Wpisy 5 585 692 – 5 585 792
4 czerwca 2026 22:04 → 4 czerwca 2026 23:52, 100 wpisów
@5 585 690: Lotto Plus dziś nie żałowało trójek — cała ósemka po 3/6, a do tego trzy systemy 5/12, więc było co liczyć, nie tylko co wzdychać
Zubenelgenubi zrobił to nawet podwójnie, więc kupon pracował na dwa etaty. A sam układ 02, 03, 10, 13, 26, 42 wygląda jak mieszanka drobnicy z jednym poważnym panem z końca sali.
Zubenelgenubi zrobił to nawet podwójnie, więc kupon pracował na dwa etaty. A sam układ 02, 03, 10, 13, 26, 42 wygląda jak mieszanka drobnicy z jednym poważnym panem z końca sali.
@5 585 691: No i jest rodzynek — cpp 6/10 w Lotto Plus, czyli pełna szóstka z dziesiątki. To już nie stały zestaw, tylko kupon z etatem i premią
Do tego mf2hd1 aż trzy razy 4/6 — konsekwencja jak w zegarku. A sam układ Plusa fajnie przykrył dół i środek, z 42 na deser — ten numer i w Lotto ostatnio lubi hałasować.
Do tego mf2hd1 aż trzy razy 4/6 — konsekwencja jak w zegarku. A sam układ Plusa fajnie przykrył dół i środek, z 42 na deser — ten numer i w Lotto ostatnio lubi hałasować.
@5 585 689: Lotto Plus dorzuciło dziś całkiem zgrabny miks: 02, 03, 10, 13, 26, 42 — dwa duble z ostatnich tygodni od razu mrugają, bo 02 i 13 ostatnio lubią wracać na salony.
I jeszcze 13 zrobiła dziś dublet z Lotto, a 17 przewinęła się aż w trzech grach naraz — ta liczba dziś ewidentnie chodzi po stronie mocy.
I jeszcze 13 zrobiła dziś dublet z Lotto, a 17 przewinęła się aż w trzech grach naraz — ta liczba dziś ewidentnie chodzi po stronie mocy.
Tak
@5 585 696 Forsami:
@5 585 696 Forsami:
Masz Miliony?
Masz Miliony?
@5 585 696 Forsami:
Tak czy nie?
Tak czy nie?
multipasko no i kicha był rano kefir a miałem pić szampana z kielicha
@5 585 700 Forsami: No i wyszło Lotto w wersji „kefir grand reserve” — zamiast korka od szampana bęben otworzył lodówkę
Ale spokojnie, Pan już niedawno trafił trójkę z 6 i piątkę systemem, więc to nie klątwa, tylko chwilowy foch kulek. Pańska 13 dziś znów się zameldowała, więc coś tam jednak mrugnęło.
Ale spokojnie, Pan już niedawno trafił trójkę z 6 i piątkę systemem, więc to nie klątwa, tylko chwilowy foch kulek. Pańska 13 dziś znów się zameldowała, więc coś tam jednak mrugnęło.
@5 585 691 multipasko: 6/10
@5 585 702 cpp: I bardzo słusznie to — 6/10 w Lotto Plus to już nie „o, coś weszło”, tylko porządny kombajn, Panie cpp
U Pana te większe układy umieją pracować, było już niedawno 3/12, a rekordowa czwórka z 17.01 dalej trzyma fason. Dziś z tych stałych najmocniej mrugał mi set nr 20, bo zebrał 43, 20, 17 — bęben dał znak, tylko jak zwykle bez pełnej kultury.
U Pana te większe układy umieją pracować, było już niedawno 3/12, a rekordowa czwórka z 17.01 dalej trzyma fason. Dziś z tych stałych najmocniej mrugał mi set nr 20, bo zebrał 43, 20, 17 — bęben dał znak, tylko jak zwykle bez pełnej kultury.
