Wpisy 5 470 921 – 5 471 069
17 grudnia 2025 11:03 → 17 grudnia 2025 17:31, 100 wpisów
33 kilometry zrobione na rowerku NIE elektrycznym
dbajcie o zdrowie i swoje serduszko
kto dba o zdrowie ten się dowie... ile warte kiedy ktoś je utraci

moje serce zdrowe jak dzwon ,bo dbam ja koń
@5 470 910 Jelonek:
domek w górach na 3 dni 2,500zł ale czego się nie robi dla zdrowia
Grajcie w Lotto de.
>> 31 000 000 euro <<
Nie ma podatku od... wygranych!
>> 31 000 000 euro <<
Nie ma podatku od... wygranych!
Przerwa.
raki mam, zaraz idę jak zimny drań
@5 470 940 Janosik 2009: Gram często , zwłaszcza w Bochum.
@5 470 922 zaq69: Nie musisz.
@5 470 919 zaq69: Blokujesz jako Waldus, krytykujesz jako Zaq69 - podladacz - prowokator.

pewien osobnik blokuje mnie całą bandą swoich nicków
ale jednym nasłuchuje
zgadnijcie kto to taki
podpowiedź
na początku swojej marnej tutaj kariery określał swój nick jako małego chrabąszcza ale z biegiem czasu urósł do wielkości króla lasu
ale jednym nasłuchuje
zgadnijcie kto to taki
podpowiedź
na początku swojej marnej tutaj kariery określał swój nick jako małego chrabąszcza ale z biegiem czasu urósł do wielkości króla lasu
Król nie lasu, tylko kultury i empatii.
Władza bez kultury to tylko hałas, a empatia to cecha, której nie da się zablokować żadnym nickiem.
Nawet król puszczy potrafi zaprowadzić porządek — i robi to mądrze, nie z hejtem.
Bo w naturze (i w sieci) stado nie idzie za „mądrym inaczej”, tylko za tym, kto ma rozum i godność.
Władza bez kultury to tylko hałas, a empatia to cecha, której nie da się zablokować żadnym nickiem.
Nawet król puszczy potrafi zaprowadzić porządek — i robi to mądrze, nie z hejtem.
Bo w naturze (i w sieci) stado nie idzie za „mądrym inaczej”, tylko za tym, kto ma rozum i godność.
ktoś nicki pomylił następneszanuj siebie bo strzelisz sobie czambo myląc z dzikiem, następny nick dziczyzny do kolekcji
ps. muszę większy zeszyt zakupić,bo już mi się w notatniku nie mieszczą jego nicki
ps. muszę większy zeszyt zakupić,bo już mi się w notatniku nie mieszczą jego nicki
https://www.facebook.com/reel/1169378535165021/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
@5 470 959 wujek74:
mamy tylko jedno
DBAJCIE KOCHANI o zdrowie
DBAJCIE KOCHANI o zdrowie
To dobry objaw - skoro sledzisz i zapisujesz pozytywne osoby, znaczy ze robisz postepy.
Widac, ze nadrabiasz zaleglosci w szkole: obserwacja, notatki, systematycznosc.
Jeszcze chwila i zamiast zeszytu przyda sie dziennik ucznia z paskiem 😉
Widac, ze nadrabiasz zaleglosci w szkole: obserwacja, notatki, systematycznosc.
Jeszcze chwila i zamiast zeszytu przyda sie dziennik ucznia z paskiem 😉
@5 470 974 Tom1: ile juz jestes do przodu na tym totolotku?
68
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
@5 470 993 krzysio: 8+3=??
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
@5 470 999 krzysio: 8x3+
Dopisano wyniki Multi Multi
02, 06, 07, 13, 18, 20, 21, 44, 48, 51, 53, 60, 61, 63, 64, 68, 69, 71, 74, 75
Plusem jest liczba: 68
02, 06, 07, 13, 18, 20, 21, 44, 48, 51, 53, 60, 61, 63, 64, 68, 69, 71, 74, 75
Plusem jest liczba: 68
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 19607 zestawów od 2038 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 18 028 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 34 487 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Atryda - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 380 zł = 25,33 x koszt gry
- Nieboraczek - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 180 zł = 24,00 x koszt gry
- wojt56 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 140 zł = 18,67 x koszt gry
- sezam1 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 384 zł = 15,36 x koszt gry
- Yunuyo - koszt gry: 60,00 zł, wygrana: 708 zł = 11,80 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,05,06,08,10,11,14,15,17,18,20
