Wpisy 556 502 – 556 601
21 października 2011 19:12 → 21 października 2011 19:39, 100 wpisów
ulka dalej swoje - kobieto jestem w życiu zrealizowana i pochwał nie potrzebuję - nie mam problemu z dowartościowaniem ... kosztem drugiej osoby jak Twoje potomstwo i raz jeszcze prosze "odbij" czy mam dosadniej ... ?
no tak niedawno ulexa miała taki sam problem z madzia to chyba choroba juz jest.Ta Pani nie umie inaczej jak drugiemu nie dowali..
Albin nie chce zgadywac ale z 200 kafli napewno albo mniej nie wiem dokładnie
ulala ona jest bardzo nie dowatosciowana i ma problem ze sobą..niech troche sie powyżywa biedna baba
HARTGE nigdy by nie dal za auto 200 k
ulka badż obiektywna i poczytaj ile osób miało problem z Twoja córunia,a jak nie stać Cię na obiektywizm to wiesz co ... prawda ?
madziu77 po raz ostatni pisze do CIebie zejdz ze mnie
mali CIe dosc i RObal i w powaznie i nie powaznie ze 100 sob na czacie ma dość juz CIebie
mali CIe dosc i RObal i w powaznie i nie powaznie ze 100 sob na czacie ma dość juz CIebie
madzia ... prosze wystaw zdjecie w profilu
jak kto mają powazne wystawiają jak andro ,ulala , darek , lila i ja kiedyś
jak kto mają powazne wystawiają jak andro ,ulala , darek , lila i ja kiedyś
andro,a Ciebie nie? toć ktoś ostatnio nawet zauważył żeś 24 non stoper - mi tak nie piszą ...
Madziu77 dzieci głodne chodzą -maż CIe zdradza czy jak ze masz taką obsesje?
Ulala.. . Witaj.. .{{kawa}
a mój mąż Cię boli ... ja go mam i dzieci a Ty biedaczko MP ... tylko
wez do mnie juz nie pisz kobieto bo nie chce z TObą rozmawiac
klony Twoje obgadywały wszsysztkich w około a tera CIe zablokowano jako paskude
klony Twoje obgadywały wszsysztkich w około a tera CIe zablokowano jako paskude
Deki Witaj .. .
madzia77 i Twoje wymysły juz kazdy zna..obgadywałas ludzi na gg przez CIenie odszedł edi i dantev i inni..po praz ostatni pisze skoncz do mnie pisac!
andro jak nie chcesz żebym pisała do ciebie to zamknij japę ... i od***ol sie od mojej rodziny .... załóż własną wtedy pogadamy ...
nie niteresują mnie Twoje wywody i to co piszesz...
Zrób to samo odwal sie odemnie!!!!!!! bo ja na Twoje wpisy nawet nie zaglądam do poki sie nie przychrzanisz...wiec po praz ostatni pisze won!
Zrób to samo odwal sie odemnie!!!!!!! bo ja na Twoje wpisy nawet nie zaglądam do poki sie nie przychrzanisz...wiec po praz ostatni pisze won!
policzyć ci ile przez ciebie osób odeszło .. poczytaj komentarze pod swoim adresem od hefajstosa,wesołego - mi takich nikt nie przyklejał ...
od wesolego sie odchrzan bo wesoly nie chce miec z TObą nic wspolniego i nie masz racji nikt CIe nie poprze
nie masz zadnych argumentow..wszyscy mowią Ci to samo!!!!! nie ja pierwsza nie ostatnia
Ulala.. .
jak to nikt nie przyklejal ANDROMEDA CZYTAJ
9. pilka 2010-06-13 15:42:02 Kłodzko
ciebie wywłoko też wnet czeka reaktywacja łącznie z twoim mózgiem,który szuka zadymy.lubisz byc w kregu zainteresowania swoją denną postacią wsiuno
9. pilka 2010-06-13 15:42:02 Kłodzko
ciebie wywłoko też wnet czeka reaktywacja łącznie z twoim mózgiem,który szuka zadymy.lubisz byc w kregu zainteresowania swoją denną postacią wsiuno
pasko
juz zaznaczyłem kolor pomarancze TV
juz zaznaczyłem kolor pomarancze TV
pamper czysty jesteś czy coś w środku Cię zalało ... wklej cos może odnośnie andry czy ja mam to zrobić >...
madzia77 nie chce z TObą rozmawiać nie atakuj mnie ja nie będe Ciebie proste
Ludzie meli jakąś nadzieję,chcieli grać,a teraz się tylko kłócą za byle co...
biedna atakowana andra ... normalnie kraja - ciągle ktoś cos do niej ma ... biedaczysko ...
madzia... iść tam twoje miejsce
androo tez
androo tez
biedna madzia nikt z nią nie gada dopoki nie zaczepi andromedy
to ty robiłas te wpisy wiem tylko wrogowie nazywają mnie andra
tak masz duzo komputerów w domu pisałaś kiedys
to ty robiłas te wpisy wiem tylko wrogowie nazywają mnie andra
tak masz duzo komputerów w domu pisałaś kiedys
Pasko czytasz To Proszęto co madzia wkleja jest po prostu wulgarne zareaguj proszę
Koniec wiecej nie mam zamiaru sie zniżać do Twojego poziomu madziu 77 nie zycze sobie wiecej wpisów od CIebie pod moim adresem!
Pasko prosze o ograniczoną ilośc postów na czacie dla co niektórych użytkowników bo tego czytać sie nie da - nie tylko przez moją osobę ...
ulala
Pasko proszę już po praz któryś ów użytkownik mnie atakuje pierwszy wzbudzająć do agesjii zareaguj
an dra pisałam to nie księga życzeń ... pamiętasz czy z pamięcią nie tegez ...
madzia kłótnia na czacie i kopanie przeciwnika sprawia Ci przyjemność -wstyć sie
Sam9.. .
Pasko coraz mniej nowych użytkowników na czacie i ogółem na stronce - zgadnij dlaczego ...
hehe Pasko angażuje - jakież to żałosne ... przypomnij sobie jak poniewierałaś Darka z mamusią - pod publikę i Wy mówicie o kulturze - jak mu za plecami doopę obrabiałyście ulka wtedy wstyd nie było ... kopać innego człowieka na czacie - pamietasz czy wkleić????
hehe Pasko angażuje - jakież to żałosne ... przypomnij sobie jak poniewierałaś Darka z mamusią - pod publikę i Wy mówicie o kulturze - jak mu za plecami doopę obrabiałyście ulka wtedy wstyd nie było ... kopać innego człowieka na czacie - pamietasz czy wkleić????
Pasko zapytałam na forum co znaczy unter zostałam zatakowana przez madzie77 i tak sie juz ciągnie i to z najniższego poziomu..proszę jesli ta osoba będzie mnie atakować wulgarnie prosze zwróć na to uwagę dziekuje
Panie Pasko niech Pan zareaguje madzia77 nie po praz pierwszy robi taki syff z jakiś wymyślonych akcji..
zapytanie że wytrawny grasz długoletni nie zna podstawowych określeń .... agresją - próbuj mieszaj i buntuj Admina ... i co tym wskórasz????
bana ... żałosne ...
bana ... żałosne ...
Chce to z Toba wyjasnic bo to z madzia pisze to jest po prostu wstretne ,a nie zna relacji jakie nas łączyły
pasko...
ula z czata znam i to wystarczy ... i było z waszej strony beee nie ładnie ...
i co andra widzisz jak zachował się Pasko - jak prawdziwy Admin - nie udało się co ...
i co andra widzisz jak zachował się Pasko - jak prawdziwy Admin - nie udało się co ...
OPA
" Współpracę z Totalizatorem Sportowym zakończył pod koniec 2008 rok."
" Współpracę z Totalizatorem Sportowym zakończył pod koniec 2008 rok."
Pasko - spoko
coś się dzieje
jak na razie poziom trzymają
andro jeśli można to rada
ignoruj zaczepki
coś się dzieje
jak na razie poziom trzymają
andro jeśli można to rada
ignoruj zaczepki
madzia77 nie udało sie kłamstwa pisać niestedy ...brzydkie jest to co zmyślasz ale coż kazdy to juz wie
jackwar >>>
556587. andromeda 2011-10-21 (19:36)
madzia77 nie udało sie kłamstwa pisać niestedy ...brzydkie jest to co zmyślasz ale coż kazdy to juz wie
no i co Ty na to ...
556587. andromeda 2011-10-21 (19:36)
no i co Ty na to ...
dobra znikam i ide do sklepu
madzia77 to że Ty zmyslasz rózne bzdury to juz kazdy wie..niestety nie udało Ci sie to bo nikt CIe juz powaznie nie bierze
może koncert życzeń
dla Ulala w dzień jej święta
dla madzi i andromedy na zgodę
dla Ulala w dzień jej święta
dla madzi i andromedy na zgodę