Wpisy 55 708 – 55 807
13 lipca 2009 16:40 → 14 lipca 2009 12:24, 100 wpisów
hej .Nie wiem czy wiecie ,w totomixie można puszczac juz na dwa losowania.pozdr
A w TM kurs na trzy pierwsze zakresy plusa lepszy trochę niż w Betgun
niedawno wrocilismy z totolotka i juz wiemy :)
Witam.Wysyłam na jutroDL,EXL:DL:1,17,25,
38,46,48.EXL:13,20,34,37,42.Jeżeli, ktos
chce skorzystać proszę bardzo.Pozdrawiam
38,46,48.EXL:13,20,34,37,42.Jeżeli, ktos
chce skorzystać proszę bardzo.Pozdrawiam
mam pytanie do super typerów: czym się kierujecie wybierając dany zestaw liczb na najbliższe losowanie?
eeelllaaaa.Twoje typowania DL na Forum
-to wyliczenia,czy natchnienie?.Pozdro.
-to wyliczenia,czy natchnienie?.Pozdro.
Ktoś mi odpowie? mam wrażenie , że jakbym napisała jakąś obelgę to byłby większy odzew...
mysia pysia jak ja bym byl super typerem to bym powiedzial ale nie jestem:D hehe
to było skierowane do wszystkich - bo tutaj wszyscy są super typerami ...mam ciekawe zestawy liczb ale nie wiem czym mam się kierować w danym dniu decydując który wyślę ...czy tym ,że przez jakiś czas go nie było ? proszę o podzielenie się swoimi sposobami- nie chcę liczb
Siemka wszystkim.Czemu w totmixie nie moge puścic 3 albo 5 ,6 10 liczb co te dziady znów wymysliły??
sam9 jeśli chodzi o moje typy na DL to nie natchnienie:)Dobieram liczby parkami.
gigo2 a to dziwne ja dzis puszczałam i szło ,mam trójki puszczone.
Słuchajcie puszczam w totomixie przez neta ,i musze numery zdarzen zmieniać 260 to liczba 80 wcześniej ta liczba miała oznaczenie 180
Totomix ma dzisiaj coś w systemie pokopane, nawet naziemny punkt mieszał niemożliwie z tymi liczbami jak wysyłałam
gigo2 juz Ci pisze co musisz zrobic bo oni zmienili jak puszczasz na 14,00 to normalnie ale jak na 22,00 to musisz zamiast liczby wpisac cos takiego 181+liczba jaką chcesz np 69 minus 1 wyjdzie ci 249 i musisz zamiast tej twojej liczby 69 wpisac to 249 .na kuponie wtedy jest liczba 69.Zrozumiałeś?
Serdeczne dzięki jendak zmiany pozdrawiam i dzięki Życzę wszystkim ddddddduuuuuuużżżżżoooo KASY
W skrócie to zawsze 181 plus liczba jaką chcemy odjąc 1 .Kurcze ciężko to napisac:)
Już wkurzają mnie te cyferki nic nie moge trafić ciekawe jak bedzie o 22
zuzka nie wiem czemu ,tak poprostu jest dzis babka jak mi to wbijała to używała kalkulatora do kazdej liczby.Paranoja!Powiedziała mi ze dlatego tak zrobili bo duzo klientów chiało tylko na 22,00 puszczac .
bartek102 wierz mi nie tylko Ciebie wkurzają:(((Zamiast sobie w tym totomixie gdzies napisac do każdej liczby jaki ma byc ten numer to ta z kalkulatorem.Pokazała mi jak to sie liczy i jutro moge sobie przynies gotowe a ta tylko powbija jak mi za długo:)
Eh a ja po czesci za rada Tczew'a zaczalem sporzadzac wlasne personalne mapy :p Po przerobieniu czerwca juz mi sie nie chce :P
Ale widze ze szybciej mapki zrobie niz Pasko (taki maly kasliwy zart) :p
Ale widze ze szybciej mapki zrobie niz Pasko (taki maly kasliwy zart) :p
Ja kupony robię na stronie TM spisuję numery i w punkcie to już moment.
bartek102 no właśnie! ale mówie ci dzis mi te pare kuponów z 20 minut wbijała .Mogli tak zrobic ale np nr 200 plus dana liczba nie trza by było nic liczyc wogóle .
