Wpisy 5 505 462 – 5 505 616
2 lutego 2026 16:24 → 2 lutego 2026 23:55, 100 wpisów
na chwilę mam trzy buddy i keisza trzy grubaski łyse z łańcuchami na szyi i ten Bóg tak podobny do słonia jak ktoś chce mogę dać zdjęcie Przed chwilą padło 8 x 150,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 505 480 Dybala098: Tak - dzisiaj bedzie piekny dzien z Mini Lotto.
-20.
Może być.
Może być.
Przed chwilą padło 46 x 38,80 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Cześć
Co robicie?
Biedra co u Ciebie?
Ale numer
Myślimy nad numerami
Znacie prawo wizarda?
Wiecie co dziś dostałem?
Pokazać?

Wpłacacie tam kasę?
@5 505 543 Gosia__77:
Taki medal
Taki medal
@5 505 543 Gosia__77:
@5 505 546 Sebastian_M: ząbek Ci się kiwa
@5 505 547 Gosia__77:
Który?
Który?
Już kabaret Już cyrk Już rodeo na 102
25,59,78
Tak
Dziś 2,5 Melona ?
Właśnie kulki robią wszystko aby dobrze wypaść
Dopisano wyniki Multi Multi
08, 12, 15, 16, 17, 21, 24, 29, 35, 37, 41, 43, 45, 52, 53, 64, 66, 73, 76, 77
Plusem jest liczba: 17
08, 12, 15, 16, 17, 21, 24, 29, 35, 37, 41, 43, 45, 52, 53, 64, 66, 73, 76, 77
Plusem jest liczba: 17
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 20262 zestawów od 2060 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 20 442 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 42 194 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- twojkwiat77 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1336 zł = 26,72 x koszt gry
- full - koszt gry: 42,50 zł, wygrana: 918 zł = 21,60 x koszt gry
- full. - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 656 zł = 13,12 x koszt gry
- as1252 - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 140 zł = 11,20 x koszt gry
- janto - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 54 zł = 10,80 x koszt gry
Biedra
Dopisano wyniki Mini Lotto - 03,09,20,26,36
Masz ci los
A gdzie Kawasaki?
Zajął się projektem?
Wpłacili mu kasę i teraz nie wiemak z tego wybrnąć?
Ale numer.
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,05,06,07,09,11,15,20,21,22,24
Dopisano wyniki Ekstra Pensja - 3,12,23,32,35 oraz dodatkowa liczba 1
Dopisano wyniki Ekstra Premia - 15,17,21,28,35 oraz dodatkowa liczba 4
Typowania Ekstra Premia
akasha 3/5 + 1/1 - wygrana 15 złMesajechu 3/5 + 1/1 - wygrana 15 zł
00kleopatra 3/5 + 1/1 - wygrana 15 zł
Rezydent 3/5 + 1/1 - wygrana 15 zł
Stałe zestawy liczbowe Ekstra Premia
tygrys34ek 4/5 + 1/1
Dopisano wygrane Kaskady - padło 8 x 1000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 415 718,00 zł
"czwórka" płatna 710,70 zł
"trójka" płatna 31,70 zł
"czwórka" płatna 710,70 zł
"trójka" płatna 31,70 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 1 x 25 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 22 x 100 zł
Był tu — bez hałasu, bez potrzeby bycia widzianym.
A potem odszedł nie drzwiami, lecz decyzją.
Nie zrobiło się pusto, tylko inaczej:
jakby obecność została wycofana, lecz ślad pozostał.
Nadal wiadomo, gdzie stał, gdzie milczał,
i że to zniknięcie było wyborem, nie końcem.
Cień nie oznacza braku —
czasem to jedyny sposób, by nie ranić światłem.
A potem odszedł nie drzwiami, lecz decyzją.
Nie zrobiło się pusto, tylko inaczej:
jakby obecność została wycofana, lecz ślad pozostał.
Nadal wiadomo, gdzie stał, gdzie milczał,
i że to zniknięcie było wyborem, nie końcem.
Cień nie oznacza braku —
czasem to jedyny sposób, by nie ranić światłem.
I co teraz?
Tak
Jutro coś wygramy
Mam takiego czuja
A jak będzie zobaczymy.
W każdym razie powodzenia
UWAGA: Twój profil nie zawiera adresu email. Adres e-mail należy uzupełnić.
Będzie on wykorzystywany w przypadku:
Prośby o przypomnienie lub zmianę hasła dla twojego nicka
Automatycznych powiadomień o nowych wpisach w Twojej księdze gości
Potrzeby kontaktu z Tobą przez administratora strony
Co ważne, adres email nie będzie dla nikogo widoczny, o ile nie zaznaczysz opcji "Pokaż innym mój email" !
Kliknij tutaj, aby teraz uzupełnić swój adres e-mail.Pasko taka reklama mi sie pojawia poco
Będzie on wykorzystywany w przypadku:
Prośby o przypomnienie lub zmianę hasła dla twojego nicka
Automatycznych powiadomień o nowych wpisach w Twojej księdze gości
Potrzeby kontaktu z Tobą przez administratora strony
Co ważne, adres email nie będzie dla nikogo widoczny, o ile nie zaznaczysz opcji "Pokaż innym mój email" !
Kliknij tutaj, aby teraz uzupełnić swój adres e-mail.Pasko taka reklama mi sie pojawia poco
@5 505 602 zbigniew g: To jakim.cudem sie zarejestrowales?
