Wpisy 542 728 – 542 827
14 października 2011 16:44 → 14 października 2011 17:12, 100 wpisów
jak ty ?
a ile masz dzieci?
a ile masz dzieci?
Robal nie poleciała teraz ta parka 57 mi wychodzi i bacznie sie przyglądam takim liczbom jak: 32-33
musze zmykac zajrze jutro
a nic zadumałam sie nad czyms bo mi cos z gminy pszyszło i nie wiem co to jest i co oznacza
maz jak maz ale dziecko glodne a potem jej kolej na neta
pa
paA na dziś podopa mi sie tez taka trójka jak 73-57-80
Gała lubie Ciebie ,ale klon kokietka coś knuje i jest podejrzany według mojej opini...komus to przeszkadza matka i córka haaaaa
Gała lubie Ciebie ,ale klon kokietka coś knuje i jest podejrzany według mojej opini...komus to przeszkadza matka i córka haaaaa
***-------
...................................................................................................

***-------...................................................................................................

------- Gala.. .
----------------------- .
----------------------- ................*** Ulala.. .
***................................... .
***................................... .Są osoby które chcą burzyć porządek i spokój na czacie,albo obgadują na GG mówiąc rzeczy zmyślone .Ale takie osoby trzeba ignorować wdawać sie w polemikę szkoda nerwów))) prawda zawsze wyjdzie na jaw prędzej czy pózniej
ulala. ona ma tak specyficzną formę pisania że nie ukryje tego.
Pisałem z nią, to psychol.
Pisałem z nią, to psychol.
-------Robal_36***
***---------------
.............................................................................................. .
***---------------.............................................................................................. .
nil ta daj już spokój tej swojej byłej bo to tylko nie potrzebna jakaś afera
-------Andruska.. . Witaj.. . 
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" .

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" .

żartowałem