Wpisy 5 510 802 – 5 510 945
10 lutego 2026 19:09 → 10 lutego 2026 20:12, 100 wpisów
cóż kto nie pasuje blokujmy a będzie spokój na czacie i tyle jak tak ma być to niech już tak będzie
dopiero co 🎄 stała ubrana mrugnąłem kupka popioły z niej ostała się normalnie strach mrugać
po prostu nabudowane zostało coś co było bez sensu.
Dlaczego?
Bo miało chronić, że ktoś napisze post publicznie i nie chce, żeby osoba X go przeczytała. To było całe znaczenie. Albo nie chce, żeby osoba Y go przeczytała.
Tylko to nie działało. Bo osoba X czy Y mogła w pewnym momencie nie wiadomo kiedy, stworzyć nowe konto, wejść z niego i przeczytać i tak wpis, zanim zostałby zablokowany.
Jak widać więc funkcja, aby publiczny wpis nie trafił w czyjeś ręce nie ma prawa działać.
No więc są też posty niepubliczne, tylko do zaufanych, czy prywatne. One są bezpieczne. Tutaj jest pełna kontrola... nowe konto nie pomoże, wylogowanie nie pomoże. Tylko osoby z listy mogą widzieć taki wpis.
Z powyższego wynika, że nie ma co chronić za wszelką siłę "wpisy publiczne".
Czat ma być czatem, nie walką z ochroną publicznych wpisów.
Natomiast było to jednocześnie narzędzie do dziwnych akcji, niepotrzebnie, przez tych, którzy za wszelką cenę chcieli czytać, a byli przez innych blokowani od czytania ich publicznych wpisów.
Dlaczego?
Bo miało chronić, że ktoś napisze post publicznie i nie chce, żeby osoba X go przeczytała. To było całe znaczenie. Albo nie chce, żeby osoba Y go przeczytała.
Tylko to nie działało. Bo osoba X czy Y mogła w pewnym momencie nie wiadomo kiedy, stworzyć nowe konto, wejść z niego i przeczytać i tak wpis, zanim zostałby zablokowany.
Jak widać więc funkcja, aby publiczny wpis nie trafił w czyjeś ręce nie ma prawa działać.
No więc są też posty niepubliczne, tylko do zaufanych, czy prywatne. One są bezpieczne. Tutaj jest pełna kontrola... nowe konto nie pomoże, wylogowanie nie pomoże. Tylko osoby z listy mogą widzieć taki wpis.
Z powyższego wynika, że nie ma co chronić za wszelką siłę "wpisy publiczne".
Czat ma być czatem, nie walką z ochroną publicznych wpisów.
Natomiast było to jednocześnie narzędzie do dziwnych akcji, niepotrzebnie, przez tych, którzy za wszelką cenę chcieli czytać, a byli przez innych blokowani od czytania ich publicznych wpisów.
@5 510 801 Niunia30: a tam zdjęcie ... nawet jest film jak głaskam tego osła...
@5 510 807 dzikus: dziki
@5 510 808 Pasko: są zwierzaki super pamiętam jak dałeś
@5 510 804 Pasko: O moj Boze , to wszystko przz tego Wladimirpucinowicz, zawojowal nie tylko Ukraina, ale i czatem multipasko.
@5 510 810 Myvictory: A to z 7 czerwca 25 pamietasz? Fajny osiol ten po lewej, taki wrażliwy
@5 510 809 wasyl-piaski:
@5 510 807 dzikus: siema hejterze masz jaki wskan ?
@5 510 808 Pasko: To nie to.Z czerwca 25 jak glaskales osla.
@5 510 808 Pasko: Nie stresuj zwierzat.
@5 510 808 Pasko: A odpowiesz na pytanie odnosnie groźby śmierci?
zmiany zmiany zmiany na stronce oj oj jednym pasuje jednym nie ale z czasem się przyzwyczaimy za bardzo kochamy multipasko by odejść
Pasko czy można otrzymać koszulkę multipako.pl tylko bym nie czekał rok lub wieczność
@5 510 819 Myvictory: Tak, strona techniczna nie ma sobie rownej, ale te groźby zabojstwa to juz nie milosc.
@5 510 821 Niunia30: może to żart taki
loguje sie widze
wylogowywuje sie widze wiecej
dobre
wylogowywuje sie widze wiecej
dobre
Myvictory ,,chcesz potrzebowac koszula z napisem pasko ,, a potem co dalej nie wiesz
@5 510 828 krzysio: będę nosił w lecie jak znalazł
@5 510 823 Myvictory: To zart powiadasz?
