Wpisy 545 951 – 546 050
15 października 2011 23:37 → 16 października 2011 00:45, 100 wpisów
krzisio1...
Kumulacja Lotto: 6 000 000 złotych
dobra...
Dopisano wygrane kaskada
Bonus Multi Multi: 660 000 złotych
moje 4/6 to 312 ...
>...Będą wyższe niższe wygrane...< hmm - jakoś tak czytałem - dooopki
Ale - jeszcze, tak naprawdę - KTO gra na 3/6, 4/6, 5/6 ?
Na co się liczy wysyłając zakład dużego lotka ?
no, bez ściemy poproszę ?
Czekam aż zrobią kumbulację:100 000 000 i wtedy puszczę jeden zakład
jandzia
ja nic nie zrobiłem anic urazy , tylko za duzo podałem wiele rózne emotki , pasko ma sprawy zamknął krzysio744 na czate
ja nic nie zrobiłem anic urazy , tylko za duzo podałem wiele rózne emotki , pasko ma sprawy zamknął krzysio744 na czate
eeee krzysio nie mozliwe zeby za emotki cie zablokował, ty sie lepiej przyznaj co przeskrobales
hopcio
do stu, to chyba jednak nie dopompują
nigdy - w tej grze i przy tej stawce
statystyka
do stu, to chyba jednak nie dopompują
nigdy - w tej grze i przy tej stawce
statystyka
kto wie kto wie Robalku co sie moze zdarzyc, ts jest nieprzewidywalny
Robal będą musieli to zrobić,żeby zachęcić tych co mają jeszcze pieniądze do gry
*hipcio - przepraszam
Nooo, przy takich czwórach - to zaręczam Ci , że nie przyciągają klientów
Nooo, przy takich czwórach - to zaręczam Ci , że nie przyciągają klientów
Coraz lepsze te czwórki 36 zł, 75. Kpiny kosztem czwórek zwiększyli trójkę ale to nie było dobre posunięcie. Ciekawe czy po Nowym Roku wrócą do trójki za 20 złotych. Bo granie o takie kwoty za piątki(choć tu akurat podwyżka za trójkę nie miała wpływu) czy czwórki nie jest zachęcające
Powrót do tego jawnego złodziejstwa /- nie wypłacania za 3/6 równowartości ilości zakładów z blankietu/ to by był następny strzał w stopę...
Robal aby przyciągnąc klientów to muszą postawić na maskotki samice:biust5+
jandzia
zobacz wideo , krzysio744 ma spamu na chatę nic nie moze pisać teraz
---------
http://imageshack.us/clip/my-videos/189/sjs.mp4/
-------
zobacz wideo , krzysio744 ma spamu na chatę nic nie moze pisać teraz
---------
http://imageshack.us/clip/my-videos/189/sjs.mp4/
-------
To jest totalne nie porozumienie 36, 75 zł ?! Ludzie będą rezygnować z lottka przy małych kumulacjach, 6 mln i będzie jeszcze więcej trafień i czwórka bedzie niedługo po 5 zł, a piątka po 120 zł.
Ktoś dzisiaj np.wygrał 4kę pobiegł do sklepu na zakupy,wraca a tu patrzy:75zeta i ręce mu opadły
krzysio nie martw sie bo pisac mozesz pod innym nickiem, ale nauczke masz
hipcio
ale grają też kobiety - chcesz mnie nastraszyć, żebym do kolektury się bał wejść ?
bet5
przynajmniej podatku Ci nie zabiorą
ale grają też kobiety - chcesz mnie nastraszyć, żebym do kolektury się bał wejść ?
bet5
przynajmniej podatku Ci nie zabiorą
jandzia
no wiem jestem spokojny , nic nie bede wrócić stare nick
no wiem jestem spokojny , nic nie bede wrócić stare nick
TS zrobił błąd powiększając zakład z 2 zł do 3 zł!. Gdyby wrócili do tego co było, mieli by większe zyski, a ludzie czy częściej grali i zawierali więcej zakładów. .
Robal 36- Ja trafisz czwórkę za 5 zł, to dostajesz 2,50, bo jeszcze dla państwa
.
Jadzia- No dobrze, duże ilości trafień, ja nie pamiętam żeby czwórka chodziło po 36 zł! i po 75, i jak kiedyś było była po 95 zł.
Robal 36- Ja trafisz czwórkę za 5 zł, to dostajesz 2,50, bo jeszcze dla państwa
.
Jadzia- No dobrze, duże ilości trafień, ja nie pamiętam żeby czwórka chodziło po 36 zł! i po 75, i jak kiedyś było była po 95 zł.
Robal na kobiety będą musieli dobrać prezenterów:185cm wzrostu,hipnotyzujacych wzrokiem jak kuszpirowski,wtedy powiedza na ekranie:1,2,3 i kobitki zahipnotyzowane polecą do kolektur
bet5 - bo to właśnie, te "trzy zeta", to jest
praprzyczyna tego co się teraz tam dzieje
Po prostu dużo, dużo mniej ludzi gra
praprzyczyna tego co się teraz tam dzieje
Po prostu dużo, dużo mniej ludzi gra
ja sie za bardzo nie znam na graniu i gram na czujaale we czesniejszym losowaniu lotto wygranych 4 było o polowe mniej
przeglądam troche te ostatnie wygrane 4 i to naprawde jaksa lipa ts strzelił chyba sobie samobója
Podobno powiększyli 'trójkę' bo mieli zgłoszenia, ludzie pisali do niech że za mało płacą, to właśnie powiększyli, kosztem czwórek (nic w naturze nie ginie, TS wie ja zyskać stracone 4zł dołożone do trójek). To czemu nie zmienią kosztu zakładu 3 do 2zł, myślę że jest bardzo duża grupa osób która chętnie przyjęła by taką zmianę. Boją się przyznać do błędu?
To spójrz jandzia jeszcze tu http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/30-09-2009/ - zakład był wtedy po dwa zeta
teraz to tylko w mini i w multi systemami można grać bo w dużym to już tragedia
widzisz - ile ludzi grało ? Po ilości 3/6 , czy 4/6 - a to się w pewien sposób, przecież wiąże
kiedyś przy wyższych kumulacjach można było wygrać nawet 400 za czwórkę
w moim kompie grzebie kto chceto i mam ciagle z nim probemy ale wejde jeszcze raz
30-09-2009 stwierdzono 8x 6/6 po 4 mln 670 tys, 644 piątki po 5670, 35609 czwórek po 345 zeta i 685664 3/6 po 16-cie...
Teraz się bardziej opłaca grać w MM. A w lotto dopiero wtedy kiedy będą b.wysokie kumulacje. Bo jeżeli się gra w lotto za 9-12 zł a ma się dostać 36 zł! to normalnie interes życia zrobiony z TS.
tragedia te zmiany to porażka co z tego że dostanę 4 zeta więcej za czwórkę
Jawor
moim zdaniem - mini - tak , lotto - jeszcze jeszcze
ale MM - o, tu byłbym ostrożny
ale - każdy może mieć inne zdanie i do czego innego fart...
komuś wyjdzie w keno, komuś w kaskadzie, a komuś w zdrapkach -
a niektórym - ni chu chu
życie
moim zdaniem - mini - tak , lotto - jeszcze jeszcze
ale MM - o, tu byłbym ostrożny
ale - każdy może mieć inne zdanie i do czego innego fart...
komuś wyjdzie w keno, komuś w kaskadzie, a komuś w zdrapkach -
a niektórym - ni chu chu
życie
oczywiście liczy się szczęście ale na razie to w multi najwięcej wygrałem