gosiu ,, krzysia program ,,a walduś rozum ,, kto najlepszy trafić
@5 471 009 krzysio:
Dopisano wygrane Kaskady - padło 1 x 1000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 38 x 6/6
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loterii Świątecznej !
Brak twarzy to jak cienie bez konturów – nie widać ich, a jednak są obecne, milcząco zdradzając
Witam. Jeśli ktoś chciałby poszerzyć swoją wiedzę w temacie analiz loterii, polecam mu mój poradnik "Metoda 4 Trendów w Loteriach" - wszelkie informacje, włącznie z krytycznymi wypowiedziami osób, które nie miały jeszcze możliwości zapoznać się z tym poradnikiem znajdziecie na forum.multipasko w temacie "Metoda 4 Trendów w Loteriach"
Pozdrawiam
PozdrawiamPojawiły się nowe, zwycięskie kody Loterii Świątecznej !
@5 471 027 krzysio:
Tak jeden z kilku moich filmów, są także w języku angielskim w których próbowałem tłumaczyć kilka z metod doboru liczb głównie graczom z Afryki w 49's wraz z typami. W najbliższym czasie pojawi się też film o Metodzie 4 Trendów opisanej w poradniku, w tej chwili z uwagi na permanentny brak czasu rzadko coś tam publikuję ale może się to zmieni po nowym roku, bo zaczynam nowe testy z różnymi metodami filtracji liczb, więc kto to wie...
Pozdrawiam
Tak jeden z kilku moich filmów, są także w języku angielskim w których próbowałem tłumaczyć kilka z metod doboru liczb głównie graczom z Afryki w 49's wraz z typami. W najbliższym czasie pojawi się też film o Metodzie 4 Trendów opisanej w poradniku, w tej chwili z uwagi na permanentny brak czasu rzadko coś tam publikuję ale może się to zmieni po nowym roku, bo zaczynam nowe testy z różnymi metodami filtracji liczb, więc kto to wie...
Pozdrawiam
Może ja nie wypije 3 na raz.. Ale taki Marian jak obali 3..to jest.. Tylko 10 zł.. A paczka paoierosow.. 20 zł.. Chyba ich poje.. Balo..
Wzialem 3 mini zawodzie.. Tylko..
Wzialem 3 mini zawodzie.. Tylko..
@5 471 025 perkun: a jakieś sukcesy pan ma z tym związane?
Mam 1,5 stopnia na dworze... Odczuwalne.. Z minus 4..hulajka jest średnio.. Ale przy 25 jest zimno...
@5 471 038 Tom1: a to ty z termometrem na wieszku chodzisz
@5 471 037 waldus: Od niedawna zacząłem pisać poradniki, więc staram się dopiero w tym kierunku rozwijać, a jako typer to parę słów napisałem o sobie tutaj
https://lottoporadnik-perqn.blogspot.com/p/perqn-typer-kreator-strategii-gry.html
Aktualnie mniej afiszuję się jakimiś typami, za dużo zabiera mi czasu testowanie i badanie różnych opcji i strategii analiz gier.
Pozdrawiam
https://lottoporadnik-perqn.blogspot.com/p/perqn-typer-kreator-strategii-gry.html
Aktualnie mniej afiszuję się jakimiś typami, za dużo zabiera mi czasu testowanie i badanie różnych opcji i strategii analiz gier.
Pozdrawiam
zmiany ustawy o zdrowiu publicznym oraz ustawy o PIT, chodzi o podwyżki tzw. opłaty cukrowej m.in. od napojów energetycznych oraz podwyżkę podatku od wygranych w konkursach, grach i zakładach wzajemnych lub nagród związanych ze sprzedażą premiową — z 10 proc. do 15 proc. (druk sejmowy 1836);
Od 2026 od wygranych.. 15 % mi to nie grozi.. Zresztą można zamarkować.. Do 2280 jest bez podatku.. Więc jeśli nie grasz systemami mini.. To ci nic nie grozi...
Wczoraj se liczyłem tak..
5 mini to 10 zl
Ale system mini 6 liczb.. 12 zk
Sęk w tym że tu masz 5 pojedynczych szans.. A w systemie 5 liczb plus dodatkowa.
Niby potem płacą za 3 x 3..ale traf jednym zakładem te 3 na 6?
Myśle że pojedyncze to 5 czy 6 szans.. Różnych..
5 mini to 10 zl
Ale system mini 6 liczb.. 12 zk
Sęk w tym że tu masz 5 pojedynczych szans.. A w systemie 5 liczb plus dodatkowa.
Niby potem płacą za 3 x 3..ale traf jednym zakładem te 3 na 6?
Myśle że pojedyncze to 5 czy 6 szans.. Różnych..
@5 471 045 Tom1: czyli jak to się ma?
@5 471 045 Tom1: od wygranej 5/5 w mini np 400 000 zł zapłacisz 60 000 podatku

