Wpisy 556 602 – 556 701
21 października 2011 19:39 → 21 października 2011 20:15, 100 wpisów
Robal
dam po jedno
dam po jedno
Wieleba ostatni raz prowadzil studio lotto ....16 lipca 2011r.
HARTGE
tez prosze
tez prosze
Na razie bawię sie z liczbami w MM-próba z Lotto jak do tej pory nie powiodła się
Pasko - jakieś dedykacje wprowadź
dla panny Krychy lub pana Zdzicha
dla panny Krychy lub pana Zdzicha
556598. andromeda 2011-10-21 (19:39)
madzia77 to że Ty zmyslasz rózne bzdury to juz kazdy wie..niestety nie udało Ci sie to bo nikt CIe juz powaznie nie bierze
no i curwa dalej temat ciągnie - Pasko proszę o blokadę dla siebie i dla tej Pani - ja bez pisania bzdetów wytrzymam ... no nie wiem jak ta Pani ze swoistym rekordem ...
madzia77 to że Ty zmyslasz rózne bzdury to juz kazdy wie..niestety nie udało Ci sie to bo nikt CIe juz powaznie nie bierze
no i curwa dalej temat ciągnie - Pasko proszę o blokadę dla siebie i dla tej Pani - ja bez pisania bzdetów wytrzymam ... no nie wiem jak ta Pani ze swoistym rekordem ...
Andruska.. . Witaj.. .
ej tam sam9 już nie bądź taki skromny
Hartge 11x
A może taka emotka:
<<dla sympatycznej pani od przesympatycznego usera PUCIO PUCIO>>
Hartge 11x
A może taka emotka:
<<dla sympatycznej pani od przesympatycznego usera PUCIO PUCIO>>
jackwar >>> ja wytrzymam blokadę .. a tej Pani przysługę zrobi - może w czasie blokady zrealizuje się w innym zakresie i załozy rodzinę ... i na tym punkcie nie będzie dokuczać mężatkom i matkom ...
Andruska.. .
Hartge
wiem - właśnie dlatego
slavo
czaisz się ?
taka książka była, czekaj, czekaj
wiem - właśnie dlatego
slavo
czaisz się ?
taka książka była, czekaj, czekaj
madzia.... dlaczego ty zbierałaś twoje odpowiedz to jest bron
andromeda
mi dzisiaj kolega podes.ał /a owszem - źle zobaczyłem/ i dałem się podpuścić - a tak naprawdę - nie było warto
mi dzisiaj kolega podes.ał /a owszem - źle zobaczyłem/ i dałem się podpuścić - a tak naprawdę - nie było warto
Robal jak bym miał grac konkretnie to zapuściłbym jeszcze jako jokery 3,4,18,21
krzysio744 >>> pomyśl .. ktoś kto obstawia zakłady od kilku lat - rozumiesz od kilku lat zadaje pytanie co to jest under/over ... dla mnie to śmieszne ... i tyle,a że ktoś to przyjmuje jako atak ... no cóż ... nie mój problem ...
slavo
czekaj czekaj - coś mi tak świta - "zło czai się wszędzie" , " Królowa jest tylko jedna ", "dwadzieścia lat później" ? Któryś pasuje ?
Hartge
te dwie pierwsze są , ale - zrobiłbym z nich jedną
czekaj czekaj - coś mi tak świta - "zło czai się wszędzie" , " Królowa jest tylko jedna ", "dwadzieścia lat później" ? Któryś pasuje ?
Hartge
te dwie pierwsze są , ale - zrobiłbym z nich jedną
OPA to ładnie...
Ja miałem 9/10 w 2006 - ale emocje,że hej
przy sprawdzaniu kuponiku
Ja miałem 9/10 w 2006 - ale emocje,że hej
przy sprawdzaniu kuponiku
witam wsyztkich przy transakcjach finasowych szczególnie na Forexie występuje Ask & Bidwidzę, że w grach też istnieje coś podobnego?
a teraz SLAVO puszczam daty imienin,czasami na wyczucie,urodziny i trzeba czekać...cierpliwie,bo to wynagradza
hihi ja po roku zaznajomienia się z bukmacherka osiągałam sukcesy i to tutaj na stronce ... - faktycznie nie wzięłam pod uwagę,że innym przyswajanie wiedzy ... idzie wolniej ...
Jak robiłem w stoczni jachtowej,przez rok czasu SLAVO nie miałem 3 ki w mini,co jest nie zgodne z rachunkiem prawdop.
SLAVO zapisz te i zobaczymy co wypadnie w najbl. losowaniach...czy się opłaci:
3,4,5,14
5,41,50,60,78
3,6,8,14,15,33
6,12,33,61,67
5,12,60,61,68,78,79
3,4,5,14
5,41,50,60,78
3,6,8,14,15,33
6,12,33,61,67
5,12,60,61,68,78,79
z tego co kumam to ty w polsce bywasz ale mieszkasz na południu ?