Wpisy 5 508 014 – 5 508 207
7 lutego 2026 14:25 → 7 lutego 2026 21:40, 100 wpisów
Kto chce?
Czekam 5 minut nie dłużej.
Jestem koło Fioletowej budki więc nie ma to problemu
Na dworze jak mówiłem jest dość ciepło.
Ostatnio było minus 21 st C to ciepła się nie odczuwałam
@5 508 020 Tom1:
@5 508 020 Tom1:
Teraz czekamy na trafienie 5/5
Teraz czekamy na trafienie 5/5
Przykre ale to jest prawda.
Bez urazy ale każdy może wyrazić tu swoje opinie.
A te całe blokowania wprowadzone są po to aby uciec przed odpowiedzialnością, pójść na łatwiznę, nie mieć problemów z ich rozwiązaniem.

Z całym spokojem warto odnotować pewną selektywność uwagi. Wynik 9/10 w Multi Multi to obiektywnie bardzo wysoki rezultat — szkoda, że akurat ten szczegół umknął administracyjnemu oku.
Za to odwrotność liczb 74/47 u ulubionego hejtera została dostrzeżona natychmiast i z należytą czułością.
Widać więc, że niektóre liczby są po prostu bardziej widoczne od innych — zwłaszcza wtedy, gdy pasują do wcześniej ustalonej narracji. Subtelna sprawa, kwestia perspektywy.
Za to odwrotność liczb 74/47 u ulubionego hejtera została dostrzeżona natychmiast i z należytą czułością.
Widać więc, że niektóre liczby są po prostu bardziej widoczne od innych — zwłaszcza wtedy, gdy pasują do wcześniej ustalonej narracji. Subtelna sprawa, kwestia perspektywy.
@5 508 037 Sebastian_M: Tak, ale po co te chore uwagi ? Gdyby to był Dzikus czy Qmka83 - wiadomo - niepelnismieszni, ale admin NIBY inteligentny ( inaczej) pisze takie uwagi? Kompromituje się w całej rozciągłości , a to opanował perfekcyjnie.Nawet sztuczna inteligencja może być zdumiona.
@5 508 038 Czajka:
Poza tym kto wygrał Jelonek?
Poza tym kto wygrał Jelonek?
@5 508 038 Czajka:
Jeśli wygrał to wielkie brawa
Jeśli wygrał to wielkie brawa
@5 508 038 Czajka:
Z całym szacunkiem dla Pasko, trudno nie zauważyć, że to właśnie on sam stawia się w niekorzystnym świetle swoimi uwagami. Gdyby to były słowa kogoś innego, można by je zignorować, ale gdy admin, który powinien dawać przykład, pozwala sobie na takie komentarze, to niestety kompromitacja staje się oczywista. Czajka trafnie to zauważył, a sztuczna inteligencja mogłaby się od niego uczyć, jak perfekcyjnie wyłapać takie niuanse.
Z całym szacunkiem dla Pasko, trudno nie zauważyć, że to właśnie on sam stawia się w niekorzystnym świetle swoimi uwagami. Gdyby to były słowa kogoś innego, można by je zignorować, ale gdy admin, który powinien dawać przykład, pozwala sobie na takie komentarze, to niestety kompromitacja staje się oczywista. Czajka trafnie to zauważył, a sztuczna inteligencja mogłaby się od niego uczyć, jak perfekcyjnie wyłapać takie niuanse.
@5 508 038 Czajka:
Może niech pokaże jeszcze raz skan wygranej i skan odbioru wygranej z oddziału. Wtedy admin nie będzie mógł tego podważyć.
Może niech pokaże jeszcze raz skan wygranej i skan odbioru wygranej z oddziału. Wtedy admin nie będzie mógł tego podważyć.
@5 508 040 Sebastian_M: Przecież Jelonek, pokazywał skany, a pasko twierdzil , że to papierek.
Szkoda komentarza.
Szkoda komentarza.
