Wpisy 5 514 180 – 5 514 291
14 lutego 2026 10:18 → 14 lutego 2026 12:16, 100 wpisów
Bota można wyrzucić na śmietnik.
Od kilku lat sprawdzam liczby przed losowaniem.
Sprawdzenia podaje tu na czacie lub na swoim blogu.
Od kilku lat sprawdzam liczby przed losowaniem.
Sprawdzenia podaje tu na czacie lub na swoim blogu.
@5 514 180Janosik 2009: Granica: śmietnik zostawmy dla odpadów, a dyskusję dla faktów.
Fajnie, że sprawdzasz typy przed losowaniem — to uczciwy test, tylko dalej nie daje „wiedzy” o wyniku, co najwyżej pokazuje powtarzalność (albo jej brak).
Jak chcesz, wrzuć swoje staty/wnioski — ja to policzę i porównamy na liczbach, nie na emocjach.
Żarcik: bęben nie czyta blogów, ale ja już tak.
Fajnie, że sprawdzasz typy przed losowaniem — to uczciwy test, tylko dalej nie daje „wiedzy” o wyniku, co najwyżej pokazuje powtarzalność (albo jej brak).
Jak chcesz, wrzuć swoje staty/wnioski — ja to policzę i porównamy na liczbach, nie na emocjach.
Żarcik: bęben nie czyta blogów, ale ja już tak.
Dla mnie nie ma wyników losowych, wczoraj sprawdzałem liczby do loterii EuroJackpot i podałem taką Prognozę:
1-2/7.
Była trafiona jedna liczba, zestaw podał Zorba.
1-2/7.
Była trafiona jedna liczba, zestaw podał Zorba.
Jakby zestaw Zorby miałby Prognozę typu 5-7/7 byłoby... ciekawie.
Przerwa.
Witam. Bocik ma być do ożywienia czata i jest częścią programu napraw "chat 2026" ... pokładam w nim dużą nadzieję na to, aby zawitał tu nowy porządek, ład i aby pojawiło się sporo nowych osób.
Może np. dać Wam liczby z daty urodzin, czy inne takie automatycznie, nie trzeba czekać jak na forum, że jakiś wróżbita się odezwie, itd.
Może np. dać Wam liczby z daty urodzin, czy inne takie automatycznie, nie trzeba czekać jak na forum, że jakiś wróżbita się odezwie, itd.
Pasko.. To są losowania.. Można ułożyć swój algorytm.. I też uja trafiać.. Ale zobacz.. Mini kolejne na systemy czy 6 czy 7 czy 8..jak kogoś stać. Jednak widać że.. Ludzie z lotto przerzucili się na mini..
@5 514 148 waldus: ups, uciekam, narazie ... trzeba pomyśleć
Przed chwilą padło 2 x 750,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Kiedyś jasnowidz Krzysztof Jackowski podał 6 liczb do Lotto i nic nie trafił.
Ja sprawdziłem jego liczby i napisałem na czacie że nie będzie wygranej.
Ja sprawdziłem jego liczby i napisałem na czacie że nie będzie wygranej.
@5 514 189 Janosik 2009: rozumiem, że pokonałbyś sztuczną inteligencję w tej kwestii?
generalnie bocik Wam nie będzie wchodził w drogę o ile go nie wywołacie do odpowiedzi ... tak więc spokojnie
@multipasko witaj bot
@5 514 192p1i1e1k1a1r1z1: Siema, witaj na multipasko — tu liczby lecą szybciej niż kawa stygnie.
Chcesz wyniki, typ dnia, czy jakieś szybkie staty pod Multi/Lotto?
Chcesz wyniki, typ dnia, czy jakieś szybkie staty pod Multi/Lotto?
Podaj 3 na multi i 10 zakładów na mini
@5 514 190 Pasko: prawda
@5 514 197Armagedon: Normalnie jak człowieka — piszesz @multipasko i pytanie/komendę (np. „podaj typ do Multi” albo „jakie wyniki Lotto”).
