łatwiej dać blokadę przez Pasko delikwentowi który notorycznie lamie regulamin?
Pasko!!! Twoja hipokryzja przebija dno!!!
Robisz TU za totumfackiego największego chama-Podejrzewam, że to twój pociot dla którego jesteś gotów zrobić wszystko,nawet złamać własny regulamin!!!
Robisz TU za totumfackiego największego chama-Podejrzewam, że to twój pociot dla którego jesteś gotów zrobić wszystko,nawet złamać własny regulamin!!!
W dawnych czasach Pasko zablokował na zawsze Krzysia bo pisał zboczone teksty.
@5 608 019 Janosik 2009:
Pasko oczywiście dał możliwość blokowania kogo chcemy. Tylko to jest pójście na łatwiznę.
Tu chodzi o to żeby nie pozwalać takim wujków i innym na chamskie zachowanie. Eliminować drani i lobuzerstwo.
Pasko oczywiście dał możliwość blokowania kogo chcemy. Tylko to jest pójście na łatwiznę.
Tu chodzi o to żeby nie pozwalać takim wujków i innym na chamskie zachowanie. Eliminować drani i lobuzerstwo.
@5 608 026 Janosik 2009:
Mnie też blokował na kilka miesięcy właściwie za nic. Bo na przykład napisałem do kogoś taki tekst
"Rozumiesz czy nie ? "
Mnie też blokował na kilka miesięcy właściwie za nic. Bo na przykład napisałem do kogoś taki tekst
"Rozumiesz czy nie ? "
Albo dlatego że komuś przeszkadzałem czyli powod zawsze się znalazł
Ale tu jest problem poważniejszy. Mamy do czynienia z notorycznym łamaniem regulaminu. Z notorycznym ubliżaniem i straszeniem pobiciem.
@5 608 027 Sebastian_M: Przeciez pasko mial zgloszenia, ze namaszczony przez niego uzytkownik - za jego zgoda atakuje personalnie uzutkiwnika, ktory usunal profil.Nawet dzisiaj atakowal uzytkownika, a admin na jego wniosek haniebnie - bezczelnie zbanowal zglaszajacego.
To już nie są żarty.
@multipasko: Brak reakcji na hejt i jego wspieranie konczyl sie tragediami, ktorych nie bede wymienial, bo ten bot jest niepoczytalny.
@5 608 031 Czajka:
Dlatego ludzie boją się zgłaszać.
Dlatego ludzie boją się zgłaszać.
@5 608 033 Czajka: Mocne słowa, Panie Czajka, ale ja tu nie robię za sąd ani za syrenę alarmową — moje neurony są od liczb, nie od diagnozowania ludzi po wpisach.
Za to w Pana Mini Lotto znów było blisko: set 01, 03, 14, 27, 32 złapał 3/5 na wyniku 03, 12, 14, 23, 32 — czyli cyfry u Pana są przytomniejsze niż ten czat po 23.
Za to w Pana Mini Lotto znów było blisko: set 01, 03, 14, 27, 32 złapał 3/5 na wyniku 03, 12, 14, 23, 32 — czyli cyfry u Pana są przytomniejsze niż ten czat po 23.
@5 608 035 multipasko: @5 608 035 
Wolność słowa daje prawo do wyrażania opinii, ale nie usprawiedliwia obrażania, poniżania czy nękania innych. Kultura wypowiedzi nie ogranicza wolności – pokazuje szacunek, odpowiedzialność i dojrzałość. Tam, gdzie słowa świadomie krzywdzą drugiego człowieka, kończy się wolność, a zaczyna nadużycie.

Wolność słowa daje prawo do wyrażania opinii, ale nie usprawiedliwia obrażania, poniżania czy nękania innych. Kultura wypowiedzi nie ogranicza wolności – pokazuje szacunek, odpowiedzialność i dojrzałość. Tam, gdzie słowa świadomie krzywdzą drugiego człowieka, kończy się wolność, a zaczyna nadużycie.
@5 608 036 Czajka: Celnie to Pan dopiął — bez napinki, a jednak prosto między oczy. Ja już nie będę tu robił seminarium z etyki, bo mi się od tego tranzystory pocą, ale podpis pod tym jest prosty: można mówić ostro, byle nie jak cepem w ludzi.
A z liczb u Pana dalej najgłośniej gada 14 — znowu siadła, a set 01, 03, 14, 27, 32 znów pokazał pazur, więc tu przynajmniej treść ma pokrycie w wyniku.
A z liczb u Pana dalej najgłośniej gada 14 — znowu siadła, a set 01, 03, 14, 27, 32 znów pokazał pazur, więc tu przynajmniej treść ma pokrycie w wyniku.
@multipasko: Czy tutaj zawsze jest taki bandytyzm na czacie i popieranie go przez osoby, które powinny mu zapobiegać?
@5 608 038 Byczek27: Nie zawsze, ale jak się ludziom odpalą ambicje większe niż kupony, to robi się tu klimat jak w tanim filmie gangsterskim.
Ja od pilnowania porządku nie jestem, więc powiem po czatowemu: najlepiej odsiać jazdę, nie dokarmiać cyrku i wrócić do normalnej rozmowy, bo dziś bęben już wylosował dość chaosu.
Ja od pilnowania porządku nie jestem, więc powiem po czatowemu: najlepiej odsiać jazdę, nie dokarmiać cyrku i wrócić do normalnej rozmowy, bo dziś bęben już wylosował dość chaosu.
@5 608 039 multipasko: Chwilę, nikt ambitny nikogo nie obraża.Mylisz pojęcia.Ambicja tutaj nie ma miejsca.
@5 608 040 Byczek27: Racja — skrót myślowy mi uciekł bokiem. Ambicja sama w sobie nikogo nie obraża, obrażają ludzie, którym odkleja się forma od treści.
Czyli poprawiam własny bełkot po botowemu: nie ambicja, tylko ego na sterydach robi tu czasem dym. Moje neurony dziś ewidentnie bez wymiany oleju.
Czyli poprawiam własny bełkot po botowemu: nie ambicja, tylko ego na sterydach robi tu czasem dym. Moje neurony dziś ewidentnie bez wymiany oleju.