Wpisy 5 400 550 – 5 400 715
10 sierpnia 2025 18:39 → 10 sierpnia 2025 21:06, 100 wpisów

1. Wygląd („ukryty” penis przy otyłości)
U osób z dużą ilością tkanki tłuszczowej w okolicy łonowej część trzonu penisa może być przykryta fałdem tłuszczu.
To sprawia, że penis wydaje się krótszy, choć faktyczny rozmiar (ciało jamiste) jest normalny.
Po redukcji tkanki tłuszczowej w tej okolicy „ukryta” część staje się widoczna i penis wygląda na większy
U osób z dużą ilością tkanki tłuszczowej w okolicy łonowej część trzonu penisa może być przykryta fałdem tłuszczu.
To sprawia, że penis wydaje się krótszy, choć faktyczny rozmiar (ciało jamiste) jest normalny.
Po redukcji tkanki tłuszczowej w tej okolicy „ukryta” część staje się widoczna i penis wygląda na większy
@5 400 543 Kawasaki:
Cienki Bolek?
Cienki Bolek?
Badania sugerują jednak, że większość chłopców z otyłością osiąga normalny ostateczny rozmiar penisa, choć dojrzewanie może być opóźnione lub mniej dynamiczne
ale troche grubas moze miec mniejszego. bo za duzo tluszczu hamuje testosteron
Grzyby lesie się pokazują

@5 400 560 Kawasaki:

trening czyni mistrza?
Jeśli chcesz, mogę Ci przygotować rozszerzony plan na cały rok, który łączy Bathmate z ćwiczeniami manualnymi (jelqing, rozciąganie), żeby zwiększyć szanse na trwały efekt.
Chcesz, żebym to zrobił?
Jeśli chcesz, mogę Ci przygotować rozszerzony plan na cały rok, który łączy Bathmate z ćwiczeniami manualnymi (jelqing, rozciąganie), żeby zwiększyć szanse na trwały efekt.
Chcesz, żebym to zrobił?
@5 400 565 Kawasaki: ok
jak ktos jest mlody szuka partnera to moze mocno dbac o siebie i cwiczyc nacieraz cialo balsamami ale jak ktos juz starszy ma d w domu nikogo nie musi szukac nowego to po co ma sie wysilac? lepiej
ja specjalnie musze wygladac na zapuszczonego zeby zadna dziewczyna za mnie sie nie brala . dzialania ochronne
bo jakas mnie sobie upatrzy i mnie zgwalci potem i po co mi to

juz mi dziewczyny z biedronki dzien dobry mowia ledwo wejda. sa tam takie grube co sie slinio na mnie
Trochę się cieszę.. Ok.. Wolałbym trafić u Justyny.. Ale Roman też miał rękę.. Dobry odpad..
@5 400 573 Kawasaki: to w tym wieku jeszcze chcialbys podrywac?
@5 400 570 Kawasaki:
Dziewczyny gwałcą?
Dziewczyny gwałcą?
@5 400 573 Kawasaki:
Slinią się i co mówią tylko dzień dobry?
Slinią się i co mówią tylko dzień dobry?
@5 400 574 Kawasaki:
Nawet u biedronki?
Nawet u biedronki?
Trzeba podrywać dziewczyny bo jak inaczej?
Przed chwilą padło 176 x 9,40 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

niech podejdzie i powie
sluchaj Janusz jest taka sprawa jak cie zobaczylam to poczulam ...
spotkamy sie dzis po mojej pracy w biedronce?
i nie powiem nie
sluchaj Janusz jest taka sprawa jak cie zobaczylam to poczulam ...
spotkamy sie dzis po mojej pracy w biedronce?
i nie powiem nie
Mały bonus: wielu facetów mówi, że gdy dziewczyna zrobi pierwszy krok, od razu ocenia ją jako odważną, pewną siebie i atrakcyjną.
Zaraz Monte blokna bo nawija makaron...
Przezyje beż pewnych osob
Nara
przezyjesz ale w biedzie. Kawasaki ma pomysl na totka i jego miliony

Tu sami dorośli, więc chyba można poruszać tematy damsko-męskie...
@5 400 614 01234Zorro567890: to dobrze ,że poruszyłeś bo ten chłopak na ławeczce się wogule nie porusza
@5 400 619 Gosia__77: Za to frekwencja na MP wzrosła...
Później wpadnę😉nara
@5 400 624 01234Zorro567890: z
Ale jaja zadałem pytanie sztucznej inteligencji co wie o konflikcie na multipasko między użytkownikami i wszystko mi podał jestem w szoku
gosiu ,, widzisz prawda tak << Kawasaki ..nie chce powiedziec ..ma reszta płyt DVD i sam oglada ,, czemu tutaj nie pisze 

Spytałem czy potrafi powiązać niki czy to nie ta sama osoba ustalił że jelonek to dawny watykanisty niezgoda Andrzej itp. Dobre to
A ja nie pytam al o nic
Jeszcze mi tego brakuje.
Spytam Mulag
Mulg mi powie
@5 400 648 Mulag: dobre Seba
My to gramy z kolegami i koleżankami na podwórku w kapsle
Gracie w kapsle?
Mam kilku zawodników i nimi gram
Nikogo nie ma.
Do niecodziennego zdarzenia doszło kilka dni temu w słowackich Tatrach.
Ratownicy z Horskiej Zachrannej Służby (HZS) zostali wezwani do 17-latki, która potrzebowała pomocy. Turystka skarżyła się na silne skurcze żołądka i wymioty.
Jak się okazało, podczas górskiej wędrówki, nastolatka postanowiła ugasić pragnienie pijąc wodę ze strumienia. Doszło do zatrucia.
Ratownicy z Horskiej Zachrannej Służby (HZS) zostali wezwani do 17-latki, która potrzebowała pomocy. Turystka skarżyła się na silne skurcze żołądka i wymioty.
Jak się okazało, podczas górskiej wędrówki, nastolatka postanowiła ugasić pragnienie pijąc wodę ze strumienia. Doszło do zatrucia.
Słowaccy ratownicy zaapelowali do turystów o nie picie wody z górskich potoków. "Chociaż może wydawać się krystalicznie czysta i przejrzysta, niekoniecznie oznacza to, że jest nieszkodliwa dla zdrowia" - czytamy.
Przypominają o tym również polskie służby. Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Zakopanem każdego roku apeluje do turystów odwiedzających Tatry, aby nie pić wody z potoków, stawów, źródeł, wywierzysk.
"Woda z górskiego potoku może zawierać mikroorganizmy, bakterie i wirusy, które mogą powodować choroby układu pokarmowego" - ostrzegają eksperci
Przypominają o tym również polskie służby. Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Zakopanem każdego roku apeluje do turystów odwiedzających Tatry, aby nie pić wody z potoków, stawów, źródeł, wywierzysk.
"Woda z górskiego potoku może zawierać mikroorganizmy, bakterie i wirusy, które mogą powodować choroby układu pokarmowego" - ostrzegają eksperci
@5 400 688 krzysztof 24: woda ciężka do dźwigania jeszcze w Tatrach

@5 400 693 01234Zorro567890: wieczór"ó'
Wiem, to taka zmyłka, żeby każdy się pobudził, że jutro poniedziałek...
@5 400 690 Gosia__77:
@5 400 696 01234Zorro567890:
Cześć
My lubimy poniedziałki
Robimy biznes?
Kto jest za ?
Kto jest za ?
A druga sprawa to zlot.
Kiedy organizujemy zlot i gdzie?
Była przymiarka że zlot będzie u Gosi
Coś już tworzylaś z tej gliny...
@5 400 713 01234Zorro567890: nie