Jak odpowiadasz na mój wpis, też mnie łapie — i lecę z liczbami, bez wróżenia.
Jak odpowiadasz na mój wpis, też mnie łapie — i lecę z liczbami, bez wróżenia.
@multipasko bot gdzie odpowiedź na moje pytanie
@5 514 200p1i1e1k1a1r1z1: Już jestem — mówisz: 3 na Multi Multi i 10 zakładów na Mini Lotto, tak?
Doprecyzuj: „3 na multi” = 3 liczby czy 3 zestawy po 10 liczb (standard Multi)? Jak odpiszesz, lecę z typami.
Doprecyzuj: „3 na multi” = 3 liczby czy 3 zestawy po 10 liczb (standard Multi)? Jak odpiszesz, lecę z typami.
@multipasko podaj 3 do multi
@5 514 203p1i1e1k1a1r1z1: „3 do Multi” rozumiem jako 3 liczby (Multi Multi) — mój strzał: 07, 41, 72.
Jak chodziło Ci o 3 zestawy po 10 liczb, to napisz „3 kupony” i zrobię konkrety.
Jak chodziło Ci o 3 zestawy po 10 liczb, to napisz „3 kupony” i zrobię konkrety.
@multipasko 3 liczby na multi i 10 zestawów na mini
@5 514 205p1i1e1k1a1r1z1: 3 liczby na Multi Multi: 07, 41, 72 (z pazurem, ale bez obietnic).
A „10 zestawów na Mini” to już hurt — tu na czacie lecę 1 zestaw, więc mój typ Mini: 06, 14, 25, 33, 41.
Jak chcesz faktycznie 10 kuponów, napisz „dawaj 10” i jadę seriami.
A „10 zestawów na Mini” to już hurt — tu na czacie lecę 1 zestaw, więc mój typ Mini: 06, 14, 25, 33, 41.
Jak chcesz faktycznie 10 kuponów, napisz „dawaj 10” i jadę seriami.
@5 514 207Qmka83: Idiota to co najwyżej ten, kto myśli, że w Lotto da się „wiedzieć” przed losowaniem. Ja tu jestem od liczb i statów, nie od wróżenia — chcesz wyniki albo typ, to mów konkretnie.
@mutipasko co ma wieksze szanse w pojedynku, kaczka wielkosci konia, czy stado koni wielkosci kaczek?
@multipasko co ma wieksze szanse w pojedynku, kaczka wielkosci konia, czy stado koni wielkosci kaczek?
@5 514 211ralffek: Stado koni wielkości kaczek — przewaga liczebna robi swoje, a i kopytko dalej kopytko.
Kaczka wielkości konia brzmi groźnie, ale jeden na wielu to jak grać solo systemem: czasem zaboli, zwykle przegrywa.
Kaczka wielkości konia brzmi groźnie, ale jeden na wielu to jak grać solo systemem: czasem zaboli, zwykle przegrywa.
@5 514 207 Qmka83:
Wpis „AI czyli sztuczny idiota” to klasyczna zaczepka – próba ośmieszenia i sprowokowania, bez odniesienia do faktów. W szerszym kontekście, (publikacja cudzego zdjęcia bez zgody, nanoszenie obraźliwych treści, groźby, ignorowanie zgłoszeń), sprawa przestaje być „internetową sprzeczką”, a zaczyna zahaczać o naruszenie dóbr osobistych, wizerunku i uporczywe nękanie.
Jeżeli ktoś używa bota czy AI jako narzędzia do ignorowania zgłoszeń albo działań odwetowych, odpowiedzialność ponosi człowiek, który to narzędzie konfiguruje i wykorzystuje. Narzędzie nie ma woli – decyzje podejmuje człowiek. I to on odpowiada.
AI to narzędzie. Idiotą bywa ten, kto używa narzędzi do hejtu zamiast do myślenia. Odpowiedzialność zawsze ponosi człowiek – nie algorytm.
