Wpisy 558 703 – 558 802
22 października 2011 13:00 → 22 października 2011 13:25, 100 wpisów
ok idę z psem i trochę muszę posprzątać, niemiecki porządek musi być narazie wszystkim
lila
andromeda
profesor
lila
andromeda
profesor
Jaaaaaa, kurna nie gram ? To wiesz, jaki bym był, kurna bogaty ?
diobełka nie zajarzyłem w
558627. lila 2011-10-22 (12:44) kraina upadłych aniołów
profesorze...ja żadnych bo nie gram <<<<O - TU BYŁ>>>
diobełka nie zajarzyłem w
558627. lila 2011-10-22 (12:44) kraina upadłych aniołów
profesorze...ja żadnych bo nie gram <<<<O - TU BYŁ>>>
61 ,70 ,74
9, 62, 75
44 ,49 ,76
7 ,10 ,71
35, 43, 67
....MM
9, 62, 75
44 ,49 ,76
7 ,10 ,71
35, 43, 67
....MM
tylko w MM i tylko na 3/3 ? To zwięjksz stawkę bo podobno mają zlikwidować - ktoś ich mocno rozczaskuje
Robal....nie wiem kto ich roztrzaskujeczasami gram na 6/6 lub 5/5 ale rzadko
ulka no nie ty jedna nie ty jedna ...
posłuchaj koleżanki i się nie przejmuj ... no chyba,że lubisz się nakręcać i przez następny tydzień będziesz temat o horrorze ciągnąć ... i pisać jakaś Ty biedna piekiełko przeżyłaś z córcią - a tak w ogóle co córci i mężusiowi ugotowałaś czy MP zajęło Ci zbyt wiele czasu .... dzisiaj i nakręcanie tematu ...
lila >> na co szkoda słów co????
posłuchaj koleżanki i się nie przejmuj ... no chyba,że lubisz się nakręcać i przez następny tydzień będziesz temat o horrorze ciągnąć ... i pisać jakaś Ty biedna piekiełko przeżyłaś z córcią - a tak w ogóle co córci i mężusiowi ugotowałaś czy MP zajęło Ci zbyt wiele czasu .... dzisiaj i nakręcanie tematu ...
lila >> na co szkoda słów co????
10 12 47
9 30 66
44 52 57
5 47 50
21 25 64
23 63 70
14 29 42
22 38 75
2 5 27 -- 6 42 71
liczby jak malowane
9 30 66
44 52 57
5 47 50
21 25 64
23 63 70
14 29 42
22 38 75
2 5 27 -- 6 42 71
liczby jak malowane
mam nadzieję,że to już wszystko co miałeś do powiedzenia w moim temacie - może czas zastanowić się nad sobą ....
była bym niezwykle wdzięczna za ignorowanie mojej osoby jak było to do tej pory - obiecuję odwdzięczę się tym samym ....
była bym niezwykle wdzięczna za ignorowanie mojej osoby jak było to do tej pory - obiecuję odwdzięczę się tym samym ....
Oj i to czasami za*******cie się wyprawia
madziu77 mam nadzieję,że to już wszystko co miałaś do powiedzenia w moim temacie - może czas zastanowić się nad sobą ....
Słoiki
piszę do mamy odzywa się córcia - koniec świata i tak będzie one ende
jedna przez drugą jak przekupki - wzajemnie będa się nakręcać - szkoda słów
do nas obydwóch zoatosuj swoją rade co Monetowi poradziłaś radze TObie wpis 558750
madzia.....wczoraj ktoś pisał do Ciebie a odezwała się Twoja córcia więc w czym problem???????????????
lila....
miałaś andra do mnie nie pisać pisałam nie do ciebie tylko do ulki no chyba,że ty to ulka ....
ale sie pod jarały dziewczyny zadyma hihi a jak się nakręcają ... jak baki w tulipanie - miałaś nie pisać ...
ulka kwiatki kup Monetowi w podzięce za WSPARCIE ... HIHI andra ja nie twoja podwładna żebyś mi kazała ...
bella....
andra pisała o sobie - ja PACYFISTKA jestem - chyba wcześniej nie sprawdziła co ten wyraz oznacza ....
andra heja
idę do zółtej budy dzisiaj puszczam się za free bo wydrapałam całe 20zł oooo
profesorkuTy mnie nie polewaj bo południe dopiero
idę do zółtej budy dzisiaj puszczam się za free bo wydrapałam całe 20zł oooo
profesorkuTy mnie nie polewaj bo południe dopiero
bella...
5,42
Pacyfizm - ruch społeczno-polityczny dążący do pokoju, potępiający wszelkie wojny (a także przygotowania do nich) bez względu na ich przyczyny. Pacyfiści domagają się ustanowienia trwałego pokoju między narodami. Chcą, by wszelkie konflikty rozwiązywane były zgodnie z literą prawa międzynarodowego bez uciekania się do użycia sił zbrojnych. Znamienny dla pacyfizmu jest jednolity stosunek do każdej z wojen: i tej agresywnej, i tej obronnej, i tej narodowowyzwoleńczej - każda jest potępiana. Pacyfizm jest niemal tak stary, jak wojny. Pierwsze pisane wzmianki o nim pojawiły się już w starożytnej Grecji, np. w komedii Arystofanesa Lizystrata, opisującego zmowę kobiet, które postanawiają odstawić swoich mężów od łoża do czasu, aż ci zawrą między sobą pokój.
Współcześnie pacyfizm jest kojarzony z ruchem hippisowskim, który zaktywizował się na przełomie lat sześćdziesiątych i siedemdziesiątych XX wieku w USA, głównie pod wpływem przeprowadzonych przez Stany Zjednoczone interwencji zbrojnych w krajach Dalekiego Wschodu. Hippisi propagowali palenie książeczek wojskowych, odmawiali stawienia się w jednostkach wojskowych i uprawiali inne formy biernego oporu. Nieodłącznym symbolem pacyfistów tych czasów stała się pacyfka.
Politycznie obecnie pacyfizm związany jest najczęściej z ruchami lewicowymi, często z tzw. zielonymi.
Najsłynniejszymi propagatorami pacyfizmu byli Albert Einstein, Lew Tołstoj, hrabia Bertrand Russell, Jean Jaurès, Mahatma Gandhi, Martin Luther King i John Lennon - co znamienne, czterej ostatni zostali zastrzeleni w zamachach.
Współcześnie pacyfizm jest kojarzony z ruchem hippisowskim, który zaktywizował się na przełomie lat sześćdziesiątych i siedemdziesiątych XX wieku w USA, głównie pod wpływem przeprowadzonych przez Stany Zjednoczone interwencji zbrojnych w krajach Dalekiego Wschodu. Hippisi propagowali palenie książeczek wojskowych, odmawiali stawienia się w jednostkach wojskowych i uprawiali inne formy biernego oporu. Nieodłącznym symbolem pacyfistów tych czasów stała się pacyfka.
Politycznie obecnie pacyfizm związany jest najczęściej z ruchami lewicowymi, często z tzw. zielonymi.
Najsłynniejszymi propagatorami pacyfizmu byli Albert Einstein, Lew Tołstoj, hrabia Bertrand Russell, Jean Jaurès, Mahatma Gandhi, Martin Luther King i John Lennon - co znamienne, czterej ostatni zostali zastrzeleni w zamachach.