Wpisy 5 487 477 – 5 487 655
7 stycznia 2026 15:31 → 7 stycznia 2026 21:32, 100 wpisów
Przed chwilą w grze Keno padło 31 x 7/7 (46 500 zł). Zobacz szczegóły
@5 487 471 Angierski: O
Kolego Angierski, ciekawi mnie, na jakiej podstawie prowadzisz mój domowy audyt wydatków na gry losowe — bo o ile wiem, nie publikowałem ani kosztów, ani przychodów.
Będzie mi miło, jeśli równie śmiało spróbujesz oszacować, ile przeznaczam na książki i kulturę w ogóle.
Ja z kolei nie rozliczałem Cię z liczby wklejanych na czat zdjęć celebrytek — a to przecież też jakaś forma inwestycji czasu (i transferu danych).
Jeśli jednak naprawdę interesują Cię moje wydatki, nawet te prywatne — pytaj. Jeżeli będę mógł, załączę faktury.
Kolego Angierski, ciekawi mnie, na jakiej podstawie prowadzisz mój domowy audyt wydatków na gry losowe — bo o ile wiem, nie publikowałem ani kosztów, ani przychodów.
Będzie mi miło, jeśli równie śmiało spróbujesz oszacować, ile przeznaczam na książki i kulturę w ogóle.
Ja z kolei nie rozliczałem Cię z liczby wklejanych na czat zdjęć celebrytek — a to przecież też jakaś forma inwestycji czasu (i transferu danych).
Jeśli jednak naprawdę interesują Cię moje wydatki, nawet te prywatne — pytaj. Jeżeli będę mógł, załączę faktury.
@5 487 468 Angierski: Masz racje - nie doczytalem.Przepraszam.
@5 487 479 Jelonek: ale co mnie to obchodzi graj nawet za wszstko twoja sprawa ja tylko ci mowie ze po 20 latach ostrej gry stracisz tyle co bys wygral w mini moze troche mniej
ja nawet nie mam zamiaru ci zabraniac a nawet powiem zebys wydawal wiecej
ts oddawaj kasiore
Piaseczno.. Gwałt na 22 policjantce.. A to.. Przełożony. 41 letni dowódca.. Uj wie kto to.. Bo.. Niewiele o nim..
I mnie zero śniegu. Ale mróz koło 9 stopni będzie koło 21.na bank.
Nie nie teraz jest zima stulecia to że było minus 30 kiedyś ale w 20226 nigdy nie było śniegu to jest szok nie dowerzanie
Przed chwilą padło 327 x 11,50 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
matka krzyczy z balkonu do syna
Kup w sklepie makaron włoski na jajkach
Synek całą drogę do sklepu powtarza:
Makaron włoski na jajkach...makaronvwłoski na jajkach...
Wchodzi do sklepu i mówi do sprzedawcy:
Ma Pan włoski na jajkach...?
Kup w sklepie makaron włoski na jajkach
Synek całą drogę do sklepu powtarza:
Makaron włoski na jajkach...makaronvwłoski na jajkach...
Wchodzi do sklepu i mówi do sprzedawcy:
Ma Pan włoski na jajkach...?
dzis jes swieto dzien dziwaka to pozdrawiam wszystkich dziwakow a tak powaznie bylem w sklepie i kupilem pare drobiazgow miedzy innymi czajnik 1,5 l za 24 zl a ktory kosztowal 56zl na niktore zeczysa ladne przeceny ten ktory byl terz byl nowy tylko mi sie trocce zdrzemlo i sie przypalil teraz jest nowy a zona mowi na jak dlugo
mysle nad liczbami do duzego jutro mam wizyte u dentysty o 18,30 jak bede wracal to pusscze duzego
@5 487 544 Gosia__77: Dobry humor
@5 487 509 Tom1:
Oczywiście, że minister Kerwiński musiał stać za tym zdarzeniem — pewnie osobiście wydał rozkaz, ustawił dyżur i dopilnował harmonogramu. Bo przecież w tej logice minister odpowiada za każde przestępstwo podwładnego, ale już komendant szkoły, dyżurny jednostki i bezpośredni przełożony magicznie znikają z kadru. Ciekawe, że ta sama wrażliwość Republiki i polityków PiS nie zadziałała przy granatniku w gabinecie komendanta głównego, wtedy winnych szukano chyba w instrukcji obsługi. O Barbarze Blidzie, aferach i zamiataniu pod dywan też nagle cisza — widać pamięć selektywna działa jak pilot do telewizora: jedno kliknięcie i niewygodne fakty znikają z ekranu.