@5 505 603 Gniewny87: 2008 miałem mejla by sie zarejestrować
@5 505 602 zbigniew g: Zdjecia prywatne szlag jasny trafil, adresy email i nr tel.tez.- Ciekawa sytuacja.
@5 505 604 zbigniew g: Wiem, to o czymś swiadczy.
Mi w korporacji juz na mejla wysylaja kwitek z wypłaty masakra powod oszczędzają na papierze
@5 505 602 zbigniew g:
Skoro zaginęły prywatne zdjęcia i adresy e-mail użytkowników z wieloletnimi profilami, to chyba nie one się zgubiły, tylko ktoś zgubił odpowiedzialność. Przy danych prywatnych nie ma miejsca na roztargnienie – tu obowiązuje ochrona, procedury i transparentność, a nie wzruszenie ramion. Użytkownicy nie oddają swoich danych na przechowanie w kieszeni kurtki.
Skoro zaginęły prywatne zdjęcia i adresy e-mail użytkowników z wieloletnimi profilami, to chyba nie one się zgubiły, tylko ktoś zgubił odpowiedzialność. Przy danych prywatnych nie ma miejsca na roztargnienie – tu obowiązuje ochrona, procedury i transparentność, a nie wzruszenie ramion. Użytkownicy nie oddają swoich danych na przechowanie w kieszeni kurtki.
@5 505 608 Gniewny87: ja należę do tych co pilnują danych rodo itp
@5 505 609 zbigniew g: Wiem.Nie podwazam.
@5 505 610 Gniewny87: moj bank dostal zakaz dzwonienia do mnie o propozycji kredytu ...zagroziłem im ze jeszcze jeden telefon i zmienię bank ...to byl rok 2020 i od tej pory zero telefonu od banku
Jak wychodziłem z tego banku na po zagrożeniu im powiedziałem im tak jak będę potrzebował to przyjdę
Idę spać
@5 505 602 zbigniew g:
To klasyczny przykład, jak coś, co działało latami, zostało zepsute na wniosek podszeptów – głównie trolli i hejterów. Najgłośniej krzyczą ci, którzy od dawna zmieniają nicki jak rękawiczki: Lokalny_IryD2920, dziś Qmka83, wcześniej Trisetum, Xdrive, Trenerosobisty, Majpan… lista dłuższa niż regulamin.
A administracja? Zamiast filtrować źródło hałasu, dołożyła kolejnych moderatorów. Efekt jest prosty: im więcej moderatorów, tym mniej rozsądku, a porządek zastąpił chaos. Dobre rozwiązania zniszczono, żeby zadowolić tych, którzy żyją z prowokacji.
To klasyczny przykład, jak coś, co działało latami, zostało zepsute na wniosek podszeptów – głównie trolli i hejterów. Najgłośniej krzyczą ci, którzy od dawna zmieniają nicki jak rękawiczki: Lokalny_IryD2920, dziś Qmka83, wcześniej Trisetum, Xdrive, Trenerosobisty, Majpan… lista dłuższa niż regulamin.
A administracja? Zamiast filtrować źródło hałasu, dołożyła kolejnych moderatorów. Efekt jest prosty: im więcej moderatorów, tym mniej rozsądku, a porządek zastąpił chaos. Dobre rozwiązania zniszczono, żeby zadowolić tych, którzy żyją z prowokacji.
@5 505 614: Lokalny_IryD2020 - mylnie wstawiono 9 zamiast 0.
@5 505 614 Gniewny87:
Problemem nie jest krytyka „trolli i hejterów”, tylko realne zaniedbania administracyjne. Użytkownicy nie zostali uprzedzeni o konieczności zabezpieczenia adresów e-mail ani prywatnych zdjęć, a skutki były poważne: dostęp osób trzecich do danych, przejęcie konta (profil Maj), pisanie z niego i jego usunięcie.
To nie jest „hałas”, tylko fakt, który powinien zapalić adminom czerwoną lampkę. Nie może być tak, że hejter przejmuje konto, niszczy je, a administracja reaguje jakby to była zwykła sprzeczka na czacie.
Admin ma chronić użytkowników i ich dane, a nie reagować dopiero wtedy, gdy szkody są nieodwracalne. Jeszcze gorzej, gdy wygląda to tak, jakby to prowokatorzy dyktowali kierunek decyzji.
Tu nie chodzi o emocje ani nicki – chodzi o odpowiedzialność i bezpieczeństwo. I tego w tej sytuacji zabrakło.
Problemem nie jest krytyka „trolli i hejterów”, tylko realne zaniedbania administracyjne. Użytkownicy nie zostali uprzedzeni o konieczności zabezpieczenia adresów e-mail ani prywatnych zdjęć, a skutki były poważne: dostęp osób trzecich do danych, przejęcie konta (profil Maj), pisanie z niego i jego usunięcie.
To nie jest „hałas”, tylko fakt, który powinien zapalić adminom czerwoną lampkę. Nie może być tak, że hejter przejmuje konto, niszczy je, a administracja reaguje jakby to była zwykła sprzeczka na czacie.
Admin ma chronić użytkowników i ich dane, a nie reagować dopiero wtedy, gdy szkody są nieodwracalne. Jeszcze gorzej, gdy wygląda to tak, jakby to prowokatorzy dyktowali kierunek decyzji.
Tu nie chodzi o emocje ani nicki – chodzi o odpowiedzialność i bezpieczeństwo. I tego w tej sytuacji zabrakło.