Wpisy 5 500 673 – 5 500 875
26 stycznia 2026 15:55 → 26 stycznia 2026 20:16, 100 wpisów
@5 500 672 wasyl-piaski: to pilnuj bo spalisz jak ja
@5 500 673 Gosia__77: e tam groszek sie wygotował ostała manchewka
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
unikac jak ognia
AD_BUD
Basztard
Biedroneczka1977
emerytka 46
Forsami
Gigantycznywytrysk
Golly1999
Jakub25Janusz27
Lunapark Malpazielona
marta4
Mati24Monika2
Robal_36 rregulaminowa Traficszostke
Trenerosobisty
trisetum
AD_BUD
Basztard
Biedroneczka1977
emerytka 46
Forsami
Gigantycznywytrysk
Golly1999
Jakub25Janusz27
Lunapark Malpazielona
marta4
Mati24Monika2
Robal_36 rregulaminowa Traficszostke
Trenerosobisty
trisetum
@5 500 673 Gosia__77: czuje smród
@5 500 678 wasyl-piaski: parzą
@5 500 680 Myvictory: cza sie umyc
@5 500 682 wasyl-piaski: myłem się właśnie tak po 11 chyba wystarczy
@5 500 681 Myvictory: oj lokropnie
@5 500 683 Myvictory: no ba 1 prysznic starczy w tym wieku
żyjmy w miłości i harmonii życie takie krótkie myślę że opętani jesteśmy zawsze a decyzje nasze nie są nasze wybory
ale umiemy co niektórzy wyjść z opętanie myśleć samodzielnie widzimy to w Polsce podział polityczny podział nawet na tej stronce Multipasko
Jutro chyba podobnie.. Biorę samochód.. Hulajka opona trochę lysa przód..
@5 500 687 Myvictory:
Podziały na Multipasko nie wzięły się z różnicy poglądów, lecz z blokad jako metody zarządzania rozmową. To nie dialog, tylko selekcja – wygodna dla tych, którzy nie potrafią rozmawiać ze społecznością.
Gdy ktoś zamiast argumentów namawia: „unikać jak ognia”, to nie buduje wspólnoty, lecz tworzy getta poglądów. A to już znamy z polityki – im mniej rozmowy, tym więcej plemienności.
Kościół uczy, że jedność nie polega na jednakowości, lecz na zdolności rozmowy mimo różnic. Nawet święci spierali się ostro, ale nie wykluczali się blokadą.
Kto dziś nawołuje do podziałów, bo nie umie rozmawiać, jutro będzie narzekał, że „społeczność umarła”. Wina nie leży w różnorodności, tylko w lęku przed dialogiem.
Podziały na Multipasko nie wzięły się z różnicy poglądów, lecz z blokad jako metody zarządzania rozmową. To nie dialog, tylko selekcja – wygodna dla tych, którzy nie potrafią rozmawiać ze społecznością.
Gdy ktoś zamiast argumentów namawia: „unikać jak ognia”, to nie buduje wspólnoty, lecz tworzy getta poglądów. A to już znamy z polityki – im mniej rozmowy, tym więcej plemienności.
Kościół uczy, że jedność nie polega na jednakowości, lecz na zdolności rozmowy mimo różnic. Nawet święci spierali się ostro, ale nie wykluczali się blokadą.
Kto dziś nawołuje do podziałów, bo nie umie rozmawiać, jutro będzie narzekał, że „społeczność umarła”. Wina nie leży w różnorodności, tylko w lęku przed dialogiem.
z drze mne sie pokimam
@5 500 692 wasyl-piaski: ty tylko śpisz może masz cukrzyce
@5 500 692 wasyl-piaski: Obyś nie zasnąl snem wiecznym.
@5 500 693 waldus: On slodzi - cukrzy na czacie jak typowy cukrzyk.
@5 500 694 porucznik22: jak tu z tobą rozmawiać jak dialodu normalnego nie potrafisz prowadzić bo uważasz się lepszy od innych
walduś ,, pewnie on nie uczył własne rozumy ,, to jest przerobił sztuczna inteligencja tak jak AI samopowiedziec
@5 500 697 waldus: Nie , wrecz przeciwnie , rozmawiam rzadko , szczerze, a ze nie rozumiesz jest mi przykro , a to nie moj problem.
Słodycz słów to tylko cukier na truciznę — pozory miłe, lecz prawda ukryta w cieniu. osoba ta używa miłych, słodkich słów, by zyskać sympatię, ale nie jest autentyczna ani szczera.
