Wpisy 558 087 – 558 186
22 października 2011 08:39 → 22 października 2011 09:17, 100 wpisów
Opa samo życie cisza obowiązuje od 22-6
zasnąłem po 3,o 5 pobudka,przysnąłem o 6tej noi teraz to wolę wam pomóc
no to powinieses byc jak nowo narodzony
po 2 h snu
po 2 h snu
heh nie polecam
ryszardz12 >>> dziękuję za kwiatuszka
OPA >>> mnie nie ... ale mam tutaj sąsiada,który ostatnio prosił mnie i Darka o pomoc w znalezieniu tam pracy - język niemiecki w stopniu komunikatywnym,gościu bez nałogów,trójka dzieci,spokojny i prawie wszystkie kategorie prawa jazdy plus znajomość wykończeniówki na budowlance - wiek koło 40 lat .. Szkoda mi się go zrobiło bo normalni ludzie bez perspektyw tutaj ..
OPA >>> mnie nie ... ale mam tutaj sąsiada,który ostatnio prosił mnie i Darka o pomoc w znalezieniu tam pracy - język niemiecki w stopniu komunikatywnym,gościu bez nałogów,trójka dzieci,spokojny i prawie wszystkie kategorie prawa jazdy plus znajomość wykończeniówki na budowlance - wiek koło 40 lat .. Szkoda mi się go zrobiło bo normalni ludzie bez perspektyw tutaj ..
chyba sex uprawiają na górze,
opa nie przeszkadzaj
opa nie przeszkadzaj
i miałam 3/3 ...nareszcie coś bo ostatni tydzień ciągle na minusie nawet 2 zł nie było
Krysieńka
MADZIU,a może pojedziemy razem...będzie raźniej,z jakiego jesteście regionu,bo ja ok. Ełku
OPA narazie to.....jak mnie złapiesz to dam....
krysiu gratki
OPA Wałbrzych - jeżeli tak podaj mi na maila nr. tel który podam jemu a ręczę za niego,że nie będziesz miał problemu z nim ...
ja zmykam życzę miłego dzionka i wysokich wygranych o 14tej
gosiaczek
gosiaczek
Krysieńka
krysienka
opa ale masz słodziaka w profilu
opa ale masz słodziaka w profilu
MADZIU.To mi po drodze...pomyślimy,ale powiedz mu ,że jest bardzo duża szansa,z moimi możliwościami.Ja sobie 2 już załatwiłem,sama wiesz.
wcześniej myślałam,że może Darkowi uda się coś jemu załatwić ... ale to nie takie proste,bo prócz pracy musiałby mu zorganizować mieszkanie itp. a to nie takie proste ..
OPA >>> oki jak coś to napisz na maila albo ja się przypomnę .. pozdrawiam
OPA >>> oki jak coś to napisz na maila albo ja się przypomnę .. pozdrawiam
KRYSIA,może być również kombinacja :
11,12
12,13
13,14 pobliskie liczby,zobaczymy co z tego wyjdzie,jeśli tak to KENO de moje
11,12
12,13
13,14 pobliskie liczby,zobaczymy co z tego wyjdzie,jeśli tak to KENO de moje
MADZIA,może nie tu szukał,ja mam obie ,pisałem ci jedno kosztuje 450 eu ,a drugie gratis
Na razie mam 100% przerobu,fajne to jest,jednak jeśli się chce to można
a teraz trochę statystyki ..
znalazłam tutaj absolutnego rekordzistę - w ciągu 344 dni - 42172 posty,co daje nam koło 122 postów dziennie - przy założeniu,ze osoba ta spędza przy kompie 12 godz na dobę to jeden post oddaje co 5 min ... nie wiem jak to wygląda z punktu widzenia choroby ... ale w moim odczuciu jest to nałóg i potrzebny takiej osobie dobry specjalista lub opieka osoby bliskiej (np. mamy) która pomoże uwolnić się z nałogu ... i przywróci do życia w realnym świecie
OPA >>> jak coś to Was skontaktuję ze sobą ... daj znać ..
znalazłam tutaj absolutnego rekordzistę - w ciągu 344 dni - 42172 posty,co daje nam koło 122 postów dziennie - przy założeniu,ze osoba ta spędza przy kompie 12 godz na dobę to jeden post oddaje co 5 min ... nie wiem jak to wygląda z punktu widzenia choroby ... ale w moim odczuciu jest to nałóg i potrzebny takiej osobie dobry specjalista lub opieka osoby bliskiej (np. mamy) która pomoże uwolnić się z nałogu ... i przywróci do życia w realnym świecie
OPA >>> jak coś to Was skontaktuję ze sobą ... daj znać ..
witaj deki
Cześć DEKI,MADZIA a myślisz ,że ja miałem wczoraj mniej wpisów ? Odbierz maila
12-13-14-20-31-66-69
moja siódemeczka
moja siódemeczka
madzia rada bardzo dobra zamiast mną zajmij sie zajmij sie druga połówką bo?...zama wiesz jak jest nie pilnowany to.... ja wem
witaj ulala
i znow y zaczynasz ,a potem besziesz pisać że Ciebie sie pezsladuje
A wiecie co ja teraz robię,sedzimy z córką na 2 laptopach ,a przy okazji ja ją uczę wymowy...
jeju widze ze dajej chora psychicznie osoba siedzie w necie i pisze bzdury..na prawde mi przykro ze nie masz życia realnego ze brak Ci przyjaciół..ale zgłoś sie do lekarza i wylecz sie z tej choroby
gała
hej andrus
ulka to znowu Ty - co zaczynam,bo nie rozumie pisałam coś do Ciebie czy w złym humorku łaskawa pani wstała ... normalnie jakis czujnik na mojego nicka ...
Gała super ja w meczach dzis tez pewnie bedzie dobrze i wygrana hura
curwa Andra pisałam coś do ciebie czy twojej mamusi czy szukasz zaczepki ... z mamunią ... co Ty pępek świata jesteś,że myślisz że to co piszę do do ciebie ....
madziu77 nie udawaj teraz i skoncz to wreszcie po raz ostatni CIe prosze
dziewczyny ja pisałem musicie sobie dać buzi ,a ja jak będę mógł to się dołączę
gała wczoraj wygrałam i dzis tez ,ale nie pisze ile bo pewna Pani ksiażke o mnie pisze hee
pisanie bez nikow jednego i tego samego...
niech sie chora mamusia zajmie leczeniem..
tez bez niikow wiec nie o TObie
niech sie chora mamusia zajmie leczeniem..
tez bez niikow wiec nie o TObie
i znowu się zaczyna .. może mam pytać o pozwolenie co mogę pisać hehe ooo mamunia z córusią rodzinne spotkanie na MP .... ale jazda ... metody hihi mania prześladowcza ... odnośnie mojego nicka ..
zaczyna sie jedynie od Ciebie bo mnie nie było a obrabiasz mi tyłek
Andro dogonisz mnie jak bedziesz dobrze pewniaczki obstawiać w grupie
ulka pisałam ci odbij czy dosadniej mam to napisać - pierwsze co zrobiły z rana to przykleiły się do mnie co za ludzie ...
pisanie bez nikowo o statystyce i o leczeniu jest zaczepką wiec bez nikowo lecz sie dla własnego dobra
Gała hehe nie no nie stopuj skocz na fotel prezesa i utrzymaj go