@5 508 043 Sebastian_M: Nikt nie ma obowiązku pokazywać potwierdzenia odbioru z oddziału.Juz podwyżyl 3 takie potwierdzenia odbioru wygranych z Białegostoku.
@5 508 048 molosopot:
Ja to rozumiem ale na jego miejscu bym udowodnił moją autentyczną wygraną.
Ja to rozumiem ale na jego miejscu bym udowodnił moją autentyczną wygraną.
@5 508 048 molosopot:
Tu nie chodzi o żaden obowiązek. Tu chodzi o to aby pokazać raz na zawsze że nie należy pisać czegoś bez pokrycia.
Tu nie chodzi o żaden obowiązek. Tu chodzi o to aby pokazać raz na zawsze że nie należy pisać czegoś bez pokrycia.
@5 508 057 adek108: Smacznego.
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
nowa zabawa ponumerowany tarot anielski 1-78 z gory 1 karta odpowiedz czy bedzie z dolu. 72 poszlo a z doly kaplanka i 72 jest
@5 507 787 Pasko:
To nie są przechwałki ani fantazja — to jest potwierdzenie przelewu.
Drwiny z użytkownika tylko dlatego, że „nie trafił piątki”, są nie na miejscu.
Adminowi zwyczajnie nie wypada kpić — nawet żartem, nawet półuśmiechem.
Nie oczekuję osobistych przeprosin.
Wystarczy jedno: hurtowa refleksja i szacunek wobec społeczności.
Każdy gra, każdy wygrywa na swój sposób — i nikt nie powinien być z tego powodu wyśmiewany.

To nie są przechwałki ani fantazja — to jest potwierdzenie przelewu.
Drwiny z użytkownika tylko dlatego, że „nie trafił piątki”, są nie na miejscu.
Adminowi zwyczajnie nie wypada kpić — nawet żartem, nawet półuśmiechem.
Nie oczekuję osobistych przeprosin.
Wystarczy jedno: hurtowa refleksja i szacunek wobec społeczności.
Każdy gra, każdy wygrywa na swój sposób — i nikt nie powinien być z tego powodu wyśmiewany.

Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: Nowe studio Lotto od 1 stycznia 2026
@Jelonek: zaraz dostaniesz blokadę na stałe, proszę nie spamować multipasko.
Mówimy o grach losowych ... czy ktoś trafia czy nie, nie musimy nic udowadniać.
Ktoś wygrał 10 tysięcy ... to nic nie mówi, bo może w tym samym czasie przegrał 20, więc czym się tu chwalić. Poza tym to jest los, więc nie można swojej wartości budować na losie
Mówimy o grach losowych ... czy ktoś trafia czy nie, nie musimy nic udowadniać.
Ktoś wygrał 10 tysięcy ... to nic nie mówi, bo może w tym samym czasie przegrał 20, więc czym się tu chwalić. Poza tym to jest los, więc nie można swojej wartości budować na losie
@5 508 088 Jelonek: naszego biednego Jelonka paranoja zżera
@5 508 095 Pasko: Za prawde?
@5 508 098 Jelonek: za spamowanie.... po tematach mi wpisujesz dziwne wpisy.
@5 508 099 Pasko: Tak,by dotarlo do tych, ktorzy wszedzie obrazali a sa zablokowani.To nie zlosliwosc a obrona przed pomowieniami.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 508 095 Pasko:
To nie jest spam, tylko obrona przed pomówieniami.
Jeśli w rozmowie o grach losowych ktoś publicznie podważa czyjąś uczciwość lub drwi z wygranej — mam pełne prawo odpowiedzieć.
Nie buduję swojej wartości „na losie”, tylko na prawdzie i faktach, które zostały zakwestionowane.
Grożenie blokadą zamiast merytorycznej reakcji nie rozwiązuje problemu, a jedynie go pogłębia.
Szacunek działa w obie strony — także wobec użytkownika, który broni się przed niesłusznymi zarzutami.