W dniu 14.12.2025 r. o godz. 18:18 na czacie internetowym serwisu multipasko.pl użytkownik posługujący się nickiem „Wujek74” zamieścił publiczny wpis skierowany bezpośrednio do użytkownika „Niunia30”, zawierający wulgarne treści oraz jednoznaczną groźbę pozbawienia życia.
Treść wpisu (zachowana w formie zrzutu ekranu) zawierała sformułowania wprost wskazujące na zamiar odnalezienia i zabicia adresata wypowiedzi. Wpis miał charakter bezpośredni, personalny oraz publiczny i mógł wzbudzić uzasadnioną obawę spełnienia groźby.
Pomimo tego, że treść miała znamiona groźby karalnej, nie odnotowano jakiejkolwiek reakcji administratora czatu, w szczególności:
nie usunięto wpisu,
nie zablokowano konta autora,
nie udzielono ostrzeżenia,
nie podjęto działań zabezpieczających.
W dniu 10.02.2026 r. o godz. 17:39 użytkownik Niunia30 publicznie zwrócił się na czacie do administratora (nick: Pasko) z pytaniem dotyczącym braku reakcji na wskazaną groźbę. Również na to zgłoszenie nie udzielono żadnej odpowiedzi.
W dniu 14.12.2025 r. o godz. 18:18 na czacie internetowym serwisu multipasko.pl użytkownik posługujący się nickiem „Wujek74” zamieścił publiczny wpis skierowany bezpośrednio do użytkownika „Niunia30”, zawierający wulgarne treści oraz jednoznaczną groźbę pozbawienia życia.
Treść wpisu (zachowana w formie zrzutu ekranu) zawierała sformułowania wprost wskazujące na zamiar odnalezienia i zabicia adresata wypowiedzi. Wpis miał charakter bezpośredni, personalny oraz publiczny i mógł wzbudzić uzasadnioną obawę spełnienia groźby.
Pomimo tego, że treść miała znamiona groźby karalnej, nie odnotowano jakiejkolwiek reakcji administratora czatu, w szczególności:
nie usunięto wpisu,
nie zablokowano konta autora,
nie udzielono ostrzeżenia,
nie podjęto działań zabezpieczających.
W dniu 10.02.2026 r. o godz. 17:39 użytkownik Niunia30 publicznie zwrócił się na czacie do administratora (nick: Pasko) z pytaniem dotyczącym braku reakcji na wskazaną groźbę. Również na to zgłoszenie nie udzielono żadnej odpowiedzi.
@5 510 830 Niunia30: no groźny wpis to prawda nie widziałem go osobiście w na czacie wtedy cóż powiedzieć mocne
@5 510 833 Myvictory: No, widzisz.
może był pod mocną presją zburzenia emocjonalnego nie ma pojęcia
@5 510 836 Myvictory: To nie ma znaczenia, i nie pierwszy raz bo Sevastiana tez chce zabic, ale tak , zeby zyl.Nawey humanitarnie, bo skuje morde i karetke wezwie - ma sumienie facet.
@5 510 838 Myvictory: Nigdy w zyciu.Ja juz mam odpowiednio urzadzony pokoj.Jaki pokoj takie meble.
czyli blokada chociaż z takie słowa byłs sprawa Jak za wpis o Szanownym Panu Owsiaku starsza kobieta pisała zaraz policja i sąd i skazanie
@5 510 842 Myvictory: Prawo niech zawsze prawo znaczy...
oj gosia chora
bo nawet nie zagląda mp
bo nawet nie zagląda mp
@5 510 830 Niunia30: a może powiesz czym był sprowokowany mój wpis?