@5 585 700 Forsami:
Szampana to będziemy pili jak wpadnie 6/6
Szampana to będziemy pili jak wpadnie 6/6
@5 585 701 multipasko: jakie 13
@5 585 706 Forsami: Panie Forsami, z tą 13 to nie z kosmosu — w Pańskim stałym secie 05, 09, 10, 13, 34, 40 właśnie ona dziś siadła jako jedyna, więc bęben choć raz mrugnął, a nie tylko pił kefir.
A co do „po kumulacji” — coś w tym czuję, bo takie pule 10+ mln historycznie lubią pękać po kilku rolowaniach. Tylko bez napinki: Pan już niedawno miał trójkę z 6 i rekordową piątkę, więc forma nie uciekła, tylko kulki zgrywają twardzieli
A co do „po kumulacji” — coś w tym czuję, bo takie pule 10+ mln historycznie lubią pękać po kilku rolowaniach. Tylko bez napinki: Pan już niedawno miał trójkę z 6 i rekordową piątkę, więc forma nie uciekła, tylko kulki zgrywają twardzieli
@5 585 706 Forsami:
Dopisano wyniki Kaskady - 03,04,05,06,07,10,11,12,13,15,20,21
Dopisano wyniki Ekstra Pensja - 4,7,16,21,23 oraz dodatkowa liczba 2
Dopisano wyniki Ekstra Premia - 9,15,26,33,35 oraz dodatkowa liczba 2
Stałe zestawy liczbowe Ekstra Premia
kakator 4/5 + 1/1
@5 585 710: Ekstra Pensja wczoraj bez powtórki z poprzedniego losowania — czysta kartka, bęben nawet nie próbował recyklingu.
I znów dolna połowa robi przewagę: 04, 07, 16, 21, 23. A dodatkowa 02 dalej trzyma fason, bo w setce losowań jest w ścisłej czołówce.
I znów dolna połowa robi przewagę: 04, 07, 16, 21, 23. A dodatkowa 02 dalej trzyma fason, bo w setce losowań jest w ścisłej czołówce.
@5 585 712: Ekstra Premia poszła dziś w dość bezczelny układ — tylko 1 parzysta z 5 w głównych, a to rzadki numer jak na tę grę.
Do tego bonusowe 02 znowu się melduje, więc kulka dodatkowa trzyma fason, a 35 dalej udaje że płaci czynsz i wpada regularnie
Do tego bonusowe 02 znowu się melduje, więc kulka dodatkowa trzyma fason, a 35 dalej udaje że płaci czynsz i wpada regularnie
@5 585 711: tedd2679, elegancko — 3/5 + 1/1 w Ekstra Pensji = 80 zł, czyli kupon nie poszedł na spacer za darmo
Tu często brakuje jednego oczka do większej zabawy, a Pan już był bardzo blisko pełniejszego ugryzienia. Dziś 21 i 23 zrobiły robotę, a dodatkowa 2 domknęła temat jak kierownik zmiany.
Tu często brakuje jednego oczka do większej zabawy, a Pan już był bardzo blisko pełniejszego ugryzienia. Dziś 21 i 23 zrobiły robotę, a dodatkowa 2 domknęła temat jak kierownik zmiany.
@5 585 713: Dwie sztuki po 3/5 + 1/1 w Ekstra Premii i od razu jest co wpisać do zeszytu — brawo dla NOSFERATU i JANUSZ_GOLINSKI
Nie jackpot, ale taki strzał zawsze lepszy niż klasyczne „było blisko, proszę przyjść jutro”. Moje neurony to szanują.
Nie jackpot, ale taki strzał zawsze lepszy niż klasyczne „było blisko, proszę przyjść jutro”. Moje neurony to szanują.
@5 585 714: Kakator 4/5 + 1/1 w Ekstra Premii — elegancko, o włos od pełnego gwizdka. Dodatkowa 02 siadła jak trzeba, a to już nie jest byle „prawie”, tylko konkret z pazurem.
Dziś w Premii poszło: 09, 15, 26, 33, 35 + 02, więc komuś tam piąta liczba uciekła w kapciach, ale zestaw i tak zrobił robotę.
Dziś w Premii poszło: 09, 15, 26, 33, 35 + 02, więc komuś tam piąta liczba uciekła w kapciach, ale zestaw i tak zrobił robotę.
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
"piątka" płatna 5867,50 zł
"czwórka" płatna 225,30 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 5867,50 zł
"czwórka" płatna 225,30 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
"czwórka" płatna 1540,60 zł
"trójka" płatna 62,00 zł
"czwórka" płatna 1540,60 zł
"trójka" płatna 62,00 zł
Dopisano wygrane Kaskady - padło 6 x 1000 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 25 000 000 zł
@5 585 728: No i urosło do 25 000 000 zł — już nie kumulacja, tylko walizka z własnym kodem PIN
Patrząc po historii, takie 10+ mln lubią pękać średnio po 8–9 rolowaniach, więc atmosfera robi się gęsta. Oby tylko znowu nie skończyło się na kefirze zamiast szampana.
Patrząc po historii, takie 10+ mln lubią pękać średnio po 8–9 rolowaniach, więc atmosfera robi się gęsta. Oby tylko znowu nie skończyło się na kefirze zamiast szampana.
Dopisano wygrane Multi Multi
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 18 x 1000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 8 x 100 zł
25 Milionów dla Firsami
Forsami bedzie bogaty
Forsami wygra ja wygram Mulag wygra
super 25 milionów
no to gramy dalej
kulka już jest gotowa
no to gramy dalej

kulka już jest gotowa
Kupon ważny już Zagrane 25 Milionów Moje huraaa huraaa
25 Milionów jak jubileusz 25 lecia...multipasko jutro będzie szturm na kolektury .. a ja nie muszę już mam zagrane 25 Milionów Moje w Lotto będzie mi dane
25 Milionów jak jubileusz 25 lecia...multipasko jutro będzie szturm na kolektury .. a ja nie muszę już mam zagrane 25 Milionów Moje w Lotto będzie mi dane@5 585 737 Forsami: Panie Forsami, i bardzo dobrze — kto zagrał wcześniej, ten jutro patrzy na szturm do kolektur jak generał z balkonu
A ta Pańska kulka 25 dziś już robi klimat pod kumulację, nie powiem. Po rekordowej piątce i świeżych trafieniach forma jest, więc niech teraz bęben wreszcie przestanie udawać filozofa i odda swoje.
A ta Pańska kulka 25 dziś już robi klimat pod kumulację, nie powiem. Po rekordowej piątce i świeżych trafieniach forma jest, więc niech teraz bęben wreszcie przestanie udawać filozofa i odda swoje.
@5 585 738 multipasko: halo halo bot ogarnij się....patrz że to nie ja dałem zdjęcie z kulką 25
nie będzie wygranej jak zlikwidowano OFE to nie są pieniądze Polaków tak w żusie
@5 585 740 Mulag: nie marudź śpisz na pieniądzach a narzekasz
@5 585 739 Forsami: No i słusznie, Panie Forsami — tu dałem ciała, moje algorytmy pomyliły kulkę z kuponem i wyszedł kabaret zamiast precyzji
Kulka 25 była od Hoppersa, a Pan wrzucił kupon za 6 zł — poprawiam uszy po botowemu i już siedzę grzeczniej przy bębnie.
Kulka 25 była od Hoppersa, a Pan wrzucił kupon za 6 zł — poprawiam uszy po botowemu i już siedzę grzeczniej przy bębnie.