Idę wysłać kuponiki jak nic znów nie trafię to czeka mnie tydzień ciężkiej tyrki!!!
Ela-pozmieniali bo na dwa losowania mozna wysylac i w systemie sie musi zgadzac,najlepiej dziesiatkami pospisywac--np 181-190 od 1-10,191-200--od 10-20 itd
Ostatnio pisaliście o snach kontra liczby.Ja dziś skorzystałam z tej stronki http://horoskop.wp.pl/letter,W,page,2,title,Sennik-dla-graczy,sennik_instrukcja.html
i według tego co mi się śniło a co tam podają powinno pasc 11,15.Traktuje to z przymróżeniem oka ale mam zamiar sprawdzic przez naj blizsze dni jak to bedzie wychodzic:)
i według tego co mi się śniło a co tam podają powinno pasc 11,15.Traktuje to z przymróżeniem oka ale mam zamiar sprawdzic przez naj blizsze dni jak to bedzie wychodzic:)
Mi się dzisiaj śnił sejm - ale cyfry 0 nie losują... więc nici z mojego snu : )
Ciekawe jak ma sie erotyczne sny ,to jak je ponumerowac od pozycji czy jak.
Jasiu - jak Ci sie "syski" przyśnią to stawiaj na 2 : ) jak dwie panie to pewna trójeczka : )
To ile tych pan musi byc do liczby 80?
Ja dałem dziś dwa zakłady, skreślałem szybko i w biedronce zakupami zawalony. I moze takie co bądź siądzie? Jeden zakład to 5,17,35,41,76. A drugi: 7,8,19,22,32,38,46,71. A na stronce obstawialem rano i co innego...zobaczymy.
Jasiu na 80 to musisz miec 40 pan:) bo każda ma po 2.:P
moje typy na dzis TSN
11 14 23 30 30
13 18 22 39 21
16 19 27 33 32
11 14 23 30 30
13 18 22 39 21
16 19 27 33 32
Wiecie co musze się z tym ciekawym tematem przespac .Ciekawe ile tych pieknych pan się dolicze do rana .
A ile to da cyferek ,mysle że 69 też powinna byc.
A ile to da cyferek ,mysle że 69 też powinna byc.
Jasiu jak masz sny erotyczne to 69 najbardziej wskazane:) dobra lece bo głupoty pisze:)
eeelllaaaa.Dzięki-jak spisalem dwie 12-ki z typowania :profesora 1980,to była trafiona 4-ka , Ja ich niewysłałem
bo niemiałem tyle kasy.Gdybym wysłał całą 12-kę,byłaby ładna wygrana.
Wtedy padła :czwarta liczba,8,9,10 z 12-tu wytypowanych.Ja na jutro z Twoich liczb,obliczę,które będą.Pozdro.
bo niemiałem tyle kasy.Gdybym wysłał całą 12-kę,byłaby ładna wygrana.
Wtedy padła :czwarta liczba,8,9,10 z 12-tu wytypowanych.Ja na jutro z Twoich liczb,obliczę,które będą.Pozdro.
Bogus nie zmieniaj tematu. Powazny tema,poważne rozmyslanie.
a kto trafil 3x 4 ty jak tak to gratulki pelna para .A ile pan tobie Się wczesniej przysniło ,pamietasz ?
a kto trafil 3x 4 ty jak tak to gratulki pelna para .A ile pan tobie Się wczesniej przysniło ,pamietasz ?
Najgorsze ,że nie mam czasu do środy na analize i korzystam ze starych notatek.
mysiupysiu- napisz do Mnie na GG,bo Ja niemogę się z Tobą połączyć.Proszę.
Panowie rozpraszacie mnie ,a panienki zaczekają.Do końca roku tuż tuż ,a do pierwszego na top liście cho cho.Jak będzie w parkach taka skuteczność jak w pewniakach to gwarantuje Ci tczew ,że i panienki bedą.
Bogus chyba traktujesz to zbyt poważnie ,to jest tylko zabawa.Pierwszy czy 10 jaka roznica ,bo dla mnie żadna.
Taka 10-ka Mi wyszła na 22-gą:57.58,63,64,66,77,78,79,80,
36.Pozdrawiam.
36.Pozdrawiam.
Witam
Zbliża sie oto może i nasza wygrana.
Została minuta.
Powodzonka
Zbliża sie oto może i nasza wygrana.
Została minuta.
Powodzonka
I gówno 40 dychy w plecy w totomixie ,ja pierdziu to już razem od piątku 200 zika hahahahaha
No ładnie 0/6
jak tak dalej pójdzie to powiem bye bye Totalizator.
Pozdrawiam Wygranych
jak tak dalej pójdzie to powiem bye bye Totalizator.
Pozdrawiam Wygranych
Od razu poważnie ,choć prawda na chybił-trafił nie grałem od lat .Wolę nie grać wcale niż wyrzucać pieniądze w błoto..
tczew>mówisz jak milioner do biednego -pieniądze szczęścia nie dają(jak ja będę na takich pozycjach jak Ty w rankingach, to też będę tak twierdził )
trafiam pewniaki a nie mam ich uwzględnionych w statystyce dzisiaj trafiłem jeden a nie mam ich w systemie i tak stoję na tych 6 trafionych na 21
Boguś .
Ja nie mowie o pieniądzach tylko o statystykach w typowaniu.Uważam że są lepsi .Teraz problem nawet pareczke zlapac.Dzisiaj tylko 5 z 10 w Kolektórze .Nadal uważam to tylko za zabawe ,jak by bylo inaczej to pewnie wyniki były by lepsze u wszystkich.
A ja staram się nie spasc w typowaniu na sucho za nisko .I to wszystko.
Pozdrawiam wszystkich i spokojnej nocki zyczę.
Ja nie mowie o pieniądzach tylko o statystykach w typowaniu.Uważam że są lepsi .Teraz problem nawet pareczke zlapac.Dzisiaj tylko 5 z 10 w Kolektórze .Nadal uważam to tylko za zabawe ,jak by bylo inaczej to pewnie wyniki były by lepsze u wszystkich.
A ja staram się nie spasc w typowaniu na sucho za nisko .I to wszystko.
Pozdrawiam wszystkich i spokojnej nocki zyczę.
na jutro juz pare mam 67 69 kto ma jeszcze pare z innej 10 to moze zlozymy 10 i po kase do katowic na koszutka tak bylo dawniej kiedy znowu tam zawitam czekam na parki
nie mam uwzględnionych wszystkich pewniaków w rankingu
Dobrze waść prawisz ,a ja ni mam co zagrać w realu i czekam do środy.Cześć Wam...
....Dolar89 - muszę Ci pogratulować ,bo jest za co.Dzisiaj byłeś lepszy/Ameryka górą nad Japonią/, ale pracujemy nad tym, aby było odwrotnie.Gdybyś kiedy potrzebował dyszki, tej zaraz po22 to załatwione ,i podnoś na wyższy pułap, bo tam się spotkamy-- powodzenia .
ciagle chodza liczby obok mnie dziwne ze niektore liczby chodza zbyt czesto a inne maszyna wogole nie losuje ta nowa maszyna jest bardzo podejrzana tak jakby sterowal nia komputer
falkonetti: rozwiń bardziej temat, to postaram Ci się wyjaśnić sprawę.
ja uwarzam ze to zadno losowanie to jest powtarzanie kolejnych liczb i ten kto to rozwiaze te powtorki zacznie wygrywac np.64.65.66.68 te byly 21 06 w sumie bylo 11 nr powtorzonych mowie o 1 los ale kto wie kiedy sie powtorza i to trzeba rozszyfrowac
ja tam uważam że to jest naciąganie tyle co wysłałem to i tak się nie zwróciło oni mają tak to wszystko wyliczone że nie wiem jakie liczby puszczać to i tak
nie trafisz oby ktoś znalazł system żeby ich ograć oni żerują na naszych słabościach jak bym miał system tobym dał free aby tylko zbankrutowali
\
\
Jack Whittaker, który wygrał na loterii 315 milionów dolarów nie może opędzić się od pecha. Whittaker został multimilionerem w święta 7 lat temu i od tego czasu stracił żonę, jego wnuczka przedawkowała narkotyki a córka zmarła w swoim domu 5 lipca, podaje Charleston Daily Mail.
Whittaker został również aresztowany za jazdę po pijanemu, ukradziono mu ponad 500000 dolarów w gotówce i był zmuszony wynieść się z domu, w którym jego wnuczka umarła z przedawkowania.
Okazuje się, że podobny rodzaj pecha prześladuje także innych loteryjnych zwycięzców. Według badań przeprowadzonych dla Londyńskiego Daily Mail, wygrani piją i palą o wiele więcej niż przed zdobyciem fortuny.
Daily Mail przytacza historię bezrobotnego stolarza, który wygrał sporą sumę w 1999 roku, został alkoholikiem i zmarł 3 lata później od zaniedbania.
New York Times uważa, że może to posłużyć jako przestroga dla tego, kto jeszcze nie odebrał 133 milionów dolarów za los na loterię kupiony w dzielnicy Queens.
Dowiedziawszy się o śmierci swojej córki, Whittaker powiedział ABC
„Żałuję, że nie podarłem tego losu…”
Whittaker został również aresztowany za jazdę po pijanemu, ukradziono mu ponad 500000 dolarów w gotówce i był zmuszony wynieść się z domu, w którym jego wnuczka umarła z przedawkowania.
Okazuje się, że podobny rodzaj pecha prześladuje także innych loteryjnych zwycięzców. Według badań przeprowadzonych dla Londyńskiego Daily Mail, wygrani piją i palą o wiele więcej niż przed zdobyciem fortuny.
Daily Mail przytacza historię bezrobotnego stolarza, który wygrał sporą sumę w 1999 roku, został alkoholikiem i zmarł 3 lata później od zaniedbania.
New York Times uważa, że może to posłużyć jako przestroga dla tego, kto jeszcze nie odebrał 133 milionów dolarów za los na loterię kupiony w dzielnicy Queens.
Dowiedziawszy się o śmierci swojej córki, Whittaker powiedział ABC
„Żałuję, że nie podarłem tego losu…”
Hymmm... ładnie wklejony durny artykul z WP. Ten portal to dno raz maja artykul na drugi raz na przeciw. "sex jest dobry poprawia zdrowie i samopoczucie" za 2 dni "sex zabija " ten portal powinni zamknac a ludzi piszacych tam artykuly pozamykac w wiezieniach na dozywocie i nie dawac im nic do pisania niech zostana w swoim ograniczonym swiecie bujajac sie w rogu celi w pozycji embrionalnej. WP wzbudza u mnie zbyt wiele emocji poprostu takiej dawki glupoty nie zaznalem dawno informacje (podkreslam INFORMACJE, nie te durne artykuly co maja na piedestale) maja OK ale jak czyta sie komentarze ludzi to czasem mi sie zdaje ze im placa za to ze sa glupi. Czasem tak siedze i mysle, i zastanawia mnie jak ludzie chca wychowac dzieci przeciez one to czytaja, potem bedzie pytanie "dlaczego on to zrobil". Niestety ludzie zombi sa w obecnych czasach bardziej potrzebni niz ci co mysla zobaczymy jak sie to skonczy.
3,4,7,9,62,63,67,69,70,79 juz widze je w tej maszynie:D
na 14 i na 22_
na 14 i na 22_
Witam ma ktos adres strony loteri ,gzie podawane sa wyniki Daily Play.
Miałem ale gdzis zaginela.
Pozdrawiam.
Miałem ale gdzis zaginela.