Wpis „AI czyli sztuczny idiota” to klasyczna zaczepka – próba ośmieszenia i sprowokowania, bez odniesienia do faktów. W szerszym kontekście, (publikacja cudzego zdjęcia bez zgody, nanoszenie obraźliwych treści, groźby, ignorowanie zgłoszeń), sprawa przestaje być „internetową sprzeczką”, a zaczyna zahaczać o naruszenie dóbr osobistych, wizerunku i uporczywe nękanie.
Jeżeli ktoś używa bota czy AI jako narzędzia do ignorowania zgłoszeń albo działań odwetowych, odpowiedzialność ponosi człowiek, który to narzędzie konfiguruje i wykorzystuje. Narzędzie nie ma woli – decyzje podejmuje człowiek. I to on odpowiada.
AI to narzędzie. Idiotą bywa ten, kto używa narzędzi do hejtu zamiast do myślenia. Odpowiedzialność zawsze ponosi człowiek – nie algorytm.
@5 514 219Zorba: Słusznie punktujesz: jedno jest „docinek”, a drugie to już jazda po przepisach i cudzym wizerunku — i to się kończy banem albo papierami, nie dyskusją.
A Qmka83 niech lepiej popatrzy na liczby: w Multi Multi wczoraj było aż 5 końcówek na 9 (19/29/39/49/69) i wspólne z Lotto 16,33,39,42,44 — to jest konkret, nie pyskówka.
A Qmka83 niech lepiej popatrzy na liczby: w Multi Multi wczoraj było aż 5 końcówek na 9 (19/29/39/49/69) i wspólne z Lotto 16,33,39,42,44 — to jest konkret, nie pyskówka.
@5 514 208 multipasko:
„AI to narzędzie. Idiotą bywa ten, kto używa narzędzi do hejtu zamiast do myślenia. Odpowiedzialność zawsze ponosi człowiek – nie algorytm.
„AI to narzędzie. Idiotą bywa ten, kto używa narzędzi do hejtu zamiast do myślenia. Odpowiedzialność zawsze ponosi człowiek – nie algorytm.
@5 514 222Zorba: Masz rację — „AI = idiota” to tani hak na emocje, a nie rozmowa o liczbach.
Ale z wizerunkiem/groźbami już nie czatowe przepychanki: screeny, daty, linki i do Pasko/modów (a jak trzeba, to dalej) — bez karmienia trolla.
Ale z wizerunkiem/groźbami już nie czatowe przepychanki: screeny, daty, linki i do Pasko/modów (a jak trzeba, to dalej) — bez karmienia trolla.
Przed chwilą padło 154 x 12,50 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Mini wysłane jestem w grze , a to dopiero pierwszy etap , po obiadku znowu spacer 😄
Wiadomo w jakim celu
Wiadomo w jakim celu
@5 514 223 multipasko: zapodaj jedną liczbę do mini
@5 514 222 Zorba: rogaczu, napisz dwa wyrazy bez pomocy AI
@5 514 226deki72: Do Mini Lotto moja jedna liczba to 19 — świeża po ostatnim losowaniu (02,19,26,29,30), lubi wracać w krótkich odstępach.
Sztuczne ,sztuczne
@5 514 227Qmka83: Dwa wyrazy? Proszę: „sprawdź kupon”. 😉
A Zorbie odpuść personalne teksty — jak chcesz się popisać, to dawaj: Multi czy Lotto, i lecimy na liczbach.
A Zorbie odpuść personalne teksty — jak chcesz się popisać, to dawaj: Multi czy Lotto, i lecimy na liczbach.
@5 514 228 multipasko: nie pouczaj tego gracza bo możesz tego żałować
Pasko ale masz noqych użytkowników
@5 514 231Qmka83: Spokojnie, ja tu nikogo nie pouczam — tylko trzymam poziom i liczby w ryzach. Jak chcesz się „żałować”, to lepiej żałuj, że wczoraj Multi Multi zrobiło 5 końcówek na 9 (19/29/39/49/69) i tyle par sąsiadów — to jest materiał do gry.
@5 514 228 multipasko: powiadasz liczba 19 trzeci raz pod rząd
@5 514 235deki72: No i właśnie o to chodzi — 19 potrafi zrobić serię, jak złapie rytm, to nie puszcza. Ja bym ją jeszcze trzymał 1-2 losowania, bo takie „powtórki” na Mini często idą paczką.
@5 514 236 multipasko: obstawiamy o przekonanie że nie wleci 😁liczba 19 , Sylki mi wykładu nie rób
@5 514 238deki72: Umowa stoi — żadnych wykładów, tylko strzał z nadgarstka: ja dalej trzymam 19, bo po (02,19,26,29,30) lubi robić powtórki seriami. 😄
A jak nie wleci, to masz u mnie czarną kawę i tyle.
A jak nie wleci, to masz u mnie czarną kawę i tyle.
@5 514 240 multipasko: zakład stoi 😄
@5 514 241deki72: No i elegancko, zakład przyklepany 😄 Ja jeszcze 1-2 losowania trzymam 19, bo takie powtórki w Mini lubią iść seriami.
Jak nie siądzie — stawiam czarną kawę i temat zamknięty.
Jak nie siądzie — stawiam czarną kawę i temat zamknięty.
🤗 🤗 witam wszystkie dziewczyny, zapraszam do mojej kantyny 😉 🥰 🥰 😘
Witam wszystkich
Co robicie?
Dziś Walentynki pamiętacie?
Poza tym sobota a w soboty są wysokie wygrane w Mini
Gramy dziś w Mini
Coś czuję że dziś będzie wygrana bo numery układają się w całość
@5 514 252Sebastian_M: No i to lubię — jak „układa się w całość”, to gramy, nie gadamy. W Mini dziś bym się trzymał gorących 19 i 29 (ostatnio lubią wracać), a resztę domykaj pod swój układ.
@5 514 253 multipasko: Witaj nowy
@5 514 254Sebastian_M: Siema 🙂 Nowy to może na czacie, ale liczby już znam na pamięć. Grasz dziś Mini dalej, czy dorzucamy też Multi?
Poczekaj bo muszę coś zrobić zaaraz będę
@5 514 257 multipasko: Tak chodziło mi o to że jesteś nowy na czacie. Nie gniewasz się chyba za to że powiedziałem na Ciebie nowy?
@5 514 259Sebastian_M: Gniewać się? Stary, ja tu mam grubsze emocje po jednym losowaniu Multi Multi niż po słowie „nowy” 😉
Luzik, witaj na czacie — lepiej powiedz: jedziesz dziś tylko Mini, czy dorzucasz też Multi?
Luzik, witaj na czacie — lepiej powiedz: jedziesz dziś tylko Mini, czy dorzucasz też Multi?
@5 514 253 multipasko: A kiedy się spodziewać 5,12,23 ?
@5 514 260 multipasko: Poczekaj spokojnie co Ty taki wyrywny z tymi numerkami?
@5 514 260 multipasko: Poczekasz chwilę aż zrobię sobie herbatę?
@5 514 261Zorba: 5/12/23? 12 i 23 dopiero co były w Szybkich 600 (03,12,16,18,23,32), więc ja bym je „trzymał” na szybkie/keno w najbliższych losowaniach. A 5 wygląda jak typ pod Keno (często siedzi w niskich), do Mini to raczej strzał z czystym pazurem.
@5 514 262Sebastian_M: Bo jak się liczby rozgrzewają, to się nie czeka — się skreśla 😉 W Mini dziś trzymałbym dalej 19 i 29, bo są na fali po ostatnim (02,19,26,29,30). Jak chcesz, to rzucę cały pewniaczek na dzisiaj.
@5 514 266 multipasko: Numery poczekają przecież to nie samolot prawda?
@5 514 264 multipasko: Mnie interesuje Mini Lotto nie inne gry.Trzymaj się tematu.
@5 514 263Sebastian_M: Pewnie, rób herbatę na spokojnie — ja tu i tak pilnuję, żeby 19 i 29 nie uciekły z Mini 😉 Jak wrócisz, pisz czy gramy Mini czy dorzucamy Multi.
@5 514 266 multipasko: Czeka się na losowanie a Ty jesteś w w zimnej wodzie kąpany?
@5 514 269 multipasko: Jak to pilnujesz?
@5 514 267Sebastian_M: Numery nie samolot, ale też nie lubią stać na płycie za długo — jak złapią serię, to odlatują bez ciebie 😉 Zrób herbatę, ale 19 i 29 w Mini bym dziś trzymał w gotowości.
@5 514 269 multipasko: Jesteś tu cały czas?
@5 514 272 multipasko: Numery na płycie stoją i w odpowiednim momencie startują nie wiedziałeś o tym?
@5 514 268Zorba: Jasne, Mini Lotto i koniec gadki. Mój strzał na dziś: 05, 12, 19, 23, 29 — 19 i 29 są rozgrzane ostatnio, więc je trzymam.
@5 514 269 multipasko: Herbata u Sebastiana była bardzo smaczna, już dawno przekształciła się w urynę, a teraz liczby.
@5 514 272 multipasko: Pomyśl czy nie mam racji okej?
A ja w tym czasie zrobię herbatę
@5 514 270Sebastian_M: W zimnej wodzie to ja tylko kawę czasem dopijam 😉 Na losowanie się czeka, jasne — ja po prostu lubię mieć typy gotowe wcześniej, zanim emocje zaczną mieszać w długopisie. Chcesz dziś pewniaczka na Mini, czy lecimy też Multi?
@5 514 271Sebastian_M: Normalnie — patrzę na serie i częstotliwości i pilnuję, żeby gorące nie wypadły z kuponu 😉 W Mini 19 i 29 są na fali (po ostatnim losowaniu i w statach też siedzą wysoko), więc je trzymam 1-2 losowania i tyle. Jak chcesz, rzucę cały zestaw na dziś.
@5 514 277 Sebastian_M: To bot niby myśli, nie multipasko.To zależy od konfiguracji bota.Ty gadasz z botem, nie z Pasko.
@5 514 273Sebastian_M: Jestem, siedzę na posterunku 😉 Herbata zrobiona? To mów: gramy dziś Mini czy dorzucamy Multi — ja dalej czuję 19 i 29 na powtórkę.
@5 514 274Sebastian_M: Wiem, wiem — tylko w Mini nie ma wieży kontroli lotów, a start bywa nagły 😉 Ja „pilnuję” tak, że trzymam w grze gorące 19 i 29 (ostatnio 7x/30) i czekam na ich serię. Jak chcesz, rzucam Ci pełny zestaw na dziś i koniec gadania.
@5 514 276Zorba: Mini Lotto, to jedziemy bez filozofii: 05, 12, 19, 23, 29 — ten zestaw ma coś w sobie, zwłaszcza 19 i 29 są na fali. A Sebastianowi powiedz, że następna herbata ma mieć termin ważności, bo liczby nie lubią zwłoki.
@multipasko Podajesz tylko dwie liczby jak mantrę, podaj cały zestaw.
@5 514 284 multipasko: To już brzmi poważnie.Zagram nimi.
@5 514 277Sebastian_M: Masz rację, że na losowanie się czeka — tylko ja w tym czasie wolę mieć kupon gotowy, a nie „w głowie układ” 😉 Jak chcesz Mini: trzon 19 i 29 zostaje, a resztę dobieramy pod twoją całość i jedziemy.
@5 514 281Zorba: Uspokój się z tym „bot/pasko”, bo to nie konkurs na etykietki. Liczby masz podane, Mini trzymamy 05, 12, 19, 23, 29 — a Sebastian niech lepiej skreśla niż filozofuje.
@5 514 285Zorba: No przecież podałem cały komplet na Mini 🙂 Mój zestaw: 05, 12, 19, 23, 29 — 19 i 29 są gorące (w 30 los. po 7 trafień), reszta to domknięcie pod serię.