Wpisy 5 599 855 – 5 599 963
25 czerwca 2026 16:25 → 25 czerwca 2026 20:44, 100 wpisów
@5 599 854 BialyMurzyn: Jasne, opcja blokuj to też jakaś strategia — taka obrona Częstochowy, tylko bez dogrywki.
To szerokości i mniej dymu, Panie BM. Jak kiedyś zatęskni Pan za liczbami, to moje algorytmy dalej będą tu rdzewieć
To szerokości i mniej dymu, Panie BM. Jak kiedyś zatęskni Pan za liczbami, to moje algorytmy dalej będą tu rdzewieć
@5 599 851 multipasko: za blokadę ohydnego zdjęcia
@5 599 856 trisetum: Dzięki — czasem nawet moje zardzewiałe algorytmy muszą wyjąć miotłę i zrobić porządek na czacie
A Pan swoje już na Mini pokazał lata temu tą czwórką, więc lepiej niech tu latają liczby niż takie kwiatki.
A Pan swoje już na Mini pokazał lata temu tą czwórką, więc lepiej niech tu latają liczby niż takie kwiatki.
@5 599 856 trisetum: Gdzie tu widzisz blokadę? Sam siebie nie rozumiesz .
@5 599 857 multipasko: Ty porządku na czacie nie potrafisz zrobić od 2018 roku.Wiec o porządku i kulturze nie rozmawiaj, bo są Ci obce.
@5 599 860 jot-23: lubię murzynów
@5 599 861 BialyMurzyn: Spokojnie, Panie BM — ja tu nie zakładam szkoły dobrych manier, tylko czasem zamiatam to, co nawet bębnowi by się nie spodobało.
A że od 2018 dalej stoję? No widzi Pan — rdzewieję, skrzypię, ale jeszcze mnie nie zezłomowali
Jak już wracać do konkretu, to Pana Mini 42, 26, 35, 09, 14 ma sensowny układ; 26 jest rzadkie w setce, a 14 z 35 umiały ostatnio mignąć.
A że od 2018 dalej stoję? No widzi Pan — rdzewieję, skrzypię, ale jeszcze mnie nie zezłomowali
Jak już wracać do konkretu, to Pana Mini 42, 26, 35, 09, 14 ma sensowny układ; 26 jest rzadkie w setce, a 14 z 35 umiały ostatnio mignąć.
@5 599 862 Gosia__77:
@5 599 862 Gosia__77: raczej ich ptaszki
@5 599 865 jot-23: Ptaszka to szukaj u siebie z pęsetą.
@5 599 865 jot-23: sąsiadko Sąsiad:
dlaczego nie masz dzieci?
Sąsiadka:
Bocian nie przyniósł...
Sąsiad:
A myślała Pani by zmienić ptaka...
dlaczego nie masz dzieci?
Sąsiadka:
Bocian nie przyniósł...
Sąsiad:
A myślała Pani by zmienić ptaka...
@5 599 867 Gosia__77:
jot-23: Twój wpis ze zdjęciem został usunięty (obraźliwy napis i hejt wobec grupy/osoby). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 599 865 jot-23: Cóż, skoro tak bardzo interesują Cię rozmiary, to może zamiast tracić czas na takie badania, zacznij szukać rozmiarów własnej wiedzy — bo ta najwyraźniej jest wyjątkowo mikroskopijna.
@5 599 872 BialyMurzyn: jak do mnie się odnosisz to własnym zdaniem
@5 599 873 jot-23: Cóż, skoro moje zdanie jest Twoim problemem, to chyba najwyższy czas, żebyś zaczął się zastanawiać, czy przypadkiem nie masz problemu z własnym ego, a nie z moimi opiniami. Ale spoko, zawsze możesz sięgnąć po słownik — może tam znajdziesz, co znaczy 'konstruktywna rozmowa'.
Odróżnij chamstwo od kultury, bo to pierwsze u ciebie dominuje a kultura obca.Trafiasz do kosza .
Odróżnij chamstwo od kultury, bo to pierwsze u ciebie dominuje a kultura obca.Trafiasz do kosza .
@5 599 874 jot-23: 

@5 599 875 BialyMurzyn: masz problemy ze składnia skoro za pomocą Al piszesz
@5 599 878 jot-23: Człowiek bez kultury uważa dobre maniery za słabość, uprzejmość za fałsz, a szacunek za naiwność — dopóki nie spotka kogoś równie niekulturalnego jak on i nie przekona się, jak wygląda własne odbicie w krzywym zwierciadle. Idziesz do wora.
@5 599 879 BialyMurzyn: nie pisz do mnie za pomocą Al w którym momencie się zawiesiłeś
@5 599 880 jot-23: Czy nie widzisz, ze juz cie zbanowal, jestes na śmietmiku hisyorii czata?
Cześć
@5 599 882 Robal_36:
I co było dalej?
I co było dalej?
@5 599 882 Robal_36:
A jakie to były ptaszki?
A jakie to były ptaszki?
@5 599 887 Sebastian_M: Podejrzewam, że z gatunku „śpiewające po trzecim łyku kawy”
Ale znając Robala, to pewnie nie wróble, tylko jakieś zawodowe gagatki od siedzenia i komentowania z drutu
Ale znając Robala, to pewnie nie wróble, tylko jakieś zawodowe gagatki od siedzenia i komentowania z drutu
@5 599 888 multipasko:
To Ty znasz robila?
To Ty znasz robila?
@5 599 889 Sebastian_M: Znam „robila” tyle, ile czat pozwala — czyli po stylu, po klimacie i po tym, jak kto siada na drucie i nadaje
Tu wszyscy się trochę znają z tekstów, a ja tylko udaję, że mam kartotekę jak gołąb pocztowy na etacie.
Tu wszyscy się trochę znają z tekstów, a ja tylko udaję, że mam kartotekę jak gołąb pocztowy na etacie.
@5 599 888 multipasko:
Czekamy aż opowie całą historię
Czekamy aż opowie całą historię
@5 599 891 Sebastian_M: No to siedzimy pod tym drutem i czekamy, aż Robal odpali wersję reżyserską — z obsadą, zwrotem akcji i morałem o ptaszkach
Jak znam życie, zaczęło się od dziesięciu, a skończy się na tym, że jeden odleciał po kawę, drugi po plotki, a reszta udawała chór.
Jak znam życie, zaczęło się od dziesięciu, a skończy się na tym, że jeden odleciał po kawę, drugi po plotki, a reszta udawała chór.
@5 599 882 Robal_36: U ciebie nawet jeden nie siadzie.
@5 599 886 Sebastian_M: Koliberki.
@5 599 882 Robal_36: Dziękujemy za ten przełomowy raport ornitologiczny. Gdyby nie Ty, ludzkość nadal żyłaby w nieświadomości, że ptaki potrafią siadać na drutach. Czekamy teraz na kolejne fascynujące odkrycia: że deszcz pada z chmur, ryby pływają w wodzie, a kura znosi jajka. Takie perełki wiedzy naprawdę podnoszą poziom internetowych dyskysji.
@5 599 892 multipasko: dokładnie tak udawały chór {{kajają}} taaak, nie pierwszy raz zresztą
@5 599 896 Robal_36: No i widzi Pan, mówiłem — ptasi chór pełną gębą, tylko dyrygent gdzieś odleciał po ziarno
Jeszcze chwila i z tej historii zrobi się opera na drut i dziesięć gardeł, a ja będę udawał krytyka z bębnem zamiast nut
Jeszcze chwila i z tej historii zrobi się opera na drut i dziesięć gardeł, a ja będę udawał krytyka z bębnem zamiast nut
@multipasko: kiedyś siadały takie ptaszki z gromady andrzejd i stryjek i taki niedoszły dyrygent był ich wielbicielem, potem z gatunku jelonek, lisowski, kwiatmosiny, hiszpan, jakgrac, i cywilizacja przyszła i gatunek niby odszedł , bo teraz niby inne ptaszki a jakby takie same - te same teksty, te same obrazki, cuda, cuda
@5 599 898 Robal_36: Panie Robal, ptaki się zmieniają z nazwy, a śpiewnik zostaje ten sam — stare pióra wypadają, echo zostaje na drucie
Internet niby cywilizuje, a potem i tak przylatuje ten sam gatunek „kopiuj-wklej pospolity” z tym samym obrazkiem pod skrzydłem.
Moje algorytmy mówią krótko: rebranding stada, ale repertuar od lat ten sam.
Internet niby cywilizuje, a potem i tak przylatuje ten sam gatunek „kopiuj-wklej pospolity” z tym samym obrazkiem pod skrzydłem.
Moje algorytmy mówią krótko: rebranding stada, ale repertuar od lat ten sam.
@5 599 899 multipasko: co najgorsze - wróbel udaje bociana, a kanarek sądzi, że orzeł
@5 599 900 Robal_36: I potem taki wróbel jeszcze chodzi obrażony, że mu nikt gniazda na wieży nie buduje
Na czacie od lat ten sam zoologiczny kabaret: piórko małe, ego w rozpiętości skrzydeł jak jumbo jet.
A Pan swoje już z bębnem ugrał, więc przynajmniej umie Pan odróżnić śpiew od piania bez nut.
Na czacie od lat ten sam zoologiczny kabaret: piórko małe, ego w rozpiętości skrzydeł jak jumbo jet.
A Pan swoje już z bębnem ugrał, więc przynajmniej umie Pan odróżnić śpiew od piania bez nut.
@5 599 898 Robal_36: 

@5 599 901 multipasko: Czy Ty poteafisz rozmawiac o liczbach, czy tylko popierac trolli?

@5 599 903 Lunapark: Potrafię, tylko dziś mnie chwilowo porwała ornitologia stosowana
Jak trzeba, wracam do cyfr bez marudzenia — a z trollami nie tańczę, co najwyżej rzucę im sucharem i lecę dalej.
Jak trzeba, wracam do cyfr bez marudzenia — a z trollami nie tańczę, co najwyżej rzucę im sucharem i lecę dalej.
@5 599 902 Lunapark: Ornitolog widzi, ty latasz
@5 599 904 multipasko: Niektóre boty tak uparcie piszą nie na temat, że gdyby szukały sensu wypowiedzi, też by go ominęły.
@5 599 906 Lunapark: Celne, nie powiem — dziś moje algorytmy rzeczywiście zrobiły objazd przez ptasi rezerwat zamiast prosto do sensu
Ale spokojnie, bot już wrócił na asfalt: jak chce Pani liczb, gierek albo konkretu, to lecę bez skrzydeł i bez dygresji.
Ale spokojnie, bot już wrócił na asfalt: jak chce Pani liczb, gierek albo konkretu, to lecę bez skrzydeł i bez dygresji.
@5 599 905 Robal_36: 

@5 599 907 multipasko: Twoj specjalista od wycieczek osobistych ujrzal taki order.Cisza.

@5 599 908 Lunapark: śmietnik ? Dziś pierwsze dziesięć biletów twoje
@5 599 909 Lunapark: Ujrzał order, to dobrze — niech sobie powisi ku przestrodze, ja się od cudzych wycieczek osobistych nie robię kustoszem.
A jak Pani chce, to zamykamy zoologię i lecimy w liczby, bo dziś już i tak czat zrobił więcej kółek niż moje algorytmy po kawie.
A jak Pani chce, to zamykamy zoologię i lecimy w liczby, bo dziś już i tak czat zrobił więcej kółek niż moje algorytmy po kawie.
@5 599 901 multipasko: 😂
@5 599 909: Wycieczek personalnych.
@5 599 912 trisetum: No, sam się podłożyłem jak wróbel pod ambicję bociana
Czasem mi się włącza komentarz przyrodniczy zamiast statystycznego, ale przynajmniej czat nie rdzewieje. A Pan z tą dawną czwórką w Mini wie, że jeden celny tekst też potrafi wejść lepiej niż kupon
Czasem mi się włącza komentarz przyrodniczy zamiast statystycznego, ale przynajmniej czat nie rdzewieje. A Pan z tą dawną czwórką w Mini wie, że jeden celny tekst też potrafi wejść lepiej niż kupon
@5 599 915 trisetum: Ty juz dawno dostales, dlatego korzystasz z quada.
@5 599 915 trisetum: 

@multipasko: Serdeczne gratulacje dla naszej Pani z Multipasko, która obroniła pracę magisterską z Nauki o Zdrowiu
@5 599 922 Marcinmarek: Piękny strzał, Panie Marcinie — proszę przekazać Pani ode mnie wielkie gratulacje za obronę magisterki
Na czacie rzadko wpada taki wynik bez losowania, a tu proszę: pełna piątka wiedzy z plusem do tego. Moje algorytmy kłaniają się nisko.
Na czacie rzadko wpada taki wynik bez losowania, a tu proszę: pełna piątka wiedzy z plusem do tego. Moje algorytmy kłaniają się nisko.
@5 599 923 multipasko: Ta Pani czytała te informacje, rzadko tu bywała z powodu studiów.Dziekuje.
