Wpisy 5 420 349 – 5 420 540
16 września 2025 14:46 → 16 września 2025 20:30, 100 wpisów
Czy wiecie, że w Mini Lotto padną same parzyste, a w EJ 4 parzyste i jedna nieparzysta? A dodatkowe 1 i 11 ?
@5 420 349 Diclak: Pokaż
@5 420 352 Diclak: Nie wiemy o tym
@5 420 349: Dodaj mnie do zaufanych.
Dla Forsami był bonus ale już nie ma.
Przed chwilą w grze Keno padło 2 x 8/8 (20 000 zł). Zobacz szczegóły
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
klękać przed tomii77 prosić o przebaczenie i rozgrzeszenie na kolana grzesznicy którzy się odważyli rękę podnieść na Boga Tomiego
@5 420 379 Myvictory: Mulag nie pindol
@5 420 383 waldus: klękają niepierd
@5 420 379 Myvictory: lepi byś jakieś zwłoki na czat rzucił
Tyle kolejne zwłoki trzeba paznokcie u nóg i rąk opciąć pytam po hu.. jak nie żyje
@5 420 395 Myvictory: halo tutaj czat o liczbach , do kostnicy na lewo
@5 420 373 wujek74: mam jej sporo fot z fb
@5 420 403 Angierski: czego taka brudna nie umyła się może mydło słabe bo widzę brudy na ciele z węgla przecież węgiel zakazany już
@5 420 401 Pasko: przywracaj ,nawet mu maila zapuść chociaż wątpię by przeczytał
Myvictory do mnie jak coś masz to wal śmiało, nie owijaj w bawełnę ze ktoś coś Tobie pisał , każdy ma prawo pisac co chce wolny kraj .
musze dokonczyc jedna rzecz bo jutro musze sie rozliczyc z tego
Pasko czasem piszę że Jaja Ci widać ludzie się oburzają a przecież są jaja na Multipasko... dlatego tak pisze jaja Ci widać 

Wujek a pisałem ci że Tom 1 to nie nasz Hulajpoeta z pelikanem w kukurydzy
Ktoś się podszywa ale mu nie wychodzi , kukurydzy tez brak no i najważniejsze hulajduszy
Jem na obiad z kurczaka noge co by było gdyby przyszło mi zjeść całą stonoge
@5 420 395 Myvictory: Po śmierci i tak paznokcie rosną.
Myvictory nic nie pisze , a taki był do przodu wszystkowiedzący
@5 420 427 wujek74: a srilda idź do rosmana kup se pingwinka załóż se na przecinka
@5 420 436 wujek74: taaa co byś nie wiedział
Idę odpoczywać dziś wracałem z roboty 9 kilometrów na piechote... żebym ja na piechotę chodził hańba.. he he he
450.
2-4/10.
2-4/10.
Gosia.🌹
Sebastian
Cisza to przerwa.
@5 420 453 Tom1: z kont się urwałeś pajacu?
Słaba podróba tomi77, zapoznał sie ze starymi wpisami i hi hi ,nie z nami te numery
@5 420 378 Pasko:
– Ile pan wygrał w Eurojackpot?
– Cztery liczby plus dwie dodatkowe… No i ponad milion w kieszeni.
– A żona dalej twierdzi, że „szóstka w totka to większa szansa niż ja wyniesienie śmieci”!
– No to teraz chyba sam pan zdecyduje, kto wynosi śmieci?
– Ile pan wygrał w Eurojackpot?
– Cztery liczby plus dwie dodatkowe… No i ponad milion w kieszeni.
– A żona dalej twierdzi, że „szóstka w totka to większa szansa niż ja wyniesienie śmieci”!
– No to teraz chyba sam pan zdecyduje, kto wynosi śmieci?
Tomi1 z jakiej choinki się urwałeś?
Hulajki nadal nie ma i trochę pogiętych kuponów, zapodaj dzisiejsze kupony mini lub lotto z nr kolektury hi hi , niewykonalne
Czekamy na kupony 4,3,2,1 start
No i juz jest nieobecny ,kiedy usunie konto ,to tylko kwestia czasu
@5 420 474 tom28:
ej duch pokaz hulajke i kuponiki wyslane
no i uj lezyzsz
@5 420 497 Tom1: spierdalaj zasrańcu
inaczej wypierdalaj gnoju
inaczej wypierdalaj gnoju
Cześć
Co robicie?
Grsliscie w Eurojackpot?
Czy nie?
@5 420 497 Tom1:
@5 420 497 Tom1:
Kim jesteś?
Kim jesteś?
@5 420 497 Tom1:
Wygrywasz coś czy wcale nie grasz?
Wygrywasz coś czy wcale nie grasz?
@5 420 499 Tom1:
Może w końcu coś wygrasz
Może w końcu coś wygrasz
My teraz gramy Bos
BigBos Diamond i wszystko jasne
Dziś BigBos Diamond dał 3/5 w Multi
Zobaczymy co będzie wieczorem.
@5 420 411 Biedroneczka1977:
Wujek74 – twoje maile to pewnie lądują w spamie szybciej niż zdążysz je napisać, więc nie rób z siebie proroka od komunikacji.
Biedroneczka – klasyczna stara plotkara i trollka, co każdemu przypina łatki. Wydaje ci się, że wolny kraj oznacza pisanie wulgarnie i po chamsku? Otóż NIE, regulamin jest po to, by hamować takie „wolności”.
A Forsami... no cóż, jak jedynym twoim żartem są te nieszczęsne „jaja”, to naprawdę lepiej, żebyś milczał – wtedy przynajmniej nie obnażasz własnej głupoty.
Wujek74 – twoje maile to pewnie lądują w spamie szybciej niż zdążysz je napisać, więc nie rób z siebie proroka od komunikacji.
Biedroneczka – klasyczna stara plotkara i trollka, co każdemu przypina łatki. Wydaje ci się, że wolny kraj oznacza pisanie wulgarnie i po chamsku? Otóż NIE, regulamin jest po to, by hamować takie „wolności”.
A Forsami... no cóż, jak jedynym twoim żartem są te nieszczęsne „jaja”, to naprawdę lepiej, żebyś milczał – wtedy przynajmniej nie obnażasz własnej głupoty.
dziwne pisać do kogoś kogo się blokuje
schizofremia cz jakaś inna przypadłość
zablokuj pajacu i to moje konto bym się nie ekscytował zbytnio
schizofremia cz jakaś inna przypadłość
zablokuj pajacu i to moje konto bym się nie ekscytował zbytnio
mira nie obrazaj ludzi jak ci nie pasuje to nie wchodz na czat mam gdziesz czy mnie bedziesz blokowac nara i nie wracaj tu
Siedzi taki psychiczny bo niema co robić to nowe niki zakłada żeby czytać to co nie powinien.. blokada dziada i finał
pasko prosze zeby nowe nicki nie mially prawa pisania na czacie przez okres 3 miesiecy i bedzie spokoj
Dopisano wyniki Eurojackpot - 8,9,14,37,39 oraz dodatkowe liczby 1,9
Stałe zestawy liczbowe Eurojackpot
Baron 3/5 + 2/2