Wpisy 5 480 242 – 5 480 387
30 grudnia 2025 13:38 → 30 grudnia 2025 17:04, 100 wpisów
Islandorka30,5 sprawdziłem gonię cie punkty
tomcioo ,,a chcesz zobaczysz foto ,, ooto papier EP moja znajoma kobieta z gryfino wygrała wszystko tak wysłała do mnie na fb ,, ,,a angierski widział i wiedzial
@5 480 246 krzysio: Nie chcę
@5 480 242 zbigniew g: chybik
@5 480 236 krzysio: proszę, wskaż chociaż jeden wulgaryzm użyty przez Jelonka — bo zwyczajnie go tam nie ma.
Nie da się nie zauważyć, że ciągle wracasz do Jelonka, skanów i rozliczania innych z ich spraw, zamiast zająć się własnym życiem.
Tomcio1972 bardzo trafnie to ujął i za to należy mu się duży szacunek.
Dziękuję Tomcio1972 oraz wszystkim osobom, które myślą pozytywnie i potrafią zachować dystans oraz kulturę wypowiedzi.
Proszę — żyjmy własnym życiem i pozwólmy innym robić to samo, bez ciągłych oskarżeń i niepotrzebnych napięć.
Nie da się nie zauważyć, że ciągle wracasz do Jelonka, skanów i rozliczania innych z ich spraw, zamiast zająć się własnym życiem.
Tomcio1972 bardzo trafnie to ujął i za to należy mu się duży szacunek.
Dziękuję Tomcio1972 oraz wszystkim osobom, które myślą pozytywnie i potrafią zachować dystans oraz kulturę wypowiedzi.
Proszę — żyjmy własnym życiem i pozwólmy innym robić to samo, bez ciągłych oskarżeń i niepotrzebnych napięć.
Ten gość zyskał niesamowitą popularność w sieci po tym jak wyznał że przez 15 lat nie miał w małżeństwie żadnej kłótni z żoną❤️ 

W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
Widzicie kasę im dajecie a oni olewają konsumenta i nawet losowania nie pokazuja
Dawać 102
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
@5 480 256 zbigniew g: rudy to ciebie zrobił
@5 480 239 tomcio1972: ale tu chodzi o wszystkie gierki, nie wiesz o co chodzi
podczas gdy sa okresy ze gierki "daja" i trzeba to wykorzystac na roznych gierkach
@5 480 252 Mulag: Dajesz dobre przykłady z życia innych - brawo.
Dopisano wyniki Kaskady - 02,04,06,07,10,11,14,15,16,19,22,24
Dopisano wyniki Multi Multi
01, 02, 07, 16, 19, 32, 37, 42, 46, 50, 51, 52, 56, 57, 58, 63, 64, 68, 71, 77
Plusem jest liczba: 64
01, 02, 07, 16, 19, 32, 37, 42, 46, 50, 51, 52, 56, 57, 58, 63, 64, 68, 71, 77
Plusem jest liczba: 64
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 19673 zestawów od 2044 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 18 822 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 33 692 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Bongolas - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- turboszumrak1991 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 522 zł = 34,80 x koszt gry
- marsze89 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 522 zł = 34,80 x koszt gry
- bolo11 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 386 zł = 19,30 x koszt gry
- wujek47 - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 832 zł = 18,49 x koszt gry
waldus ,,a ty powiedz pana wujka ,, papier pokaz ,, jedno jest 5/5
1,19,37
@5 480 266: Gratulacje dla wszystkich
Zb twoje wpadly
U mnie 3 zł
U mnie 3 zł
@5 480 270 krzysio: Ten znów z tymi papierami , aż nudzi.
Dopisano wygrane Multi Multi
Dopisano wygrane Kaskady - padło 1 x 1000 zł
Z trollem postępuję prosto: nie wdaje się w dyskusję, nie karmie go uwagą — blokuję bez litości i na zawsze.
model89 ,, tak jest zycie ,,a dlaczego tak robi troolem ,,czy ja moja wiina ,, , jak ty to samo nie noszysz uczciwe
Mnie dziś głową boli
model89 ,, ale ale ty ty wstyd jeszcze mnie zablokuje to nie do widzenia
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loterii Świątecznej !
