Wpisy 558 134 – 558 233
22 października 2011 09:06 → 22 października 2011 09:45, 100 wpisów
A wiecie co ja teraz robię,sedzimy z córką na 2 laptopach ,a przy okazji ja ją uczę wymowy...
jeju widze ze dajej chora psychicznie osoba siedzie w necie i pisze bzdury..na prawde mi przykro ze nie masz życia realnego ze brak Ci przyjaciół..ale zgłoś sie do lekarza i wylecz sie z tej choroby
gała
hej andrus
ulka to znowu Ty - co zaczynam,bo nie rozumie pisałam coś do Ciebie czy w złym humorku łaskawa pani wstała ... normalnie jakis czujnik na mojego nicka ...
Gała super ja w meczach dzis tez pewnie bedzie dobrze i wygrana hura
curwa Andra pisałam coś do ciebie czy twojej mamusi czy szukasz zaczepki ... z mamunią ... co Ty pępek świata jesteś,że myślisz że to co piszę do do ciebie ....
madziu77 nie udawaj teraz i skoncz to wreszcie po raz ostatni CIe prosze
dziewczyny ja pisałem musicie sobie dać buzi ,a ja jak będę mógł to się dołączę
gała wczoraj wygrałam i dzis tez ,ale nie pisze ile bo pewna Pani ksiażke o mnie pisze hee
pisanie bez nikow jednego i tego samego...
niech sie chora mamusia zajmie leczeniem..
tez bez niikow wiec nie o TObie
niech sie chora mamusia zajmie leczeniem..
tez bez niikow wiec nie o TObie
i znowu się zaczyna .. może mam pytać o pozwolenie co mogę pisać hehe ooo mamunia z córusią rodzinne spotkanie na MP .... ale jazda ... metody hihi mania prześladowcza ... odnośnie mojego nicka ..
zaczyna sie jedynie od Ciebie bo mnie nie było a obrabiasz mi tyłek
Andro dogonisz mnie jak bedziesz dobrze pewniaczki obstawiać w grupie
ulka pisałam ci odbij czy dosadniej mam to napisać - pierwsze co zrobiły z rana to przykleiły się do mnie co za ludzie ...
pisanie bez nikowo o statystyce i o leczeniu jest zaczepką wiec bez nikowo lecz sie dla własnego dobra
Gała hehe nie no nie stopuj skocz na fotel prezesa i utrzymaj go
uderz w stół,a nożyce się odezwą rekordzistko ... zaczepką jest przy***alanie się bezpodstawne do rodziny ... a statystyka jest tylko statystyką i siedzenie przed netem 12 godz przed kompem i oddawanie co 5 min bzdetnych postów to choroba, każdy lekarz to potwierdzi ... pod warunkiem,ze ma się takiego który nie oszukuje ...
zacepką jest to co stwierdzi jedna osoba to ciekawe..zaczepiasz mnie...lecz sie dla własnego dobra
OPa tak szczerze nie interesuje mnie jakos motoryzacja
Andro daj spokój
Andro daj spokój
Opa Ty niewinny ona winna bo dawać nie powinna...pasuje mi ten rym dzis haaa
aa psychiatrzy są tez na necie - za drobną opłatą - z samej ciekawości (poświęcę parę groszy) podam namiary tutaj na czata i zapytam lekarza czy to normalne tak non stoper ... ciekawa co odpowie - jak znam życie i tych lekarzy - będzie miał tutaj dobry przypadek z pewnością godny uwagi ... a zapomniałam doliczyć posty z księgi gości czyli plus/minus koło 130 postów dziennie ...
a chciałem się doradzić , ale jak mam to czytać co było wczoraj wole gary umyć i fieranki powiesić ciał
Andro tak urlopuje i nie jestem dostępny pod kom,tylko teraz tu,jakby był ten sms od Ciebie bo mi Ania powiedziała ze dostałem 2 smsy od kogos ale nie wiem co tam było napisane i od kogo.
Ula to baluj do rana
Ula to baluj do rana
a kiedy czas na jedzenie przyjaciół spacer zakupy telewizję książkę ... jezu całe życie zaczyna i kończy się na czacie MP .... tylko współczuć ...
ULA,super...to mi się podoba i taka prawda
MADZIA,masz coś na sumieniu,dlatego tak się odgryzasz
MADZIA,masz coś na sumieniu,dlatego tak się odgryzasz
Opajest takie przysłowie lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleść..tez pasuje dzis
"Przyganiał kocioł garnkowi,a sam SMOLUCH ... "
dobra nie będę przeszkadzać w biciu rekordów .. na MP ... i zyczę powodzenia w tej dyscyplinie ... i aby nikt tegoż swoistego rekordu nie odważył się pobić ....
dobra nie będę przeszkadzać w biciu rekordów .. na MP ... i zyczę powodzenia w tej dyscyplinie ... i aby nikt tegoż swoistego rekordu nie odważył się pobić ....
Gała koło 10 szkoda że daleko mieszkach bo z Ania bym ciebie zaprosiła
Gała >>> przy swojej kobiecie tez byś takie rozmowy prowadził z drugą kobietą - jakie prowadziłeś tutaj ...
faktycznie szkoda,ze daleko mieszkasz,bo takie spotkanie waszej trójki mogłoby być interesujące ...
faktycznie szkoda,ze daleko mieszkasz,bo takie spotkanie waszej trójki mogłoby być interesujące ...
uwaga uwaga - na dziś
zaje..stego powodzenia w.s.z.y.s.t.k.i.m
/i nie beczeć, jeśli to właśnie u Was, tym razem, tylko wirtual /
ładnej pogody - takiej bez bez piorunów i zgrzytania zębami
nara tymcza papa
Adam
z plusem x 3
zaje..stego powodzenia w.s.z.y.s.t.k.i.m
/i nie beczeć, jeśli to właśnie u Was, tym razem, tylko wirtual /
ładnej pogody - takiej bez bez piorunów i zgrzytania zębami
nara tymcza papa
Adam
z plusem x 3
Opa jesteś mężczyzna,jestes tu od rana sam widzisz co pisze,i jak za momęt odwraca kota ogonem?Co to jest zdrada meża za granicą?może już nowa rodzina?