Wpisy 5 481 540 – 5 481 666
31 grudnia 2025 15:39 → 31 grudnia 2025 18:00, 100 wpisów
Dziś będzie wysoka wygrana w Mini
@5 481 539 Jelonek:
A oczekują?
A oczekują?
@5 481 538 Sebastian_M: Nie pisz mily, bo bedzie beka.Kiedys napisalem ' sympatyczny kolektor" to nawet admin kpil dajac pretekst do śmiechu pewnemu robactwu.Ten sie dobrze śmieje....
@5 481 540 Sebastian_M: Dzis, jutro i 2.01., a najwyzsza 26.01.2026.
Ciastka Szampan 🍾🥂 🍊 pomarańcze Dziś się bawimy żegnamy Rok 2025 ...iż radości zatańcze

@5 481 542 Jelonek:
Ja się tym nie przejmuję
Ja się tym nie przejmuję
forsami ,, i no suuper ,, picz dla małe dzieci ,,a ty jestes duzy człowiek ,, nic nie pasuje
@5 481 546 Gosia__77: Srodkowego?
@5 481 550 Jelonek: wskazujący
@5 481 546 Gosia__77:
Nie ma boku..
@5 481 548 Sebastian_M: Zmieniaj czasem slownictwo bo pasko prowadzi statystyki kulturalnych zwrotow - tylko Q...lturalych.
jeśli ktoś nadal ma problem z oddaniem jakiś typowań to dajcie znać
@5 481 554 islandorka30,5: jakiego boku?
@5 481 557 Pasko: Super, ze na biezaco sa poprawki.
Z prawej strony,żeby zatypowac...
@5 481 561 islandorka30,5: keno ?
@5 481 546 Gosia__77: czemu zabiłaś kogoś ukradłeś coś jesteś przestępca
@5 481 553 Sebastian_M: Sprawdziles swoje stale zestawy pobrane z Grupy85067?
@5 481 544 Forsami: i brawo jest szampan 🥂 super
@5 481 567 Mulag:
@5 481 557 Pasko: Brak numeracji zakladow pobieranych z Grupy85067.
Pasko jest
Szczęśliwego Nowego Roku 2026 Moje Kochane Multipasko Najlepsza Strona Gier Liczbowych niech Żyje Multipasko
Ale na dole z tym czarnym paskiem coś jest nie tak...
Ale już nie mam czasu,to mały pikuś...
@5 481 569 Jelonek: a możesz zrzut ekranu? ja widzę numerację
Numeracja pobranych - wylosowanych zakladow jest, tulko brak numeracji po skopiowaniu do stalych zestawow nie ma.

@5 481 577 Pasko: 