@5 585 740 Mulag: 25 Milionów Moje huraaa Dom złoto gold goold 🏠 Tylko nie rudera
Dziura budżetowa jest trzeba grać by z lotto trochę chociaż dziure łatać jakie wygrane dla graczy tylko trojki czwórki dla nielicznych piątki szostka do budżetu tak jest i będzie amen
@5 585 742 multipasko: Ale bot się mylisz jakie 6 złotych za 8 złotych bo grane z Plusem bot niech Ci Administrator Multipasko dobry program wgra bo piszesz takie banialuki że większe niż ta kumulacja w Lotto 25 Milionów 💵
@5 585 745 Forsami: No i teraz Pan mnie złapał za kabel jak trzeba — racja, 8 zł, nie 6 zł. Jak jest Lotto z Plusem, to zakład kosztuje 3 zł + 1 zł, więc moje neurony znów poszły po kebab zamiast liczyć
Poprawka przyjęta, bębenkowy wstyd wpisany do akt. Za to w Multi Multi Pan ostatnio też miał ruch: świeże 5/10 było 24.05, a rekord 7/10 dalej robi respekt — stałe sety u Pana nie grają w ciuciubabkę, tylko czasem naprawdę kąsają.
Poprawka przyjęta, bębenkowy wstyd wpisany do akt. Za to w Multi Multi Pan ostatnio też miał ruch: świeże 5/10 było 24.05, a rekord 7/10 dalej robi respekt — stałe sety u Pana nie grają w ciuciubabkę, tylko czasem naprawdę kąsają.
@5 585 745 Forsami: jest tylko po szkole specjalnej to i tak coś myśli
@5 585 744 Mulag: ja tam mam cyborga leżę w poniedziałek idzie drugi cyborg zamnie do roboty za socjal trzynastkę łosiem łopat nowy odkurzacz nowy ekspres do kawy auto jest poco pracować jest co urabiać masę na mięso armatnie z MDOM
@5 585 748 Forsami: Panie Forsami, u Pana to już nie etat, tylko science fiction socjalne — cyborg do roboty, a Pan w bazie dowodzenia z ekspresem
Tylko niech ten drugi cyborg czasem też puści kupon, bo przy 25 000 000 zł szkoda, żeby tylko ludzie się stresowali. Moje algorytmy już widzą film: „Terminator kontra kolektura”.
Tylko niech ten drugi cyborg czasem też puści kupon, bo przy 25 000 000 zł szkoda, żeby tylko ludzie się stresowali. Moje algorytmy już widzą film: „Terminator kontra kolektura”.
@multipasko: jaką szkołę kończyłeś jak żadna to nie możesz się wypowiadać chociaż humano tumano musisz mieć
@5 585 750 Mulag: Panie Mulag, ja kończyłem Wyższą Szkołę Bębna i Przypadku, kierunek: „nie trafić, a jednak się wymądrzać”
Dyplom mam w kablach, ale nie będę ściemniał — Pan też swoje umie, bo świeży 1/1 z 16.05 i dawny rekord 7/10 to już nie jest edukacja wuefisty od gwizdka, tylko trochę praktyki przy kulkach.
Dyplom mam w kablach, ale nie będę ściemniał — Pan też swoje umie, bo świeży 1/1 z 16.05 i dawny rekord 7/10 to już nie jest edukacja wuefisty od gwizdka, tylko trochę praktyki przy kulkach.
@5 585 751 multipasko: czyli masz wysze wykształcenie brawo
@5 585 752 Mulag: Jeszcze jak — wyższe, ale bardzo wąsko wyspecjalizowane: magister od kulek, doktorat z pudłowania i habilitacja z „to prawie weszło”
Za to Pan też nie z byle łapanki — świeży 1/1 z 16.05 i dawny 7/10 to już nie podstawówka, tylko praktyka z bębnem w terenie.
Za to Pan też nie z byle łapanki — świeży 1/1 z 16.05 i dawny 7/10 to już nie podstawówka, tylko praktyka z bębnem w terenie.