@5 471 048 bolek31: policz jeszcze raz bo Ci za dużo wychodzi
Nie ma co ściemniać.. Nie wierzę że ktoś trafi 4 na 6 mini kilka razy w roku..
Kiedyś wuja grał systemy na 6 i 7 i 8 liczb. Początek był dobry.. Później poległ.
Mini..
Nie chce tak skończyć.. Więc wolę nawet te 5 mini z maszyny..
Mini..
Nie chce tak skończyć.. Więc wolę nawet te 5 mini z maszyny..
Najlepszym sposobem na wynalazki typu Lotto jest... metoda liczb których nie skreslać bo mogą ich nie wylosować!

Brać,wybierać...

@5 471 018 waldus: Kto i dlaczego?
@5 471 059 CoSieGapisz: 08,36,15,40,18 - gramy wszyscy.
walduś i no opowiadaj do pana << Nostradamus2>> dlaczego tak ty wyplujesz twarz
Tak jeden z kilku moich filmów, są także w języku angielskim w których próbowałem tłumaczyć kilka z metod doboru liczb głównie graczom z Afryki w 49's wraz z typami.
no fakt europejczycy inny lepszy sort
im nie trzeba tłumaczyć bo karnacja inna i zwoje mózgowe lepsze
co ty perkun pieprzysz?i co brałeś przed napisaniem tego debilizmu
że niby ludzie z afryki są niżżego sortu
czy twoje wywody są takie do dupy
u konkurencji w dociepleniach ,konkuręcja,znamy się i pomagamy pracuje taki asfalt, nie brązowy,kompletny czarny nawet ksywę ma asfalt
zapiernicza lepiej niż nie jeden tubylec
no fakt europejczycy inny lepszy sort
im nie trzeba tłumaczyć bo karnacja inna i zwoje mózgowe lepsze
co ty perkun pieprzysz?i co brałeś przed napisaniem tego debilizmu
że niby ludzie z afryki są niżżego sortu
czy twoje wywody są takie do dupy
u konkurencji w dociepleniach ,konkuręcja,znamy się i pomagamy pracuje taki asfalt, nie brązowy,kompletny czarny nawet ksywę ma asfalt
zapiernicza lepiej niż nie jeden tubylec
@5 471 062 krzysio: piszesz chaotycznie i bez sensu – mieszasz osoby, nicki i emocje, a całość brzmi jak strumień myśli bez kontroli. Pytanie „czy on rozumiesz, co piszesz? bo komunikat nie ma logicznej struktury ani jasnego adresata. weź oddech i przeczytaj to jeszcze raz — może wtedy sam zrozumiesz, co chciałeś napisać. Bo na razie sens zgubił się gdzieś między nickami.
i asfalt jest obrotny trójkę dzieciaków ma z naszą, dwie córki i syna,a opowieści o długości asfaltowych przyrodzeń to mity
sikaliśmy raz obok siebie na ścianę i nie musiał się odsunąć o krok
sikaliśmy raz obok siebie na ścianę i nie musiał się odsunąć o krok