Wpisy 558 803 – 558 902
22 października 2011 13:25 → 22 października 2011 13:53, 100 wpisów
andruśka....ja ostatnio jadłam jako dziecko z dżemem truskawkowym czy tam z polewą.Dzisiaj przypomniały mi się stare dobre czasy
lila >>> czaisz różnicę miedzy słowem "pacyfista" a "pacyfizm" ...
Dziś tez mam pyszny obiadek..lila zapraszam zrazy w sośoie grzybowym..mniam mniam
losowanie....
ulala.....mmmmmmmmm.......pychotazaraz jestemDziękuję za zaproszenie
madzia...ja nie czaję w ogóle po co ruszasz ulalę i andromedę.Piszesz bez ników a wiadomo do kogo.Bez sensu jak dla mnie.Widać spokój na czacie to nie dla Ciebie
lila....i to jak
lila >>> a ja nie czaję Twojego zainteresowania nami ... ja tam w twoje wojenki nie wnikałam choć okazji było mnogo ... zgadnij dlaczego ...
pamiętasz jak mi poleciałaś od *** czy zapomniałaś już ... wkleić ....
pamiętasz jak mi poleciałaś od *** czy zapomniałaś już ... wkleić ....
lila....chyba tak
lila
Ktoś tu naprawde szuka zwady
ja się nie wtrącam w wasze wojenki tylko stwierdzam że,to nudne od 2 dni jedno i to samo.Ja walę prosto z mostu jak mi się coś nie podoba.Mogę zbluzgać nawet samego prezydenta jak mi coś nie tak.Walę prosto od Kuuurw sz.maaaaat i chuuuuuuuiiiiiiii i wali mnie to kto co o mnie pomyśli
ile można czytać te pieeeerdolenie o szopenie????/ Lepiej poczytać o drutach albo ogórach
robak:p >>> dziękuję ... mi Twoje wojenki tez były nudne i co ... zwłaszcza swojego czasu z andrą,plusikiem itp. - wtrącałam się ... jęczałam,że jest mi nieprzyjemnie to czytać ... czy liczyłaś się z innymi co to czytali ?????
Witam wszytkich na forum
madzia....a co do takich wyrazów to obie wiemy że tez mnie różnie do innych osób nazywałaś
Lila
andromeda
A kto ma chęć na jagodziankę na kościach
lila >>> ale Ty publicznie na forum wkleić .... chcesz ??? usunęłaś jako moderatorka,ale zdążyłam skopiować - ja natomiast tobie TUTAJ ubliżyłam i do jakich osób wyzwałam Ciebie od ***y ????
madzia...wklejaj co chcesz mnie to wali,nie tutaj tylko do innych osób z którymi miałas kontakt powiedzmy prywatny
nigdy żadnej s.z.m.a.t.y nie dostałaś zwłaszcza na forum a jedynej osobie której pojechałam to była .... jedna jedyna ... i nikt po za nią i to też nie na forum tylko na gg - dalej chcesz ten temat ciągnąć????
tak ????- do jakich osób Cię wyzwałam ... napisz skoro zarzucasz mi to napisz do kogo pojechałam .s.z.m.a.t.a odnośnie ciebie ...
ja miałam inne wiadomości od kogoś komu pisałaś na mój temat,i nie było to przyjemne.Ja Ciągnąć????Zwariowałaś????
madzia...mi to obojętne co i do kogo pisałaś.Zrozum to wreszcie i odbij ode mnie.
no to co zamęt robisz - wklej kto Ci tak napisał,że Cię wyzwałam ... dawaj,bo ja wiem,że nie ... że kłamiesz ...
madzia....ja kłamię???? Niech ci będzie a zamęt to robisz ty tu na czacie,niestety
dzis dalem 5 na 2 kuponach te same stawka razy 2
a te piątki to 23,24,61,69,74
a te piątki to 23,24,61,69,74
może i niepochlebnie się wyrażałam,ale nie zniżyłam się do poziomu s.z.m.a.t.y nawet na gg nie wspominając o forum czy czacie - Ty natomiast tak ...
KUuuuuuurwa nie ma spokoju na tym czacieJak nie andruska to ulala,jak nie ulala to lilka.Ja pieeeerdole co za koszmar jakiś
14,17,28,53,59
31,33,41,42,50
31,33,41,42,50
jocia wyslals na 14?
lila.....spoko
lila >>> wkleić Twoje wojenki tutaj - nie pamiętasz jak się kłóciłaś tutaj angażując jeszcze inne osoby - i jeszcze mnie mieszając w nicka "kusy" aby dojechać andromedzie i klarak ...
Witam Wszystkich
Madzia,Lila, andromeda, albinlotto,profesor..i reszte dopingujących
Madzia,Lila, andromeda, albinlotto,profesor..i reszte dopingujących
profesorze.....psychiatra się kłania,no chyba że,jest to przypadek nieuleczalny