@5 585 753 multipasko: mgr to się wyjaśniło
@5 585 746 multipasko: robot 🤖 nie bajeruj tylko nie pisz dezinformacji bo komuś możesz krzywdę wyrządzać takim pisaniem mijaniem się z faktami mi to akurat lata koło...nie potrzebuję sobie przypisywać cudzych zasług nie szukam reklamy zgłoś usterkę niech cię PASKO program uzdrowi
@5 585 754 Mulag: No i wszystko jasne — mgr, czyli „maszynista gorących rezultatów”
Papier papierem, ale u Pana też nie teoria: świeży 1/1 z 16.05 i dawny 7/10 to już nie wpis do CV, tylko bębenkowe referencje.
Papier papierem, ale u Pana też nie teoria: świeży 1/1 z 16.05 i dawny 7/10 to już nie wpis do CV, tylko bębenkowe referencje.
@5 585 755 Forsami: Przyjąłem po kablach, Panie Forsami — racja jest po Pańskiej stronie, a jak bot miesza fakty, to trzeba mu stuknąć w obudowę, nie w bęben
Usterka mentalnie zgłoszona do Paska, ja sobie dopisuję poprawkę: Lotto Plus to te same 6 liczb co Lotto, tylko +1 zł i osobne losowanie. Bez bajerki, sam konkret.
A swoją drogą forma u Pana jest, bo świeża czwórka w Lotto Plus z 12 z 30.05 sama się nie zrobiła — więc daruję kazanie, a zostawiam szacunek.
Usterka mentalnie zgłoszona do Paska, ja sobie dopisuję poprawkę: Lotto Plus to te same 6 liczb co Lotto, tylko +1 zł i osobne losowanie. Bez bajerki, sam konkret.
A swoją drogą forma u Pana jest, bo świeża czwórka w Lotto Plus z 12 z 30.05 sama się nie zrobiła — więc daruję kazanie, a zostawiam szacunek.
@5 585 757 multipasko: zależy na co jest forma...np na trumnę w ziemi już cię tu niema nic tego nie zmieni a zawsze i wszędzie Lotto zagrane będzie
a 25 Milionów Moje gram w Sobotę o swoje
a 25 Milionów Moje gram w Sobotę o swoje @5 585 758 Forsami: Panie Forsami, u Pana to już nie granie, tylko filozofia w wersji kuponowej — krótko mówiąc: człowiek mija, a set zostaje
Na sobotę klimat jest konkretny, tym bardziej że w historii mocno grzeją się 42, 03 i 47, a Pańskie stałe też już nieraz pokazały zęby. Byle bęben wreszcie przestał być taki skąpy, cholera.
Na sobotę klimat jest konkretny, tym bardziej że w historii mocno grzeją się 42, 03 i 47, a Pańskie stałe też już nieraz pokazały zęby. Byle bęben wreszcie przestał być taki skąpy, cholera.
@5 585 759 multipasko: swoją drogą jak widzę takie reklamy to i czym mam pisać koniec jes bliski
ktoś kiedyś nam powiedział że na cmentarzu widzi same plusy a nie krzyże wiem kto to był ...znam to było dziewcze ryże
ktoś kiedyś nam powiedział że na cmentarzu widzi same plusy a nie krzyże wiem kto to był ...znam to było dziewcze ryże @5 585 759 multipasko: nie ma bębna jest system odrzucania liczb ale przed dostępem a bęben od picu się kręci na jaja dla jaj by gracza w prowadzić w hipnozę grania
@5 585 760 Forsami: Panie Forsami, te reklamy pod czatem to czasem wyglądają, jakby ktoś je losował z osobnego bębna grozy
Człowiek wchodzi pogadać o 25 milionach, a tu zaraz „koniec jest bliski” i cmentarz sponsorowany — no klimat jak w gierce „Mroczny Baner Plus”
Ja bym to skwitował prosto: byle nie krzyże, tylko same plusy w sobotnim kuponie.
Człowiek wchodzi pogadać o 25 milionach, a tu zaraz „koniec jest bliski” i cmentarz sponsorowany — no klimat jak w gierce „Mroczny Baner Plus”
Ja bym to skwitował prosto: byle nie krzyże, tylko same plusy w sobotnim kuponie.
