Wpisy 556 002 – 556 101
21 października 2011 13:33 → 21 października 2011 14:00, 100 wpisów
aniqa...Ty lepiej nie pij tej wódyzostań przy lampce winaPamiętam jak Cię z Twoim mężem szukaliśmy a Ty pod stołem smacznie spałaś
lila a spróbuj kiedyś jak się świeżo przegryza - to jest dopiero torpeda przebija wszystko - tylko nie próbuj na trzeźwo
Pęsko...można sobie spieprzyć wątrobę i żołądek.Nie pijam świństwa i wolę nie próbować.
to że ktoś wleje w siebie 1 l nie oznacza, że będzie siadział, jak wytańczy i coś zje to wleje drugi w siebie hehehehehe
Pęsko....ale widziałam taką świeżo rozrobioną butelkę,wszystko się w niej buzuje
amour my nie pijemy na akord ze kto wiecej tylko dla rozluznienia . Zreszta pilismy bo ja z wódką dalam sobie spokój. Wole wypić butelke wina
dlatego piszę nigdy te go nie zrobisz na trzeźwo - ale są nie raz sytuacje bez wyjścia i .... resztę sama wiesz
amour ale Ci tlumacze ze alkocholu przewaznie jest wiecej tylko ze ja pamietam pierwszego litra zawsze.
aniqa,,,,ja yeż wódki nie piję i nikt mnie nie namówi nawet jakby ona ***a ze złota była.Wolę albo
lila, no dużo widziałem, ludzi po wszystkim w sumie widziałem, więc pytaj jak coś
aniga to i tak super bo znam osoby co pamiętają pierwsze dwa drinki
lila i bardzo dobrze bo ja także nie - nawet ten mocniejszy Smirnow jest już ciężki.
Lila ja tesh to wole... Jak bylam mlodsza to eksperymentowalam jak kazdy chyba
Lila ja tak ale to jush przeszlość.... Lila a wiesz z kim przewaznie... Z tym co ostatnio próbowalam się skontaktować
a wracając do normalności bawicie się w zerówki 5ki ? Kideyś był taki fajny temat na forum ale padł
Lila ze świetym Mikolajem ... Chociaz się zastanawiam czy on taki swiety
amour....kiedyś słyszałam że,nie ma brzydkich kobiet,czasem tylko wina brak
Robal tak o te mi chodzi - jeszcze troszkę ich zostało, ale już coraz mniej
nie nie mówi mi lila, że te klinetki są piękne? krzywe jakieś trochę, i te fejsy
lila, może być nawet dużo wina, niektóre nawet po całej beczce by nie przeszły
amour...szczerze to nie widziałam dokładnie tej reklamy.Teraz jej się baczniej przyjrzę
Na 14
24-26-27-50-52-54
lila
Robal_36
pozostalym maniakom gier liczbowych
24-26-27-50-52-54
lila
Robal_36
pozostalym maniakom gier liczbowych
andromeda
aniqa no pisłem, że są laski, które nawet po beczce wina, nie spełnią standardów stawianych na zakresie 1 w moim mózgu
andruśka...no wydawał się,ale to było dawno temu.Pamiętasz jaki był nieśmiały na początkU???
Witam i powodzenia wszystkim