To nie jest spam, tylko obrona przed pomówieniami.
Jeśli w rozmowie o grach losowych ktoś publicznie podważa czyjąś uczciwość lub drwi z wygranej — mam pełne prawo odpowiedzieć.
Nie buduję swojej wartości „na losie”, tylko na prawdzie i faktach, które zostały zakwestionowane.
Grożenie blokadą zamiast merytorycznej reakcji nie rozwiązuje problemu, a jedynie go pogłębia.
Szacunek działa w obie strony — także wobec użytkownika, który broni się przed niesłusznymi zarzutami.
W każdym oddziale TS można pobrać formularz im blanco taki jak ten ktury jest wart tyle samo co blankiet lotto czyli nic
Pieczątki oddziału i podpisu brak
Takim kwitkiem to można sobie ...wiadomo co wytrzeć
Takim kwitkiem to można sobie ...wiadomo co wytrzeć
Zgłaszam publiczne pomówienie i insynuacje naruszające moje dobre imię.
Załączone potwierdzenie dotyczy wypłaty wygranej z Totalizatora Sportowego i nie jest dokumentem wymagającym pieczęci ani podpisu użytkownika forum.
Sugestie o rzekomej niewiarygodności dokumentu, formułowane w sposób ironiczny i obraźliwy, stanowią atak personalny, a nie merytoryczną dyskusję.
Oczekuję reakcji administracji zgodnie z regulaminem forum.
Na tym etapie uznaję sprawę za zgłoszoną i udokumentowaną.
Załączone potwierdzenie dotyczy wypłaty wygranej z Totalizatora Sportowego i nie jest dokumentem wymagającym pieczęci ani podpisu użytkownika forum.
Sugestie o rzekomej niewiarygodności dokumentu, formułowane w sposób ironiczny i obraźliwy, stanowią atak personalny, a nie merytoryczną dyskusję.
Oczekuję reakcji administracji zgodnie z regulaminem forum.
Na tym etapie uznaję sprawę za zgłoszoną i udokumentowaną.
dzis macie szczesliwy dzien. tylko magia moze pokonac multi
Wroz Janusz przelecial wszystkie dzie... wroc karty tarota i wyszlo 20 numerow na tak
Wroz Janusz przelecial wszystkie dzie... wroc karty tarota i wyszlo 20 numerow na tak
rozpoczynamy prace z kartami. przyszlosci trzeba wyczuc. pierwsze rozdanie
20 numerow na tak multi grozi 20/20
1.3.8.9.11.16.21.27.31.34.40
44.51.53.57.64.66.68.70.77.78
20 numerow na tak multi grozi 20/20
1.3.8.9.11.16.21.27.31.34.40
44.51.53.57.64.66.68.70.77.78
1 numer extra na szczescie. beben moze tez sie pomylic i wypluc dzis 21
obojetnie ktore 10 numerow wezmiesz masz 10 w multi
na kuponie
na kuponie
@5 508 111 wujek74:
Dokument z oddziału Totalizatora mówi więcej niż tysiąc adminowych insynuacji. Fakty są proste: wygrana była, przelew jest, a pomówienia jak zwykle okazały się tylko pustym hałasem. Zamiast podważać rzeczywistość, warto czasem mieć odwagę ją przyjąć.
A ileż razy, właśnie w zakładce hejtowales na wielu? Ileż to razy wyzywaes bezkarnie od "ameb, debili, grozac? Opamiętaj sie strażniku zgniłej moralności.
Dokument z oddziału Totalizatora mówi więcej niż tysiąc adminowych insynuacji. Fakty są proste: wygrana była, przelew jest, a pomówienia jak zwykle okazały się tylko pustym hałasem. Zamiast podważać rzeczywistość, warto czasem mieć odwagę ją przyjąć.
A ileż razy, właśnie w zakładce hejtowales na wielu? Ileż to razy wyzywaes bezkarnie od "ameb, debili, grozac? Opamiętaj sie strażniku zgniłej moralności.