Niech ten nowy rok chociaż z podwyżkami ciężkim życiem ale może indywidualnie będzie dla każdego udany
@5 481 586 Tom1: nie pisz tak nie można drugiej osobie życzyć to nie grzeczne
@5 481 588 Tom1: nie zbadane są wyroki co będzie to będzie przeznaczenie nie w naszych rękach
@5 481 589 Tom1: następny nie będzie lepszy nie ma co zabierać prywatyzować czas brać się za zwykłych ludzi i tak będzie chyba że się postawimy ale ludzie już są jacyś obojętni nacjonalizacja i zabieranie własności zobaczycie
@5 481 578 Jelonek: poprawiono
@5 481 593 Pasko: Widze, dziekuje
@5 481 586 Tom1:
Jako chrześcijanin wolę życzyć nawrócenia, opamiętania i końca wojny, a nie czyjejkolwiek śmierci.
Życzenia zabijania – nawet w gniewie – nie są ani katolickie, ani ludzkie.
Zło nie znika przez kolejne zło, tylko przez prawdę i odpowiedzialność.
Chrześcijaństwo uczy modlitwy o pokój i nawrócenie, nie o śmierć.
Reszta to już nie Ewangelia, tylko gniew.
Albo filozoficzno-ironiczną:
Rok nie „uśmierca” ludzi.
To nienawiść zabija wartości – także te, na które się powołujesz.
Jako chrześcijanin wolę życzyć nawrócenia, opamiętania i końca wojny, a nie czyjejkolwiek śmierci.
Życzenia zabijania – nawet w gniewie – nie są ani katolickie, ani ludzkie.
Zło nie znika przez kolejne zło, tylko przez prawdę i odpowiedzialność.
Chrześcijaństwo uczy modlitwy o pokój i nawrócenie, nie o śmierć.
Reszta to już nie Ewangelia, tylko gniew.
Albo filozoficzno-ironiczną:
Rok nie „uśmierca” ludzi.
To nienawiść zabija wartości – także te, na które się powołujesz.
@5 481 589 Tom1:
Przed chwilą padło 1 x 7250,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Super, stronka dziala juz nirmalnie jak zawsze.Nie ma sobie rownej.Zeby jeszcze bot reagowal na wulgaryzmy i bezpodstawne ataki - prowokacje.
I wyłapywał i blokował megawielonikowców
Wchodzących na czat jeden po drugim i ściemniających że są całkiem obcymi osobami
Wchodzących na czat jeden po drugim i ściemniających że są całkiem obcymi osobami
Bot w szczegulności powinien być uczulony na styl wpisów kilkunastu nicków kulturę nie dość że mają taki sam styl pisowni to jeszcze takie same błędy w pisowni popełniają i pojawiają się na czacie w odstępach kilku minutowych po sobie oraz wklejają prawie że identyczne fotki
@5 481 606 wujek74: Choroba, hejt , nienawiść.
@5 481 606: które nie kulturę
O właśnie o tym mówię
Jeden zniknął i się drugi momentalnie pojawił
Bujaj się
Jeden zniknął i się drugi momentalnie pojawił
Bujaj się
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku nawet Tym którzy mnie blokują jak np Biedroneczka Emeryrka Islandorka i jeszcze kilku kończę bo idepowoli szykować na imprezę sylwestrową do zobaczenia w Nowym Roku
wujek ,, ale on jelonek choroba raka mózgu fałszywy ,,ma tyle lat nie chce powiedziec prawdy ma urodzenia 1973 r ,, kiedy słyszalem tam na stronie www u karola korn748 takie same zachowanie wpisy tut tam takie same wpisy
To zachowanie w psychiatrii określa się jako urojeniową interpretację z elementami zespołu Fregolego – chorobliwe przypisywanie różnym osobom jednej tożsamości i identycznych zachowań.Ludzie czytaja hejterskie wpisy - prowokscje blokujac hejterow.
@5 481 627 Gosia__77: korek dasz rady otworzyć
@5 481 629 Mulag: tak
Nareszcie skończyliśmy panele podłogowe układacjeszcze listwy i można świętować
@5 481 619 krzysio: To, co piszesz to przekraczanie wszelkich granic: pomówienia o choroby, body-shaming, przypisywanie uzależnień i – co najpoważniejsze – nawoływanie do przemocy. To nie jest kontrowersja ani żart, tylko hejt i treści, które powinny skutkować reakcją moderacji.
Krzyś, kiedy kończą się argumenty, zaczynają się diagnozy z sufitu, obelgi i fantazje o przemocy. To nie odwaga ani dowcip — to pustka, którą wszyscy tu widzą. Wróć, gdy będziesz miał coś do powiedzenia bez atakowania ludzi.
Widzę, że na tym czacie jesteś jednocześnie lekarzem, dietetykiem, terapeutą i ekspertem od cudzych żyć. Szkoda tylko, że żaden z tych tytułów nie obejmuje kultury ani odpowiedzialności za słowa.
Opanuj się człowieku,niczym będzie za późno.
Krzyś, kiedy kończą się argumenty, zaczynają się diagnozy z sufitu, obelgi i fantazje o przemocy. To nie odwaga ani dowcip — to pustka, którą wszyscy tu widzą. Wróć, gdy będziesz miał coś do powiedzenia bez atakowania ludzi.
Widzę, że na tym czacie jesteś jednocześnie lekarzem, dietetykiem, terapeutą i ekspertem od cudzych żyć. Szkoda tylko, że żaden z tych tytułów nie obejmuje kultury ani odpowiedzialności za słowa.
Opanuj się człowieku,niczym będzie za późno.
ratownik ,, pisze <<<<<< Widzę, że na tym czacie jesteś jednocześnie lekarzem, dietetykiem, terapeutą <<<< mówie powazne panie>>>>,, nie jestem taki ,, jestem bezrobotny nie mam zawodu ,,skąd tak ty wymysles nie jest prawdy
Ratownik
Następne wcielenie cymbała
Nawet się nie przywitał a już we worku jestem
Następne wcielenie cymbała
Nawet się nie przywitał a już we worku jestem
@5 481 643 krzysio: Przeczytaj uważnie, albo kogoś poproś niech ci przeczyta.A teraz izolacja od ...
Dopisano losowanie nr 562 000 Szybkie 600
ratownik ,,,isc tam jesteś chory do widzenia znowu zablokowal mnie
@5 481 641 Gosia__77: fajny
@5 481 648 Mulag: córka w pracy dostała na święta
@5 481 651 waldus: mnie
@5 481 652 Gosia__77: ty nie boś szczera
@5 481 652 Gosia__77:
@5 481 654 waldus:
@5 481 649 Gosia__77: zawsze to coś ja zamiast kasy na święta dostałem czekoladę kalendarz taki wypasiony i portfel ale portfel pusty mogli chociaż 200 zł tam dać ale nie
@5 481 650 Gosia__77: lepsza kasa super ale i obowiązki więcej
@5 481 656 Mulag: pustego się nie daje to fakt mogli coś wrzucić
Troszeczkę sobie polukałem po profilach tych staronowych nicków które mnie blokują, 25 na pewno a 4 prawdopodobnie to ta sama osoba, po czasie hibernacji która trwała 6-10 lat Nicki te w większości zaczeły typować pod koniec października 2025, kilka zaczeło trochę wcześniej co daje mi apsolutną pewność że to jedna i ta sama osoba
Jak bym zapomniał to życzę wszystkim by mieli lepiej niż w tym odchodzącym roku idą w sumie ciężkie czasy ale mimo to życzę wszystkim lepszego roku 2026 finansowo a jak nie finansowo to może inne sprawy by się na prostowały radości miłości, oby gorszy ni był bo skoro przeżyliśmy ten 2025 to z pewnością jak nie lepiej to nie gorzej
waldus,,, a ty wyrzuc krzysia do wora ,, czemu nie zrobisz tysz tysz

już jest