@5 480 291 islandorka30,5: Wyjdz za Zb
@5 480 279 model89: Racja - blokować gadów.
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loterii Świątecznej !
@5 480 297 Mulag:
@5 480 297 Mulag: Ło matko! A gdzie ona ma trenera personalnego?
@5 480 300 BialyMurzyn: Zjadła 😁
@5 480 291 islandorka30,5: czyli że sexu nici
nowa kostke kwantowa omega 50s lite, darmowa wersja wybierz jakie to 50 i masz
75 52
77 54
79 56
=77.52.56 57 latwoooo, 50s dzialajo
75 52
77 54
79 56
=77.52.56 57 latwoooo, 50s dzialajo
@5 480 309 Tom1: bez tego da się zyc
@5 480 306 wujek74: Znowu wujek próbujesz mnie prowokować ale nic z tego ja w Twoim języku nie rozmawiam i nie jestem niczym kolaborantem
@5 480 306 wujek74: Miało być niczyim
@5 480 285 krzysio: Za bezpodstawne krytykowanie użytkowników- do wora!
Jak tu pewien nick nie jest przydupasem dziczyzny to ja jestem dziewicą orleańską
@5 480 307 waldus: 

@5 480 318 wujek74: Wygląda na to że tak bo ja nie jestem niczym wasalem ale lubię ludzi którzy używają języka kulturalnego
Do czego mg dochodzimy.. Żeby dziennikarz sprzedawał swoją willę za 2 mln zł. Bym rozumiał.. Ale prawie 20 mln.. Na czym ten Tomasz Lis się dorobił.. Pokarzcie inegk dziennikarza co ma taki majątek.. W Polsce. To jest chory kraj..
@5 480 322 Tom1: To prawda ten naszkraj jest zwariowany
prosty ,, nie jestem krytykowany ,, oni tak pierwszy wyrzycają do wora ,, nie mówi równo sprawy i prawdy ,, jak moze być ,, widzisz i ,yslisz ty
prosty ,, mam zaufany tutaj na mp ,, co jo robiłem krytykowany .. zapytaj sie sam i powodzenia
przepis na sukces w zyciu nauczyc sie trafiac piony w multi
w szkole pion nie bylo ale teraz sie bardziej liczy
w szkole pion nie bylo ale teraz sie bardziej liczy
prosty ,, popatrz ,,tam osoby kawasaki <<<,, wyrzuc krzysia do wora i pospiejsz sie
@5 480 322 Tom1:widzę że Twoje oburzenie działa jak latarka z jedną baterią – świeci tylko tam, gdzie Ci wygodnie. O willi dziennikarza piszesz z pasją, ale o słynnych działkach pewnego premiera już pamięć wybiórcza?
A może przypomnieć tych, którzy tak bardzo ‘zarządzali majątkiem państwowym’, że dziś wolą ciepły klimat… choćby na Węgrzech?
No i Orlenu też jakoś nie widzę w Twojej troskliwej analizie polskich absurdów.
Także spokojnie – jak już robisz katalog „chorych spraw”, to zrób go kompletny. Inaczej wygląda jak selekcja pod tezę, a nie „ratowanie kraju.
A może przypomnieć tych, którzy tak bardzo ‘zarządzali majątkiem państwowym’, że dziś wolą ciepły klimat… choćby na Węgrzech?
No i Orlenu też jakoś nie widzę w Twojej troskliwej analizie polskich absurdów.
