Wpisy 5 409 131 – 5 409 260
26 sierpnia 2025 22:50 → 27 sierpnia 2025 14:02, 100 wpisów
@5 409 128 Kawasaki: pokarz wreszcie swoje osiągniĘcia w grach
MCSl dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
@5 409 130 Tupaj: mo nie koniecznie... raz się zdarzyło że poszedłem na jagody v
ja mam sposób jak ominac podatek od wygranej w polsce
poprostu nie wygrywaj
a najlepiej nie graj
poprostu nie wygrywaj
a najlepiej nie graj
wasyl-piaski dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
na mnie juz czas i z przykroscia musze opuscic mile towarzystwo dobranoc i milych snow
@5 409 138 Tupaj: kolorowych
jest jak przepowiedzialem. dzialaja statystyki ale w dobrych tonacjach
moze jutro bedzie lepiej
moze jutro bedzie lepiej
@5 409 133 Kawasaki: żaden Twój program nie pomoże, musisz się zbliżyć ze znajomością u [pprezesa TS
MCSl dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
Taka ciekawostka.
Mój Test do Loterii EJ "pasował" do Loterii Lotto pl.
>> 0/18 + 6 liczb obocznych <<
Mój Test do Loterii EJ "pasował" do Loterii Lotto pl.
>> 0/18 + 6 liczb obocznych <<
To czas na trójkę na zarobek jeden się umocniło 37 pokazało to i 19 wyjdzie...
1,19,37
to jest oczywiście że nie aktualne ale można by nieźle zarobić byle nie w łeb
1,19,37
to jest oczywiście że nie aktualne ale można by nieźle zarobić byle nie w łeb Piorun dal wam 3/4 ale znow nic nie wygraliscie. dawanie nie ma sensu
@5 409 149 Kawasaki: pewnie byka
Taki mały kryminał historyczny.
A: pierwsza podwyżka w Lotto:
premier Tusk.
B: druga podwyżka w Lotto:
premier Tusk.
..................
C: trzecia podwyżka?
premier Tusk wyrzucony z rządu.
/odpoczywa na zasłużonej emeryturze/.
A: pierwsza podwyżka w Lotto:
premier Tusk.
B: druga podwyżka w Lotto:
premier Tusk.
..................
C: trzecia podwyżka?
premier Tusk wyrzucony z rządu.
/odpoczywa na zasłużonej emeryturze/.
koniec robienia programow trzeba grac tym co jest. sztuczny ma juz wolne

jedyne na co moge sie skusic to Piorun na keno ale to moze byc trudne
Jak rządzi Tusk to są podwyżki w Lotto. Czyli prezesi z nadanie PO taką politykę uprawiają. Natomiast różnie bywa z kumulacjami. Za jednego z prezesów z tego co pamiętam kumulacje rosły niebotycznie i było to podejrzane. TS ustawia losowania jak chce, losowość jest tylko teoretyczna, ten kto wierzy, że to wszystko jest losowe jest naiwny. A od stycznia jeszcze będzie studio Lotto bez prowadzących, gdzie tylko technicy będą maszynę ustawiali
Jeżeli cały ten rząd myśli, że moimi pieniędzmi będzie dalej łatał dziury budżetowe i finansował różne świadczenia to się grubo myli. Przynajmniej w kwestii gier liczbowych bo w Lotto będę grał na dużo mniej zakładów po podwyżce a może tylko przy większych kumulacjach. I tak wystarczająco dużo to złodziejskie państwo zabiera z podatków
ja tez umykampa gosiu
Może dziś na wieczór powtórzę
Ile kasy wydajemy 'statystycznie' nasze hobby
https://boop.pl/rozne/ile-przecietny-polak-wydaje-na-lotto-zaskakujace-dane
Zdecydowanie przekraczam tę kwotę.
https://boop.pl/rozne/ile-przecietny-polak-wydaje-na-lotto-zaskakujace-dane
Zdecydowanie przekraczam tę kwotę.
@5 409 162 MCSl:
„Ależ buntownik! 🤭 Rząd już drży, bo zamiast 10 kuponów kupi tylko jeden – i to dopiero jak kumulacja będzie większa od budżetu państwa. Władza w panice: jak tu łatać dziury, skoro multipaskowicz zastrajkował w kolekturze? Jeszcze chwila i wprowadzą specjalny alert – Stan zagrożenia budżetowego: gracz ograniczył zakłady!
„Ależ buntownik! 🤭 Rząd już drży, bo zamiast 10 kuponów kupi tylko jeden – i to dopiero jak kumulacja będzie większa od budżetu państwa. Władza w panice: jak tu łatać dziury, skoro multipaskowicz zastrajkował w kolekturze? Jeszcze chwila i wprowadzą specjalny alert – Stan zagrożenia budżetowego: gracz ograniczył zakłady!
Piszę tylko o sobie, jeżeli uważają, że im się to opłaci to niech wprowadzają. A to moja decyzja czy będę grał dalej czy nie, na ile zakładów więc oczywiście wiem, że moje zdanie nie znaczy nic ale mogę napisać. Natomiast to wszystko co napisałem, że to jest zdzierstwo, że trójka w takim układzie powinna być 40 zł, że kumulacja wcale nie będą dużo wyższe a nawet przeciwnie mogą narastać jeszcze wolniej jest prawdą
@5 409 174 telefax:
Kurde takie potężne zyski mają już w roku 2025.
Co to będzie w 2026 - zapewne już dobrze to wyklakulowali.
Ludzie grają i będą grali bo dzięki "podatkowi od marzeń" myślą że poprawia sobie sytuację finansową
Niestety bardzo duży procent grających bardzo będzie zawiedziona że w skali roku przegrają 3000-5000zl
Kurde takie potężne zyski mają już w roku 2025.
Co to będzie w 2026 - zapewne już dobrze to wyklakulowali.
Ludzie grają i będą grali bo dzięki "podatkowi od marzeń" myślą że poprawia sobie sytuację finansową
Niestety bardzo duży procent grających bardzo będzie zawiedziona że w skali roku przegrają 3000-5000zl
Ileż to razy już drożały papierosy i alkohol.
Ludzie wtedy będą mniej pić i rzucać palenie.
Bzdura totalna.
Jakoś zyski z akcyzy rosną w budżecie.
W przypadku papierosów to mamy jeszcze czarny rynek dlatego tańsze palenie jest z przemytu fajek z UA czy Białorusi.
Alkohol to bimber - zawsze trochę taniej.
Oby nie alkohol metylowy ( metanol) bo wtedy śmierć albo życie w ciemności.
Ludzie wtedy będą mniej pić i rzucać palenie.
Bzdura totalna.
Jakoś zyski z akcyzy rosną w budżecie.
W przypadku papierosów to mamy jeszcze czarny rynek dlatego tańsze palenie jest z przemytu fajek z UA czy Białorusi.
Alkohol to bimber - zawsze trochę taniej.
Oby nie alkohol metylowy ( metanol) bo wtedy śmierć albo życie w ciemności.
No.. Papierosy.. 18 zł za paczkę.. 10 dni 180 zł.. 360 zł to dopiero 20 dni..
Serdecznie witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych oraz pogromcow i sponsorow TS w ten sloneczny poranek zycze trafnych typowan i wysokich wygranych koty nakarmione wyszly na ogrod a ja o 9 pojade sobie na targ troche polaze moze kogos znajomego spotkam zachacze tez o fioletowa budkie pogram sobie w szybkie 600 kieszonkowe wczoraj dostalem to trzeba je jakos spozytkowac obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego
ide rowery wyprowadzic z garazu moje ponie za chwile pojada do pracy a ja do 17 mam wolne milego dnia i do losowania
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | VIVA LAS VEGAS | 20 000 zł | Oława |
|---|---|---|
| SŁÓWKA | 5000 zł | Węgorzewo |
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Bydgoszcz |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Racibórz |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Oświęcim |
W linku zapodanym w 5 409 174 czytamy...
...
Także, ten tego ...
A z wielu wpisów dotyczących podwyżek po necie widać, że ta średnia wydatków obniży się, nie tylko w wydatkach na tośka i panowie z MF i rządu mogą dość mocno się zdziwić
...Także, ten tego ...
A z wielu wpisów dotyczących podwyżek po necie widać, że ta średnia wydatków obniży się, nie tylko w wydatkach na tośka i panowie z MF i rządu mogą dość mocno się zdziwić
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady 2025 !
W miejscowości Kąkolewo padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Miechów padła wygrana 204 799,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Ostrzeszów padła wygrana 204 799,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Lesko padła wygrana 8 109 746,50 zł w grze Eurojackpot (5+1). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Chełm padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Aleksandrówka padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (7 z 7 x 5 x 2)
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
@5 409 209: być laureatem rezerwowym ... największy pstryczek w nos jaki można dostać od Totalizatora Sportowego
Robal_36 dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
dzien dobry mp
Milgamma dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
Milgamma dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
Milgamma dodał(a) komentarz w temacie: Loteriada 2025
Robal_36 dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
z targu wrucilem 4 pary butow kupilem sprzedawali po 70 zl i to ze skurki na bucie pisze haker oprucz tego kupilem jaszcze gozdziki i gerbery dla zony
Forsami dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
Tak zmartwiła was ta wiadomość o podwyżkach w lotto jakby była to potrzeba pierwszej pomocy
Jakby chleb podnieśli o 65% to bym się martwił ale bez lotto da się żyć
wasyl-piaski dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
waldus dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
Może zacznę krzyżówki rozwiązywać tam też nagrodę można wygrać np. Odkurzacz
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy od października 2025 zapłacimy więcej za kupon?
To ja wolę nie grać jak tak podwyżka i trochę kasy uskładać i misia se kupić co do grania a ja w ciąż w pamięci jak wiele okienek w jednym losie jedna cena to złodziejstwo spowodowała że gram sporadycznie 

Chyba już zapomnieliście jak można było w jednym losie mieć kilka szans na miliony za jedną cenę 3 zł
Z tym że 2 zł to były za duży lotek ale tu nieistotne istotne to jest jak odebrano szansę ludziom i marzenia ograniczając kupon skreśleń do jednego okienka od 2002 roku
19 scie nie padnie