Wpisy 5 470 985 – 5 471 119
17 grudnia 2025 13:17 → 17 grudnia 2025 21:25, 100 wpisów
68
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
@5 470 993 krzysio: 8+3=??
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
@5 470 999 krzysio: 8x3+
Dopisano wyniki Multi Multi
02, 06, 07, 13, 18, 20, 21, 44, 48, 51, 53, 60, 61, 63, 64, 68, 69, 71, 74, 75
Plusem jest liczba: 68
02, 06, 07, 13, 18, 20, 21, 44, 48, 51, 53, 60, 61, 63, 64, 68, 69, 71, 74, 75
Plusem jest liczba: 68
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 19607 zestawów od 2038 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 18 028 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 34 487 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Atryda - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 380 zł = 25,33 x koszt gry
- Nieboraczek - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 180 zł = 24,00 x koszt gry
- wojt56 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 140 zł = 18,67 x koszt gry
- sezam1 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 384 zł = 15,36 x koszt gry
- Yunuyo - koszt gry: 60,00 zł, wygrana: 708 zł = 11,80 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,05,06,08,10,11,14,15,17,18,20
gosiu ,, krzysia program ,,a walduś rozum ,, kto najlepszy trafić
@5 471 009 krzysio:
Dopisano wygrane Kaskady - padło 1 x 1000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 38 x 6/6
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loterii Świątecznej !
Brak twarzy to jak cienie bez konturów – nie widać ich, a jednak są obecne, milcząco zdradzając
Witam. Jeśli ktoś chciałby poszerzyć swoją wiedzę w temacie analiz loterii, polecam mu mój poradnik "Metoda 4 Trendów w Loteriach" - wszelkie informacje, włącznie z krytycznymi wypowiedziami osób, które nie miały jeszcze możliwości zapoznać się z tym poradnikiem znajdziecie na forum.multipasko w temacie "Metoda 4 Trendów w Loteriach"
Pozdrawiam
PozdrawiamPojawiły się nowe, zwycięskie kody Loterii Świątecznej !
@5 471 027 krzysio:
Tak jeden z kilku moich filmów, są także w języku angielskim w których próbowałem tłumaczyć kilka z metod doboru liczb głównie graczom z Afryki w 49's wraz z typami. W najbliższym czasie pojawi się też film o Metodzie 4 Trendów opisanej w poradniku, w tej chwili z uwagi na permanentny brak czasu rzadko coś tam publikuję ale może się to zmieni po nowym roku, bo zaczynam nowe testy z różnymi metodami filtracji liczb, więc kto to wie...
Pozdrawiam
Tak jeden z kilku moich filmów, są także w języku angielskim w których próbowałem tłumaczyć kilka z metod doboru liczb głównie graczom z Afryki w 49's wraz z typami. W najbliższym czasie pojawi się też film o Metodzie 4 Trendów opisanej w poradniku, w tej chwili z uwagi na permanentny brak czasu rzadko coś tam publikuję ale może się to zmieni po nowym roku, bo zaczynam nowe testy z różnymi metodami filtracji liczb, więc kto to wie...
Pozdrawiam
Może ja nie wypije 3 na raz.. Ale taki Marian jak obali 3..to jest.. Tylko 10 zł.. A paczka paoierosow.. 20 zł.. Chyba ich poje.. Balo..
Wzialem 3 mini zawodzie.. Tylko..
Wzialem 3 mini zawodzie.. Tylko..
@5 471 025 perkun: a jakieś sukcesy pan ma z tym związane?
Mam 1,5 stopnia na dworze... Odczuwalne.. Z minus 4..hulajka jest średnio.. Ale przy 25 jest zimno...