Bo bez przyczyny go nie napisałem
No pokaż wpis ktury to został zamieszczony przez ciebie parę wpisów wcześniej od tego mojego
Bo bez przyczyny go nie napisałem
No pokaż wpis ktury to został zamieszczony przez ciebie parę wpisów wcześniej od tego mojego
w sumie tej groźny by nie dała rady spełnić z związku z wiekiem odległością ale mimo to została skazana
acha chora też jest ale jednak szybko policja i szybkie działanie
Myvictory ,, no wiem .. ale przykro ,, kobieta chora nie moze byc do ,, w ... ..a drugi bogaty smiechu i zdrowy ,,
jeszcze 44 tys 706 wpisów
@5 510 848 krzysio: niech chcę tego rozwijać różnie na to ludzie za reagowali jedni poparli drudzy skrytykowali takie czynności wobec kobiety
Myvictory ..ale on zabrali pinidze i potem kiedy nie zyczył <<<pana Myvictory << niz teroz nie wiedziałes ,, kto tak spotkał wisniewski słyszał
dobrze teraz blokujemy osoby pokroju Niunia30 ... będziemy takich hejterów masowo blokować to kolejny etap odnowy czata.
@5 510 853 Pasko: blokada chwilowa na ostrz....czy stała
@5 510 854 wasyl-piaski: stała
@5 510 858 Pasko: oj to cza uwazac co sie pisze
bo nie mam 2 nicka
przyjmuje bardzo dobrze konstruktywną krytykę ... jeśli ktoś natomiast pisze coś co w ogóle do mnie nie trafia i po prostu szuka na siłę uwagi, to blokada.
wujek czemu mnie blokłes
a gdzie wybaczenie i miłosierdzie każdy może zboczyć z ścieżki prawdy
@5 510 868 Myvictory: nie ma zlituj sie
@5 510 865 Pasko: bierz pieniądze za każdy wpis chat działa jak terapia kogo nie zabije to wzmocni
@5 510 873 panoramix:
@5 510 873 panoramix: a ja myślałem że za każdy wpis dostane kasę się wysilam a to ja mam płacić za wpis o matko
@5 510 876 wasyl-piaski:
@5 510 878 Myvictory: przez poprzez pomagam
jedyne wyjście to za płacić dobrym hakerom jak coś komuś nie pasuje na multipasko
pasko mozna oddac podatek 1.5% na rozbudowe strony
multi fundacja przemocy wchodzisz na własne ryzyko i masz problem
@5 510 891 panoramix: było by na osoby z ciezkimi urazami głowy po 24 godz na czacie
i renta
i renta
mamy 2026 i zmiany jednak Jackowski przewidział duże zmiany na portalach nie pomylił się
powinien tu byc napis na dole zapoznałes sie z plikami cokie
wchodzis na własną odpowiedzialnosc
wchodzis na własną odpowiedzialnosc
@5 510 895 Myvictory: jackowski good
robie kafe kto chce zapowiada sie długa noc
@5 510 901 panoramix: w tym tyg planuje ustrzelic 9/9 bez plusza
@5 510 904 wasyl-piaski: bierz z pluszem a bez milka
@5 510 906 panoramix: juz robie
bez plusza ts chytry
bez plusza ts chytry
@5 510 906 panoramix: ile zukero
@5 510 904 wasyl-piaski: nie odhaczyłem i na ogólny idzie
@5 510 909 wasyl-piaski: zero zukero
@5 510 910 panoramix:
@5 510 912 wasyl-piaski: slim w studniówkowy garnitur wbijamy
@5 510 913 panoramix: oj to ja juz nie wejde w gang
@5 510 916 wasyl-piaski: sprawdź może m\a domieszkę laycry
@5 510 917 panoramix: a z tym to wejde w gumo/gang
@5 510 922 Pasko: idziesz po nas?
każda normalna osoba będzie mogła swobodnie pisać na multipasko i niczego się nie bać ... to ma być fajny czat do bieżącej dyskusji, bez archiwum, bez wyciągania przeszłości na jakieś nicki.
@5 510 922 Pasko: przypakowałeś ostatnio
zero hejtu, zero trollowania, zero robienia z multipasko narzędzia do zabawy
tylko lotto + bieżące problemy ludzi, czy tego co się dzieje naokoło nas...
@5 510 934 Pasko:
jak ktoś ma ciekawe pomysły/przemyślenia to zapraszam do dyskusji, jak widać zmiany potrafię bardzo szybko wdrażać, jeśli widzę, że są dobre i ciekawe.
@5 510 935 Pasko: i pogoda pogoda neutralna
Albo w 2026 czat pokaże, że przynosi wartość multipasko albo zniknie całkiem.
@5 510 931 Pasko: poprosze o definicje odklejeni bo ai podpowiada kup tasme i klej do tapet
@5 510 938 Pasko: juden człowiek w centrali przy maszynie do losowania pomyśl