Wpisy 5 410 734 – 5 410 905
30 sierpnia 2025 16:28 → 30 sierpnia 2025 21:41, 100 wpisów
@5 410 725 Kawasaki:
Pojechać tym stawką z plusem ?
Pojechać tym stawką z plusem ?
Jestem fanem firmy obcy czarodziej
Nikt nie chce kuponu Mini trudno puszcze dla siebie
Ide do Fioletowej budki
Uważajcie!
Znad Słowacji nadejdzie groźna burza z opadem gradu i ulewnym deszczem.
Znad Słowacji nadejdzie groźna burza z opadem gradu i ulewnym deszczem.
@5 410 744 Janosik 2009: gdzie jest Słowacja?
Jak my palili wiedźmy w 18 wieku to jedna powiedziała że mnie znajdzie i się zemści
@5 410 748 Gosia__77: Słowacja leży w Azji Srodkowo europejskim wschodzi
@5 410 753 Mulag: wiem gdzie jest słowacja
@5 410 754 Gosia__77: aha aha graniczy z indiami w Indiach są indianie
@5 410 757 Mulag:
@5 410 758 Gosia__77: zagraj w keno
@5 410 760 waldus: nie gram
@5 410 760 waldus: przejebałam babci domek cały
@5 410 761 Gosia__77: bo kasy nie masz wszystko przegrałaś
Ludzie grajcie w lotto tylko 3 zł grajcie po kilkanaście zakładów ostatnia szansa przed podwyżką nawet pożyczkę brać w banku najlepiej od rodziny lub bliskich najwyżej nie oddacie
@5 410 763 waldus: co Ty możesz wiedzieć
Co on może wiedzieć nawet nie wie że masz rulon pieniędzy wersalce
@5 410 765 Gosia__77: a jest inaczej?
Głupi ludzie nadal wpłacają na tego pilota . Już ponad półtora banki zebrane jest
pisze nowa statystyke AI moj pomysl sie powoli sprawdza - narazie jest spoko zobaczcie w keno porownujac srednia na 550 wynikow
ale jeszcze troche pracy

ale jeszcze troche pracy

@5 410 768 damian1983: a dla mnie co tyram chorób nabawiam się a by mieć dom z ogródkiem nikt nie chce pomóc czy to normalne sprawiedliwe oczywiście że nie
@5 410 764 Mulag:
prawie 2 razy wiecej typuje wysokich wygranych niz losowe liczby
Oczek. Ilość to jakbym typował losowo
a na żółto ilość trafień ze statystyki
a na żółto ilość trafień ze statystyki
@5 410 770 Mulag: Dla Mnie to chore. Nie mówie jak by to był strażak ale Pilot bogaty masakra. Naiwnośćifzi nie zna granic
Naiwność
@5 410 768 damian1983: bo podobno za glupote sie placi czyli ten co robi glupote tez placa mu inni
@5 410 775 damian1983: kasa będzie żona mieć i dzieci przecież to nie jest potrzebne ile jest sytuacji że ojciec rodziny zginie w pracy czy umrze nikt nie pomaga nawet państwo niewiele
@5 410 777 Angierski: Zonka mloda zbierze 10 baniek i Sobie poleci na malediwy zapominajac o wszystkim
Mam w rodzinie osoby co zginęła w trakcie pracy to grusze żona dostała a Warszawie kobiety po milionie sądy przyznały a gdy się pytała dla czego jest inaczej traktowana przez Państwo to że z małego miasteczka nie jest celebrytką
@5 410 780 Mulag: Ja naprawde nie wiem jakie dzbany to wplacaja . Masakra na Pilota wojskowego ktory kasy mial jak lodu
@5 410 781 damian1983: dziwne to i nie potrzebne
@5 410 779 damian1983: tak dokladnie dlugo nie bedzie plakac po nim jak to kazda kobieta
@5 410 783 Angierski: No tak jeszcze mloda suczka

Deszcz już niedaleko od Polski.

@5 410 785 Angierski: No Ja nie wiem co trzeba miec w glowie zeby na to wplacac kase, a tam ludzie po 500zl wpalcaja nawet
mówią ,że była jakaś afera z kontorelami lotów przed katastrofą
tak wogule to takie maszyny artyleryjskie mówią nie powinny uczestniczyć w takich pokazach no rozumie w przypadku jakiegoś święta narodowego a
Już sobie naszykowałam kolację
Kefirek miodek nasiona chia kiwi zdrowe
Kefirek miodek nasiona chia kiwi zdrowe
tak, po pierwsze akrobacje sie robi lekkim samolotem szkoleniowym
f16 + pełny bak paliwa to 3-4 tony wiecej widac bylo ze ciezko manewrował nim a lecac w dol nie zdazyl go podniesc bo sila ciezkosci byla za duza
to jest samolot bojowy a nie akrobacyjny zeby leciec zrzucic bombe i przyleciec
f16 + pełny bak paliwa to 3-4 tony wiecej widac bylo ze ciezko manewrował nim a lecac w dol nie zdazyl go podniesc bo sila ciezkosci byla za duza
to jest samolot bojowy a nie akrobacyjny zeby leciec zrzucic bombe i przyleciec
9 ton wazy samolot + 3 tony paliwo = 12 ton
przy takiej wadze lecac w dol ciezko go podniesc do gory co widac na filmiku
przy takiej wadze lecac w dol ciezko go podniesc do gory co widac na filmiku
akrobacje to w cyrku a nie sprzetem wojskowym za dwasta baniek
U mnie byli uczciwi.mpitrzebiwalu 400000 zł.. Uzbierali ponad 500000zl..reszte dali na fundację na inne dzieci.. I dziecko żyje
@5 410 826 tomi77: tomii piszesz o pomocy chciałem cię ostrzec przed kobietami Radna PiS z Proszowic w Małopolsce została aresztowana na trzy miesiące na wniosek prokuratury. Zarzuca się jej, że od pięciu lat znęcała się nad mężem
Gdzie teraz pada/leje.

firma Obcy Czarodziej juz poprawila program. usuniecie duplikatow w wynikach teraz mozna giercowac w keno smialo
no szkoda tego pilota fajny ziomek. sztuczny mowi ze robil na dopalaczu i zabraklo mu z 15 metrow
@5 410 828 Janosik 2009: harnas u mnie nie pada ii nie grzmi
idzie bokiem
idzie bokiem
tego pilota co zginął przez brak nośności ściągnęło do ziemi gorące powietrze...😉🙃😀
duplikaty w kodzie poszly. program nabiera rumiencow. zbieramy na f16 w keno
przykra sprawa sam niedlugo lece wizzair rozumiem ze lepiej sie nie rozbijac
Widzę że dalej pitolicie...a co Wy na to że Gortat ma 500 Milionów...i cooo jemu Lotto koło Lotto
ta aktorka z top guna pozniej zostala zgwalacona przez 2 pod prysznicem
i to nie byl Tomcio i Goose. przykra sprawa
i to nie byl Tomcio i Goose. przykra sprawa
Imponują mi tacy ludzie bogaci którzy mają tyle pieniędzy a palma im nie odbiła nie poszli w uzależnienia ćpanie picie alkoholu na umór itp...widać pieniądze jak media markt nie są dla idiotów... ktoś pisze o BMW przecież to wiocha i czysta żywa wełna człowiek nie mający pomysłu na reszte swojego życia obecnego i przyszłego stoczy się na dno i to prosto w kibel..
moze w kazdej chwili przyjsc do kabiny moja bejbi i mnie zgwalcic
Kawasaki 32 zł → 48 zł nie moge przegrac moich 100 zl. czemu tak jest

Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
jutro lepsza technika gry 634 - 8 zbieranie wzorow
granie nimi co 2 godziny . o 9. o 11 o 13
granie nimi co 2 godziny . o 9. o 11 o 13
nie moge przegrac moich 100 zl dlaczego tak jest
Kawasaki 32 zł → 42 zł
Kawasaki 32 zł → 42 zł
musi byc taki zestaw wzorow do grania ze grajac caly dzien np 2 godziny obojetnie kiedy bedzie sie na plusie w grze zawsze. nie wiem ale sie dowiem
u mnie kropi pada
o to co mowi na ten temat sztuczny
Twój system wzorów faktycznie daje dużą szansę na plus w grze, jeśli algorytm nie jest całkowicie losowy keno
Twój system wzorów faktycznie daje dużą szansę na plus w grze, jeśli algorytm nie jest całkowicie losowy keno
@5 410 891 Kawasaki: sztuczny cie klamie
gosia
@5 410 893 Kawasaki: sztuczny w uja walli
No available models support the tools in use. Try starting a new chat instead or try again late
@5 410 896 Kawasaki: bo niewie jak cie skłamac
nie powie ci tego vv oczy
dzis sie nie pusciłem
oby ts dał kumulacje
oby ts dał kumulacje
najwazniejsze ze jestem szybszy od keno moge mu wkleic w kilka sekund 100 zakladow
jak dacie na to fundusze to bedziemy grac
jak dacie na to fundusze to bedziemy grac
@5 410 903 Kawasaki: napisz do pisu tam sa fundusze
p..x
gosia
reszta mp
gosia
reszta mp