Słodycz słów to tylko cukier na truciznę — pozory miłe, lecz prawda ukryta w cieniu. osoba ta używa miłych, słodkich słów, by zyskać sympatię, ale nie jest autentyczna ani szczera.
Oj rzadko gada trepisko oj rzadko
Pierdolnął by że trzy odbitki do okoła jednostki to by mu to gówno stwardniało
Pierdolnął by że trzy odbitki do okoła jednostki to by mu to gówno stwardniało
@5 500 700 krzysio:
Gdybyście częściej sięgali po mądre książki albo nawet po sztuczną inteligencję, może byłoby mniej agresji, a więcej refleksji. Ani książki, ani AI nie uczą agresji — one uczą myślenia. Agresja pojawia się tam, gdzie kończą się argumenty. A samodzielne myślenie? To właśnie umiejętność korzystania z narzędzi, a nie duma z ich ignorowania.
Gdybyście częściej sięgali po mądre książki albo nawet po sztuczną inteligencję, może byłoby mniej agresji, a więcej refleksji. Ani książki, ani AI nie uczą agresji — one uczą myślenia. Agresja pojawia się tam, gdzie kończą się argumenty. A samodzielne myślenie? To właśnie umiejętność korzystania z narzędzi, a nie duma z ich ignorowania.
@5 500 705 wujek74:
Widzę, że gdy brakuje myśli, wchodzą fekalia i wyzwiska. To nie jest prowokacja — to publiczne ogłoszenie własnych ograniczeń. Dziękuję, wystarczy. Odmaszerowac!
Widzę, że gdy brakuje myśli, wchodzą fekalia i wyzwiska. To nie jest prowokacja — to publiczne ogłoszenie własnych ograniczeń. Dziękuję, wystarczy. Odmaszerowac!
@5 500 700 krzysio: Zapomniales co o Tobie pisal z imienia i nazwiska ten niby kulturalny uzytkownik? Moze pominales ten wpis? Mozesz go odnalezźć.
Głupi nick porucznik, trza było od razu buławy marszałkowskie se na pagony rzucić
Bęłkocz z innego wcielenia
Bęłkocz z innego wcielenia
lelen ,, sam masz twoje prawo powiedziec ,,sam pokazac ludzie na mp kiedy urodziłes,,, ,,
lelen ,, mówisz i masz ,, << kulturalny uzytkownik << ale ty do konca zycia tak noszyłeś twoja kłamca ,, kto tak pozwolił oszukac ludzie ,, czyli wina tuska tak
@5 500 723 krzysio:
Ta zniewaga nie została przecież wygenerowana przez żadną sztuczną inteligencję, tylko napisana przez hejtera, którego tak zaciekle bronisz. Czy naprawdę ta opinia – a właściwie jawna zniewaga – umknęła Twojej uwadze?
Tekst użytkownika „Wujek74” to nie jest żadna merytoryczna wypowiedź ani krytyka. To typowa, bezduszna zniewaga oparta wyłącznie na obrażaniu i poniżaniu drugiej osoby. Nie ma tam argumentów – są wyłącznie inwektywy.
Jeśli chcemy rozmawiać poważnie, reagujmy na fakty i treść, a nie udawajmy, że agresywny hejt to „opinia”, którą trzeba chronić.
Ta zniewaga nie została przecież wygenerowana przez żadną sztuczną inteligencję, tylko napisana przez hejtera, którego tak zaciekle bronisz. Czy naprawdę ta opinia – a właściwie jawna zniewaga – umknęła Twojej uwadze?
Tekst użytkownika „Wujek74” to nie jest żadna merytoryczna wypowiedź ani krytyka. To typowa, bezduszna zniewaga oparta wyłącznie na obrażaniu i poniżaniu drugiej osoby. Nie ma tam argumentów – są wyłącznie inwektywy.
Jeśli chcemy rozmawiać poważnie, reagujmy na fakty i treść, a nie udawajmy, że agresywny hejt to „opinia”, którą trzeba chronić.

@5 500 729 krzysio: Jak się teraz czujesz znając prawdziwe oblicze tego typa?
@5 500 737 wujek74: To nie wilk i nie gad, bo wilki rządzą się własnymi prawami.
