Wpisy 5 487 438 – 5 487 611
7 stycznia 2026 14:20 → 7 stycznia 2026 19:43, 100 wpisów
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loterii Świątecznej !
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 769 x 2/2
Multi Multi - padło 6 x 7/7
kostka 8/24 forma stabilna
75 55
77 57
79 59
=76 79 59 60 tak to lecialo
75 55
77 57
79 59
=76 79 59 60 tak to lecialo
dzis trzecia a wieczorem 1 z 3
51.61 czyli mogles pomyslec ze 2 pozostale maja szasne 5 zl na 16
51.61 czyli mogles pomyslec ze 2 pozostale maja szasne 5 zl na 16
@5 487 363 Sebastian_M: 

@5 487 454:
Dzisiaj tyło 6/10 i 6/9 nadal w grze
Dzisiaj tyło 6/10 i 6/9 nadal w grzeKwiatMosiny, gratulacje za MiniLotto.
@5 487 457 Angierski: Dla Ciebie wygrana 2000 zl to ' taka sobie' - inni ciesza sie nawet z nizszych wygranych.
Jelonek.. Na ciebie to same odpady.. Może do mnie to byłaby wygrana..
Ale jak ktoś gra za kilka tysięcy na miesiąc.. To.. Tylko odpad
Ale jak ktoś gra za kilka tysięcy na miesiąc.. To.. Tylko odpad
Ja ograniczam tylko do lotto plus grę.. No.. Nie ma sensu grać multi czy mini czy keno.. Skoro albo odpad za 2 zł albo nic.. A jakby kto grał dzień w dzień.. To musiałby włożyć z 200 zł a zwrot może 50 zł.. To mija się z celem
@5 487 464 Jelonek: rzadko kto trafi moze w zyciu 8/9, wiec jak juz to powinno byc z 10.000
@5 487 462 Jelonek: a tak poza tym to mase kasy wydajesz na gry, podsumujesz za 20 lat wyjdzie tyle ile chcialbys wygrac
I mnie też gra dwóch i to grubo.. Ale tak wywalić 2 tys w miesiąc?czy więcej.. No nie wierzę że chociaż połowę mu się zwróci.. To nie wódka z piwem..
@5 487 466 Tom1: Ja nie nazywam ?adnej wygranej " odpadem:.Pewnie nie ten adres komentarza. Dzisoaj kupilem cudowna ksiazke za zlotowke.Bardzo wartosciowa - polecam.Tania, a bezcenna.Tez moze ktos nazwac ja odpadem.

@5 487 474: To książka dla młodszych czytelników (ok. 9–14 lat), ale z drugim dnem, które docenią także dorośli.
„Szkoła Bohaterek i Bohaterów, czyli jak radzić sobie ze złem” Przemka Staronia to opowieść-przewodnik o mierzeniu się z trudnymi emocjami, strachem, hejtem i codziennym „złem” — nie tym bajkowym, lecz realnym: w szkole, w relacjach, w internecie. Autor sięga po motywy znane z literatury i popkultury (bohaterowie, symbole, metafory), by pokazać, że odwaga, empatia i myślenie krytyczne to supermoce dostępne dla każdego.
To mądra, ciepła i bardzo potrzebna książka, napisana przystępnym językiem, z wyobraźnią i humorem. Nie moralizuje, lecz uczy myślenia i wzmacnia czytelnika, pokazując, że bohaterstwo zaczyna się od drobnych decyzji. Idealna do samodzielnego czytania i do rozmów z dziećmi lub uczniami.
„Szkoła Bohaterek i Bohaterów, czyli jak radzić sobie ze złem” Przemka Staronia to opowieść-przewodnik o mierzeniu się z trudnymi emocjami, strachem, hejtem i codziennym „złem” — nie tym bajkowym, lecz realnym: w szkole, w relacjach, w internecie. Autor sięga po motywy znane z literatury i popkultury (bohaterowie, symbole, metafory), by pokazać, że odwaga, empatia i myślenie krytyczne to supermoce dostępne dla każdego.
To mądra, ciepła i bardzo potrzebna książka, napisana przystępnym językiem, z wyobraźnią i humorem. Nie moralizuje, lecz uczy myślenia i wzmacnia czytelnika, pokazując, że bohaterstwo zaczyna się od drobnych decyzji. Idealna do samodzielnego czytania i do rozmów z dziećmi lub uczniami.
Przed chwilą w grze Keno padło 31 x 7/7 (46 500 zł). Zobacz szczegóły
@5 487 471 Angierski: O
Kolego Angierski, ciekawi mnie, na jakiej podstawie prowadzisz mój domowy audyt wydatków na gry losowe — bo o ile wiem, nie publikowałem ani kosztów, ani przychodów.
Będzie mi miło, jeśli równie śmiało spróbujesz oszacować, ile przeznaczam na książki i kulturę w ogóle.
Ja z kolei nie rozliczałem Cię z liczby wklejanych na czat zdjęć celebrytek — a to przecież też jakaś forma inwestycji czasu (i transferu danych).
Jeśli jednak naprawdę interesują Cię moje wydatki, nawet te prywatne — pytaj. Jeżeli będę mógł, załączę faktury.
Kolego Angierski, ciekawi mnie, na jakiej podstawie prowadzisz mój domowy audyt wydatków na gry losowe — bo o ile wiem, nie publikowałem ani kosztów, ani przychodów.
Będzie mi miło, jeśli równie śmiało spróbujesz oszacować, ile przeznaczam na książki i kulturę w ogóle.
Ja z kolei nie rozliczałem Cię z liczby wklejanych na czat zdjęć celebrytek — a to przecież też jakaś forma inwestycji czasu (i transferu danych).
Jeśli jednak naprawdę interesują Cię moje wydatki, nawet te prywatne — pytaj. Jeżeli będę mógł, załączę faktury.
@5 487 468 Angierski: Masz racje - nie doczytalem.Przepraszam.
@5 487 479 Jelonek: ale co mnie to obchodzi graj nawet za wszstko twoja sprawa ja tylko ci mowie ze po 20 latach ostrej gry stracisz tyle co bys wygral w mini moze troche mniej
ja nawet nie mam zamiaru ci zabraniac a nawet powiem zebys wydawal wiecej
ts oddawaj kasiore
Piaseczno.. Gwałt na 22 policjantce.. A to.. Przełożony. 41 letni dowódca.. Uj wie kto to.. Bo.. Niewiele o nim..
I mnie zero śniegu. Ale mróz koło 9 stopni będzie koło 21.na bank.
Nie nie teraz jest zima stulecia to że było minus 30 kiedyś ale w 20226 nigdy nie było śniegu to jest szok nie dowerzanie
Przed chwilą padło 327 x 11,50 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
matka krzyczy z balkonu do syna
Kup w sklepie makaron włoski na jajkach
Synek całą drogę do sklepu powtarza:
Makaron włoski na jajkach...makaronvwłoski na jajkach...
Wchodzi do sklepu i mówi do sprzedawcy:
Ma Pan włoski na jajkach...?
Kup w sklepie makaron włoski na jajkach
Synek całą drogę do sklepu powtarza:
Makaron włoski na jajkach...makaronvwłoski na jajkach...
Wchodzi do sklepu i mówi do sprzedawcy:
Ma Pan włoski na jajkach...?
dzis jes swieto dzien dziwaka to pozdrawiam wszystkich dziwakow a tak powaznie bylem w sklepie i kupilem pare drobiazgow miedzy innymi czajnik 1,5 l za 24 zl a ktory kosztowal 56zl na niktore zeczysa ladne przeceny ten ktory byl terz byl nowy tylko mi sie trocce zdrzemlo i sie przypalil teraz jest nowy a zona mowi na jak dlugo
mysle nad liczbami do duzego jutro mam wizyte u dentysty o 18,30 jak bede wracal to pusscze duzego
@5 487 544 Gosia__77: Dobry humor
@5 487 509 Tom1:
Oczywiście, że minister Kerwiński musiał stać za tym zdarzeniem — pewnie osobiście wydał rozkaz, ustawił dyżur i dopilnował harmonogramu. Bo przecież w tej logice minister odpowiada za każde przestępstwo podwładnego, ale już komendant szkoły, dyżurny jednostki i bezpośredni przełożony magicznie znikają z kadru. Ciekawe, że ta sama wrażliwość Republiki i polityków PiS nie zadziałała przy granatniku w gabinecie komendanta głównego, wtedy winnych szukano chyba w instrukcji obsługi. O Barbarze Blidzie, aferach i zamiataniu pod dywan też nagle cisza — widać pamięć selektywna działa jak pilot do telewizora: jedno kliknięcie i niewygodne fakty znikają z ekranu.
Oczywiście, że minister Kerwiński musiał stać za tym zdarzeniem — pewnie osobiście wydał rozkaz, ustawił dyżur i dopilnował harmonogramu. Bo przecież w tej logice minister odpowiada za każde przestępstwo podwładnego, ale już komendant szkoły, dyżurny jednostki i bezpośredni przełożony magicznie znikają z kadru. Ciekawe, że ta sama wrażliwość Republiki i polityków PiS nie zadziałała przy granatniku w gabinecie komendanta głównego, wtedy winnych szukano chyba w instrukcji obsługi. O Barbarze Blidzie, aferach i zamiataniu pod dywan też nagle cisza — widać pamięć selektywna działa jak pilot do telewizora: jedno kliknięcie i niewygodne fakty znikają z ekranu.
ciekawostka na kostce, wczoraj 9/24 dzis 8/24 ale 5 numerow te same miejsca
codzien piona a ma byc chociaz raz na miesiac
codzien piona a ma byc chociaz raz na miesiac
@5 487 554 Tupaj: Do jakiej gry?
kto chce powiedzieć
----
https://www.facebook.com/reel/1775392746491181
----
https://www.facebook.com/reel/1775392746491181
z tej okazji kostka omega 50s lite
69 49
71 51
73 53 ktokolwiek juz widzial ktokolwiek juz wie
69 49
71 51
73 53 ktokolwiek juz widzial ktokolwiek juz wie
i 3 numery z tej piony co byla 2 razy na 2 losowania
70.21.14....nie mowie ze znow
70.21.14....nie mowie ze znow
dzis przede mna w kantorze smierdzacy dziadek kupowal 2 tysie euro a moze tak mydelko fa? a ja za nim, ma panie po 1 dolarze? to poprosze 5
Milion złotych ma około 1 metr wysokości
(w banknotach po 100 zł) waga 10kg
(w banknotach po 100 zł) waga 10kg
@5 487 564 Kawasaki:
Szacunek do dziadków jest ważny, ale szacunek działa w obie strony. Może warto najpierw zadbać o siebie, zanim oceniamy innych?
Dziadkowie zasługują na szacunek, ale nikt nie powinien być obrażany. Może lepiej skupić się na dobrych relacjach niż na nieuprzejmych komentarzach?
Szacunek do starszych to podstawa, ale pamiętajmy, że każdy zasługuje na godność, niezależnie od zapachu czy wyglądu.
Pozdrawiam
Szacunek do dziadków jest ważny, ale szacunek działa w obie strony. Może warto najpierw zadbać o siebie, zanim oceniamy innych?
Dziadkowie zasługują na szacunek, ale nikt nie powinien być obrażany. Może lepiej skupić się na dobrych relacjach niż na nieuprzejmych komentarzach?
Szacunek do starszych to podstawa, ale pamiętajmy, że każdy zasługuje na godność, niezależnie od zapachu czy wyglądu.
Pozdrawiam
Waldek nie śpi? Czy jego klon znów działa...
jak to sie wszystko przyje kiedys zrobiem 60 tys walk w wot a teraz juz nie chce mi sie tego wlaczyc od roku, szok
Monte bredzisz jak ne...bany...
Cześć
dziwna sprawa jest tak zaje ze az sie nie chce od nowa tego robic
@5 487 599 Kawasaki:
Jak to ?
Jak to ?
@5 487 599 Kawasaki:
Ty jej zapewniasz?
Ty jej zapewniasz?
-12.
@5 487 594 Kawasaki:
Jakie konto?
Jakie konto?
@5 487 604 Janosik 2009:
Tupaj.
Sebastian.
@5 487 606 Kawasaki:
W co?
W co?
trochę się wygniotl.. Ale tam coś pewnie jest.. Może 3 lotto?