Także spokojnie – jak już robisz katalog „chorych spraw”, to zrób go kompletny. Inaczej wygląda jak selekcja pod tezę, a nie „ratowanie kraju.
w worze nie zobaczysz kostki kwantowej omega 50s lite na wieczor
Smoczy Język też kulturalnie mówił a jednak każde jego słowo było nasiąknięte jadem nienawiści szyderstwa i zazdrości, dopiero po czasie ludzie z nim obcujący zrozumieli że jest zwykłym manipulantem i wykopali go na zbity pysk
Myślę że jest dla ciebie jeszcze nadzieja że dziczyzna nie wyprał do cna twojego mózgu
To zwykły manipulant szukający łatwowiernych i naiwnych takich jak ty
Nie dziwota że starsi ludzie dają się nabierać metodą na wnuczka
Myślę że jest dla ciebie jeszcze nadzieja że dziczyzna nie wyprał do cna twojego mózgu
To zwykły manipulant szukający łatwowiernych i naiwnych takich jak ty
Nie dziwota że starsi ludzie dają się nabierać metodą na wnuczka
@5 480 331 wujek74:
Wujku74, twoje moralizowanie brzmi jak wykład kogoś, kto sam widzi manipulację tylko wtedy, gdy patrzy w lustro. Tyle razy powtarzasz te same teksty, że można by pomyśleć, że sam próbujesz kogoś ‘nabrać metodą na wnuczka’ – tylko że nikt już w to nie wierzy.
Twoje diagnozy o cudzych mózgach są o tyle zabawne, że sam najwyraźniej pracujesz na jedynym trybie: atak, bo argumentów brak.
Nie wiem, kogo próbujesz przekonać, ale wygląda na to, że jedyną osobą, która już dawno wykopała się „na zbity pysk” z tej rozmowy – jesteś ty.
Wujku74, twoje moralizowanie brzmi jak wykład kogoś, kto sam widzi manipulację tylko wtedy, gdy patrzy w lustro. Tyle razy powtarzasz te same teksty, że można by pomyśleć, że sam próbujesz kogoś ‘nabrać metodą na wnuczka’ – tylko że nikt już w to nie wierzy.
Twoje diagnozy o cudzych mózgach są o tyle zabawne, że sam najwyraźniej pracujesz na jedynym trybie: atak, bo argumentów brak.
Nie wiem, kogo próbujesz przekonać, ale wygląda na to, że jedyną osobą, która już dawno wykopała się „na zbity pysk” z tej rozmowy – jesteś ty.
Już jesteś owinięty między rogami
Twoje tłumaczenie to potwierdza tylko
Twoje tłumaczenie to potwierdza tylko
tomi77 ,, masz pamietooj nie kupuj wódka ,, trzeba odzyskac zdrowy
Jaki problem wkleić kupon systemowy za kilka stówek
Żaden
Drukujesz,robisz foto,anulujesz
Oczywiście zestawu tych liczb nie puszczasz bo system nie jest głupi
Żaden
Drukujesz,robisz foto,anulujesz
Oczywiście zestawu tych liczb nie puszczasz bo system nie jest głupi
Ja nie pije już.. 3 dni..
Wiedziałem że te keno coś może dać.. Z odpadów.... Ale 6 na 8..sie
nie spodziewałem..
Ale trudno trafić. Niedziela. Lipa była chociaż 3 na 8 8 3 na 8 keno.. Tylko na 8 liczb grsm
2026vtrafic 8 na 8 keno.. Chcę
Wiedziałem że te keno coś może dać.. Z odpadów.... Ale 6 na 8..sie
nie spodziewałem..
Ale trudno trafić. Niedziela. Lipa była chociaż 3 na 8 8 3 na 8 keno.. Tylko na 8 liczb grsm
2026vtrafic 8 na 8 keno.. Chcę
wujek ,, tak prawda,,, kto manipulacja odpowiedz zeby łatwo napaduje na mp
Sramzagryzam z wora mnie wypuścił
Czyżby się dziczyźnie Nicki pokończyły?
Czyżby się dziczyźnie Nicki pokończyły?
@5 480 346 Tom1: na sylwestra też nie będziesz pił
Pindole takie same smuty jak dziczyzna,a tam mnie uświadamia że to źle
To tak jakby sramzagryzam sam siebie zrugał
Ps.lubię przekręcać buriackie nicki
To tak jakby sramzagryzam sam siebie zrugał
Ps.lubię przekręcać buriackie nicki
Tak się składa że.. Kierowca.. Nie wiem jak po południu czy wieczór.. Ale jak wiem że mam jechać.. To nie pije..
@5 480 357 Tom1: ale z Ciebię cipa
tomi ,,a krzysia ,, zarabiał ,, prawie srednie, nie duzo papier kasa ,,, kiedy w marcu Tooto,, tyle lat nie pije ,, mam prawo jazdy boje sie strace zeby 997 tak mozliwe zabiorom prawka i koniec jazda
Pomysł mam głupi...
Od Nowego Roku
Pon do piątku
Codziennie jedno keno na 5 losowan.. Czsx bez różnicy.. Podobnie budki.. Koszt 4 tyg... 200 zł.. Trochę dużo..
Od Nowego Roku
Pon do piątku
Codziennie jedno keno na 5 losowan.. Czsx bez różnicy.. Podobnie budki.. Koszt 4 tyg... 200 zł.. Trochę dużo..
Drodzy Multipaskowicze!
Na Nowy Rok życzę Wam tryskającego zdrowia, pogody ducha każdego dnia,
wspaniałej, ciepłej atmosfery w gronie rodzinnym oraz takiej samej – życzliwej i kulturalnej – na czacie.
Niech nie zabraknie szczęścia, udanych typów i wymarzonych wygranych 🍀
Dziękuję za wszystkie miłe rozmowy, uśmiechy i dobre słowa, które sprawiają, że chce się tu zaglądać.
A tym, którzy częściej krytykują niż słuchają – krytykom, trollom, a nawet hejterom – życzę w Nowym Roku
więcej zrozumienia dla innych, empatii, spokoju i odwagi, by wreszcie zakopać wojenne topory.
Czasem jedno życzliwe zdanie znaczy więcej niż sto złośliwych.
Niech nadchodzący rok będzie dla nas wszystkich lepszy, spokojniejszy i bardziej ludzki.
Szczęśliwego Nowego Roku! 🎆✨
Jelonek
Na Nowy Rok życzę Wam tryskającego zdrowia, pogody ducha każdego dnia,
wspaniałej, ciepłej atmosfery w gronie rodzinnym oraz takiej samej – życzliwej i kulturalnej – na czacie.
Niech nie zabraknie szczęścia, udanych typów i wymarzonych wygranych 🍀
Dziękuję za wszystkie miłe rozmowy, uśmiechy i dobre słowa, które sprawiają, że chce się tu zaglądać.
A tym, którzy częściej krytykują niż słuchają – krytykom, trollom, a nawet hejterom – życzę w Nowym Roku
więcej zrozumienia dla innych, empatii, spokoju i odwagi, by wreszcie zakopać wojenne topory.
Czasem jedno życzliwe zdanie znaczy więcej niż sto złośliwych.
Niech nadchodzący rok będzie dla nas wszystkich lepszy, spokojniejszy i bardziej ludzki.
Szczęśliwego Nowego Roku! 🎆✨
Jelonek
Ale można się odwodnić trzeba pić organizm się wysuszy twarz będzie sucha skóra się będzie łuszczyć a nawet proces starzenia będzie nie czym sobie tego co druga osobie tobie nie robi
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy jeszcze w 2025 zapłacimy więcej za kupon?
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Och jakie piękne przesiąknięte jadem sarkazmu i zawiści życzenia
Ja powiem bez białych rękawiczek
Życzę ci wielonikowcu byś w pierwszy dzień nowego roku potknoł się na szczycie klatki schodowej i zaliczył jadaczką wszystkie stopnie tej klatki do samego dołu
I obyś pozapominał haseł do nicków na multipasko oraz rozwolnienia przez cały rok 2026,po za tym by ci zajumali portfel w tramwaju lub innym miejscu
Ja powiem bez białych rękawiczek
Życzę ci wielonikowcu byś w pierwszy dzień nowego roku potknoł się na szczycie klatki schodowej i zaliczył jadaczką wszystkie stopnie tej klatki do samego dołu
I obyś pozapominał haseł do nicków na multipasko oraz rozwolnienia przez cały rok 2026,po za tym by ci zajumali portfel w tramwaju lub innym miejscu

może cudów nie ma.. Dobę na grę 6 na 8 keno.. Jest