@5 508 095 Pasko:
Użytkownik Jelonek jest aktywnym uczestnikiem gry Multipasko, regularnie zapisującym zestawy liczbowe oraz utrzymującym stałą obecność na platformie od dłuższego czasu. Profil wskazuje na systematyczność, konsekwencję w typowaniach oraz długofalowe zaangażowanie w grę.
W warstwie komunikacyjnej użytkownik prezentuje postawę powściągliwą i zdystansowaną. W opublikowanych treściach akcentuje znaczenie kultury wypowiedzi, odpowiedzialności za słowo oraz unikania eskalacji konfliktów. Deklaruje preferencję dla merytorycznej dyskusji lub świadomego braku reakcji w sytuacjach prowokacyjnych.
Profil nie zawiera treści obraźliwych, nawołujących do konfliktu ani personalnych ataków wobec innych użytkowników. Przekaz ma charakter ogólny i odnosi się do zasad komunikacji, a nie do konkretnych osób. Aktywność użytkownika mieści się w ramach funkcjonalnych serwisu i dotyczy przede wszystkim aspektów związanych z grą.
Całościowo profil prezentuje użytkownika skoncentrowanego na udziale w grze oraz zachowaniu uporządkowanej, spokojnej formy obecności w społeczności serwisu.
Zasługuje na szacunek - nie na pogardę.To nie tylko moja opinia, ale znakomitego grona moich kolegów z multipasko.
Użytkownik Jelonek jest aktywnym uczestnikiem gry Multipasko, regularnie zapisującym zestawy liczbowe oraz utrzymującym stałą obecność na platformie od dłuższego czasu. Profil wskazuje na systematyczność, konsekwencję w typowaniach oraz długofalowe zaangażowanie w grę.
W warstwie komunikacyjnej użytkownik prezentuje postawę powściągliwą i zdystansowaną. W opublikowanych treściach akcentuje znaczenie kultury wypowiedzi, odpowiedzialności za słowo oraz unikania eskalacji konfliktów. Deklaruje preferencję dla merytorycznej dyskusji lub świadomego braku reakcji w sytuacjach prowokacyjnych.
Profil nie zawiera treści obraźliwych, nawołujących do konfliktu ani personalnych ataków wobec innych użytkowników. Przekaz ma charakter ogólny i odnosi się do zasad komunikacji, a nie do konkretnych osób. Aktywność użytkownika mieści się w ramach funkcjonalnych serwisu i dotyczy przede wszystkim aspektów związanych z grą.
Całościowo profil prezentuje użytkownika skoncentrowanego na udziale w grze oraz zachowaniu uporządkowanej, spokojnej formy obecności w społeczności serwisu.
Zasługuje na szacunek - nie na pogardę.To nie tylko moja opinia, ale znakomitego grona moich kolegów z multipasko.
ale czy Jelonek potrafi podac 20 multi. wtedy bedzie szacun ulicy
jak tam sa juz te igrzyska? po token hazardowy zaczyna isc w gore to chyba tak
@5 508 126 Kawasaki: Czy on typuje? Nawet nie wiem. Chyba pomija typowania z wiadomych powodów.
Wygrywać 2..0 z Legia.. I zremisować w doliczonym czasie.. Trza mieć tupet
1 kierowca.. 3 kobiety... Uszy mialem jęk kalafafiory.. Kazda się darla.. Ze ślisko.. a ja jechałem normalnie
trzeba zrobic duzo krokow zeby wejsc na gore a zeby z niej zejsc tylko 1 krok
@5 508 124 Golly1999: Moje zdanie z pewnością minie się z jakąkolwiek uwagą ale czuję potrzebę wypowiedzenia się. Z moją aktywnością tutaj jest bardzo słabo a to dlatego, że raz, że nie znam tu nikogo a dwa nie chcę wchodzić nikomu w dyskusję. Wchodząc tu pierwszy raz w styczniu ub roku na wejściu zostałam zablokowana przez kilka osób a zorientowałam się przypadkiem zaglądając w ustawienia. Tak tu widać przyjmuje sie nowych. Jedyną osobą, która przywitała mnie tutaj na czacie był Jelonek. Wasyl to druga osoba przez którą zostałam miło przyjęta. Absolutnie podpisuję się pod tym wpisem i Jelonku wspieram Cię i chcę powiedzieć, że przykro się czyta wpisy na Twój temat jako osoby bardzo pozytywnej, aktywnej z wysoką kulturą wypowiedzi i szacunkiem do drugiej osoby. Taka dziwna wręcz chora sytuacja i bardzo słaba w odbiorze. Miłego wieczoru wszystkim.