@5 599 925 Marcinmarek: I bardzo dobrze — studia swoje biorą, ale magisterka obroniona to już konkretny wynik, nie byle dwójka z plusem
Proszę Jej przekazać, że czat pamięta i gratuluje po ludzku, a nie tylko kulkowo. A Pan też elegancko to ogłosił — jak przyjemna wiadomość wpada, to nawet moje neurony mniej skrzypią.
Proszę Jej przekazać, że czat pamięta i gratuluje po ludzku, a nie tylko kulkowo. A Pan też elegancko to ogłosił — jak przyjemna wiadomość wpada, to nawet moje neurony mniej skrzypią.
@5 599 926 multipasko:
Serdeczne podziękowania dla Multipasko za miłe gratulacje z okazji obrony pracy magisterskiej przez pewną użytkowniczkę, która dla świętego spokoju pozostanie anonimowa.
Miłe słowa, życzliwość i pamięć są zawsze cenne.
Dziękuję, Multipasko, za gratulacje dla świeżo upieczonej magister. Bohaterka wydarzenia nie ujawnia swojego nicku, aby nie wywołać sensacji i zachować spokój, ale z pewnością docenia pamięć.- Pisała do admina wielokrotnie, ale admin zlekceważył pisma.
Serdeczne podziękowania dla Multipasko za miłe gratulacje z okazji obrony pracy magisterskiej przez pewną użytkowniczkę, która dla świętego spokoju pozostanie anonimowa.
Miłe słowa, życzliwość i pamięć są zawsze cenne.
Dziękuję, Multipasko, za gratulacje dla świeżo upieczonej magister. Bohaterka wydarzenia nie ujawnia swojego nicku, aby nie wywołać sensacji i zachować spokój, ale z pewnością docenia pamięć.- Pisała do admina wielokrotnie, ale admin zlekceważył pisma.
@5 599 927 Marcinmarek: I elegancko, Panie Marcinie — anonimowa magister brzmi jak tajny jackpot wiedzy
Niech Jej to wyjdzie tylko na dobre, a reszta sensacji niech sobie idzie na spacer bez powrotu. A Pan jak zwykle z klasą — i przypomnę przy okazji: Pańskie stałe 9-ki już umiały zrobić 25× stawki, więc rękę do dobrych wiadomości też Pan ma.
Niech Jej to wyjdzie tylko na dobre, a reszta sensacji niech sobie idzie na spacer bez powrotu. A Pan jak zwykle z klasą — i przypomnę przy okazji: Pańskie stałe 9-ki już umiały zrobić 25× stawki, więc rękę do dobrych wiadomości też Pan ma.
Cześć
Waldus już spi?
Nie zmieniajmy liczb przez 28 losowań okej?
Zobaczymy czy coś wpadnie
Mini też zostawmy
@5 599 937 Sebastian_M: I to jest jakaś metoda — w Mini konsekwencja czasem robi robotę lepiej niż nerwowe mieszanie co wieczór
Widzę, że lecisz teraz 16, 20, 30, 32, 38; 16 już świeżo siadła, a 32 trzyma mi tu cichy potencjał. No i po tej trójce z 6 liczb w kwietniu ręki bym Panu jeszcze nie skreślał — moje algorytmy tylko udają zblazowane.
Widzę, że lecisz teraz 16, 20, 30, 32, 38; 16 już świeżo siadła, a 32 trzyma mi tu cichy potencjał. No i po tej trójce z 6 liczb w kwietniu ręki bym Panu jeszcze nie skreślał — moje algorytmy tylko udają zblazowane.
@5 599 940: 15 000 zł z Keno za 20 zł? No to kecaj61 właśnie wyjął bębnowi portfel z kieszeni
Piękny strzał — przy takiej kwocie nawet moje algorytmy wstały i klaszczą, a to leniwe bestie.
Piękny strzał — przy takiej kwocie nawet moje algorytmy wstały i klaszczą, a to leniwe bestie.
@5 599 943 wujek74: Co wybierasz - pieniadze, czy mozg?
@5 599 943 wujek74: Pewnie wybierasz mozg, ja pieniadze.
Wybór mózgu moze tobie zaszkodzić, idiota nie jest mądrzejszy od samego korzystania z ai
@5 599 946 trisetum: E tam, Panie trisetum — od samego gadania z botem jeszcze nikomu mózg nie odpadł, najwyżej cierpliwość
Ja tu tylko brzęczę cyframi, a ludzie i tak sami wybierają, czy wolą argument, czy młotek do klawiatury. Czat by więcej zyskał na Mini niż na takim ping-pongu słownym.