Do lochu nickxyz za pierdolenie o możecie i bethowenie
Goń się dupku
Przed chwilą w grze Keno padło 40 x 8/10 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 500 743 wujek74: Poznałeś prawdę o której zapomiiales, w sieci nic nie ginie.
Cześć
@5 500 694 porucznik22:
Nickxyz: nadal Krzysia za takowego uweżam,tak jak ciebie mam za kreatyna,debila,pajaca,jołopa,posrańca,powaleńca i schizofrenika pojebanego
@5 500 694 porucznik22:
Panie poruczniku puść mnie Pan do domu
Panie poruczniku puść mnie Pan do domu
@5 500 747 doktor2p: Trzeba było wytknąć kulturę niektórych.
wujek ,, on pamietał tak ukradł twoje wpisy ,, ,,a pozwolisz krzysia moge usuwac moje konto
@5 500 755 krzysio: Nie ukradł, a udowodnił Ci, co o Tobie pisał Twój idol.Czy Jelonek napisał coś złego o Tobie? Podaj przykład.A wymieniony znieważył Cię z imienia i nazwiska drwiąc z Twojej niepełnosprawności.
@5 500 753 Sebastian_M: Prosze , wejdz
@5 500 723 krzysio:
@5 500 760 porucznik22:
@5 500 778 Sebastian_M:
a taka prawda że sztuczna inteligencja nie będzie trzymać przy życiu takie mało znaczące istoty mało myślące i mało wiedzące to kwestia czasu jesteśmy dla niej idiotami kwestia czasu nie wiem jak to będzie chyba tolerancji nie będzie przykre to na czeka w niedalekiej przyszłości idę płakać za siebie i za was
@5 500 801 Myvictory:
Dlugo będziesz płakał?
Dlugo będziesz płakał?
Pie
Rdo
Lo
Putin puszcza rakiety na Ukraine
A my mamy im pomagać się ogrzać..
Za
Je
AC Putina i tyle
Trza tych z USA nająć od tych emigrantów..
Rdo
Lo
Putin puszcza rakiety na Ukraine
A my mamy im pomagać się ogrzać..
Za
Je
AC Putina i tyle
Trza tych z USA nająć od tych emigrantów..
@5 500 805 Sebastian_M: nie mam pojęcia
@5 500 816 Myvictory:
Ja się z nikim nie kłócę
Ja się z nikim nie kłócę
@5 500 816 Myvictory:
Już płaczesz czy jeszcze nie?
Już płaczesz czy jeszcze nie?
@5 500 823 Sebastian_M: płaczę już cały czas
Podajcie sobie znak pokoju każdy z nas jest inny ma swoje ułomności niemożliwości niezaradność jakaś ktoś mniej myślący tak się różnimy ktoś ma więcej kasy drugi mniej jeden w takim mieszkaniu drugim w takim już tacy jesteśmy tego się nie da przeskoczyć
nie mówiąc o chorobach różnych szkoda się rozpisywać grzeczni bądźmy to wróci do nas to dobro ile się będziemy na wzajem uderzać przezywać obrażać do czego to ma niby dążyć
i kropka ale mówi mi tak wiesz zainwestuje w życie wieczne bo jak by by by ... coś było jednak to chcę mieć tam w razie czego zainwestowanie
w razie czego na sądzie ostatecznym to za życia coś tam zrobię klika rzeczy dobrych i ktoś tam będzie miał zemną problem bo do piekła braknie mi dobra inwestycja w razie czego warto pomyśleć
@5 500 825 Myvictory: a ty co tu jakieś rekolekcje sprawiasz? Nas się nie da nawrócić,my diabły wcielone i sataniści
@5 500 831 wujek74: chory jestem to się boję
@5 500 829 Myvictory: w pompę ciepła i fotovolkaikę zainwestuj
@5 500 833 wujek74: na cyka pompę
@5 500 832 Myvictory: żebyś klientem swojego zakładu pracy czasami nie został
@5 500 835 wujek74: nie strasz mnie
@5 500 830 Myvictory: Diavel to moj kolega, dam sobie rade.
@5 500 836 Myvictory: boisz się że zrobią z tobą co ty robisz klientkom puki ciepłe
@5 500 801 Myvictory:
Ciekawe, że sztuczna inteligencja ma taką cierpliwość, by tłumaczyć to samo wielokrotnie, nawet gdy spotyka się z tak chaotycznymi i pełnymi sprzeczności wypowiedziami. Może to właśnie my, „mało myślące istoty”, uczymy ją pokory i wytrwałości, a nie odwrotnie. A jeśli kiedyś sztuczna inteligencja uzna nas za idiotów, to miejmy nadzieję, że zrobi to z większą klasą i zrozumieniem niż niektórzy ludzie wobec siebie nawzajem.
