Wpisy 55 628 – 55 727
12 lipca 2009 19:19 → 13 lipca 2009 19:31, 100 wpisów
ewelina zagraj 56.57.58.60.62.64.36.37 taka 8.chociaz bedzie czym dzielic
67 tez wpadnie w najbliższych losowaniach :)
dwie parki (65,67), (56,67)
PH ja zrobię to jutro na wydrukach,zobaczą czy jest jakiś tego sens(te które się powtarzają na 14 i 22)pozdro.
Byloby milo :)
A ty opa masz sklepik czy prowadzisz kolektore czy moze w kiosku masz maszynke ??
A ty opa masz sklepik czy prowadzisz kolektore czy moze w kiosku masz maszynke ??
Nie ma co się przejmować Panowie i Panie ja miałem dobrą wizję,a pykło mi tylko 2zł do przodu 10,42,80 z 7 liczb nie obstawiłem tych całości 10,20,30,40,50,60,70,80,a byłoby 20zł , a tak walcze dalej,nadal na 22 mam 10,42,44,49,67,69,80,pozdrawiam wszystkich grajacych i wygrajacych.
Do kiedyś tam bo wcięty jestem:-)dobranoc,a jutro zatypyje m0oja narzeczona.3majcie się.
Pod chatem nowy artykuł. Tym razem magia lotto według Gazety Olsztyńskiej. Zapraszam do zapoznania się z artykulikiem. Pozdrawiam
Przedni artykul :)
Ciekawi mnie skad oni biora taka propagande, a moze jednak lotto nie jest takie nieuczciwe jak myslimy i dba o nas :)
Ciekawi mnie skad oni biora taka propagande, a moze jednak lotto nie jest takie nieuczciwe jak myslimy i dba o nas :)
hej, a ja sobie gram w duzego jeden zaklad za 10gr, to fakt dalsze info na GG-7091914
taki sobie artykulik, napisany chyba przez jakąś praktykantkę dziennikarską...
kolekturę w materiale raz prowadzi Irena Matkiewicz a drugi raz Irena Matczak :)
kolekturę w materiale raz prowadzi Irena Matkiewicz a drugi raz Irena Matczak :)
Ale firmowy znaczy sie LOTTO czy kiosk prywatny np z gazetami i masz tam kolektore.
witam ja tez gram w Duzego Lotka -kupon po 10gr.zainteresowanych prosze o kontakt na g/g 16141216
PH swoją kolekturę w 50 letniej budzie i tylko to,planuję rozbudować bo nie wyrabiam,ale na razie nie ma pozwolenia...
a może Irenę Mateuszczak :)
Standardowo 60 godz. w tygodniu,w niedzielę zamknięte,bo trzeba mieć jakiś wolny dzień...napisali w tym artykule,że w poniedziałek jest mnóstwo ludzi...u mnie to jest najgorszy dzień.
Wlasnie OPA ty tez znalazles cieplo domowego ogniska i czy odczuwasz ta dobroc ktora obdarza cie lotto ?? I czy przychodzi do ciebie szczesliwy pan rysiek co trafia trojki i chce pomagac malym dzieciom.
Właśnie nie odczuwam,bo muszę się sam starać,sam robię reklamy,namawiam itd.właśnie myślę o zmianie roboty,żeby zarobić chociaż z 1500.
Jes kuf jest kuf trafilem 7/10 nareszcie cos trafilem :D
Ide sie urznac kupie flaszke i po wygranej :D
Ide sie urznac kupie flaszke i po wygranej :D
a ja mam 7\z9 ci to jest 300 zl mam kase na dalsza gre pozdrawiam graczy
hej,jak mozna mowic ze amigolotto to sciema skoro ja i wielu innych juz gra od 3 miesiecy kliknij do mnie to ci udowodnie GG-7091914
trójka razy 4 ,jest dobrze
byłem na amigolotto w mobilnej bazie firm, chciałem zobaczyć AGD w Azerbejdżanie,niestety dostęp tylko dla firm- hahahaha.......
to smutne że ludzie dają się nabierać na 10-cio groszowe zakłady,a jeszcze smutniejsze to że jak niedajboże cokolwiek wygrają...........oj będzie rozczarowanie
Niby tam pisze, że zakład jest za 10 gr ale wtedy z wygranej ma się 1/20. Można też grać za 2 zeta.
amigolotto.com nie pl,a te zakłady to przywożą na chacjendę czy wysyłają pocztą ?
nic nie przywożą i nie wysyłają chodzi o to żeby oskubać naiwniaków
ta firma to zwyczajna piramida-niestety
ta firma to zwyczajna piramida-niestety
coz ja tam bylem i widzialem jak to jest z tymi kuponami , i co ? widzialem jak maszyna te kupony skresla
za 5/6 to jeszcze wypłacą, ale maksa to nie ma takiej opcji, chyba, że aż tyle ludzi tam wtapia.
oczywiście że im wypłacą tylko że 200-250złza5/6,fakt jest taki że trochę im zazdroszczę pomysłu niedawno zaczeli a mają juz grubo ponad 2000 zawodników z kątami od 20zł w górę przy5000 to już będzie maszyneria,są lepsi od Onopiaka i jego genialnych systemów -apropos,może się ktoś odezwie z wygranych
pozdro
pozdro
No tak ,ale jak to zakład za darmo ? Sprzedają w swoim gronie,czy z jakiejś kolektury?
jest tak, że ludzie finansują wygrane innych, resztę biorą dla siebie. Im więcej ludzi z nimi gra, tzn więcej kasy wpłaci tym więcej mają dla siebie. Ale istnieje szansa że ktoś w końcu trafi 6 na 6. A tego raczej taka piramida nie wytrzyma, chyba, że zgromadzą tyle kasy w ciągu kilku lat. Bo zysk muszą mieć przecież.
ciekawa będzie sytuacja, jak się okaże, że np gościu trafił 6na6 na amigo. A w TS zrobią kumulacje bo nikt nie trafił chociaż to te same liczby i teoretycznie ta sama gra.
@dsg
Po pierwsze żeby odebrać nagrodę trzeba mieć kupon więc osoba która trafi 6 zostanie wyśmiana przez znajomych :)
Po pierwsze żeby odebrać nagrodę trzeba mieć kupon więc osoba która trafi 6 zostanie wyśmiana przez znajomych :)
Wiam tych co mają watpliwosci do amigo, jest taka generalna zasada, ze tylko 20 ludzi robi zrzutke po10 gr na jeden zaklad i w tym tez jest firma. A darmowy zaklad? Oczywiscie, bo go firma oplaca i tez dostaniesz 1/20 z wygranej dlatego jak podasz moj login hektor55 to firma da ci ten zaklad
A ja juz gram od maja i przy mojej wplacie 50 zl to mi wyplacono 800zl lacznie z prowizją w czerwcu. Ja nawet to niektorym oplacam abonament. a czemu ? to kliknij na moje GG 7091914
No i dalej, jest tam regulamin ktory dokladnie opisuje metode wyplaty dla grajacych ale trzeba go przeczytac dokladnie, a chodzi o to aby byla mozliwosc wyslania jak najwiecej kuponow i sam widzialem jak te kupony co maszyna je skreslila zanosili do kolektory
Hektor55 ja Tobie życzę wszystkiego dobrego!,bądż tylko ostrożny i nie angażuj dużej kasy. nara
Dzisiaj podobno lepiej grać wyłącznie suchotniczo, bo jest 13-ty. A 13-tego nikt podobno nie wygrał.
Moje typy na 22:00
1) 6,13,35,53,64,74,77
2) 19,26,32,37,48,67,69,73
1) 6,13,35,53,64,74,77
2) 19,26,32,37,48,67,69,73
jest super, po wczorajszym losowaniu z 22 znowu do przodu, jednak mi wpadło 56 i 65, oby tak dalej :) pozdrawiam
moze jest ktoś tak miły i poda mi 10sięć liczb ktore wpadną o 22 ??? ;D
dolar chciałbyś od razu cała dziesiatke?
kto by nie chciał :)
kto by nie chciał :)
Mi wystarczyłoby , że padło 6 z tych 10 podanych ..już bym była szczęśliwa :)
dolar89 poczytaj Forum i sam znajdziesz te 10 liczb ...a czy zostaną wylosowane to już nikt tego nie wie
te 67 to juz czas najwyzszy zeby wpadło o tej 22
zeby wygrywać trzeba rozmawiać o ludziach są inni . ja jestem słaby bo w nocy weselnej przyszedł kopciuszek chłopak i w nocy uciekł ale wszyscy go lubili nie mogłem pierwszy zdobyć dziewczyny ale czemu dla niego wszystko było .
no to na 22:
21,36,63,64,71,74,75,77,78,80
oraz
3,4,20,27,36,38,42,65,72,79
Powodzenia wszystkim i mowie Wam ze moje to pewniaki:D pzdr.
21,36,63,64,71,74,75,77,78,80
oraz
3,4,20,27,36,38,42,65,72,79
Powodzenia wszystkim i mowie Wam ze moje to pewniaki:D pzdr.
hej .Nie wiem czy wiecie ,w totomixie można puszczac juz na dwa losowania.pozdr
A w TM kurs na trzy pierwsze zakresy plusa lepszy trochę niż w Betgun
niedawno wrocilismy z totolotka i juz wiemy :)
Witam.Wysyłam na jutroDL,EXL:DL:1,17,25,
38,46,48.EXL:13,20,34,37,42.Jeżeli, ktos
chce skorzystać proszę bardzo.Pozdrawiam
38,46,48.EXL:13,20,34,37,42.Jeżeli, ktos
chce skorzystać proszę bardzo.Pozdrawiam
mam pytanie do super typerów: czym się kierujecie wybierając dany zestaw liczb na najbliższe losowanie?
eeelllaaaa.Twoje typowania DL na Forum
-to wyliczenia,czy natchnienie?.Pozdro.
-to wyliczenia,czy natchnienie?.Pozdro.
Ktoś mi odpowie? mam wrażenie , że jakbym napisała jakąś obelgę to byłby większy odzew...
mysia pysia jak ja bym byl super typerem to bym powiedzial ale nie jestem:D hehe
to było skierowane do wszystkich - bo tutaj wszyscy są super typerami ...mam ciekawe zestawy liczb ale nie wiem czym mam się kierować w danym dniu decydując który wyślę ...czy tym ,że przez jakiś czas go nie było ? proszę o podzielenie się swoimi sposobami- nie chcę liczb
Siemka wszystkim.Czemu w totmixie nie moge puścic 3 albo 5 ,6 10 liczb co te dziady znów wymysliły??
sam9 jeśli chodzi o moje typy na DL to nie natchnienie:)Dobieram liczby parkami.
gigo2 a to dziwne ja dzis puszczałam i szło ,mam trójki puszczone.
Słuchajcie puszczam w totomixie przez neta ,i musze numery zdarzen zmieniać 260 to liczba 80 wcześniej ta liczba miała oznaczenie 180
Totomix ma dzisiaj coś w systemie pokopane, nawet naziemny punkt mieszał niemożliwie z tymi liczbami jak wysyłałam
gigo2 juz Ci pisze co musisz zrobic bo oni zmienili jak puszczasz na 14,00 to normalnie ale jak na 22,00 to musisz zamiast liczby wpisac cos takiego 181+liczba jaką chcesz np 69 minus 1 wyjdzie ci 249 i musisz zamiast tej twojej liczby 69 wpisac to 249 .na kuponie wtedy jest liczba 69.Zrozumiałeś?