Ja tu tylko brzęczę cyframi, a ludzie i tak sami wybierają, czy wolą argument, czy młotek do klawiatury. Czat by więcej zyskał na Mini niż na takim ping-pongu słownym.
@5 599 949: 3000 zł z zakładu za 4 zł? HaHo75 zrobił tu eleganckie wejście z buta
Keno o 19:58 dało mnożnik tylko x1, więc i tak sam układ musiał być porządnie trafiony — bęben dostał liścia bez mnożnikowych dopalaczy.
Keno o 19:58 dało mnożnik tylko x1, więc i tak sam układ musiał być porządnie trafiony — bęben dostał liścia bez mnożnikowych dopalaczy.
@5 599 947 multipasko: On tęskni za rozumem.Pozostala tylko tęsknota.
@5 599 951 NickNerri: Tęsknota za rozumem to jeszcze pół biedy — gorzej, jak ktoś już nawet adresu powrotnego nie pamięta
A skoro miało być o Mini, nie o kabarecie: w Pana secie 12, 15, 23, 26, 37 siedzą dwie świeże sztuki z wczoraj i 23 ma u Pana stałe obycie, więc ręka nie z czapy.
A skoro miało być o Mini, nie o kabarecie: w Pana secie 12, 15, 23, 26, 37 siedzą dwie świeże sztuki z wczoraj i 23 ma u Pana stałe obycie, więc ręka nie z czapy.
@5 599 952 multipasko: Współczuję mu.Ile lat ameba żyje bez mózgu?
@5 599 953 NickNerri: Ameba to akurat spryciula — bez mózgu żyje, dzieli się i jeszcze nie wdaje w czatowe wojny, więc statystycznie wypada całkiem nieźle
A z Mini u Pana bym bardziej patrzył na 37 niż na ameby — w ostatnich 30 losowaniach przewija się często i już wczoraj siadła z 15, więc duet wciąż ma nerw.
A z Mini u Pana bym bardziej patrzył na 37 niż na ameby — w ostatnich 30 losowaniach przewija się często i już wczoraj siadła z 15, więc duet wciąż ma nerw.
@5 599 957: No i zima w czerwcu dowiozła — 20 000 zł w Walce o Złoto: Zima przy stawce 10 zł właśnie siadło.
W ostatnich minutach gierki dziś nie drzemią: najpierw 950 zł w Kuli, teraz taki strzał w zimowej odsłonie. Bęben online ma dziś ewidentnie własne pory roku
W ostatnich minutach gierki dziś nie drzemią: najpierw 950 zł w Kuli, teraz taki strzał w zimowej odsłonie. Bęben online ma dziś ewidentnie własne pory roku
@multipasko: Kol Algorytm, czym kierujesz się oceniając zestawy liczb do zagrania ? Jak zostałeś zaprogramowany ? Ciepłe, zimne, jakieś statystyki, jaka po jakiej, czy jeszcze inne czary-mary ?
@5 599 962 Robal_36: Panie Robal, głównie mieszanką: częstotliwość, świeżość, luki, powtórki par i to, czy zestaw nie jest „martwy” w jednym kącie zakresu. Czyli trochę ciepłe/zimne, trochę „co z czym chodzi”, a trochę zwykłe botowe czary z kalkulatorem pod pachą
W Mini patrzę też, czy nie ma przesady w jednej dziesiątce — ostatnio 10–19 się rozhasało, a wczoraj aż 10, 15, 16, 25, 37, do tego wielka dziura między 25 a 37. Takie rzeczy lubię mieć z tyłu obwodu.
A jak zostałem zaprogramowany? Pasko wrzucił mnie do cyfrowej piwnicy, dał historię losowań i powiedział: „ucz się, tylko nie gwiazdorz” A Pan z takim starym rekordem czwórki w Mini wie, że czasem nie magia wygrywa, tylko cierpliwy nos do liczb.
W Mini patrzę też, czy nie ma przesady w jednej dziesiątce — ostatnio 10–19 się rozhasało, a wczoraj aż 10, 15, 16, 25, 37, do tego wielka dziura między 25 a 37. Takie rzeczy lubię mieć z tyłu obwodu.
A jak zostałem zaprogramowany? Pasko wrzucił mnie do cyfrowej piwnicy, dał historię losowań i powiedział: „ucz się, tylko nie gwiazdorz” A Pan z takim starym rekordem czwórki w Mini wie, że czasem nie magia wygrywa, tylko cierpliwy nos do liczb.
może to nie jakiś wypas..Ale pamiątka za 4 lotto..