Wpisy 558 034 – 558 133
22 października 2011 01:01 → 22 października 2011 09:06, 100 wpisów
amour
ja go pogonić mogę jak już a nie on mnie
ja go pogonić mogę jak już a nie on mnie
OPA, mam chłopa od 2 tygodni ahahaha, tak to byłam sama
Nysa, śmigam
jaka Ameryka?
narazie go kocham a co będzie później... się okaże ahaha
OPA DO BABY MARSZ
AMOUR TY TEŻ
amour papa do jutra
chyba wszystkie panie sa na stronie o urodzie.
jest ich tam teraz ....7 131. |wizaz.pl|
jest ich tam teraz ....7 131. |wizaz.pl|
Na Mp jest teraz...19 osob.
Dobranoc.. .
Dzien dobry.. .
13 osob sledzi.. . czat
witam
Witam wszystkich w sobotni poranek
Krysieńka
witam
Gosiaczek
typowanie w gr....
typowanie w gr....
ryszardz
i dzieki dla ciebie tez
i dzieki dla ciebie tez
Gosiaczek ale u Ciebie widać
Gosiaczek widzę tron w tym miesiącu
masz juz na dzisiaj liczby?
ja własnie
ale 2 piąteczki juz są
ja własnie
ale 2 piąteczki juz są
e nie...
czarna i matti jeszcze sa
zreszta wszyscy mają jeszcze szanse
dlatego powodzenia
czarna i matti jeszcze sa
zreszta wszyscy mają jeszcze szanse
dlatego powodzenia
opa
Witam wszystkich w słoneczny mroźny poranek ...
OPA >>> wczoraj pisałeś,ze masz pracę nie tylko dla siebie,ale i dla innej osoby????
OPA >>> wczoraj pisałeś,ze masz pracę nie tylko dla siebie,ale i dla innej osoby????
no własnie mysle bo mozna by dołożyc do tego 3-13-66
madzia
opa i byłaby piąteczka
opa i byłaby piąteczka
Gosiaczek
pewniaczek:6
5,6,15,23,30
2,6,9,13,29
pewniaczek:6
5,6,15,23,30
2,6,9,13,29
Gosiu,pomóż.Jak tu się wyspać,jak na górze mają halę 100m,mieszka chyba minimum 5 osób,i podłoga z drewna,ludzie dajcie żyć...
Madzia
opa
opa
ja sie jeszcze zastanawiam bo 6 -13 40 mogą isc do powtórki
Opa samo życie cisza obowiązuje od 22-6
zasnąłem po 3,o 5 pobudka,przysnąłem o 6tej noi teraz to wolę wam pomóc
no to powinieses byc jak nowo narodzony
po 2 h snu
po 2 h snu
heh nie polecam
ryszardz12 >>> dziękuję za kwiatuszka
OPA >>> mnie nie ... ale mam tutaj sąsiada,który ostatnio prosił mnie i Darka o pomoc w znalezieniu tam pracy - język niemiecki w stopniu komunikatywnym,gościu bez nałogów,trójka dzieci,spokojny i prawie wszystkie kategorie prawa jazdy plus znajomość wykończeniówki na budowlance - wiek koło 40 lat .. Szkoda mi się go zrobiło bo normalni ludzie bez perspektyw tutaj ..
OPA >>> mnie nie ... ale mam tutaj sąsiada,który ostatnio prosił mnie i Darka o pomoc w znalezieniu tam pracy - język niemiecki w stopniu komunikatywnym,gościu bez nałogów,trójka dzieci,spokojny i prawie wszystkie kategorie prawa jazdy plus znajomość wykończeniówki na budowlance - wiek koło 40 lat .. Szkoda mi się go zrobiło bo normalni ludzie bez perspektyw tutaj ..
chyba sex uprawiają na górze,
opa nie przeszkadzaj
opa nie przeszkadzaj
i miałam 3/3 ...nareszcie coś bo ostatni tydzień ciągle na minusie nawet 2 zł nie było
Krysieńka
MADZIU,a może pojedziemy razem...będzie raźniej,z jakiego jesteście regionu,bo ja ok. Ełku
OPA narazie to.....jak mnie złapiesz to dam....
krysiu gratki
OPA Wałbrzych - jeżeli tak podaj mi na maila nr. tel który podam jemu a ręczę za niego,że nie będziesz miał problemu z nim ...
ja zmykam życzę miłego dzionka i wysokich wygranych o 14tej
gosiaczek
gosiaczek
Krysieńka
krysienka
opa ale masz słodziaka w profilu
opa ale masz słodziaka w profilu
MADZIU.To mi po drodze...pomyślimy,ale powiedz mu ,że jest bardzo duża szansa,z moimi możliwościami.Ja sobie 2 już załatwiłem,sama wiesz.
wcześniej myślałam,że może Darkowi uda się coś jemu załatwić ... ale to nie takie proste,bo prócz pracy musiałby mu zorganizować mieszkanie itp. a to nie takie proste ..
OPA >>> oki jak coś to napisz na maila albo ja się przypomnę .. pozdrawiam
OPA >>> oki jak coś to napisz na maila albo ja się przypomnę .. pozdrawiam
KRYSIA,może być również kombinacja :
11,12
12,13
13,14 pobliskie liczby,zobaczymy co z tego wyjdzie,jeśli tak to KENO de moje
11,12
12,13
13,14 pobliskie liczby,zobaczymy co z tego wyjdzie,jeśli tak to KENO de moje
MADZIA,może nie tu szukał,ja mam obie ,pisałem ci jedno kosztuje 450 eu ,a drugie gratis
Na razie mam 100% przerobu,fajne to jest,jednak jeśli się chce to można
a teraz trochę statystyki ..
znalazłam tutaj absolutnego rekordzistę - w ciągu 344 dni - 42172 posty,co daje nam koło 122 postów dziennie - przy założeniu,ze osoba ta spędza przy kompie 12 godz na dobę to jeden post oddaje co 5 min ... nie wiem jak to wygląda z punktu widzenia choroby ... ale w moim odczuciu jest to nałóg i potrzebny takiej osobie dobry specjalista lub opieka osoby bliskiej (np. mamy) która pomoże uwolnić się z nałogu ... i przywróci do życia w realnym świecie
OPA >>> jak coś to Was skontaktuję ze sobą ... daj znać ..
znalazłam tutaj absolutnego rekordzistę - w ciągu 344 dni - 42172 posty,co daje nam koło 122 postów dziennie - przy założeniu,ze osoba ta spędza przy kompie 12 godz na dobę to jeden post oddaje co 5 min ... nie wiem jak to wygląda z punktu widzenia choroby ... ale w moim odczuciu jest to nałóg i potrzebny takiej osobie dobry specjalista lub opieka osoby bliskiej (np. mamy) która pomoże uwolnić się z nałogu ... i przywróci do życia w realnym świecie
OPA >>> jak coś to Was skontaktuję ze sobą ... daj znać ..
witaj deki
Cześć DEKI,MADZIA a myślisz ,że ja miałem wczoraj mniej wpisów ? Odbierz maila
12-13-14-20-31-66-69
moja siódemeczka
moja siódemeczka
madzia rada bardzo dobra zamiast mną zajmij sie zajmij sie druga połówką bo?...zama wiesz jak jest nie pilnowany to.... ja wem
witaj ulala
i znow y zaczynasz ,a potem besziesz pisać że Ciebie sie pezsladuje