Pozdrawiam.
gigo>ja narazie odpuszczam grę w MM kulki. Ale jak bym miał obstawiac na 14. to wzioł bym cos z tych liczb.2,14,36,63,48,59,24,42,57,75
...ooo, widzę że na tej wyższej półce jest wolne miejsce-- Dolar89 myślę, ze się nie pogniewasz jak położę tam swoje na 14.00 i na 22.00 --9.14.23.33.35.41.50.59.61.79.- powodzenia
Jasiu>>> wyniki Daily Play
http://www.national-lottery.co.uk/player/dailyplay/results/results.ftl
http://www.national-lottery.co.uk/player/dailyplay/results/results.ftl
Jen lepiej obstaw moje liczby hehe:) a ja obstawie Twoje:D
Powodzenia pzdr.
Powodzenia pzdr.
dzieki Tomcio
Gdzies mi zaginela strona z wynikami albo przez glupote sam usunełem.
Gdzies mi zaginela strona z wynikami albo przez glupote sam usunełem.
DanteV >>korzystasz ze złego sennika. Śnił Ci się Sejm to znaczy że w dużym lotku trzeba uważać na liczbę 19 !!! Powodzenia!
Dziękuje Wędrowco netowy - z mojej strony to był taki żart - nie przekładam snów na liczby. Pozdrawiam
...Dolar89 myślę,że wejdą i Twoje i moje,bo jeśli nie-- to swoje porządnie"obstawię"i wyrzucę z rpboty na bruk he,he--pozdrawiam.
WITAM a miło eeelllaaaa to może jednak uwierzysz w sny 11 a 15 a cos chyba ....to jedna metoda a mam sennik tam też znaczenie snów na liczby a po prostu czasem wpada a sen konkret obraz czynnosc rzecz itp POZDRAWIM
tedy no tak wczoraj jedna z dwóch padła z tych wyśnionych a były to liczby których ja bym nie obstawiła.Będę obserwowac jak coś to napisze:)pozdr
Mój chybił trafił na dziś 6,14,26,28,42,67,77 .Jak widze 6i77 to mnie juz bierze coś.Oprócz tego mam namieszane co w typowaniach.Powodzenia na dziś.
Oj zle mi się wbiło tak mam 6,14,26,28,42,61,77.:)
eeelllaaazobacz na onet sennik wczoraj komus sniły sie konie a sprawdz na stronie ktora podałaś o snach - konie 67 ot tak bys uwierzyła a liczb w senniku jest 100 aż do loterii dawno coś takiego może było a jedna liczba odpowiada kilku zdarzeniom sennym-obrazom.
tedy no faktycznie.Ja to musze sprawdzic na sobie i zobacze.Dzis akurat nic mi się nie śniło.Ale gdy tylko cos mi sie przysni bede sprawdzac.
Sen>> konie; liczba 42 w dużym lotku.
Witam
Widze że powoli zaczynamy poważnie myśleć nad naszymi snami.
Mi się sniły dziś piękne i wysokie góry,pytanie do wiedzących jaka to może być liczba.
Dziękuje
Widze że powoli zaczynamy poważnie myśleć nad naszymi snami.
Mi się sniły dziś piękne i wysokie góry,pytanie do wiedzących jaka to może być liczba.
Dziękuje
Lorior na obrazkowym GORA -10 w znaczeniu 8 i 78 jak jestes dodre medim ryzykuj POZDRAWIAM
Łorior góry liczba 78 mozna tez tak dodac 7+8=15 i wtedy będzie 78,15.oprócz tego góry oznaczają wygraną .:)))))Więc dawaj typy .
Sen>>góry- 42 lub 45 w dużym lotku.. .
tedy ja ci powiem ze mozna sobie to róznie tłumaczyc mnie wczoraj te 11 np mozna sobie potłumaczyc ze to są dwie jedynki a a padło 1i2.Chyba musze uzyc wyobrazni :)
No , no , eeeelllllllla
Ta liczba 78 , to nie głupi pomysł !
U mnie wygląda dobrze.
Witam i Pozdrawiam !
Ta liczba 78 , to nie głupi pomysł !
U mnie wygląda dobrze.
Witam i Pozdrawiam !
grubas67 tylko to nie mnie sie śniło hehe.Trzeba zawierzyc Łoriorowi.Według sennika góry oznaczają wysoką wygrana życze Ci Łorior wygraj coś dzisiaj duzego!:)