Wpisy 5 391 575 – 5 391 674
27 lipca 2025 11:17 → 27 lipca 2025 12:52, 100 wpisów
zelazna dyscyplina w grze. mnozyc tylko darmowa kase. odpowiedziec sobie na pytanie kto ma twoje pieniadze i co trzeba zeby je sciagnac z totka
moj sztuczny moze mi grac na dzwigni razy 10. jak tylko sciagne kase z totka to niech zaczyna
mnozyc tylko darmowa kase. to podstawa nie swoje ciezko zarobione w pracy
i dawac sie zubozyc
i dawac sie zubozyc
z pustego ciezko nalac przydalaby sie jakas duza wygrana na start
calkowicie nie w moim typie nawet na raz by mi sie nie chcialo poderwac
@5 391 585 Kawasaki: a jaka bys chcial z wielkimi cycami tylkiem rozebrana pol nago
punkowa Avril z niej juz nic nie bedzie. chodzilem z nia w latach 20
@5 391 592 Kawasaki: no postarzala sie juz
mialem ladna 20 letnia zonke. 170 ladna buzia teraz ciezko mi to przeskoczyc
niebieskie oczy blond wlosy zdrowa dobra jakosc skory. normalnie patrze i nie ma juz takiej drugiej u mnie
a jak pieknie sie malowala i jakie se robila pazurki. no nie mam szans na taka znow
dobrze ze mialem. bo przeciez moglem nie miec wcale i tez bym zyl
@5 391 599 Kawasaki: ja tez mialem szanse i zmarnowalem
najfajniejsze sa takie mlode glupiutkie zycia nie znaja. pozniej sie juz robia stare cwaniary
musisz brac 19-20 lat pierwszej reki towar nie smigany. wychowac sobie od zera
@5 391 606 Kawasaki: w naszym wieku to raczej 20latki to jak dzieci
nie ma dobrych dziewczyn pozniej. juz po przejsciach z dziecmi
dlatego jakbyl czas na to trzeba bylo sie tym zajmowac. teraz juz po ptakach
nowe pokolenie poszlo i to robia
nowe pokolenie poszlo i to robia
@5 391 610 Kawasaki: nowe pokolenie ma latwiej nie ma tego stresu, moga poznawac kogo chca i z kim chodzic do lozka, maja juz kase od starych itp
przegapiles mlode lata siedzac przy kompie
tych lat juz nie odda nikt
tych lat juz nie odda nikt
@5 391 615 Kawasaki: no wiadomo
teraz bedziesz patrzyl jak mlode panny ukladaja sobie zycie z mlodymi chlopakami
nam pozostanie jakas stara rozdeptana z dzieckiem
nam pozostanie jakas stara rozdeptana z dzieckiem
@5 391 615 Kawasaki: jedynie co to umiem programowac, dostalem zdalna prace i teraz mam lekko, ale nie mam na tyle zeby sie ustawic i zyc z kobieta
@5 391 619 Kawasaki: ano
czasem mozna po znajomosci kogos poznac. ktos wyswata ale trzeba miec znajomych
biedna dziewczyna mloda z biednym chlopakiem i tak beda mieli lepiej
bedzie ten flow. rozpoczynanie wspolnego zycia
bedzie ten flow. rozpoczynanie wspolnego zycia
@5 391 589 Angierski: widzę, że nie mija Ci z tymi gwiazdami. Co Ci się stało?
stare chlopaki maja zle ale stare dziewczyny tez maja zle. kto je wezmie i po co
to jest swiat mlodych
to jest swiat mlodych
@5 391 626: no rozweselaja moje zycie
@5 391 630 Kawasaki: teraz zostaje byc bogatym w tym wieku
ja uwazam ze 40 latek moze znalezc 10-15 lat kobiete mlodsza czyli 25 lat optymalny wiek
@5 391 634 Angierski: no jasne, ale gdybyś znalazł tą 25-lat, urodziła by Ci dzieci, utrzymywałbyś rodzinę, a tam na facebooku dalej by Ci te zdjęcia przesyłały, to co byś zrobił? Zostawiłbyś wtedy te swoje niestworzone wizje gwiazd?
@5 391 637 Pasko: takie zdalne kobiety nie sa szkodliwe, jak mi wysylaja zdjecia to tylko na poprawe nastroju, a zycie jest calkiem inne, duzo spraw ktore niestety trzeba dopinac samemu
@5 391 637 Pasko: wchodze na fb i na pierwszej stronie juz widze sporo roznych fot to zapisuje, nie szukam samemu tylko odrazu zapisuje
sztuczny mowi
Każdy kolejny rok po 40. zmniejsza szansę na stały związek z 25-latką o 10–15% (choć to orientacyjny model, nie matematyczna reguła).
Każdy kolejny rok po 40. zmniejsza szansę na stały związek z 25-latką o 10–15% (choć to orientacyjny model, nie matematyczna reguła).
Wiek mężczyzny Szansa na stały związek z 25-latką Uwagi
40 Relatywnie możliwa, choć trudniejsza niż dla 30-latka Różnica 15 lat – niecodzienna, ale jeszcze akceptowalna dla części kobiet
45 Znacznie trudniej Kobieta 25-latka może już widzieć go jako „ojca” lub „starszego”
50 Bardzo mało prawdopodobne Różnice życiowe, cele, energia, środowiska są zbyt odmienne
55+ Marginalne Zwykle tylko przy bardzo specyficznych okolicznościach (status, wyjątkowa osobowość itp.)
40 Relatywnie możliwa, choć trudniejsza niż dla 30-latka Różnica 15 lat – niecodzienna, ale jeszcze akceptowalna dla części kobiet
45 Znacznie trudniej Kobieta 25-latka może już widzieć go jako „ojca” lub „starszego”
50 Bardzo mało prawdopodobne Różnice życiowe, cele, energia, środowiska są zbyt odmienne
55+ Marginalne Zwykle tylko przy bardzo specyficznych okolicznościach (status, wyjątkowa osobowość itp.)
znam taka 25 -30 latke ze lubila tylko duzo starszych. jej ostatni chlopak mocno po 60
a co to teraz 50 lat dla faceta jak takie dobre koksy sa i odmadzajace proszki
jedyna pociecha ze 100 lat i honorowa emerytura sie nalezy 6 kloca
a w uk tylko list od krola i gratulacje Polska lepsza
a w uk tylko list od krola i gratulacje Polska lepsza
@5 391 651 Kawasaki: przynajmniej nie czeka nas kryzys wieku sredniego
wiesz zona juz starsza dzieci dorosle, a facet siedzacy bezczynnie w domu znudzony, majac mniej zawsze sie rozwijamy
wiesz zona juz starsza dzieci dorosle, a facet siedzacy bezczynnie w domu znudzony, majac mniej zawsze sie rozwijamy
ja nie potrzebuje na stale dziewczyny w domu zeby siedziala i wydawala moja kase ktorej jeszcze nie mam
w naszym wieku najlepsze wyjscie to przyjaciolka . jedziesz pomieszkasz z nia albo ona u mnie nacieszymy sie soba i do domu. mialem tak ostatnie 10 lat ale panienka mi zwariowala i musze szukac nowej
ale jest ciekawie. ciagle jestesmy na rynku. teoretycznie kazda dziewczyna moze byc nasza. dzieje sie. mozna podrywac chodzic na ranki zakochiwac sie i odkochiwac
tak to jest jak koziorozec zadawal sie z blizniakiem teraz tez polubil zmiany akcji
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
ja jestem powazny biznesmen przyszly lotto winner jak ktos ma odj to sie zbieram
skoro ja moge byc normalny to i tego oczekuje od drugiej osoby
skoro ja moge byc normalny to i tego oczekuje od drugiej osoby
pewnych rzeczy nie puszczam. zabieram rzeczy i koniec znajomosci na zycie
wyrywam chwasta i nie ma powrotow
wyrywam chwasta i nie ma powrotow
szacunek i milosc dla samego siebie to podstawa. nikt nie bedzie kochanego Januszka w h robil
musialem tak wyrwac kilka dziewczyn. szkoda mi za nie troche za nie
ale zelazne zasady
ale zelazne zasady
Gdzie teraz pada.

@5 391 662 Kawasaki: nie wiem jak się podrywa może dupcią zakręcić no byłam na balkonie w mini pranie wieszałam było dwóch takich na ławeczce troche wiatr mi zawiał kiecke chyba coś odsłonił ale siara
strach teraz z byle kim sie zadawac i na stale brac. mozna trafic na osobe psychiczna i pozniej ciezko bedzie sie jej pozbyc
ja tak nie mialem . same uciekaly ale kto wie
ja tak nie mialem . same uciekaly ale kto wie
to nie brat nie siostra to sa obce ludzie. czasem po pijaku robione
geny moga byc podejrzane tez. trzeba uwazac na to
geny moga byc podejrzane tez. trzeba uwazac na to