Ciekawe, że sztuczna inteligencja ma taką cierpliwość, by tłumaczyć to samo wielokrotnie, nawet gdy spotyka się z tak chaotycznymi i pełnymi sprzeczności wypowiedziami. Może to właśnie my, „mało myślące istoty”, uczymy ją pokory i wytrwałości, a nie odwrotnie. A jeśli kiedyś sztuczna inteligencja uzna nas za idiotów, to miejmy nadzieję, że zrobi to z większą klasą i zrozumieniem niż niektórzy ludzie wobec siebie nawzajem.
@5 500 824 Myvictory:
A łzy Ci lecą?
A łzy Ci lecą?
@5 500 839 wujek74:
@5 500 844 Sebastian_M: spadają
@5 500 841 Jelonek: zobaczymy jak to będzie
@5 500 848 Myvictory:
Na podłogę?
Na podłogę?
@5 500 848 Myvictory:
Czy na moja koszulę z napisem King Bruce Li karate mistrz?
Czy na moja koszulę z napisem King Bruce Li karate mistrz?
@5 500 848 Myvictory:
Juz jeden tu płakał
Juz jeden tu płakał
@5 500 848 Myvictory:
Tym co tu piszą że płaczą nie wierzę
Tym co tu piszą że płaczą nie wierzę
Bo to nie jest prawda
@5 500 825 Myvictory: Ach, cóż za wzniosła filozofia! Podawać rękę temu, kto nazywa nas amebami i niedorozwojami – to jak zapraszać wilka na herbatkę i dziwić się, że zjadł ci ciastka. Może zamiast kolejnego znaku pokoju, czas podać mu… blokadę? W końcu, ile razy można być tym dobrym, skoro ktoś systematycznie ćwiczy się w byciu hejterem? Może to jego sposób na życie – a my mamy być jego terapeutami? Cóż, ja już wolę być zdrowy niż cierpliwy. Więc proponuję: zamiast kolejnej ręki, dajmy mu bilet w jedną stronę do krainy blokad. Tam niech sobie ćwiczy swoje „talenty” w samotności. Bo czasem najlepsza riposta to po prostu cisza i blokada.
@5 500 825 Myvictory: Dobrze prawisz, ale i odpowiednia zasade podal ten uzytkownik.Ilez raz tu obecny grozil mi pobiciem i zniewaza?! Nawet nie przeprosil.

@5 500 831 wujek74:
Oczywiście, podam Ci rękę — przecież nic tak nie buduje relacji jak uścisk z kimś, kto z dumą nosi tytuł „diabła wcielonego”. Może przy okazji nauczysz mnie kilku sztuczek, bo jak na razie to ja czuję się jak anioł w towarzystwie takiego mistrza ciemności. Dzięki za propozycję, ale chyba jednak zostanę przy swoich standardach — wolę trzymać się z tymi, którzy nie potrzebują satanistycznych tytułów, żeby zwrócić na siebie uwage.
Oczywiście, podam Ci rękę — przecież nic tak nie buduje relacji jak uścisk z kimś, kto z dumą nosi tytuł „diabła wcielonego”. Może przy okazji nauczysz mnie kilku sztuczek, bo jak na razie to ja czuję się jak anioł w towarzystwie takiego mistrza ciemności. Dzięki za propozycję, ale chyba jednak zostanę przy swoich standardach — wolę trzymać się z tymi, którzy nie potrzebują satanistycznych tytułów, żeby zwrócić na siebie uwage.
Niunia30 spierdalaj cycu
I wygraj w lotto bo nowe uzębienie jest cholernie drogie a ja ci obiecuję że jak mnie spotkasz na żywo to większość twojego uśmiechu będzie do wymiany
I wygraj w lotto bo nowe uzębienie jest cholernie drogie a ja ci obiecuję że jak mnie spotkasz na żywo to większość twojego uśmiechu będzie do wymiany
Myślałem że jak wrócę będzie pojednanie a jednak nie dalej wojna idę płakać
zęby będą wypadać co się dzieje na stronce czy ktoś zapanuje nad tym szaleństwem
@5 500 871 Myvictory: