Wpisy 555 902 – 556 001
21 października 2011 12:45 → 21 października 2011 13:33, 100 wpisów
ale moze bedzie szczesliwy punkt i ludzie bedą tylko do niej chodzic
ja miałam swój ulubiony ,teraz zamkniety od lata ,bo buduja tesco ,ale bedzie 29 otwarcie i moj szczesliwy punkt
Ja jakos sie utrzymuje.. Wiadomo kokosów nie ma ale lepsze to niz nic
brawo!!
otwórzcie wszyscy swoje kolekturki i sami będziecie w nich grać!
Tesik lubi takich kolektorograczy hhheheheheheehheehe
otwórzcie wszyscy swoje kolekturki i sami będziecie w nich grać!
Tesik lubi takich kolektorograczy hhheheheheheehheehe
i jak zobaczymy,że ktoś ma fart koło 14 wysyłając będziemy od niego ściągać liczby
do tesco to nie nalezy ,tylko przy tesco bedzie,ta sama babka co była,tylko musiała sie schowac na te pare miesiecy ,bo wszytsko rozwalili
ania35
ja to durny łeb jestem i gram /w zasadzie/ na "stałe"
zero mapek ,zero statystyk , zero filtrów, wyliczeń i innego fiku-miku, czasem "z czapki"
ja to durny łeb jestem i gram /w zasadzie/ na "stałe"
zero mapek ,zero statystyk , zero filtrów, wyliczeń i innego fiku-miku, czasem "z czapki"
aniqa...nie ręczysz za siebie?ja też czasamimoże być laptos,brzmi z greki
Lila ja na ogol jestem jak wiesz ale jak sie napije redbulla albo czago innego z gurana to wstepuje we mnie
lul hej
a na mnie red bulle nie działają, wypiję z 3,4 i jestem taka sam ahaha ale jak z wódeczką to gitarka
a na mnie red bulle nie działają, wypiję z 3,4 i jestem taka sam ahaha ale jak z wódeczką to gitarka
Lila laptos się psuje zreszta jak zawsze. Lila dobrze ze nie jeblas jeszcze z krzesla za tego buahahaha
nom z wódeczką, bo czystej nie piję
laptos
oby, bo
jest w mojej trójeczce
stawka razy raz bez plusa - pozdrawiam
jest w mojej trójeczce
stawka razy raz bez plusa - pozdrawiam
wódki też nie pijęKierwa śmierdzi to gówno jak na oddziale w szpitalu
Lila jezeli chce eksperymentów z redem i wodka to radze dwa nie wiecej bo skutki sa tragiczne...
dokładnie, fuj drinka z chęcią
aniqa...ja nic nie radzę bo nie piję ani tego ani tego,więc o skutki się nie boję
aniqa...ja tylko piweczko albo jakieś dobre półwytrawne winko i to wszystko.No chyba że się zdarzy sznaps gruszkowy lub śliwkowy to jeden mały kieliszeczek a tak nic z mocniejszych trunków
Lila oczywiscie mowilam o dwóch kieliszkach ... Ale lepiej tego nie próbować bo jezeli ktos ma slabe to moze sięskonczyc szpitalem
ja whisky nie piję, generalnie to rzadko piję, jeśli już to okazyjnie drinki najchętniej
Lila ja pije wino teraz ale jak bylam mlodsza to eksperymenty na sobie robilam
aniqa...ja nigdy na sobie nie eksperymentowałam,szkoda było mi mojego zdrowia,niech inni to robią
Lila znajoma chciala być lepsza i wypila 4 kieliszki. A o skutkach wole nie mowic jakie byly
aniqa....byłaś? Ty dalej jesteś młoda.Co Ty pitolisz? Masz raptem 20kilka latekMŁODA tzn ile miałaś lat? 13,15?
Lila a jakie wiesz z energetykami skonczylam po tym co się stalo ... Lila mialam 17 jak kolega wiózł bez prawka znajoma na pogotowie bo przechlowala z redem
amour...no właśnie tak coś czuję,jakiś krem ptysiowy w ustacha co do LSD to chyba zażywasz bo wiesz jakie się ma loty
Lila ona chciala zaszpanować. Ale za to teraz ani reda ani wódki nie pije
aniqa...i bardzo dobrze,dostała nauczkę,widocznie tego jej było trzeba.Strach robi swoje.
e tam zaraz zażywam, poprostu mówię, po czym ma się konkretną jazdę
amour.....ale wiesz że,ma się konkretną jazdę.To w takim razie skąd to wiesz? Jest tylko jedno wytłumaczenie.Musisz zażywać.Ja nie biorę i nie wiem czy ma się jazdę czy też nie a Ty wiesz
Ja nigdy nie palilam jakis tam swinstw ani nie zazywalam. Wolalam cosik innego . A;e wyroslam z tego.
tak, jak widzisz ludzi po tym, jak zaczynają chodzić jak po szpilkach i krzyczeć, uwaga bo za jaja łapią te łapy wychodzące z podłogi to to mi wystarczy, żeby wiedzieć, że ma się jazdę
Lila ale mówię ci jak zajebiscie się gra na jak sie litra na czwórke poleci hahaha
dobra mniejsza z tym, ja mam i są ok już nie biorą nic, większość ma rodziny i są normalni, czasami flashback hehehehe
Lila ja nigdy nie mialam mocnej glowy zreszta moi znajomi tesh nie ale za to tanio nas impreza wynosila
aniqa to co wyrobicie przez całą noc na imprezie, o 1 litrze na 4 osoby?
amour nie... Kto ma sile pije wiecej. Ja przeważnie pamietam litra a pozniej kimka