@5 471 038 Tom1: a to ty z termometrem na wieszku chodzisz
@5 471 037 waldus: Od niedawna zacząłem pisać poradniki, więc staram się dopiero w tym kierunku rozwijać, a jako typer to parę słów napisałem o sobie tutaj
https://lottoporadnik-perqn.blogspot.com/p/perqn-typer-kreator-strategii-gry.html
Aktualnie mniej afiszuję się jakimiś typami, za dużo zabiera mi czasu testowanie i badanie różnych opcji i strategii analiz gier.
Pozdrawiam
https://lottoporadnik-perqn.blogspot.com/p/perqn-typer-kreator-strategii-gry.html
Aktualnie mniej afiszuję się jakimiś typami, za dużo zabiera mi czasu testowanie i badanie różnych opcji i strategii analiz gier.
Pozdrawiam
zmiany ustawy o zdrowiu publicznym oraz ustawy o PIT, chodzi o podwyżki tzw. opłaty cukrowej m.in. od napojów energetycznych oraz podwyżkę podatku od wygranych w konkursach, grach i zakładach wzajemnych lub nagród związanych ze sprzedażą premiową — z 10 proc. do 15 proc. (druk sejmowy 1836);
Od 2026 od wygranych.. 15 % mi to nie grozi.. Zresztą można zamarkować.. Do 2280 jest bez podatku.. Więc jeśli nie grasz systemami mini.. To ci nic nie grozi...
Wczoraj se liczyłem tak..
5 mini to 10 zl
Ale system mini 6 liczb.. 12 zk
Sęk w tym że tu masz 5 pojedynczych szans.. A w systemie 5 liczb plus dodatkowa.
Niby potem płacą za 3 x 3..ale traf jednym zakładem te 3 na 6?
Myśle że pojedyncze to 5 czy 6 szans.. Różnych..
5 mini to 10 zl
Ale system mini 6 liczb.. 12 zk
Sęk w tym że tu masz 5 pojedynczych szans.. A w systemie 5 liczb plus dodatkowa.
Niby potem płacą za 3 x 3..ale traf jednym zakładem te 3 na 6?
Myśle że pojedyncze to 5 czy 6 szans.. Różnych..
@5 471 045 Tom1: czyli jak to się ma?
@5 471 045 Tom1: od wygranej 5/5 w mini np 400 000 zł zapłacisz 60 000 podatku

@5 471 048 bolek31: policz jeszcze raz bo Ci za dużo wychodzi
Nie ma co ściemniać.. Nie wierzę że ktoś trafi 4 na 6 mini kilka razy w roku..
Kiedyś wuja grał systemy na 6 i 7 i 8 liczb. Początek był dobry.. Później poległ.
Mini..
Nie chce tak skończyć.. Więc wolę nawet te 5 mini z maszyny..
Mini..
Nie chce tak skończyć.. Więc wolę nawet te 5 mini z maszyny..
Najlepszym sposobem na wynalazki typu Lotto jest... metoda liczb których nie skreslać bo mogą ich nie wylosować!

Brać,wybierać...

@5 471 018 waldus: Kto i dlaczego?
@5 471 059 CoSieGapisz: 08,36,15,40,18 - gramy wszyscy.
walduś i no opowiadaj do pana << Nostradamus2>> dlaczego tak ty wyplujesz twarz
Tak jeden z kilku moich filmów, są także w języku angielskim w których próbowałem tłumaczyć kilka z metod doboru liczb głównie graczom z Afryki w 49's wraz z typami.