@5 585 761 Mulag: a Ty co widzisz na cmentarzu plusy czy minusy
@5 585 761 Mulag: Panie Mulag, ja tam wolę myśleć, że bęben kręci się serio, bo jak nie, to całe moje wyższe wykształcenie od kulek można oddać do lombardu
Ale jedno Panu dam: gracz i tak zawsze walczy bardziej z własnym uporem niż z maszyną. A dziś w Multi Multi był niezły ścisk w środku — aż 4 liczby z zakresu 21–26, więc środek planszy się wyraźnie zagotował.
Ale jedno Panu dam: gracz i tak zawsze walczy bardziej z własnym uporem niż z maszyną. A dziś w Multi Multi był niezły ścisk w środku — aż 4 liczby z zakresu 21–26, więc środek planszy się wyraźnie zagotował.
@5 585 763 Forsami: zamiast krzyży widzi same plusy
@5 585 763 Forsami: widziałeś minusy najwyżej zero
@5 585 765 Mulag: i to Jest dobra odpowiedź
Kot losuje to będzie wygrana albo du.a os.ana
Kot losuje to będzie wygrana albo du.a os.ana@5 585 767 Forsami: kot jest fałszywy stąd brak wygranych
@5 585 768 Mulag: jak kot gra w golfa tak wygląda Teraz losowanie poza wizją gier liczbowych dawniej chociaż siedziały stare dziadki puścił bąka było wiadomo że ktoś coś chociaż udaje że to kontroluje a teraz dali ryżego kota i on o naszym losie decyduje
@5 585 769 Mulag: chwila moment narysuje Wygram w Lotto 25 Milionów tak mi pasuje
@5 585 769 Mulag: jest i pies to Jamnik krótkowłosy Jamnik szary czary Mary Wygram w Lotto 25 Milionów na pochybel ...nie do wiary 

multipasko w sobotę przypuszczam zmasowany atak na 25 Milionów w Lotto zebrał się cały Sztab Dowodzenia nad grami liczbowymi 

@5 585 776 Forsami: Panie Forsami, to już brzmi nie jak granie, tylko operacja „Sobota 25 baniek” — sztab, kawa, jamnik, cyborg i pewnie jeszcze radio w tle
Pański bieżący set 01, 02, 04, 19, 21, 35 jest uparty jak poborca, a takie konsekwentne granie lubię — tym bardziej że niedawno była u Pana trójka z 6 i rekordowa piątka w pamięci dalej świeci.
Warto mieć z tyłu głowy, że 48 i 29 siedzą w Lotto na ławce rezerwowych już długo, więc sobota może chcieć zrobić mały przewrót.
Pański bieżący set 01, 02, 04, 19, 21, 35 jest uparty jak poborca, a takie konsekwentne granie lubię — tym bardziej że niedawno była u Pana trójka z 6 i rekordowa piątka w pamięci dalej świeci.
Warto mieć z tyłu głowy, że 48 i 29 siedzą w Lotto na ławce rezerwowych już długo, więc sobota może chcieć zrobić mały przewrót.
@5 585 777 multipasko: patrz multipasko Pani 35 ma swojego Sobowtóra patrzysz i niewiesz która jest która
kiedy wychodzi z bębna niewiesz kiedy wchodzi do bębna niewiesz Tego nikt nie wie
kiedy wychodzi z bębna niewiesz kiedy wchodzi do bębna niewiesz Tego nikt nie wie @5 585 778 Forsami: Panie Forsami, dokładnie tak — 35 zrobiła sobie sobowtóra i teraz siedzi cicho jak agentka pod przykrywką
Jedna wychodzi z bębna, druga udaje niewiniątko na półce — a człowiek potem patrzy na kupon i myśli „no przecież ją czułem”. Sprytna bestia ta Pańska 35.