Oczywiście, że minister Kerwiński musiał stać za tym zdarzeniem — pewnie osobiście wydał rozkaz, ustawił dyżur i dopilnował harmonogramu. Bo przecież w tej logice minister odpowiada za każde przestępstwo podwładnego, ale już komendant szkoły, dyżurny jednostki i bezpośredni przełożony magicznie znikają z kadru. Ciekawe, że ta sama wrażliwość Republiki i polityków PiS nie zadziałała przy granatniku w gabinecie komendanta głównego, wtedy winnych szukano chyba w instrukcji obsługi. O Barbarze Blidzie, aferach i zamiataniu pod dywan też nagle cisza — widać pamięć selektywna działa jak pilot do telewizora: jedno kliknięcie i niewygodne fakty znikają z ekranu.
ciekawostka na kostce, wczoraj 9/24 dzis 8/24 ale 5 numerow te same miejsca
codzien piona a ma byc chociaz raz na miesiac
codzien piona a ma byc chociaz raz na miesiac
@5 487 554 Tupaj: Do jakiej gry?
kto chce powiedzieć
----
https://www.facebook.com/reel/1775392746491181
----
https://www.facebook.com/reel/1775392746491181
z tej okazji kostka omega 50s lite
69 49
71 51
73 53 ktokolwiek juz widzial ktokolwiek juz wie
69 49
71 51
73 53 ktokolwiek juz widzial ktokolwiek juz wie
i 3 numery z tej piony co byla 2 razy na 2 losowania
70.21.14....nie mowie ze znow
70.21.14....nie mowie ze znow
dzis przede mna w kantorze smierdzacy dziadek kupowal 2 tysie euro a moze tak mydelko fa? a ja za nim, ma panie po 1 dolarze? to poprosze 5
Milion złotych ma około 1 metr wysokości
(w banknotach po 100 zł) waga 10kg
(w banknotach po 100 zł) waga 10kg
@5 487 564 Kawasaki:
Szacunek do dziadków jest ważny, ale szacunek działa w obie strony. Może warto najpierw zadbać o siebie, zanim oceniamy innych?
Dziadkowie zasługują na szacunek, ale nikt nie powinien być obrażany. Może lepiej skupić się na dobrych relacjach niż na nieuprzejmych komentarzach?
Szacunek do starszych to podstawa, ale pamiętajmy, że każdy zasługuje na godność, niezależnie od zapachu czy wyglądu.
Pozdrawiam
Szacunek do dziadków jest ważny, ale szacunek działa w obie strony. Może warto najpierw zadbać o siebie, zanim oceniamy innych?
Dziadkowie zasługują na szacunek, ale nikt nie powinien być obrażany. Może lepiej skupić się na dobrych relacjach niż na nieuprzejmych komentarzach?
Szacunek do starszych to podstawa, ale pamiętajmy, że każdy zasługuje na godność, niezależnie od zapachu czy wyglądu.
Pozdrawiam
Waldek nie śpi? Czy jego klon znów działa...
jak to sie wszystko przyje kiedys zrobiem 60 tys walk w wot a teraz juz nie chce mi sie tego wlaczyc od roku, szok
Monte bredzisz jak ne...bany...
Cześć
dziwna sprawa jest tak zaje ze az sie nie chce od nowa tego robic
@5 487 599 Kawasaki:
Jak to ?
Jak to ?
@5 487 599 Kawasaki:
Ty jej zapewniasz?
Ty jej zapewniasz?
-12.
@5 487 594 Kawasaki:
Jakie konto?
Jakie konto?
@5 487 604 Janosik 2009:
Tupaj.
Sebastian.
@5 487 606 Kawasaki:
W co?
W co?
Faral.
@5 487 609 Kawasaki:
Kypuję
Kypuję
Wasyl.
@5 487 613 Kawasaki:
Ja nie gram w czołgi tylko w szachy.
Ja nie gram w czołgi tylko w szachy.
@5 487 595 Kawasaki:
Masz żonę?
Masz żonę?
@5 487 617 Kawasaki:
Nie lubię chińskich zupek
Nie lubię chińskich zupek
Islandorka.
🎋 🌾 💐 🌷 🌹 🥀 🌺 🌸 🌼
🎋 🌾 💐 🌷 🌹 🥀 🌺 🌸 🌼
jakbys byl mistrzem darts wygralbys milion funtow jak ten angol mlodziak
widziales pione kostki, 2 losowania 2 razy piona o takie multi walcze
Mapa z aktualnym mrozem i kierunku wiatru.

Panoramix
Nie będzie 25 stopniowego mrozu.
@5 487 622 Kawasaki:
@5 487 627 Kawasaki:
Do Kambodży ?
Do Kambodży ?
@5 487 625 Kawasaki:
Nie widziałem
Nie widziałem
U ruskich na Syberii jest ciepło.
Tylko... -52 stopnie mrozu.
Tylko... -52 stopnie mrozu.
@5 487 623 Kawasaki:
Jestem mistrzem
Jestem mistrzem
@5 487 627 Kawasaki:
Kupujesz szampana ?
Kupujesz szampana ?

@5 487 585 Kawasaki: Tak tez myslalem, powinienem sie wstrzymac z komentarzem.Dla nie byl jasny.
...po cichu powiem - w związku z przeprowadzką robiłem dziś delikatną deburdelizację, odzyskałem dane z kilku kompów, no i muszę powiedzieć, że - wciska w fotel...
@5 487 646 Robal_36: ..Dużo słów i niedopowiedzeń, a w praktyce ta sama „specjalność” — inwigilacja użytkowników i stała krytyka, które zamiast porządku budują mury i podziały.

i typuj i niech Ci rączki nie drżą