no fakt europejczycy inny lepszy sort
im nie trzeba tłumaczyć bo karnacja inna i zwoje mózgowe lepsze
co ty perkun pieprzysz?i co brałeś przed napisaniem tego debilizmu
że niby ludzie z afryki są niżżego sortu
czy twoje wywody są takie do dupy
u konkurencji w dociepleniach ,konkuręcja,znamy się i pomagamy pracuje taki asfalt, nie brązowy,kompletny czarny nawet ksywę ma asfalt
zapiernicza lepiej niż nie jeden tubylec
no fakt europejczycy inny lepszy sort
im nie trzeba tłumaczyć bo karnacja inna i zwoje mózgowe lepsze
co ty perkun pieprzysz?i co brałeś przed napisaniem tego debilizmu
że niby ludzie z afryki są niżżego sortu
czy twoje wywody są takie do dupy
u konkurencji w dociepleniach ,konkuręcja,znamy się i pomagamy pracuje taki asfalt, nie brązowy,kompletny czarny nawet ksywę ma asfalt
zapiernicza lepiej niż nie jeden tubylec
@5 471 062 krzysio: piszesz chaotycznie i bez sensu – mieszasz osoby, nicki i emocje, a całość brzmi jak strumień myśli bez kontroli. Pytanie „czy on rozumiesz, co piszesz? bo komunikat nie ma logicznej struktury ani jasnego adresata. weź oddech i przeczytaj to jeszcze raz — może wtedy sam zrozumiesz, co chciałeś napisać. Bo na razie sens zgubił się gdzieś między nickami.
i asfalt jest obrotny trójkę dzieciaków ma z naszą, dwie córki i syna,a opowieści o długości asfaltowych przyrodzeń to mity
sikaliśmy raz obok siebie na ścianę i nie musiał się odsunąć o krok
sikaliśmy raz obok siebie na ścianę i nie musiał się odsunąć o krok
@5 471 066 krzysio: Domyślam się
ręce do góry z radości bo zagrałem sobie w Lotto 17 Milionów mogę powiedzieć że jest moje bo mam zagrane
@5 471 025 perkun: Mi tam się podoba zobaczymy w Mini czy wyjdą to z filmiku od Krzysia
Przychodzę dziś do drugą zmianę do roboty a tuuuuu niema roboty maszyna powiedziała stop galop... no i taki dzień szwendacza tu coś udam że zrobie tam że La kukaracza
2,3,17,19,38 no Perqun nie mam jak zagrać bo w robocie... Chyba że powiem że pasuje mi wychodne bo w tej toalecie nie mogę się skupić
@5 471 051 waldus: często słyszałeś „ siadaj pała” ? Niestety - dobrze liczy
@5 471 029 krzysio: Zastanawiam się czy te aby kryminalne wieści to nie aby czasem zwykłe fejki brukowych gazet ..itp mieć 70 lat i mieć Milionów złotych żeby niby inwestować w co w coś co odrazu jest spalone na starcie ja tam w to nie wierzę... chociaż dziś słyszałem w Radiu Złote przeboje w wiadomościach jak metodą na wnuczka babcia została pozbawiona z kwoty 400 000 całe życie składa trzyma jak to mówi że na czarną godzinę a teraz to jest w czarnej... co ci ludzie mają w głowach..takim naiwnym być to ja nie rozumiem...
Koniec przerwy tu wnuczek mi nie zadzwoni nie powie hej szukam pracy przyjdę za Ciebie będę zapier...a wie co to znaczy zapier.... może na rękach chodzić to do cyrku..
Nie mam zasięgu lub strona lotto szwankuje, do kolektury mam 15 km.Czy ktoś może mi zagrać w Mini Lotto , ten systemik:
6,15,16,23,24,28,29,36,39,40
Oddam blikiem.
6,15,16,23,24,28,29,36,39,40
Oddam blikiem.
Juz zagralem, udało się.
090.
1-2/10. Mini Lotto.
1-2/10. Mini Lotto.
Panoramix.
aagaa dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
Idź na całość. Niedziela.. Nekla wita.. Znajoma wygrala Clio.. To ta.. W dredach..
@5 471 116 tom28: hejka
https://rawicz24.pl/wiadomosci/pozar-w-rawickiej-firmie-poligraficznej-trwa-akcja-gasnicza/TIQDtSXQqyXna2q8YdRb akcja strażaków jeszcze trwa dojeżdżają kolejne wozy strażackie.
Przed chwilą padło 1 x 9550,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły