Wpisy 5 444 420 – 5 444 632
2 listopada 2025 00:14 → 2 listopada 2025 15:35, 100 wpisów
Dzień z deszczem na zachodzie Polski.

Przerwa
już miałem za nowym tabletem siecrozgladac..poczytałem w necie..awaryjne uruchomienie zadziałało Ale z przytrzymsnym przyciskiem wyciszenia głosu i włączenia razem..Koło 20 sęk.. albo aż się nie wzbudzi..Gdzie teraz pada deszcz?

Sebastian.
Sebastian:
Coś chciałeś, bo się o mnie pytałeś kilka dni temu.
Coś chciałeś, bo się o mnie pytałeś kilka dni temu.
Cisza to przerwa.
dziś pogoda ,bajeczka
\z rana 33 km plus rower NIE elektryczny
\z rana 33 km plus rower NIE elektryczny
🕵 czarny chleeeb, czarna kaawa
pamiętam w 80 roku strajk, byłem tam z wujem
@5 444 439 Faral40: Wspomnienie o Multipaskowiczach, których już nie ma
Dziś, w Dzień Zadusznych, zatrzymujemy się na chwilę wśród słów i wspomnień — także tych, które nie wybrzmiewają już na czacie.
Byli tu kiedyś – z humorem, z pasją, z ciepłem. Zostawili po sobie ślady w rozmowach, w żartach, w dobrych radach i w tych cichych chwilach zrozumienia. Każdy z nich był częścią wspólnoty Multipasko – niepowtarzalnym głosem w gąszczu nicków i emotikonów, iskierką życia na ekranie, która dziś przygasła.
Niech pamięć o Nich trwa nie tylko w archiwach wpisów, ale w sercach tych, którzy ich znali.
Bo choć ich konta milczą, ich obecność wciąż jest wyczuwalna – w słowach, które kiedyś rozbawiały, w empatii, którą dzielili, w ciszy, która po nich została.
Niech spoczywają w świecie spokojniejszym, wolnym od sporów i pośpiechu.
Tam, gdzie każde słowo jest dobre, a każda myśl – życzliwa.
🕯️ Pamiętamy.
Dziś, w Dzień Zadusznych, zatrzymujemy się na chwilę wśród słów i wspomnień — także tych, które nie wybrzmiewają już na czacie.
Byli tu kiedyś – z humorem, z pasją, z ciepłem. Zostawili po sobie ślady w rozmowach, w żartach, w dobrych radach i w tych cichych chwilach zrozumienia. Każdy z nich był częścią wspólnoty Multipasko – niepowtarzalnym głosem w gąszczu nicków i emotikonów, iskierką życia na ekranie, która dziś przygasła.
Niech pamięć o Nich trwa nie tylko w archiwach wpisów, ale w sercach tych, którzy ich znali.
Bo choć ich konta milczą, ich obecność wciąż jest wyczuwalna – w słowach, które kiedyś rozbawiały, w empatii, którą dzielili, w ciszy, która po nich została.
Niech spoczywają w świecie spokojniejszym, wolnym od sporów i pośpiechu.
Tam, gdzie każde słowo jest dobre, a każda myśl – życzliwa.
🕯️ Pamiętamy.

pażdziernik - 3 kg
Przed chwilą padło 57 x 14,60 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 444 472 Jelonek: Dobry z Ciebie człowiek, dlatego niektórzy Ciebie nie lubią.

śniadania nie ma sensu jak się wstało teraz pełno duchów chodzi w sumie na internecie się zapytałem potwierdzili że te zdolności ludzie z tej daty mska takie zdolności mają plus urodzenie blisko cmentarza plus woda z umarłych plus data to nie może być przypadek śmieszne ale nie śmieszne Widzę że nasz „bohater” czatu postanowił stworzyć własną księgę blokujących — jakby to był ranking popularności, a nie lista osób, które mają już dość jego trollowania. 😏
Trzeba przyznać, że to dopiero talent – zrazić tylu ludzi i jeszcze się tym pochwalić!
Pewnie myśli, że to dowód odwagi, a tymczasem to tylko pomnik jego własnej uciążliwości.
Niektórzy zbierają przyjaciół, inni wspomnienia... a on zbiera blokady. Nie każdy potrafi tak konsekwentnie psuć atmosferę — to wymaga lat praktyki i braku autorefleksji.
Trzeba przyznać, że to dopiero talent – zrazić tylu ludzi i jeszcze się tym pochwalić!
Pewnie myśli, że to dowód odwagi, a tymczasem to tylko pomnik jego własnej uciążliwości.
Niektórzy zbierają przyjaciół, inni wspomnienia... a on zbiera blokady. Nie każdy potrafi tak konsekwentnie psuć atmosferę — to wymaga lat praktyki i braku autorefleksji.

Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
Ktoś dziś się wzbogaci o 50.000zl
Po podatku będzie to 45.000zl
Gierka Zaklęta Fortuna (nr36)
zostało 59.500 losów.
Niestety ale stawka to 10zl.
Trzeba się liczyć z tym że 10 losów kosztuje 100zl.
Po podatku będzie to 45.000zl
Gierka Zaklęta Fortuna (nr36)
zostało 59.500 losów.
Niestety ale stawka to 10zl.
Trzeba się liczyć z tym że 10 losów kosztuje 100zl.
@5 444 518 tomcio1972:
Witam wszystkich
@5 444 518 tomcio1972:
@5 444 518 tomcio1972:
Ale warto grać
Ale warto grać
@5 444 534 Sebastian_M:
@5 444 518 tomcio1972:
W miedzy czasie będą też mniejsze wygrane
W miedzy czasie będą też mniejsze wygrane
Myślę że warto przeznaczyć na to 500 zł
500 zł to 50 losów
Grasz?
@5 444 551 Sebastian_M:
Na razie jeszcze nie.
Poczekałbym na pulę 30.000 losów
ale to i tak ciężko wyczuć kiedy ktoś trafi 50k
Na razie jeszcze nie.
Poczekałbym na pulę 30.000 losów
ale to i tak ciężko wyczuć kiedy ktoś trafi 50k
@5 444 552 Sebastian_M:
Plus tej gierki tylko jest taki że jest mało losów w puli nic więcej.
Nie grasz z puli np 800.000 losów a mniej.
To tak jak w maszyny progresywne w kasynie.
Kilkadziesiąt maszyn gra na jednego Jackpota a wygrywa jeden człowiek.
Plus tej gierki tylko jest taki że jest mało losów w puli nic więcej.
Nie grasz z puli np 800.000 losów a mniej.
To tak jak w maszyny progresywne w kasynie.
Kilkadziesiąt maszyn gra na jednego Jackpota a wygrywa jeden człowiek.
Dopisano losowanie nr 1 425 000 Keno
Zaklęta Fortuna za 10 zł - pozostało 58 281 losów, współczynnik zwrotu: 80,88%
obecne tempo sprzedaży: 28 losów/min
obecne tempo sprzedaży: 28 losów/min
Lody.. no ujowo wygląda.. gość wziął z żabki paczkę za 200 zł.. ile było wygranych..nawet nie 120 zł.. to pokazuje..jak was oszukują..
@5 444 553 tomcio1972:
A ja bym poczekał na 10 000
A ja bym poczekał na 10 000
Gierki to loteria tylko jak masz mniej losow to jest większa szansa na wygraną.
45 000 zł piechotą nie chodzi.
Co to oznacza ?..że nawet nie wyjmiesz tego.co włożyłes..jaki to interes..
@5 444 566 Tom1: Jak to? Nie wyjmujesz tego co wlożyleś?
@5 444 571 tomcio1972: Kupilem cala paczke zdrapek za 2500 zl do spolki z kolektorka.Ja wzialem co druga zdrapke.Ja mialem 200 zl, a kolektorka 30, wiec pelnego zwrotu nie bylo.
Nie rozumiecie zdrapek można wygrać drapie w Krakowie w Rzeszowie wygrana w Kołobrzegu
Przed chwilą padło 7 x 321,50 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 444 572 Jelonek:
To nie ma znaczenia czy kupisz cała paczkę czy będziesz sobie wybierał z rozpakowanej paczki.
Los to los.
Nie wiem skąd przekonanie w ludziach że jak kupią całą paczkę to wygrają.
To nie ma znaczenia czy kupisz cała paczkę czy będziesz sobie wybierał z rozpakowanej paczki.
Los to los.
Nie wiem skąd przekonanie w ludziach że jak kupią całą paczkę to wygrają.
Dziękuję złodziejowi co zapiera,,wszystkie zdrapki z kolektory wszystko zdrapał nic nie wygrał
PARADISO 0764 za 10zl
Zostało 10 zdrapek po 200k z 12
Ilość zdrapek to 3,5 mln jeszcze z 12 mln
Wygrane to powiat łosicki i Piła
Można sobie paczkami kupować tą zdrapkę w swoim mieście i nic nie wygrać.
Nie ma dostępu do całej puli zdrapek.
Ciekawe czy jest jakiś debil co jeździ po całej Polsce po kolekturach,salonikach czy żabkach i wykupuje zdrapki
Zostało 10 zdrapek po 200k z 12
Ilość zdrapek to 3,5 mln jeszcze z 12 mln
Wygrane to powiat łosicki i Piła
Można sobie paczkami kupować tą zdrapkę w swoim mieście i nic nie wygrać.
Nie ma dostępu do całej puli zdrapek.
Ciekawe czy jest jakiś debil co jeździ po całej Polsce po kolekturach,salonikach czy żabkach i wykupuje zdrapki
A..ludzie są naiwni..ok..ktoś trafi 30 zł z np.4 losów.. A inny weźmie 10..I zwrot 2 zł.. oni muszą być na plus..Ja tak obserwuje że losy zdrapki..to 4 razy tyle co ludzie wysyłają gry razem wzięte
Jeden ze zniczy nagle eksplodował. Na cmentarzu w Koninie wybuchł pożar. Jest nagranie
Na cmentarzu parafialnym w Koninie (woj. wielkopolskie) w sobotni wieczór miała miejsce bardzo niebezpieczna sytuacja. Znicz położony na jednym z grobów eksplodował, a chwilę później wybuchł pożar. Płomienie rozprzestrzeniały się w bardzo szybkim tempie. Nagranie z tego zdarzenia trafiło do sieci.
Na cmentarzu parafialnym w Koninie (woj. wielkopolskie) w sobotni wieczór miała miejsce bardzo niebezpieczna sytuacja. Znicz położony na jednym z grobów eksplodował, a chwilę później wybuchł pożar. Płomienie rozprzestrzeniały się w bardzo szybkim tempie. Nagranie z tego zdarzenia trafiło do sieci.
dzin dobry mp,,,,p/x
hej reszta mp
hej reszta mp
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
@5 444 590 wasyl-piaski:
Mi bank zwrócił 5780zl.
Reklamacje wpłatomatu zakończyli pozytywnie.
Ty coś pisałeś że bankomat "zjadł" Ci 800zl
Może to o Tobie piszą
https://www.telepolis.pl/fintech/euronet-wplatomat-800-zl-mbank-reklamacja-odrzucona
Mi bank zwrócił 5780zl.
Reklamacje wpłatomatu zakończyli pozytywnie.
Ty coś pisałeś że bankomat "zjadł" Ci 800zl
Może to o Tobie piszą
https://www.telepolis.pl/fintech/euronet-wplatomat-800-zl-mbank-reklamacja-odrzucona
Zobaczcie jak wyglądają nakładki na bankomatach.
Santander tak stracił 2,3mln zł w ostatnim tygodniu
https://www.o2.pl/informacje/pieniadze-zaczely-znikac-z-kont-polakow-pokazali-wideo-7217433847138976a
Santander tak stracił 2,3mln zł w ostatnim tygodniu
https://www.o2.pl/informacje/pieniadze-zaczely-znikac-z-kont-polakow-pokazali-wideo-7217433847138976a
Dopisano wyniki Multi Multi
05, 08, 16, 18, 22, 23, 24, 27, 32, 33, 43, 44, 55, 62, 64, 73, 74, 75, 76, 77
Plusem jest liczba: 18
05, 08, 16, 18, 22, 23, 24, 27, 32, 33, 43, 44, 55, 62, 64, 73, 74, 75, 76, 77
Plusem jest liczba: 18
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 19290 zestawów od 1994 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 19 846 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 41 248 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- emillo510 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 84 zł = 33,60 x koszt gry
- mariucha - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 714 zł = 23,80 x koszt gry
- kaska1342 - koszt gry: 32,50 zł, wygrana: 758 zł = 23,32 x koszt gry
- 11 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1080 zł = 21,60 x koszt gry
- Vungtau1975 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 380 zł = 19,00 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,03,08,09,12,15,17,18,20,22,23
Krzysztof Respondek już drugi rok zabawia w niebie.
Dopisano wygrane Kaskady - padło 3 x 1000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi
A może po prostu zamiast klepać w klawiaturę – klepią znicze i wspomnienia… Dziś aktywność ma inny wymiar.
Kuzwa zapomniałam zatypic,a takie ładne mam 3x3...
Wujek bo tu już nie ma normalnych, to z kim chcesz gadac...
Ja raptem widzę zv6 osob reszta do
Dopiero wrocilam,dziś byłam na cmentarzu,fajnie ciepło,a teraz leje
Wuja idę se
Gdzie teraz pada/leje deszcz.

cudów nie ma.. Na grę starczy..