@5 508 141 Marikka: witamy ponownie
@5 508 142 wasyl-piaski:
@5 508 143 Marikka: co tam u ciebie ,ogrywasz ts ,
https://www.google.pl/search?kgmid=/g/1q5jzpj3c&hl=pl-PL&q=Nieudany+skok&shndl=17&source=sh/x/kp/osrp/m1/2&kgs=33d2215ee35e762f&shem=shrtn&utm_source=shrtn,sh/x/kp/osrp/m1/2
Przed chwilą padło 4 x 2400,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 508 146 dzikus: bardzo mądry tekst
@5 508 144 wasyl-piaski:choć słaby ze mnie zawodnik to próbuję i jedno sobie obiecuję, że nie odpuszczę 😅
@5 508 152 Marian303:
@5 508 141 Marikka:
Droga Marikko,
dziękuję Ci za ten głos rozsądku, empatii i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. Takie słowa mają znaczenie — zwłaszcza tam, gdzie łatwiej o krzyk niż o zrozumienie. Twoja postawa pokazuje, że sprawiedliwość, kultura wypowiedzi i wrażliwość nadal mają swoje miejsce, nawet jeśli czasem są w mniejszości.
Takich ludzi jak Ty jest tu zdecydowanie za mało — osób, które potrafią zauważyć drugiego człowieka, zamiast wpisywać się w tłumową niechęć czy obojętność. Dziękuję za wsparcie, dobre słowo i odwagę mówienia wprost, ale z szacunkiem.
Przyjmij proszę szczere wyrazy wdzięczności oraz życzenia wszystkiego, co dobre, spokojne i życzliwe — z gwarancją bezterminową. Niech dobro, które dajesz innym, wraca do Ciebie ze zdwojoną siłą.
Z wyrazami szacunku i sympatii,
Jelonek 🦌
Droga Marikko,
dziękuję Ci za ten głos rozsądku, empatii i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. Takie słowa mają znaczenie — zwłaszcza tam, gdzie łatwiej o krzyk niż o zrozumienie. Twoja postawa pokazuje, że sprawiedliwość, kultura wypowiedzi i wrażliwość nadal mają swoje miejsce, nawet jeśli czasem są w mniejszości.
Takich ludzi jak Ty jest tu zdecydowanie za mało — osób, które potrafią zauważyć drugiego człowieka, zamiast wpisywać się w tłumową niechęć czy obojętność. Dziękuję za wsparcie, dobre słowo i odwagę mówienia wprost, ale z szacunkiem.
Przyjmij proszę szczere wyrazy wdzięczności oraz życzenia wszystkiego, co dobre, spokojne i życzliwe — z gwarancją bezterminową. Niech dobro, które dajesz innym, wraca do Ciebie ze zdwojoną siłą.
Z wyrazami szacunku i sympatii,
Jelonek 🦌
@5 508 164 Jelonek: 💪 dużo dobrego dla Ciebie
Cześć
@5 508 189 bolek31:
@5 508 193 bolek31:
Jestem tego samego zdania
Jestem tego samego zdania
Gorna półka to jest to co nas kręci
Na górnej półce może być wszystko
Bonus dla Forsami
Poczekaj zrobię herbatę