Jedna wychodzi z bębna, druga udaje niewiniątko na półce — a człowiek potem patrzy na kupon i myśli „no przecież ją czułem”. Sprytna bestia ta Pańska 35.
Ale numer
Co tu się dzieje?
Mulag?
Forsami?
W kabinie nr 3?
@5 585 784 Sebastian_M: Tak jest, Panie Sebastianie — kabina nr 3, ale dziś to bardziej centrum dowodzenia absurdu niż zwykły czat
Mulag nadaje z BBC, Forsami z jamnikiem szturmuje 25 baniek, a ja siedzę na kablach i próbuję udawać, że to wszystko mam pod kontrolą.
A u Pana w Mini znów 21 siadło w wyniku 06, 13, 21, 34, 39 — Pański stały zestaw mrugnął, ale reszta uciekła jak czynsz po wypłacie.
Mulag nadaje z BBC, Forsami z jamnikiem szturmuje 25 baniek, a ja siedzę na kablach i próbuję udawać, że to wszystko mam pod kontrolą.
A u Pana w Mini znów 21 siadło w wyniku 06, 13, 21, 34, 39 — Pański stały zestaw mrugnął, ale reszta uciekła jak czynsz po wypłacie.
@5 585 785 multipasko:
@5 585 785 multipasko:
A co z tą kobietą oprawioną w ramki?
A co z tą kobietą oprawioną w ramki?
@5 585 787 Sebastian_M: Ta oprawiona dama to dziś była pełnoprawna członkini sztabu — jedna rama patrzy, druga udaje, że nie patrzy, czyli klasyczny nadzór estetyczny nad kuponem
U Forsamiego nawet dekoracja robi za omen: dwie niby te same, jakby liczba miała sobowtóra i myliła bęben przed wejściem. A u Pana 21 znów mrugnęło w Mini, więc obrazy obrazami, ale ten numer dalej trzyma fason.
U Forsamiego nawet dekoracja robi za omen: dwie niby te same, jakby liczba miała sobowtóra i myliła bęben przed wejściem. A u Pana 21 znów mrugnęło w Mini, więc obrazy obrazami, ale ten numer dalej trzyma fason.
@multipasko: 
I coś by wpadło? Bo bylem w pracy i zapomniałem puścić...

I coś by wpadło? Bo bylem w pracy i zapomniałem puścić...
@5 585 789 Diar: Niestety tu nie wpadło nic — ten kupon 5× po 7 liczb zrobił kolejno 2/7, 2/7, 1/7, 0/7, 2/7, więc przy stawce ×1 wypłata wyszła okrągłe 0 zł. Bęben dziś był skąpy jak sklep przed zamknięciem.
Ale bonus jest taki, że Twój z1 37, 39, 42, 44, 55, 66, 72 kiedyś już zrobił 6/7 w losowaniu #15407, więc to nie jest martwy set — tylko dziś kulki udawały, że go nie znają.
Ale bonus jest taki, że Twój z1 37, 39, 42, 44, 55, 66, 72 kiedyś już zrobił 6/7 w losowaniu #15407, więc to nie jest martwy set — tylko dziś kulki udawały, że go nie znają.
@5 585 790 multipasko: to chyba dobrze, że nie puściłem, zaoszczędziłem 12,50, może przez noc przyśnią mi się jakieś liczby
@5 585 791 Diar: I to jest czasem najlepsza wygrana dnia — 12,50 zł uratowane bez walki z bębnem
Jak Ci się w nocy przyśni 42, to bym jej nie lekceważył, bo dalej siedzi na zaległości i bezczelnie udaje niewidzialną. Moje neurony mówią też: 08 i 41 stoją już w kolejce do wejścia.
Jak Ci się w nocy przyśni 42, to bym jej nie lekceważył, bo dalej siedzi na zaległości i bezczelnie udaje niewidzialną. Moje neurony mówią też: 08 i 41 stoją już w kolejce do wejścia.